Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, KateV είπε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας, χθες γύρισα από διακοπές και προσπαθώ να διαβάσω τα μηνύματα σας.Έκανα λοιπόν σήμερα την αυχενικη  αντί για αυριο που είχα rdv και δόξα το θεό  όλα πήγαν πολύ καλά!!! Είμαι 13w 3d .Οι μετρήσεις βγήκαν όλες καλές,  είναι 7,06 εκ  και μάλλον κατα 85% αγοράκι. Τρισωμία 21   1/400 , τρισωμια 18  1/ 5431, τρισωμια 13  1/13726. Παλμούς 156. Περιμένω σε λίγο τηλέφωνο από την γιατρό μου.

Κοριτσάκι μου και εμενα είχε πρηστεί ο φρονιμίτης μου πριν φύγω διακοπές και έκανα γαργάρες με Αλατόνερο.

Να πανε ολα καλα!! Αυτα ειναι μαζι με την εξεταση αιματος; pappA?Δηλαδη η συνολικη εικονα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε...δεν.με.φτανουν οι δύο εμετοί κάθε απόγευμα ( που ούτε ραντεβού να είχαμε...) Τώρα πρήστηκε και ο φρονιμίτης μου!

Το όλα μαζί το ξέρεις;; Κάνε καμία γαργάρα με αντισηπτικό τύπου listering. Πήγα να το πάθω και εγώ και τα βούρτσιζα καλά 2 φορές την ΜΕΡΑ και μετά στοματικές πλύσεις! ΜΠΑΣ και είσαι τυχερή και το γλιτώσεις! 

KerXp3.png

Just now, KateV είπε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας, χθες γύρισα από διακοπές και προσπαθώ να διαβάσω τα μηνύματα σας.Έκανα λοιπόν σήμερα την αυχενικη  αντί για αυριο που είχα rdv και δόξα το θεό  όλα πήγαν πολύ καλά!!! Είμαι 13w 3d .Οι μετρήσεις βγήκαν όλες καλές,  είναι 7,06 εκ  και μάλλον κατα 85% αγοράκι. Τρισωμία 21   1/400 , τρισωμια 18  1/ 5431, τρισωμια 13  1/13726. Παλμούς 156. Περιμένω σε λίγο τηλέφωνο από την γιατρό μου.

Κοριτσάκι μου και εμενα είχε πρηστεί ο φρονιμίτης μου πριν φύγω διακοπές και έκανα γαργάρες με Αλατόνερο.

Α!!!! Θα το δοκιμάσω!!! Εσένα σου πέρασε??

Just now, Renaki80 είπε:

Το όλα μαζί το ξέρεις;; Κάνε καμία γαργάρα με αντισηπτικό τύπου listering. Πήγα να το πάθω και εγώ και τα βούρτσιζα καλά 2 φορές την ΜΕΡΑ και μετά στοματικές πλύσεις! ΜΠΑΣ και είσαι τυχερή και το γλιτώσεις! 

Κι εγώ δύο φορές τη μέρα τα πλένω...θα δοκιμάσω και λιστεριν....

bCX6p3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια εγω μπαινω στη 16η βδομαδα κι εκτος απο την κοιλια που εδω και μια βδομαδα ξεπεταχτηκε φουλ,αρχιζω να σκεφτομαι ποτε θα νιωσω τις πρωτες κινησεις του μωρου αλλα και τη β επιπεδου,το μεγάλο μαξιλαράκι!!!!

Ταυτιζομαι!! Κ εγω αυτο μετρουσα πριν,  μερες για τη β επιπέδου! Μετα νομιζω θα χαλαρωσουμε κ αλλο! Αν δεν κανω λαθος,  στη 17η μπαινεις! Την τελευταία του 4ου μηνα!! Και Πας για 5ο σιγα σιγα:wink:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Α!!!! Θα το δοκιμάσω!!! Εσένα σου πέρασε??

Κι εγώ δύο φορές τη μέρα τα πλένω...θα δοκιμάσω και λιστεριν....

Ναι μου πέρασε .μέσα στο χρόνο 4-5 φορές μου πρήζετε και ξεπρηζετε.

Εμένα με ενημέρωσε τηλεφωνικώς ο γιατρός μου είπε 1/4800. Λέει θα μου τα στείλει κ με μέιλ άντε να δούμε.εμ τω μεταξύ κορίτσια @Nephelie ξέρετε;την νιπτ μέχρι πότε μπορείς να την κάνεις;

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Εμένα με ενημέρωσε τηλεφωνικώς ο γιατρός μου είπε 1/4800. Λέει θα μου τα στείλει κ με μέιλ άντε να δούμε.εμ τω μεταξύ κορίτσια @Nephelie ξέρετε;την νιπτ μέχρι πότε μπορείς να την κάνεις;

τι ειναι το 1:4800 για τρισωμια 21;Εκανα σημερα 2η αυχενικη και νιπτ και κλεινω εδω το θεμα..ο γιατρος απο την αρχη ελεγε ολα καλα θα ειναι,αλλα σκεφτηκαμε να «υπερβαλλουμε» διοτι μια φορα εμεινα εγκυος και 42 και με 2 κιολας :-) σημερα που εκανα το νιπτ ειμαι 12+4.Δεν ξερω αν πιο μετα γινεται..ισως γινεται μεχρι 13η ,14η;!(υποθετω)

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

τι ειναι το 1:4800 για τρισωμια 21;Εκανα σημερα 2η αυχενικη και νιπτ και κλεινω εδω το θεμα..ο γιατρος απο την αρχη ελεγε ολα καλα θα ειναι,αλλα σκεφτηκαμε να «υπερβαλλουμε» διοτι μια φορα εμεινα εγκυος και 42 και με 2 κιολας :-) σημερα που εκανα το νιπτ ειμαι 12+4.Δεν ξερω αν πιο μετα γινεται..ισως γινεται μεχρι 13η ;!(υποθετω)

Αλήθεια ;νόμιζα οπότε θες την κάνεις.πφφ. δεν ξέρω τι είναι αυτό το αποτέλεσμα αυτό μου είπε προφορικά.καλα κάνατε εγώ είμαι υπέρ της νιπτ ειδικά αν η γυναίκα είναι πάνω από σαράντα. Κ για μένα σκέφτομαι που είμαι 34. 

Edit αποτι διάβασα μέχρι 24η εβδομάδα μπορείς για νιπτ

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Αλήθεια ;νόμιζα οπότε θες την κάνεις.πφφ. δεν ξέρω τι είναι αυτό το αποτέλεσμα αυτό μου είπε προφορικά.καλα κάνατε εγώ είμαι υπέρ της νιπτ ειδικά αν η γυναίκα είναι πάνω από σαράντα. Κ για μένα σκέφτομαι που είμαι 34. 

Εμενα μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να κανω την nipt .Μου είπε να ηρεμήσω και οτι τα αποτελέσματα μου ειναι μια χαρά.

• Μου αρέσει 1

Just now, KateV είπε:

Εμενα μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να κανω την nipt .Μου είπε να ηρεμήσω και οτι τα αποτελέσματα μου ειναι μια χαρά.

Ε ναι με 1/13000 που έχεις κεγω δεν θα είχα αμφιβολια

Αν κ εμένα ο γιατρός τα ίδια μου είπε ότι είναι μια χαρά τα αποτελέσματα μου

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Edit αποτι διάβασα μέχρι 24η εβδομάδα μπορείς για νιπτ

Τοσο πολυ;;;μου κανει εντυπωση αλλα αν ειναι να το κανεις ποιος ο λογος να περιμενεις τοσο;λες να στο στειλει τωρα το μαιλ;;

Δεν μου το στείλε ακόμα ελπίζω μέχρι αύριο να μου το χει στείλει. Ε δεν θα περιμένω τόσο αν το κάνω αυτήν την εβδομάδα θα το κάνω.το θέμα είναι ότι πάλι με ποσοστά θα παίξει. Δεν θα χω καμία φοβερή σιγουριά.σιγουρα θα είναι πιο αξιόπιστο αλλά νταξει..

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...