Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Έκανα και εγώ σήμερα αυχενική. Όλα καλά. Αυχενική 1.94, παλμούς 159 και είναι σχεδόν 7 εκατοστά. Μάλλον θα έχουμε και δεύτερο κοριτσάκι. Οι αιματολογικές θα βγουν τη Πέμπτη. 

@Nephelie συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη, ότι και τα υπόλοιπα που περιμένεις θα είναι σούπερ.

@Νινι2019 μπράβο για θα αποτελέσματα! Δεν νομίζω από δω και πέρα να αλλάξει κάτι, για αυτό μην ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε!

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου καναμε κ εμεις τον υπέρηχο, κ ειχα κ χθες μια ελαφρια πιεση κατω χαμηλα κ ημουν μεσα στην ανησυχια, αλλα ολα καλα ευτυχώς.. Μ απαγορεύει ταξιδια με αυτοκίνητο αλλα ενα καφεδακι ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ηρεμα κ χαλαρά μπορω να το πιω.. 

Μπράβο. Να πάς να απολαύσεις το καφεδάκι σού! 

• Μου αρέσει 8

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! Έκανα και εγώ σήμερα αυχενική. Όλα καλά. Αυχενική 1.94, παλμούς 159 και είναι σχεδόν 7 εκατοστά. Μάλλον θα έχουμε και δεύτερο κοριτσάκι. Οι αιματολογικές θα βγουν τη Πέμπτη. 

@Nephelie συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη, ότι και τα υπόλοιπα που περιμένεις θα είναι σούπερ.

@Νινι2019 μπράβο για θα αποτελέσματα! Δεν νομίζω από δω και πέρα να αλλάξει κάτι, για αυτό μην ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε!

Μπραβο !!!τελεια ολα ! Παντα τετοια ρε κοριτσια να ακουμε μονο..!!

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ πρώτη μέρα δουλειά σήμερα μετά την άδεια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έκαναν αυχενική. Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εγώ σήμερα είμαι 15 εβδομάδων και οι καούρες και οι μικροενοχλήσεις στο στομάχι συνεχίζονται.

Ερώτηση, είναι κάποια κοπέλα που έκανα αίτηση για το επίδομα της εξωσωματικής?Την έκανα 9 Ιουλίου και τα λεφτά δεν έχουν μπει ακόμα!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renaki80 είπε:

Μόλις γύρισα και εγώ από τον γιατρό!!!Το μωρό είναι μια χαρά οι πόνοι που έχω είναι από το έντερο και την μήτρα που μεγαλώνει! μου είπε ότι οι πόνοι του εντέρου μπορεί να κρατήσουν ακόμα και μία βδομάδα αφού έχω Ενεργηθεί. Κοίταξε τα πάντα, μήτρα, πλακούντα, αμνιακό υγρό, τα πάντα όλα! Είμαστε μια χαρά ευτυχώς!!! Μου έγραψε φουλ εξετάσεις ακόμα και γενική ούρων και πάρα πολλές ακόμα! 4 φύλλα!!!! Και μου είπε πάρα πολλές φορές ξεκούραση,ξεκούραση, ξεκούραση!!!

Το φύλο του μωρού δεν μπορέσαμε να το δούμε γιατί είχε τα χεράκια του ανάμεσα στα πόδια! 

Τώρα, επόμενο ραντεβού την άλλη Πέμπτη!

ΟΥΦ μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος, Αλλά δεν το ρίσκαρα να το αφήσω Χωρίς να το ψάξω!!

Μπράβο κορίτσια μου για τα δικά σας αποτελέσματα ! Ξεκίνησε ευχάριστα η εβδομάδα μας! 

σας φιλώ

Μπράβο κοριτσι!Ολα καλα!Η ιδέα σου ήταν λοιπον!

Για ξεκουραση δε μου ειπε εμενα η γιατρος,μου ειπε αναλογα με το πως αισθανομαι.

Το τελευταιο μας ραντεβου ηταν μεσα Ιουλιου.

Εγω καλλιεργεια ουρων εκανα απ τις πρωτες εξετασεις.

Επομενο υπερηχο γιατι παλι σε 1 βδομαδα?Δε σου ειπε εσενα ανα 1 μηνα μετα τον 3ο μήνα?

hKYcp3.png

Just now, BettySt είπε:

Αγαπημένη μου,εμπαινα όλη μέρα να δω τα νέα σου!!άντε μπράβο!!!με το καλό όλα!!κοριτσάκι;;αα έπεσα έξω!!θα έχει μια αδερφούλα η μπέμπα σου!!!μπράβο :)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Μόλις γυρίσαμε κι εμείς από διακοπές και μπήκαμε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εύχομαι ολες να είστε καλά και τα μωράκια μας να μεγαλώνουν όμορφα χωρίς προβλήματα. Να συνεχίσουμε τα καλά νέα και να φτάσουμε σε καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!!!

• Μου αρέσει 4

1jUcp3.png

Γεια σας κοριτσια μου! συγχαρητηρια για τις τελειες αυχενικές σας!! ευχομαι να συνεχιστει ετσι ευχαριστα  η εβδομαδα σε ολες! προαωπικα αναμενω την δικη μας αυχενική την Τεταρτη και περιμενω πως και πως μα και αγχωνομαι μεχρι τοτε! 

• Μου αρέσει 4

Just now, Joka είπε:

Μπράβο κοριτσι!Ολα καλα!Η ιδέα σου ήταν λοιπον!

Για ξεκουραση δε μου ειπε εμενα η γιατρος,μου ειπε αναλογα με το πως αισθανομαι.

Το τελευταιο μας ραντεβου ηταν μεσα Ιουλιου.

Εγω καλλιεργεια ουρων εκανα απ τις πρωτες εξετασεις.

Επομενο υπερηχο γιατι παλι σε 1 βδομαδα?Δε σου ειπε εσενα ανα 1 μηνα μετα τον 3ο μήνα?

Είχα ξανακάνει εξετάσεις γενικές και ούρων με την αυχενική! Το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού από τις 28/7 που με είδε είναι 3/9, και θέλει να έχω κάνει όλες τις εξετάσεις που μου έγραψε μαζί μου στον ΥΠΕΡΗΧΟ! Όμως λόγω ότι φοβήθηκα μη και τυχόν ήταν κάτι, μου είπε να πάω στο ΜΗΤΕΡΑ να με δει!  Απλά για να μου φύγει το άγχος, τα μέτρησε όλα και ήρθε η καρδιά μου στην θέση της! Να σου πώ βρήκα και ευκαιρία να το δω πάλι το σκατούλι!! :wub: 

Just now, Ani!! είπε:

Γεια σας κοριτσια μου! συγχαρητηρια για τις τελειες αυχενικές σας!! ευχομαι να συνεχιστει ετσι ευχαριστα  η εβδομαδα σε ολες! προαωπικα αναμενω την δικη μας αυχενική την Τεταρτη και περιμενω πως και πως μα και αγχωνομαι μεχρι τοτε! 

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Λογικό να έχεις άγχος! Εμείς κοντέψαμε να φάμε όχι τα νύχια αλλά τα χέρια μας :D Καλή επιτυχία! Περιμένουμε νέα σου!!!

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Ani!! είπε:

Ευχαριστουμε Ανι!!ολα θα ειναι μια χαρα! Καλή επιτυχια !!!αναμενουμε τα ευχαριστα!!

Just now, Renaki80 είπε:

Είχα ξανακάνει εξετάσεις γενικές και ούρων με την αυχενική! Το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού από τις 28/7 που με είδε είναι 3/9, και θέλει να έχω κάνει όλες τις εξετάσεις που μου έγραψε μαζί μου στον ΥΠΕΡΗΧΟ! Όμως λόγω ότι φοβήθηκα μη και τυχόν ήταν κάτι, μου είπε να πάω στο ΜΗΤΕΡΑ να με δει!  Απλά για να μου φύγει το άγχος, τα μέτρησε όλα και ήρθε η καρδιά μου στην θέση της! Να σου πώ βρήκα και ευκαιρία να το δω πάλι το σκατούλι!! :wub: 

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Λογικό να έχεις άγχος! Εμείς κοντέψαμε να φάμε όχι τα νύχια αλλά τα χέρια μας :D Καλή επιτυχία! Περιμένουμε νέα σου!!!

χαχα ναι καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις! ενω στο πρωτο μου παιδακι τα ειχα παρει ολα πιο αναλαφρα..τωρα με βλεπω να ξεκιναω να τρωω κ εγω τα δικα μου μεχρι μεθαυριο! Ευχαριστω οπως κ να εχει! θα σας ενημερωσω αμεσα να βαλουμε κατω κ τα δικα μ αποτελεσματα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω μπαινω στη 16η βδομαδα κι εκτος απο την κοιλια που εδω και μια βδομαδα ξεπεταχτηκε φουλ,αρχιζω να σκεφτομαι ποτε θα νιωσω τις πρωτες κινησεις του μωρου αλλα και τη β επιπεδου,το μεγάλο μαξιλαράκι!!!!

• Μου αρέσει 5

hKYcp3.png

Just now, Nektarinaki είπε:

Αγαπημένη μου,εμπαινα όλη μέρα να δω τα νέα σου!!άντε μπράβο!!!με το καλό όλα!!κοριτσάκι;;αα έπεσα έξω!!θα έχει μια αδερφούλα η μπέμπα σου!!!μπράβο :)

Ευχαριστώωω! Θα γίνει χαμός στο σπίτι από μαλλιοτραβηγματα και τσιριδες χαχαχαααα. Ελπίζω μόνο να είναι πιο ήσυχη, γιατί η πρώτη είνα πολύ ζωηρη.

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια εγω μπαινω στη 16η βδομαδα κι εκτος απο την κοιλια που εδω και μια βδομαδα ξεπεταχτηκε φουλ,αρχιζω να σκεφτομαι ποτε θα νιωσω τις πρωτες κινησεις του μωρου αλλα και τη β επιπεδου,το μεγάλο μαξιλαράκι!!!!

αχ  θα το νιωσεις μια μερα ξαφνικα που θα χαλαρωνεις στον καναπε σου και τσουπ θα νιωσεις να κλωτσαει..φυσικα θα ξαφνιαστεις και θα περιμενεις μεχρι την επομενη κινηση του.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας, χθες γύρισα από διακοπές και προσπαθώ να διαβάσω τα μηνύματα σας.Έκανα λοιπόν σήμερα την αυχενικη  αντί για αυριο που είχα rdv και δόξα το θεό  όλα πήγαν πολύ καλά!!! Είμαι 13w 3d .Οι μετρήσεις βγήκαν όλες καλές,  είναι 7,06 εκ  και μάλλον κατα 85% αγοράκι. Τρισωμία 21   1/400 , τρισωμια 18  1/ 5431, τρισωμια 13  1/13726. Παλμούς 156. Περιμένω σε λίγο τηλέφωνο από την γιατρό μου.

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε...δεν.με.φτανουν οι δύο εμετοί κάθε απόγευμα ( που ούτε ραντεβού να είχαμε...) Τώρα πρήστηκε και ο φρονιμίτης μου!

Κοριτσάκι μου και εμενα είχε πρηστεί ο φρονιμίτης μου πριν φύγω διακοπές και έκανα γαργάρες με Αλατόνερο.

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...