Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Nephelie είπε:

Καλημερα & καλη βδομαδα σε ολες!Ναι! Τελεια ολα ευχαριστω κοριτσι μου που με θυμηθηκες!!Αυχενική 1,90 μικρο 2,40 το μεγαλο,παλμοι 150 μικρο,147 το μεγαλο. εκανα και νιπτ προληπτικα..το μικρο δεν φαινεται τι φυλο ειναι ακομα,ειναι πολυ μικρο..το αλλο αγορι ειπε και εκεινη..εσυ τι κανεις;;;

Καλημερούδια μπράβο μπράβο!!!!!! Ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nephelie είπε:

Καλημερα & καλη βδομαδα σε ολες!Ναι! Τελεια ολα ευχαριστω κοριτσι μου που με θυμηθηκες!!Αυχενική 1,90 μικρο 2,40 το μεγαλο,παλμοι 150 μικρο,147 το μεγαλο. εκανα και νιπτ προληπτικα..το μικρο δεν φαινεται τι φυλο ειναι ακομα,ειναι πολυ μικρο..το αλλο αγορι ειπε και εκεινη..εσυ τι κανεις;;;

Μπράβο κοπέλα μου όλα τέλεια. Καλή επιτυχία να έχεις και στα αποτελέσματα.  Και εγώ καλά είμαι,  έχω ομως ακόμα ανακατωσούρες παρ'όλο που είμαι 13+2. Εν τω μεταξύ αρχισα να έχω τριχόπτωση και θέλω να το ψάξω.  Αν υπάρχει κάποιο ειδικά σαμπουάν 

On 21/8/2020 at 4:23 ΜΜ, Τουτουνι είπε:

Είμαι και αγχωτικος τύπος!!! Πρέπει να ηρεμήσω! Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα τη Δευτέρα θα κάνω τις εξετάσεις και θα δούμε!

Τουτουνακι μου εγώ να δεις τι περνάω με τον θυρεοειδή από την αρχή κιόλας! Πόσο σου είναι  ?

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Τουτουνακι μου εγώ να δεις τι περνάω με τον θυρεοειδή από την αρχή κιόλας! Πόσο σου είναι  ?

Το tsh ήταν 0.004 αλλα σήμερα έκανε t3, t4 και αντισώματα θηρωιδους!! Συνδυαστικά θα μου πει ο γιατρός τι να κάνω... Αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Νινι2019 είπε:

Κοπέλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα πριν ένα χρόνο είχα και εγώ κια αποβολη και ειλικρινά αυτη την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να την χαρώ όπως θα ήθελα.. Είμαι μέσα στο άγχος και την φοβια βέβαια μου συμβαίνουν και πραγματάκια που και ναθελω να χαλαρώσω δεν μπορώ.. 

Εγώ γενικά τα τελευταια 3 χρόνια έχω ψυχολόγο και με βοηθάει αρκετά σε πολλά θέματα.. Ειδικά από περσυ με την αποβολη και φέτος στο άγχος όταν μιλάω μαζί της ηρεμώ πολύ σκέφτομαι πιο λογικά γιατί αντιλαμβάνομαι μέσα από την κουβέντα μαζί της ότι δεν είναι όλα τραγικά..οσο τα βλέπω εγώ! Είναι τουλάχιστον για μένα μεγάλη βοήθεια αλλιώς θα είχα λαλήσει...δεν λέω ότι δεν αγχώνομαι αλλά σίγουρα με ηρεμεί αρκετά! 

Εμένα ο ψυχολόγος μου ειναι ο άντρας μου!Με μια κουβέντα μου ξεκόβει τις φοβιες,με καθησυχαζει οτι ολα ειναι μια χαρα και να μην το σκεφτομαι και μ ενα μαγικό τροπο οι κακες σκεψεις φευγουν!

Εγκυος για πρωτη φορα στα 42 και με παλινδρομη στο ιστορικο μου,δεν ειμαι καθολου ευκολη υποθεση.

Γενικα ειναι τετοιος χαρακτηρας,10 χρονια που ειμαστε μαζι δε μ αφηνει να πέφτω ψυχολογικα.Με βγαζει βόλτα,κι όλα τα αγχη εξαφανίζονται.

Βασικά με ισορροπεί αφάνταστα!!!Και τώρα με τοσους πονους που τραβηξα σε ολη τη λεκάνη,ηταν σίγουρος οτι είναι φυσιολογικοί και μ έπεισε πάλι!:x

Απο μικρο λεει τον φώναζαν "χαρά της ζωής" κι εγω ειμαι πάρα πολύ τυχερή γιατι 8 χρονια που παλευαμε για παιδι ηταν παντα διπλα μου,ψυχραιμα και θετικά.

• Μου αρέσει 5

hKYcp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Το tsh ήταν 0.004 αλλα σήμερα έκανε t3, t4 και αντισώματα θηρωιδους!! Συνδυαστικά θα μου πει ο γιατρός τι να κάνω... Αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα!

0,04 εννοείς λογικά . Εμένα μου έπεσε στο 0,02 στις τελευταίες εξετάσεις. Να κάνεις ft3 και ft4 που είναι βασικά για την εγκυμοσύνη. 

5qPop3.png

Just now, Ladybag20 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου όλα τέλεια. Καλή επιτυχία να έχεις και στα αποτελέσματα.  Και εγώ καλά είμαι,  έχω ομως ακόμα ανακατωσούρες παρ'όλο που είμαι 13+2. Εν τω μεταξύ αρχισα να έχω τριχόπτωση και θέλω να το ψάξω.  Αν υπάρχει κάποιο ειδικά σαμπουάν 

Ευχαριστω πολυ!Θα σου περασουν συντομα,δε μπορει..και εγω ειχα αλλα λιγες και σερνομουν και ξαφνικα ειναι ολα κανονικα..για τη τριχοπτωση δεν εχω ακουσει,σιγουρα ειναι παροδικο.εγω γενικα χρησιμοποιω klorane,jason kai jurlique.τσεκαρε τα ειναι πολυ καλα.

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Λοιπόν κορίτσια, αυριο εχω ραντεβού με τον γιατρό, ελπίζω να ειναι ολα καλα!  Μετα τη σημερινη αδιακοπη ενόχληση σε συνδυασμό με την προηγούμενη αποβολη, συνειδητοποιησα οτι δεν μπορώ να διαχειριστω αυτο το αγχος κ τις φοβιες μου και σκέφτομαι σοβαρα πλέον να επισκεφτω καποιον ψυχολογο. Ειχε καποια κοπέλα αντιστοιχη εμπειρία;; την βοηθησε; 

Ολα καλα θα ειναι,θα δεις.Πιστευω οτι οσο προχωραει η εγκυμοσυνη θα ηρεμείς...

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Κοριτσια μου καλημέρα! Εγώ πήρα τα αποτελέσματα από Νιπτ... Σε σχέση με την βιοχημικη μου δίνει πιθανότητα 0,01 %δηλαδή 1:10000 για σύνδρομο down.. Ο υπέρηχος οκ οπότε μου είπε ο. Εμβρυολογος είναι πάνω από 99 % ακριβής ς αυτη η εξέταση και με πιθανότητα λάθους 0,04% οπότε μένω σε αυτό και θα κάνω και στισ 7 Σεπτέμβρη ένα οργανικό πλήρη υπέρηχο πριν την Β επιπέδου στην 17η εβδομάδα και αν και εκεί όλα οκ τότε ανασαίνουμε!! Είναι τόσο δύσκολη η περίοδος αυτή ειδικά όταν έχεις μια χαμένη κύηση πίσω σου.. Ελπίζω όλες μας να μπορέσουμε το Φλεβάρη να έχουμε αγκαλιά τα κοριτσάκια και αγοράκια μας!! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό :) θα τα καταφέρουμε!!!! 

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

0,04 εννοείς λογικά . Εμένα μου έπεσε στο 0,02 στις τελευταίες εξετάσεις. Να κάνεις ft3 και ft4 που είναι βασικά για την εγκυμοσύνη. 

Αυτά έκανα!!! Όχι 0.004 εννοώ!!! Άστα!!! 

bCX6p3.png

Just now, Nephelie είπε:

Ευχαριστω πολυ!Θα σου περασουν συντομα,δε μπορει..και εγω ειχα αλλα λιγες και σερνομουν και ξαφνικα ειναι ολα κανονικα..για τη τριχοπτωση δεν εχω ακουσει,σιγουρα ειναι παροδικο.εγω γενικα χρησιμοποιω klorane,jason kai jurlique.τσεκαρε τα ειναι πολυ καλα.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.  Θα το ψάξω σίγουρα!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καναμε κ εμεις τον υπέρηχο, κ ειχα κ χθες μια ελαφρια πιεση κατω χαμηλα κ ημουν μεσα στην ανησυχια, αλλα ολα καλα ευτυχώς.. Μ απαγορεύει ταξιδια με αυτοκίνητο αλλα ενα καφεδακι ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ηρεμα κ χαλαρά μπορω να το πιω.. 

• Μου αρέσει 7

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου καναμε κ εμεις τον υπέρηχο, κ ειχα κ χθες μια ελαφρια πιεση κατω χαμηλα κ ημουν μεσα στην ανησυχια, αλλα ολα καλα ευτυχώς.. Μ απαγορεύει ταξιδια με αυτοκίνητο αλλα ενα καφεδακι ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ηρεμα κ χαλαρά μπορω να το πιω.. 

Μπράβο κοριτσι μου,είδες?Προσπαθησε να χαλαρώσεις τωρα σιγα σιγα....

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Μόλις γύρισα και εγώ από τον γιατρό!!!Το μωρό είναι μια χαρά οι πόνοι που έχω είναι από το έντερο και την μήτρα που μεγαλώνει! μου είπε ότι οι πόνοι του εντέρου μπορεί να κρατήσουν ακόμα και μία βδομάδα αφού έχω Ενεργηθεί. Κοίταξε τα πάντα, μήτρα, πλακούντα, αμνιακό υγρό, τα πάντα όλα! Είμαστε μια χαρά ευτυχώς!!! Μου έγραψε φουλ εξετάσεις ακόμα και γενική ούρων και πάρα πολλές ακόμα! 4 φύλλα!!!! Και μου είπε πάρα πολλές φορές ξεκούραση,ξεκούραση, ξεκούραση!!!

Το φύλο του μωρού δεν μπορέσαμε να το δούμε γιατί είχε τα χεράκια του ανάμεσα στα πόδια! 

Τώρα, επόμενο ραντεβού την άλλη Πέμπτη!

ΟΥΦ μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος, Αλλά δεν το ρίσκαρα να το αφήσω Χωρίς να το ψάξω!!

Μπράβο κορίτσια μου για τα δικά σας αποτελέσματα ! Ξεκίνησε ευχάριστα η εβδομάδα μας! 

σας φιλώ

• Μου αρέσει 9

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...