Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Katerina 11 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, όσες έχετε κάνει προγεννητικό.. Σας ζήτησε ο γιατρός σας να κάνετε εξέταση για sma (σύνδρομο νωτιαιας μυϊκής ατροφίας) ; Επίσης για κυστικη ίνωση ποιο πακέτο κάνατε; Αυτό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ για το 50% των μεταλλάξεων η κάποιο άλλο;; 

Καλημέρα! Την πρώτη εξεταση δεν την γνωριζω, ουτε καποια φιλη μ νομίζω να την εχει κανει,  οσο για την κυστικη εκανα κ εγω κ ο ανδρας μου αυτη που σε καλύπτει κατά 50%, αν γινει κ απο τους 2 εισαι πλήρως καλυμμενη!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα, επανέρχομαι στο θέμα δυσκοιλιότητα. Μου Έδωσε ο γιατρός μου κάτι φακελάκια για να με βοηθήσουν! είπα θα σας στείλω εάν τελικά κάνει δουλειά! ένα θα σας πω σώθηκα! Οπότε σας το γράφω να ξέρετε πιο είναι, είναι λίγο ακριβό, αλλά έκανε αμέσως δουλειά. INNOVIS LACTO TUNE FIBER 17€ (14 φακελάκια - 2 ΦΟΡΕΣ την ημέρα για 7 ΗΜΕΡΕΣ) 

Τι μέρα και η χθεσινή!!! Να μην ξανάρθει ποτέ!!! Αύριο για υπέρηχο να ακούσω- ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να ακούσω - την καρδούλα του! 3η και καλύτερη!

Τα φιλιά μου και τις καλημέρες μου σε όλες σας! 

• Μου αρέσει 4

KerXp3.png

Κορίτσια χθες το βράδυ πάλι δεν κοιμήθηκα από τον πόνο.. Σήμερα είναι η 7η συνεχόμενη μέρα που πονάω (χωρίς παύση). Νομίζω θα τρελαθώ. Το ντεπόν δε με πιάνει οπότε άδικα το παίρνω. Αποφάσισα ότι αν η γιατρός μου δώσει το οκ για απονεύρωση να πάω. Δε νομίζω ότι θα αντέξω μέχρι να κλείσω τρίμηνο. Είμαι να σκάσω :(

• Λυπημένη/-ος 4

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Κορίτσια χθες το βράδυ πάλι δεν κοιμήθηκα από τον πόνο.. Σήμερα είναι η 7η συνεχόμενη μέρα που πονάω (χωρίς παύση). Νομίζω θα τρελαθώ. Το ντεπόν δε με πιάνει οπότε άδικα το παίρνω. Αποφάσισα ότι αν η γιατρός μου δώσει το οκ για απονεύρωση να πάω. Δε νομίζω ότι θα αντέξω μέχρι να κλείσω τρίμηνο. Είμαι να σκάσω :(

παρε βρε κορίτσι μου τηλεφωνο στη γιατρό σου τι υποφέρεις τζαμπα... πιστευω οτι θα σου επιτρέψει

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Balloo είπε:

Kορίτσι μου πάρε το γιατρό σου.. Κάποιες οδοντιατρικές εργασίες επιτρέπονται.. Μην υποφέρεις.. Αν δεν το φτιάξεις , δεν θα σταματήσει ο πόνος.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Και εγώ έχω διαβάσει ότι ορισμένες οδοντιατρικές πράξεις επιτρέπονται.. η τοπική αναισθησία δεν "περνάει" στο έμβρυο.
Το να πονάς είναι χειρότερο αυτή την περίοδο ....

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Just now, Balloo said:

Καλημέρα ! 
Ναι αυτό να κάνεις ! Δεν παλεύεται αυτό τόσο καιρό. Ελπιζω να σου δώσει το οκ και σύντομα να περάσει το μαρτύριο! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Balloo είπε:

Σας ευχαριστώ ρε κορίτσια.. Μακάρι να τελειώσει γιατί πραγματικά ζω μια τρέλα..

Πάρε βρε αγάπη τηλ... Να δεις που θα ναι τόσο απλή η λύση που θα λες τι βλακεια έκανα και δεν το ρωταγα τόσο καιρό... Τσάμπα υποφέρεις... 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Balloo είπε:

Το ντεπον δεν κανει τιποτα.Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν καταλληλα φαρμακα για εγκυους.Δε θα τη βγάλεις ετσι κορίτσι μου τοσο καιρο.Αδικα ταλαιπωρηθηκες τοσες μερες.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.. 

Ελπίζω να είστε όλες καλά @Balloo@Balloo περαστικά εύχομαι και πάνε στο γιατρό ξέρω φίλη μου που έκανε και απονεύρωση στην εγκυμοσύνη δεν γινόταν αλλιώς και όλα καλά.. 

Εγώ έχω θέμα με τις αναγούλες αλλη μια μέρα με το Που αδειάσει το στομάχι ανακατεύομαι και άμα φάω αναγουλιαζω τι φάση η.. 

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια μου.Μετα τη χθεσινη ταλαιπωρια σημερα ειμαι πολυ καλα.Ουτε ποναω,ουτε κανενα αλλο συμπτωμα εκτος απο ατονία,εξαντληση.Τρωω βεβαια ελαχιστα,δεν εχω καθόλου ορεξη.

Να ρωτησω κατι?Οι εξετασεις αυτες που πρεπει να κανουμε τώρα,του προγεννητικου ειναι ιδιες με αυτες που καναμε πριν την εξωσωματικη,οσες καναμε?Μην τις ξανακανω άδικα.

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια μου.Μετα τη χθεσινη ταλαιπωρια σημερα ειμαι πολυ καλα.Ουτε ποναω,ουτε κανενα αλλο συμπτωμα εκτος απο ατονία,εξαντληση.Τρωω βεβαια ελαχιστα,δεν εχω καθόλου ορεξη.

Να ρωτησω κατι?Οι εξετασεις αυτες που πρεπει να κανουμε τώρα,του προγεννητικου ειναι ιδιες με αυτες που καναμε πριν την εξωσωματικη,οσες καναμε?Μην τις ξανακανω άδικα.

Καλώς την ! 
Ισως κάποιες να είναι οι ίδιες αλλά αν στις ξαναδώσει κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αφού θα τρυπηθείς που θα τρυπηθείς μην κανείς εκπτώσεις ... :) 

Just now, Balloo είπε:

@Balloo Βρε κορίτσι δεν παλεύεται ο πονόδοντος! Ρώτα τον γιατρό σου και ψιλοψάξε οδοντίατρο που να γνωρίζει τι πρέπει να χορηγήσει σε έγκυο! Στην ανάγκη, λέω εγώ τώρα, ρώτα παιδοδοντίατρο! Δεν νομίζω ότι στα παιδιά χορηγούν τέτοιες δόσεις αναισθησίας!! 

Just now, Joka είπε:

Εγώ έκανα χθες τις εξετάσεις και κάποιες ήταν ίδιες με προ εξωσωματικής! Βέβαια τις έκανα γιατί ήταν μεσα στο πακέτο που μου έδωσε και δεν είχα επιλογή να τις ξεχωρίσω! 

Μην σκεφτεσαι την χθεσινή ημέρα ήταν εφιάλτης!!! 
απο σήμερα όλα καλά! Βλέπεις την αναγούλα παιχνιδάκι!!!

KerXp3.png

Κορίτσια μου θυμάστε που σας έλεγα ότι δεν είχα τίποτα από συμπτώματα... Ε ξεχάστε το... Σήμερα με το που ξύπνησα λέω πεινάω ωωω πάω να φάω... Αμ δε... Αναγούλα ευτυχώς χωρίς εμετό ακομη..μου κράτησε καμία ώρα μαζί με πονο στην κοιλια έντονο... Αφου μου πέρασε λέω τι καλά... Τώρα εδώ και καμιά ώρα είμαι ξαπλωμένη και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι.. Ζαλαδα λες και έχει το καράβι 8 μποφόρ... Καλέ είμαι πολύ έγκυος χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 5

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...