Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Το μωρακι σου,  σου κανει εξάσκηση!! Πάντως σαν να νιωθω καλύτερα με το μπουσκοπαν παλι καλα ειχα 3ωρο με αυτον τον πονο.. Εγω δεν μπορω να καταλάβω μιας κ ειμαι συνέχεια σπιτι με τα πυτζαμακια αλλα νομίζω φουσκωσα καπως..  Ανυπομονώ να μου δωσει το οκ ο γιατρος αυριο να κυκλοφορω.. Μπανιαριζομαι,  αρωματιζομαι φτιαχνω μαλλι κ κυκλοφορω σπιτι με την σαγιοναρα:roll:

Ολα καλα θα πάνε....το μπουσκοπαν με βοηθουσε κι εμενα και το το σιροπάκι gaviscon double action με στομαχοπονο και φουσκωμα.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka είπε:

Ολα καλα θα πάνε....το μπουσκοπαν με βοηθουσε κι εμενα και το το σιροπάκι gaviscon double action με στομαχοπονο και φουσκωμα.

Πρωτη φορα πηρα! Παλι καλα ηρεμησα,  αν το ηξερα θα ειχα παρει πριν 2 ωρες δεν θα παιδευομουνα! Αχ τι ωραια βρε κορίτσια που εχω καποιον να τα μοιράζομαι, δεν το ξερει σχεδον κανεις για την εγκυμοσύνη  κ δεν εχω κανεναν να συζητησω τους προβληματισμους μου! :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Πρωτη φορα πηρα! Παλι καλα ηρεμησα,  αν το ηξερα θα ειχα παρει πριν 2 ωρες δεν θα παιδευομουνα! Αχ τι ωραια βρε κορίτσια που εχω καποιον να τα μοιράζομαι, δεν το ξερει σχεδον κανεις για την εγκυμοσύνη  κ δεν εχω κανεναν να συζητησω τους προβληματισμους μου! :x

Εσύ, έχεις εμας και εμείς,  εσένα! Μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε και να νιώσετε την αγωνία, τον πόνο, την ευτυχία και την κάθε στιγμή μας! 
Όλες μαζί, σε αυτό το υπεροχο ταξίδι της τρέλας.....εεεε εγκυμοσύνης ήθελα να πώ....:D:P

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εσύ, έχεις εμας και εμείς,  εσένα! Μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε και να νιώσετε την αγωνία, τον πόνο, την ευτυχία και την κάθε στιγμή μας! 
Όλες μαζί, σε αυτό το υπεροχο ταξίδι της τρέλας.....εεεε εγκυμοσύνης ήθελα να πώ....:D:P

Ετσι ακριβως.Και δεν το περιμενα βρε κορίτσια,τόσο αγχος,τόσες φοβιες..

Πριν λιγο πχ,μετα απο πολύ φαι κι αφου φυσικα η κοιλια εγινε τουρλα φταρνιστηκα δυνατά και ταυτοχρονα ενιωσα αριστερα χαμηλά μια πολυ δυνατή σουβλία

Ακόμα κι εγω δεν το εχω πει σε καμία φίλη οπότε μόνο μ εσας μοιραζομαι την παράνοια!!:D

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Πριν λιγο πχ,μετα απο πολύ φαι κι αφου φυσικα η κοιλια εγινε τουρλα φταρνιστηκα δυνατά και ταυτοχρονα ενιωσα αριστερα χαμηλά μια πολυ δυνατή σουβλία

Ακόμα κι εγω δεν το εχω πει σε καμία φίλη οπότε μόνο μ εσας μοιραζομαι την παράνοια!!:D

Αυτες τις δυνατες τις εχω κ εγω καθε φορα που βηχω κ φταρνιζομαι..αν κ μια φορα ενιωσα να μ φευγει και κατι αλλο... Με τοσο νερο που πινω:-P Ααα σήμερα ηταν μερα φαγητου βλέπω.. Κοντευω να κανω Μπουμ!! Φοβιες στην εγκυμοσυνη, φοβιες και μετα, να πανε ολα καλα να τα θυμομαστε μετα να γελάμε :)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Αυτο με το φτέρνισμα το παθαίνω κι εγώ μερικές φορές!!! Όταν ο πόνος είναι οξύς φοβάμαι λίγο αλλά μετά ηρεμώ!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Joka είπε:

Just now, Paris.33 είπε:

Αυτες τις δυνατες τις εχω κ εγω καθε φορα που βηχω κ φταρνιζομαι..αν κ μια φορα ενιωσα να μ φευγει και κατι αλλο... Με τοσο νερο που πινω:-P Ααα σήμερα ηταν μερα φαγητου βλέπω.. Κοντευω να κανω Μπουμ!! Φοβιες στην εγκυμοσυνη, φοβιες και μετα, να πανε ολα καλα να τα θυμομαστε μετα να γελάμε :)

Εντάξει δεν έχω ταυτιστεί ποτέ με άλλες τόσο πολύ! Φτέρνισμα και βρακί είμαι :D:lol:

• Χαχα 3

KerXp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Αυτο με το φτέρνισμα το παθαίνω κι εγώ μερικές φορές!!! Όταν ο πόνος είναι οξύς φοβάμαι λίγο αλλά μετά ηρεμώ!

Εγω 2 φορές,πρόσφατα,πόνεσα τόσο πολύ που νόμισα ότι κάτι σκίστηκε εσωτερικα!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Γεια σας κοριτσια! 

Αυτο με το φτερνισμα το χω παθει κι εγω 2-3 φορες. Μου ρχεται κ λεω αχ να φτερνιστω σιγανα να μην ταραξω το μωρακι και ξαφνικα ειναι λες κ σε χτυπησε σιδεροβεργα χαμηλα... :p

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια, αυριο εχω ραντεβού με τον γιατρό, ελπίζω να ειναι ολα καλα!  Μετα τη σημερινη αδιακοπη ενόχληση σε συνδυασμό με την προηγούμενη αποβολη, συνειδητοποιησα οτι δεν μπορώ να διαχειριστω αυτο το αγχος κ τις φοβιες μου και σκέφτομαι σοβαρα πλέον να επισκεφτω καποιον ψυχολογο. Ειχε καποια κοπέλα αντιστοιχη εμπειρία;; την βοηθησε; 

Just now, Paris.33 said:

Λοιπόν κορίτσια, αυριο εχω ραντεβού με τον γιατρό, ελπίζω να ειναι ολα καλα!  Μετα τη σημερινη αδιακοπη ενόχληση σε συνδυασμό με την προηγούμενη αποβολη, συνειδητοποιησα οτι δεν μπορώ να διαχειριστω αυτο το αγχος κ τις φοβιες μου και σκέφτομαι σοβαρα πλέον να επισκεφτω καποιον ψυχολογο. Ειχε καποια κοπέλα αντιστοιχη εμπειρία;; την βοηθησε; 

Κοπέλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα πριν ένα χρόνο είχα και εγώ κια αποβολη και ειλικρινά αυτη την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να την χαρώ όπως θα ήθελα.. Είμαι μέσα στο άγχος και την φοβια βέβαια μου συμβαίνουν και πραγματάκια που και ναθελω να χαλαρώσω δεν μπορώ.. 

Εγώ γενικά τα τελευταια 3 χρόνια έχω ψυχολόγο και με βοηθάει αρκετά σε πολλά θέματα.. Ειδικά από περσυ με την αποβολη και φέτος στο άγχος όταν μιλάω μαζί της ηρεμώ πολύ σκέφτομαι πιο λογικά γιατί αντιλαμβάνομαι μέσα από την κουβέντα μαζί της ότι δεν είναι όλα τραγικά..οσο τα βλέπω εγώ! Είναι τουλάχιστον για μένα μεγάλη βοήθεια αλλιώς θα είχα λαλήσει...δεν λέω ότι δεν αγχώνομαι αλλά σίγουρα με ηρεμεί αρκετά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Καλή επιτυχία στις αυχενικές σας, στις εξετάσεις σας και στους υπερήχους σας! Εύχομαι να είναι μια ήρεμη και καλή εβδομάδα για όλες μας! 

• Μου αρέσει 5

KerXp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. @Renaki80  και @Paris.33 με το καλό να δείτε τα μωράκια σας σήμερα. @Nephelie σήμερα δεν έχεις την δεύτερη αυχενικη? Με το καλό και εσύ να δεις τα μωράκια σου!!! Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια κάνουν αυτή την εβδομάδα την αυχενικη τους. Επίσης καλή επιτυχία όσες κάνουν εξετάσεις ή περιμένουν αποτελέσματα!!!

• Ευχαριστώ 2

Just now, Ladybag20 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. @Renaki80  και @Paris.33 με το καλό να δείτε τα μωράκια σας σήμερα. @Nephelie σήμερα δεν έχεις την δεύτερη αυχενικη? Με το καλό και εσύ να δεις τα μωράκια σου!!! Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια κάνουν αυτή την εβδομάδα την αυχενικη τους. Επίσης καλή επιτυχία όσες κάνουν εξετάσεις ή περιμένουν αποτελέσματα!!!

Καλημερα & καλη βδομαδα σε ολες!Ναι! Τελεια ολα ευχαριστω κοριτσι μου που με θυμηθηκες!!Αυχενική 1,90 μικρο 2,40 το μεγαλο,παλμοι 150 μικρο,147 το μεγαλο. εκανα και νιπτ προληπτικα..το μικρο δεν φαινεται τι φυλο ειναι ακομα,ειναι πολυ μικρο..το αλλο αγορι ειπε και εκεινη..εσυ τι κανεις;;;

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...