Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

@Sani κρίμα. Ελπίζω σύντομα να το ξεπερασεις-ξεπερασετε και να συνεχίσετε μπροστά. Δίνεις παραδειγμα για την πρωτοβουλία σου να το διερευνήσεις περισσότερο και να βάλεις το μαχαίρι στην πληγή ώστε να προλάβεις καταστάσεις ακόμα πιο δυσάρεστες. Είμαι σίγουρη ότι μόλις βγεις απολο αυτό θα προχωρήσεις στην ζωή σου με ακόμα περισσότερη δύναμη. 

Φιλικά,

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου! Ερώτηση, τα πονακια που εχετε ποση ωρα σας κρατανε;;  εχω τωρα σχεδον μια ωρα ενα ελαφρυ πονο χαμηλα δεξια,  ισως να ειναι κ εντερο δεν ξερω,  απλα συνηθως ηταν πιο προσκαιρα

Just now, Paris.33 said:

Καλημερα κοριτσια μου! Ερώτηση, τα πονακια που εχετε ποση ωρα σας κρατανε;;  εχω τωρα σχεδον μια ωρα ενα ελαφρυ πονο χαμηλα δεξια,  ισως να ειναι κ εντερο δεν ξερω,  απλα συνηθως ηταν πιο προσκαιρα

Καλησπέρα! Είχα κ εγώ χθες πόνακια δεξιά.. Πάντα είναι αλλιώς άλλες φορές κρατάνε κάνα τέταρτο άλλες λίγο παραπάνω λίγο λιγότερο αφού ξαπλώσω και μετά περνάει..

Πάντως και έντερακι  μπορεί όντως  να είναι γτ προχθές δεν πέρναγε και είχα αγχωθεί αλλά τελικά αλλού ήταν η λύση.. Καταλαβαίνεις! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Νινι2019 είπε:

Καλησπέρα! Είχα κ εγώ χθες πόνακια δεξιά.. Πάντα είναι αλλιώς άλλες φορές κρατάνε κάνα τέταρτο άλλες λίγο παραπάνω λίγο λιγότερο αφού ξαπλώσω και μετά περνάει..

Πάντως και έντερακι  μπορεί όντως  να είναι γτ προχθές δεν πέρναγε και είχα αγχωθεί αλλά τελικά αλλού ήταν η λύση.. Καταλαβαίνεις! 

Βρε κορίτσια...το θέμα το έντερο πως το αντιμετωπίζετε??  Εγώ που κάνω και 2 εμετούς τη μέρα έχω μεγάλο πρόβλημα!

bCX6p3.png

Just now, Paris.33 είπε:

@Paris.33 Εγώ είμαι από την Τετάρτη με πόνους, είτε δεξιά, είτε αριστερά αλλά κυρίως χαμηλά στην κοιλιά! Εγώ δεξιά χαμηλά πονάω από το έντερο, όμως για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη το τι είναι, δίαβασα κάπου ότι είναι πόνοι στογγυλών συνδέσμων! Μην ξεχνάμε χαλαρώνουν οι μυς της κοιλιάς και ανοίγει η μήτρα! Μου είπε ξεκούραση και Αύριο που θα πάω στον γιατρό θα σας πω με σιγουριά.

@toutouniγια το έντερο (γιατί υποφέρω) μου έδωσε dufalac και έχω βρει την υγειά μου! (το πίνω όμως κατά περίπτωση, όχι συνέχεια) Δαμάσκηνα, σύκα, κλπ δεν με πιάνουν με τίποτα!!! Ούτε το ΜΙLKO με την τυρόπιτα  :P 

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Νινι2019 είπε:

Αχ κ εγω πηρα τον γιατρό τωρα κ μ ειπε η μητρα ειναι στο κέντρο αφου τα νιωθω δεξια ειναι εντερο κ να παρω ενα μπουσκοπαν,  θα παρω μονο κ μονο για να μ περάσει κ να ηρεμησω ψυχολογικά οχι οτι ειναι τοσο ανυποφορος ο πονος

Just now, Renaki80 είπε:

@Paris.33 Εγώ είμαι από την Τετάρτη με πόνους, είτε δεξιά, είτε αριστερά αλλά κυρίως χαμηλά στην κοιλιά! Εγώ δεξιά χαμηλά πονάω από το έντερο, όμως για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη το τι είναι, δίαβασα κάπου ότι είναι πόνοι στογγυλών συνδέσμων! Μην ξεχνάμε χαλαρώνουν οι μυς της κοιλιάς και ανοίγει η μήτρα! Αύριο που θα πάω στον γιατρό θα σας πω με σιγουριά.

@toutouniγια το έντερο (γιατί υποφέρω) μου έδωσε dufalac και έχω βρει την υγειά μου! (το πίνω όμως κατά περίπτωση, όχι συνέχεια) Δαμάσκηνα, σύκα, κλπ δεν με πιάνουν με τίποτα!!! Ούτε το ΜΙLKO με την τυρόπιτα  :P 

Μωρε δεκτα τα πονακια αλλα απο τις 11μιση τωρα η ιδια κατάσταση κ θορυβηθηκα! Επισης καπου τετοιες μερες εχασα κ το μωρακι μ,  λόγω της ανεπάρκειας και τρεμω τωρα.  Πρωτη φορα τα ενιωσα τοσο χαμηλα,  συνηθως το εντερο με χτυπουσε πολύ πιο πανω.. Κ εγω αυριο με το καλο θα παω να μ πει τι θεωρουμε φυσιολογικό πονο κ τι οχι! 

Just now, Paris.33 είπε:

Αχ κ εγω πηρα τον γιατρό τωρα κ μ ειπε η μητρα ειναι στο κέντρο αφου τα νιωθω δεξια ειναι εντερο κ να παρω ενα μπουσκοπαν,  θα παρω μονο κ μονο για να μ περάσει κ να ηρεμησω ψυχολογικά οχι οτι ειναι τοσο ανυποφορος ο πονος

Εγώ δεν πήρα τίποτα και ας πονάω, (εντάξει είναι υποφερτά οπότε ότι μπορώ να αποφύγω θα το αποφύγω! 
Άστα και εγώ μας στο άγχος μην γίνει τίποτα κακό!
πάντως ρε παιδάκι μου βλέπω ότι δεν υπάρχει ηρεμία! Έτσι θα το πάμε και τους 9 μήνες :shock:

Να σε ρωτήσω κάτι; το έχασες, είχες αίμα και πόνους; Ή μονο πόνους; Βρε παιδάκι μου τρέμω στην ιδέα! Και σε ποιά εβδομάδα ΗΣΟΥΝ ΕΑΝ επιτρέπεται;

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εγώ δεν πήρα τίποτα και ας πονάω, (εντάξει είναι υποφερτά οπότε ότι μπορώ να αποφύγω θα το αποφύγω! 
Άστα και εγώ μας στο άγχος μην γίνει τίποτα κακό!
πάντως ρε παιδάκι μου βλέπω ότι δεν υπάρχει ηρεμία! Έτσι θα το πάμε και τους 9 μήνες :shock:

Να σε ρωτήσω κάτι; το έχασες, είχες αίμα και πόνους; Ή μονο πόνους; Βρε παιδάκι μου τρέμω στην ιδέα! Και σε ποιά εβδομάδα ΗΣΟΥΝ ΕΑΝ επιτρέπεται;

Λοιπόν απο Ανεπάρκεια τραχήλου το επαθα. Ως ανεπάρκεια χαρακτηριζεται η χωρις συμπτώματα εξάλειψη του τραχηλου. Εγω ειχα κατι ελαφρια πονακια εκείνη την ημερα κ καποια εντονα κολπικα, που αρχιζω να πιστεύω ηταν απο τον τραχηλο που ανοιγε. έντονο πονο (που νομιζα ήταν απο το εντερο γιατι ενιωθα οτι θελω να παω τουαλέτα, αλλα τελικα ετσι νιωθεις οταν φτανει ο τοκετος) κ λιγο αιματακι(που λογω αποκολλησεων δεν θορυβηθηκα) ειχα ενα μισαωρακι πριν χασω το μωρακι, δλδ η κατάσταση ήταν μια αναστρεψιμη θεωρω. Το επαθα μολις εκλεισα την 16η αλλα αυτο συμβαινει 1 στις 100! Σας εχω καλυψει ολες :-P ξερω όμως και κοπελες που το προλαβανε ετυχε να ειχανε ραντεβού στον γιατρό δλδ κ το ειδε

• Ευχαριστώ 1

Just now, Paris.33 είπε:

Λοιπόν απο Ανεπάρκεια τραχήλου το επαθα. Ως ανεπάρκεια χαρακτηριζεται η χωρις συμπτώματα εξάλειψη του τραχηλου. Εγω ειχα κατι ελαφρια πονακια εκείνη την ημερα κ καποια εντονα κολπικα, που αρχιζω να πιστεύω ηταν απο τον τραχηλο που ανοιγε. έντονο πονο (που νομιζα ήταν απο το εντερο γιατι ενιωθα οτι θελω να παω τουαλέτα, αλλα τελικα ετσι νιωθεις οταν φτανει ο τοκετος) κ λιγο αιματακι(που λογω αποκολλησεων δεν θορυβηθηκα) ειχα ενα μισαωρακι πριν χασω το μωρακι, δλδ η κατάσταση ήταν μια αναστρεψιμη θεωρω. Το επαθα μολις εκλεισα την 16η αλλα αυτο συμβαινει 1 στις 100! Σας εχω καλυψει ολες :-P ξερω όμως και κοπελες που το προλαβανε ετυχε να ειχανε ραντεβού στον γιατρό δλδ κ το ειδε

Πωωω ρε παιδάκι μου, να αυτά σκέφτομαι και φοβάμαι! Καλά που ΠΗΡΑ τον γιατρό και θα πάω για να μου φύγει η παράνοια από το μυαλό! 
σε ευχαριστώ που μου ΕΣΤΕΙΛΕΣ!! :wub:

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Πωωω ρε παιδάκι μου, να αυτά σκέφτομαι και φοβάμαι! Καλά που ΠΗΡΑ τον γιατρό και θα πάω για να μου φύγει η παράνοια από το μυαλό! 
σε ευχαριστώ που μου ΕΣΤΕΙΛΕΣ!! :wub:

Μια εγκυμοσύνη ειναι ρισκο απο το Α ως το Ω, και για τη μαμα και για το μωρακι! Εμείς πρέπει να σκεφτομαστε θετικα και αισιοδοξα! Εμενα λογω ιστορικου θα μ βλέπει καθε 15 μερες,  και δεν με χαλαει καθόλου.. Αυριο εχω κ εγω ραντεβού :wink: καλη μας επιτυχια!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

@Paris.33 Εγώ είμαι από την Τετάρτη με πόνους, είτε δεξιά, είτε αριστερά αλλά κυρίως χαμηλά στην κοιλιά! Εγώ δεξιά χαμηλά πονάω από το έντερο, όμως για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη το τι είναι, δίαβασα κάπου ότι είναι πόνοι στογγυλών συνδέσμων! Μην ξεχνάμε χαλαρώνουν οι μυς της κοιλιάς και ανοίγει η μήτρα! Μου είπε ξεκούραση και Αύριο που θα πάω στον γιατρό θα σας πω με σιγουριά.

Ούτε εμένα μου κάνουν τίποτα αυτά... Θα μιλήσω πάλι με το γιατρό μου να μου πει!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Εγω εχω 1 βδομαδα.φοβερους πονους στα κόκκαλα της λεκανης.Οταν καθομαι ποναω απο κατω και γυρω γυρω απο τον κόλπο,ολη η περιοχη.Μηροι,γοφοί ,μέση,παντου.Και μεσα στον κολπο οπως απ την αρχη αλλα πιο δυνατοι.

Οταν ξαπλωσω περνανε.

Κοιλια καθολου,ουτε εντερο.

Δε θα ενοχλησω τη γιατρο μου,μυικο πρεπει να ειναι λογω πιεσης,έλλειψης άσκησης και κακές ξαπλώστρες!!:mrgreen:

Το ραντεβου αρκει ακομα,σε 1 βδομαδα.

Υπομονη κοριτσια,ολα φυσιολογικα ειναι.

Δε θέλω να βαζω με το νου μου τα χειρότερα...αλλωστε οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες...

Μεθαυριο μπαινω στη 16η βδομαδα...

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Εγω εχω 1 βδομαδα.φοβερους πονους στα κόκκαλα της λεκανης.Οταν καθομαι ποναω απο κατω και γυρω γυρω απο τον κόλπο,ολη η περιοχη.Μηροι,γοφοί ,μέση,παντου.

Οταν ξαπλωσω περνανε.

Κοιλια καθολου,ουτε εντερο.

Δε θα ενοχλησω τη γιατρο μου,μυικο πρεπει να ειναι λογω πιεσης.

Το ραντεβου αρκει ακομα,σε 1 βδομαδα.

Υπομονη κοριτσια,ολα φυσιολογικα ειναι.

Σαν να λεμε personal στο γυμναστήριο μου ακούγεται! Αμα φευγουν με την ξεκούραση οτι καλύτερο.. Το εντερο δεν θες να σ πιασει αστο, ειναι κοντα κοιλια κ ειναι ενα μπέρδεμα.. 

Just now, Paris.33 είπε:

Σαν να λεμε personal στο γυμναστήριο μου ακούγεται! Αμα φευγουν με την ξεκούραση οτι καλύτερο.. Το εντερο δεν θες να σ πιασει αστο, ειναι κοντα κοιλια κ ειναι ενα μπέρδεμα.. 

Ναι ακριβως!Σα να πηγα γυμναστηριο μετα απο πολυ καιρο και ποναω παντου!

Εντερο και κοιλια ειχα πονους ως τωρα,ξερω πως είναι αλλα τις τελευταιες μερες τιποτα απ ολα αυτα...

Η κοιλια βεβαια μεγαλωσε.Το πρωι φαινεται λιγο,αλλα απ το μεσημέρι μετα το φαγητο,φουσκα!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Ναι ακριβως!Σα να πηγα γυμναστηριο μετα απο πολυ καιρο και πονας παντου!

Εντερο και κοιλια ειχα πονους ως τωρα,ξερω πως είναι αλλα τις τελευταιες μερες τιποτα απ ολα αυτα...

Η κοιλια βεβαια μεγαλωσε.Το πρωι φαινεται λιγο,αλλα απ το μεσημέρι μετα το φαγητο,φουσκα!

Το μωρακι σου,  σου κανει εξάσκηση!! Πάντως σαν να νιωθω καλύτερα με το μπουσκοπαν παλι καλα ειχα 3ωρο με αυτον τον πονο.. Εγω δεν μπορω να καταλάβω μιας κ ειμαι συνέχεια σπιτι με τα πυτζαμακια αλλα νομίζω φουσκωσα καπως..  Ανυπομονώ να μου δωσει το οκ ο γιατρος αυριο να κυκλοφορω.. Μπανιαριζομαι,  αρωματιζομαι φτιαχνω μαλλι κ κυκλοφορω σπιτι με την σαγιοναρα:roll:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...