Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Sani said:

Τα νεα μου δυστυχώς δεν είναι καλά επιβεβαιώθηκε απο την αμνιο οτι το μωρό έχει σύνδρομο νταουν ευχομαι σε ολες τις κοπέλες να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά να είναι υγιή και καλοτυχα.

Αχ κορίτσι μου ... πραγματικά δεν έχω λόγια .. ήλπιζα ότι θα διαψευστεί το τεστ. Κουράγιο ... δεν ξέρω τι άλλο να σου πω 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσι μου ο,τι και να σου πουμε δεν θα ειναι ποτέ αρκετό. Θέλει δυναμη ψυχης να αντιμετωπίσεις την κατάσταση απο εδω και πέρα. Σου εύχομαι να ειναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που θα αντιμετωπετε ως οικογένεια.  Τι σου είπε ο γιατρος σου;  πως θα κινηθειτε τωρα;; 

Θα προχωρησουμε σε διακοπη ευχαριστω 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Joka είπε:

Καθηγητρια ειμαι.Δουλευω σερι 20 χρονια τωρα και να σου πω απο τωρα σκεφτομαι πώς θα την παλέψω στο σπιτι,ειμαι ανθρωπος που τρελαινομαι με την απραξία,ασε που οταν δε δουλευεις το μυαλο γυριζει στα ιδια και στα ίδια.Αυτο λεω καθε μερα στον αντρα μου τωρα που πλησιαζει η επιστροφή.

Αν δεν υπηρχε ο κορονοιος δε θα το σκεφτομουνα καν.

Α καλά αυτό με το μυαλό ισχύει!!

Εδώ στη δουλειά κ όλο κ κάπου βρίσκουν να μας βασανίσουν οι σκέψεις μας..πόσο μάλλον όταν μένουμε μόνες..

Δε πειράζει,ο χρόνος με τον εαυτό μας όμως μπορεί να μας κάνει κ καλό..εγώ τώρα είναι 3η εβδομαδα που δεν δουλεύω κ ενω έχω πολλεεεες ώρες βαρεμάρας έχω κ ώρες σκεψης που πιστεύω μου κάνουν καλό..

Just now, Sani είπε:

Αποξεση και τα σχετικα υποθέτω..  Τα εχω περασει, κοιτα εσενα τωρα να εισαι καλα μετα απο ολο αυτο.  Εμεις ειμαστε εδω ο,τι χρειαστείς και όποτε νιωσεις ετοιμη. Σου στέλνω ολη μ τη θετικη σκέψη να φανεις δυνατη

• Ευχαριστώ 1

Just now, Sani είπε:

Τα νεα μου δυστυχώς δεν είναι καλά επιβεβαιώθηκε απο την αμνιο οτι το μωρό έχει σύνδρομο νταουν ευχομαι σε ολες τις κοπέλες να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά να είναι υγιή και καλοτυχα.

Εχω τόση ώρα που εχω σαστίσει και δεν ξερω τι να σου γράψω.

Λυπαμαι  βαθύτατα πραγματικά. Ζεις τον εφιάλτη όλων μας.

Να ειστε δυνατοί και οι δυο και να ειναι το τελευταίο κακό που σας βρίσκει.

Ξερω οτι δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς αυτην την στιγμή , ευχομαι να εισαι ψύχραιμη και να επανακαμψεις σύντομα.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι είπε:

Εχω τόση ώρα που εχω σαστίσει και δεν ξερω τι να σου γράψω.

Λυπαμαι  βαθύτατα πραγματικά. Ζεις τον εφιάλτη όλων μας.

Να ειστε δυνατοί και οι δυο και να ειναι το τελευταίο κακό που σας βρίσκει.

Ξερω οτι δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς αυτην την στιγμή , ευχομαι να εισαι ψύχραιμη και να επανακαμψεις σύντομα.

Πόσο δικιο έχεις.  Ζει τον εφιάλτη όλων μας... Sani σίγουρα δε σε παρηγορεί   απλά να σου πω ότι το ζήσαμε κάποια χρόνια πριν. Η αδερφή μου μετά από πολλά χρόνια σύλληψη στα 42,ενθουσιασμενοι,αυχενικη πολύ καλή. Αμνιοπαρακεντηση σύνδρομο down.Τωρα έχει ένα κοριτσάκι 4 ετών που το έμεινε εγκυος 1 χρόνο μετά.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , Sani είπε:

Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που σου συνέβη,  τα λόγια είναι φτωχά τέτοιες στιγμές.  Έχω βρεθεί στη θέση σου πριν 3 χρόνια,  καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Δύναμη και κουράγιο....ποτέ ξανά άλλη στεναχώρια ....

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Nephelie είπε:

Ναι ναι!!και εγώ πιο πριν δεν ειχα ποτέ.αν ηταν πειραγμενες και οι αλλες οκ να το καταλαβω,να παρω χαπι..αλλα φαντασου οτι απο το κεντρο ζητανε ως εξεταση την tsh σκετη και εκεινος κοροιδευε αν και εχει αψογη συνεργασια μαζι τους.μου ειπε τους το εχω πει τοσες φορες τι τη ζητανε μονη της,δεν εχει νοημα,ας ζητησουν και τις αλλες μαζι..

Εφη Μη φοβασαι(φανταζομαι σε καθαρη θαλασσα και οχι με φουλ κοσμο) μας ειπε να κανουμε μπανακια μια χαρα ,αλλα να αλλαζουμε μετα μαγιω μη κρυωνει η κοιλια..αν ειναι μετα να εχεις τυψεις κ αγχος μη κανεις καλυτερα καθολου..αραξε ξαπλωστρα ομπρελιτσα σμουθι

Ναι είμαι στην Τζιά οπότε είναι καθαρά τα νερα .. Φυσικά είχε κόσμο αλλά όχι βρώμικη θάλασσα..

7 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Καλημέρα 

Γιατί ανησυχείς ; Που έκανες μπάνιο ; 
Εγω στην Αθηνα πχ δεν έκανα μπάνιο γι αυτό το λόγο αλλά τώρα είμαι Ζάκυνθο και κάνω κάθε μέρα μπάνιο. 
Αν είναι καθαρή η θάλασσα και τηρείς κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Είμαι Τζιά και έκανα μόνο εχθές..Σήμερα το απέφυγα αλλά Αύριο λέω να πάω μιας και είναι η τελευταία μου μέρα στο νησί μου .. εννοείται αλλάζω μαγιω αμέσως μόλις βγω!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

2 ώρες πρίν, Sani είπε:

Μόλις το είδα! Αχ κοπέλα μου, τα λόγια μου είναι περιττά μπροστά σ’ αυτό που νιώθεις! Μην το βάζεις κάτω, θα έρθει η στιγμή που ΘΣ κρατήσεις ένα μωρό στην αγκαλιά σου! Καλή δύναμη

• Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

5 hours ago, Sani said:

Ειλικρινά λυπάμαι τόσο πολύ κορίτσι μου... Είναι πράγματι δύσκολο, έχω έρθει κι εγώ σε παρόμοια θέση. Αχ, πόσο σε νιώθω...

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Sani είπε:

Κοριτσι μου σε νιωθωωω απιστευτα....πριν δυο χρονια η αυχενικη ηταν λιγο ανεβασμενη....ολοι μου ειπαν να το ριξω λογω συνδρομου....εκανα τροφοβλαστηση για να σιγουρευτω και επεσα σε αυτο το 1τις εκατο αποβολης και το εχασα απο αιμοραγια....ποτε δεν εμαθα αν ηταν αρρωστο ηηη οχι γιατι βλεπεις το δειγμα τις τροφοβλαστησης ανακατευτηκε και με δικα μου κυταρα και δεν βγηκε αποτελεσμα.....παντα θα μεινω με την απορια.....παντα ο πονος μεσα δεν θα σταματησει....ακομα προσπαθω για παιδακι με εξωσωματικες αλλα τιποτα...κουραγιοοοοο και υπομονηηηη

• Λυπημένη/-ος 4

13 ώρες πρίν, Sani είπε:

Ω κορίτσι μου λυπάμαι πολυ. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.. σου εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια σου..

• Ευχαριστώ 1

5qPop3.png

@Sani  Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Μόνο μία καρδιά βαριά. Το έχω περάσει πριν δύο χρόνια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι και πόση δύναμη θέλει για να προχωρήσεις στη διακοπή.  Είναι πόνος μοναχικός. Στηρίξου στον άντρα σου και αυτός σε εσένα. Δεν θα σου πω ότι περνάει, γιατί δεν περνάει. Μαθαίνεις να ζεις με αυτόν και περιμένεις τη λύτρωση σε επόμενη κύηση για να απαλύνει το βάρος που νιώθεις τώρα. Μια μεγάλη αγκαλιά...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

20 ώρες πρίν, Sani είπε:

Κοπέλα μου λυπάμαι παρά πολύ ! Το έχω ζήσει και εγώ . Δεν έχω λόγια . Κουράγιο ... 

• Ευχαριστώ 1

NTTHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...