Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια καλημέρα έχω θηριώδη 0.004...λογικα θέλει χάπι για ρύθμιση, λεται αυτό να κάνει καμία ζημιά στα μωράκια μου???

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια κ με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!
Τουτουνακι μου γλυκό να μην αγχώνεσαι!Εμενα σε μια μέτρηση από 1,2 που ήταν πήγε 0,08....Δεν θα χρειαστεί να πάρεις χάπι εφόσον οι άλλοι δείκτες του θυρεοειδή είναι φυσιολογικοί κ δεν έχεις δυσφορία κ πρήξιμο...Προσπάθησε να τρως μικρά κ συχνά γεύματα.Θα σου πει ο ενδοκρινολογος. Απλά όσο είναι τόσο χαμηλός δεν θα παρεις κιλά!Εμενα ρυθμίστηκε μόνος του κ μετά από ένα μήνα ήταν 0,9 κ στην επόμενη 1,24.Απλα κάθε μήνα θα τον τσεκάρεις με μια εξέταση αίματος.Δεν κάνει καμία ζημιά στα μωράκια πρώτον γιατί στις εβδομάδες που είσαι έχουν δικό τους θυρεοειδή κ δεύτερον γιατί το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη είναι ο υψηλός δείκτης κ όχι ο χαμηλός!Εμαθες το φύλο τους;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mighty86 είπε:

Ναι είμαι καλύτερα αυτήν την εβδομάδα με πολύ διαχειρισιμες αναγουλες και έχω αρχίσει να βγαίνω για καφέδες κ συναναστροφές. Α σε πάει σε σύντομη συνάντηση αυτήν την φορά. Καλά αποτελέσματα κ σε εσένα.ουρολογικες έχεις κάνει καθόλου εγώ οχι

Καλλιεργεια ουρων εκανα μαζι με τις πρωτες αιματολογικες τη 10η βδομαδα.

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα αυτό που λες θα είναι(η κούραση..) 

Προσωπικά δεν είχα σε οοολα τα σημεία που λες ακριβώς αλλά είχα έτσι σουβλιες κ ένα αίσθημα βάρους σε οοολο το κουτί μέσα στον κόλπο κ απ' έξω έτσι αν βαρύ δε ξέρω πως να το περιγράψω..

Το ένιωθα 4+5 μήνα επειδή δούλευα 7ωρο τρομάρα μου κ κάποιες μέρες γυρνούσα κ σπίτι κ έκανα δουλειές στα καπάκια κ εκεί με έπιανε..έπειτα χαλάρωσα ρυθμούς,καθόμουν περισσότερο κ δεν το έχω νιώσει ξανά..

Είναι κ η υπεραιματωση εκεί..

Λοιπον,ακου να γελασεις!Τη μερα που μ έπιασαν οι δυνατές σουβλιες ημουν οπως και τωρα διακοπες.Πηγαμε λοιπον σενα beach bar με κατι τρισαθλιες ξαπλωστρες με χοντρο σιδερο παντου και ακαμπτες.Επισης,ηταν αλυσοδεμενες με.την ομπρελα και προκειμενου να μην ειμαι στον ηλιο καθε τρεις και λιγο αλλαζα θεση.

Φυσικα δεν κατσαμε πολυ αλλα μετα άρχισαν τα οργανα!!

Πανε τωρα αυτα,επιστρεφουμε σε λιγες μερες οποτε σπιτακι σε άδεια.Αν και αν δεν υπήρχε ο κορονοιος θα επεστρεφα στο σχολειο.Τωρα ομως δεν το σκέφτομαι καν.

hKYcp3.png

Just now, Zina21 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια κ με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!
Τουτουνακι μου γλυκό να μην αγχώνεσαι!Εμενα σε μια μέτρηση από 1,2 που ήταν πήγε 0,08....Δεν θα χρειαστεί να πάρεις χάπι εφόσον οι άλλοι δείκτες του θυρεοειδή είναι φυσιολογικοί κ δεν έχεις δυσφορία κ πρήξιμο...Προσπάθησε να τρως μικρά κ συχνά γεύματα.Θα σου πει ο ενδοκρινολογος. Απλά όσο είναι τόσο χαμηλός δεν θα παρεις κιλά!Εμενα ρυθμίστηκε μόνος του κ μετά από ένα μήνα ήταν 0,9 κ στην επόμενη 1,24.Απλα κάθε μήνα θα τον τσεκάρεις με μια εξέταση αίματος.Δεν κάνει καμία ζημιά στα μωράκια πρώτον γιατί στις εβδομάδες που είσαι έχουν δικό τους θυρεοειδή κ δεύτερον γιατί το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη είναι ο υψηλός δείκτης κ όχι ο χαμηλός!Εμαθες το φύλο τους;;;

Αχ Ζήνα μου εύχαριστω πολύ!!!! Φύλο δεν μάθαμε!! Στην επόμενη εξέταση λογικά θα φανεί!!!! Την υγεία τους να έχουν κι ας είναι ότι θέλουν!!!!! Εσένα τον κάνουν τα μωρακια σου???

bCX6p3.png

1 ώρα πρίν, Τουτουνι είπε:

Ωραία!!! Θα μου κανονίσει ο γιατρός μου ραντεβού!!! Ευχαριστώ πολύ Ρενακι μου!!!

Καθόλου να μην ανησυχείς! Εγώ έχω Hashimoto πολύ πριν την εγκυμοσύνη και με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος κύησης κάθε μήνα. Από την 11 εβδομάδα παράγουν τις δικές του θυρεοειδικες ορμόνες τα έμβρυα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Φαντάζομαι ως πως θα σου δώσει κάποιο χάπι για τις δικές σου ανάγκες! Μετά την κύηση θα επανέλθεις αφού δεν είχες από πριν θέμα!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ Ζήνα μου εύχαριστω πολύ!!!! Φύλο δεν μάθαμε!! Στην επόμενη εξέταση λογικά θα φανεί!!!! Την υγεία τους να έχουν κι ας είναι ότι θέλουν!!!!! Εσένα τον κάνουν τα μωρακια σου???

Καλά είναι μεγαλώνουν κ έχουν αρχίσει τα νάζια κ τις κραυγές!!!Το αγκού το λέμε όλη τη μέρα!!!Κ βέβαια δεν έχει σημασία το φύλο!Γερα να είναι κ να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου κ ότι κ αν είναι θα τα λατρέψεις!!!Να μαζεύεις δυνάμεις γιατί θα σου χρειαστούν!Κ να χαίρεσαι την κοιλιτσα σου γιατί θα σου λείψει!!!

Διαφημίσεις

Just now, Mighty86 είπε:

Ναι είμαι καλύτερα αυτήν την εβδομάδα με πολύ διαχειρισιμες αναγουλες και έχω αρχίσει να βγαίνω για καφέδες κ συναναστροφές. Α σε πάει σε σύντομη συνάντηση αυτήν την φορά. Καλά αποτελέσματα κ σε εσένα.ουρολογικες έχεις κάνει καθόλου εγώ οχι

Μπραβο!!ηδη συνερχεσαι,θα δεις!!ναι μονο αυτη τη φορα,μετα μια φορα καθε μηνα..μου εχουν ηδη γράψει και εχω κανει 2 φορες καλλιεργεια ουρων και αιματολογικες και καποιες εξτρα αιματος που ζηταγε η αιματολογος(7η και 9η βδομαδα)και θελει ξανά ο γιατρος σε 3 βδομαδες ουρα/αιμα.

Just now, Katerina 11 είπε:

Καθόλου να μην ανησυχείς! Εγώ έχω Hashimoto πολύ πριν την εγκυμοσύνη και με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος κύησης κάθε μήνα. Από την 11 εβδομάδα παράγουν τις δικές του θυρεοειδικες ορμόνες τα έμβρυα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Φαντάζομαι ως πως θα σου δώσει κάποιο χάπι για τις δικές σου ανάγκες! Μετά την κύηση θα επανέλθεις αφού δεν είχες από πριν θέμα!

Κι ομως εμενα η tsh μεχρι τη 10η βδομαδα ηταν χαμηλη και τη 14η ειχε τριπλασιαστει.Σε ποιον ενδοκρινολογο πας?Στο Ελενα μήπως?

hKYcp3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Τέλεια!!! Άντε γιατί με το παραμικρό αγχωνομαι πολύ!!

bCX6p3.png

Just now, Nephelie είπε:

Μπραβο!!ηδη συνερχεσαι,θα δεις!!ναι μονο αυτη τη φορα,μετα μια φορα καθε μηνα..μου εχουν ηδη γράψει και εχω κανει 2 φορες καλλιεργεια ουρων και αιματολογικες και καποιες εξτρα αιματος που ζηταγε η αιματολογος(7η και 9η βδομαδα)και θελει ξανά ο γιατρος σε 3 βδομαδες ουρα/αιμα.

Εμένα μόνο αίμα ως τώρα...

AuQnp2.png

Just now, Zina21 said:

Καλά είναι μεγαλώνουν κ έχουν αρχίσει τα νάζια κ τις κραυγές!!!Το αγκού το λέμε όλη τη μέρα!!!Κ βέβαια δεν έχει σημασία το φύλο!Γερα να είναι κ να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου κ ότι κ αν είναι θα τα λατρέψεις!!!Να μαζεύεις δυνάμεις γιατί θα σου χρειαστούν!Κ να χαίρεσαι την κοιλιτσα σου γιατί θα σου λείψει!!!

αυτο μου το ελεγαν και δεν το πιστευα αλλα μου λειπει οντως!! ακομα και η τεραστια διδυμοκοιλιτσα μου χεχε @Τουτουνι @Nephelie :wub:

Με το καλο για ολες τις μανουλες Φεβρουαριου '21 τα μωράκια σας! 

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Καλλιεργεια ουρων εκανα μαζι με τις πρωτες αιματολογικες τη 10η βδομαδα.

Λοιπον,ακου να γελασεις!Τη μερα που μ έπιασαν οι δυνατές σουβλιες ημουν οπως και τωρα διακοπες.Πηγαμε λοιπον σενα beach bar με κατι τρισαθλιες ξαπλωστρες με χοντρο σιδερο παντου και ακαμπτες.Επισης,ηταν αλυσοδεμενες με.την ομπρελα και προκειμενου να μην ειμαι στον ηλιο καθε τρεις και λιγο αλλαζα θεση.

Φυσικα δεν κατσαμε πολυ αλλα μετα άρχισαν τα οργανα!!

Πανε τωρα αυτα,επιστρεφουμε σε λιγες μερες οποτε σπιτακι σε άδεια.Αν και αν δεν υπήρχε ο κορονοιος θα επεστρεφα στο σχολειο.Τωρα ομως δεν το σκέφτομαι καν.

Δασκάλα ή καθηγήτρια είσαι?

Όπως κ να χει ναι πλεον δε το συζητάω δεν είναι για να το διακυνδινευσουμε..σπίτι να ξεκουραστείς κιόλας κορίτσι μου(ναι σπορ θα διακοπές χαχαχα!!) Αν κ να σου αν είσαι τύπος σαν εμένα που έχω μάθει να δουλεύω δε θα σου είναι εύκολο.τοσος καιρός σπίτι..τεσπα..κάποια στιγμή θα εκτιμήσουμε αυτές τις ώρες ρεκλας;)

Τα νεα μου δυστυχώς δεν είναι καλά επιβεβαιώθηκε απο την αμνιο οτι το μωρό έχει σύνδρομο νταουν ευχομαι σε ολες τις κοπέλες να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά να είναι υγιή και καλοτυχα.

• Λυπημένη/-ος 23

Just now, Sani είπε:

Τα νεα μου δυστυχώς δεν είναι καλά επιβεβαιώθηκε απο την αμνιο οτι το μωρό έχει σύνδρομο νταουν ευχομαι σε ολες τις κοπέλες να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά να είναι υγιή και καλοτυχα.

Κοριτσι μου δεν εχω λογια πραγματικα.οτι κ να πω ειναι λιγο.κουραγιο απλά..να εισαι καλά και να ειναι μονο αυτη η κακη στιγμη στη ζωη σου,ποτε κατι αλλο ξανα!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Δασκάλα ή καθηγήτρια είσαι?

Όπως κ να χει ναι πλεον δε το συζητάω δεν είναι για να το διακυνδινευσουμε..σπίτι να ξεκουραστείς κιόλας κορίτσι μου(ναι σπορ θα διακοπές χαχαχα!!) Αν κ να σου αν είσαι τύπος σαν εμένα που έχω μάθει να δουλεύω δε θα σου είναι εύκολο.τοσος καιρός σπίτι..τεσπα..κάποια στιγμή θα εκτιμήσουμε αυτές τις ώρες ρεκλας;)

Καθηγητρια ειμαι.Δουλευω σερι 20 χρονια τωρα και να σου πω απο τωρα σκεφτομαι πώς θα την παλέψω στο σπιτι,ειμαι ανθρωπος που τρελαινομαι με την απραξία,ασε που οταν δε δουλευεις το μυαλο γυριζει στα ιδια και στα ίδια.Αυτο λεω καθε μερα στον αντρα μου τωρα που πλησιαζει η επιστροφή.

Αν δεν υπηρχε ο κορονοιος δε θα το σκεφτομουνα καν.

hKYcp3.png

Just now, Sani είπε:

Κορίτσι μου ο,τι και να σου πουμε δεν θα ειναι ποτέ αρκετό. Θέλει δυναμη ψυχης να αντιμετωπίσεις την κατάσταση απο εδω και πέρα. Σου εύχομαι να ειναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που θα αντιμετωπετε ως οικογένεια.  Τι σου είπε ο γιατρος σου;  πως θα κινηθειτε τωρα;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...