Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Κοριτσι,ο θυρεοειδης τα κανει αυτα στην εγκυμοσυνη.Εμενα η tsh τριπλασιαστηκε και αυξησα τη δοση.

Ετσι κι αλλιως η tsh παρακολουθειται στην εγκυμοσυνη.Εμενα η γιατρος μου μου την ελεγξε και στις 8 και στις 10 βδομαδες και την ξαναμετρησα τωρα.

Ειναι συνηθισμενο,μην ανησυχεις,θα στο ρυθμισει ενδοκρινολογος και θα ελεγχεις τακτικα...

Εμενα και η γιατρος και η γραμματεας ειναι παρα πολυ κουλ και φιλικες,ηλικιες περιπου 40 και 50,ειναι μαζι απ την αρχη κι εγω τις ξερω 20 χρονια οποτε καθολου δε δισταζω.

Κακες σκεψεις κανω κι εγω αλλα τις διωχνω.

Εμενα το μωρο 12εβδ ακριβως ήταν 53 εκ.Μια χαρα λοιπον και το δικο σου.Απλα ειναι μικρουλια,ως τωρα.

Αχ, εκεί που είχα ηρεμήσει, μου σκάει αυτό... Στις προηγούμενες εξετάσεις που έκανα ήταν οριακα καλή οπότε πρώτη φορά θα πάρω χάπι, αν χρειαστεί..

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mighty86 είπε:

Σε ευχαριστώ νεφελακι μου. Εσύ πως είσαι αλήθεια;σε τι φάση;

Εγω νοιωθω κανονικοτατα πλεον ,ουτε μια αναγουλα δεν εχω,μυστηριο πραγμα βρε παιδί μου,ακομα και με 30 αιματοκριτη δεν σερνομαι πλεον οπως πριν,ξαφνικα εχω ενεργεια,ολο κατι κανω.οποτε ειμαι σιγουρη και εσυ καπως ετσι θα πας..η αυχενικη ειναι τελεια και απλα αναμενω να κανω κολπικο υπερηχο για μετρηση τραχηλου και απλο κοιλιακό σε 2 βδομαδες ξανα(ηταν 33 στην αυχενικη,μια χαρα δηλαδη,αλλα μου ειπε οτι μια φορα το μηνα θα με τσεκαρει.

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ, εκεί που είχα ηρεμήσει, μου σκάει αυτό... Στις προηγούμενες εξετάσεις που έκανα ήταν οριακα καλή οπότε πρώτη φορά θα πάρω χάπι, αν χρειαστεί..

Δε νομιζω οτι προβλεπεται ηρεμια,για 9 μηνες και πού να δούμε και το μετά...

Γι αυτό και θελει ασκησεις ηρεμιας και χαλαρωσης....

• Μου αρέσει 4

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Φοβάμαι λίγο γιατί έχω ακούσει ότι ο θηρωηδης μπορεί να προκαλέσει αποβολή...

Ναι,στην αρχή, όχι τώρα. τώρα απλά τραβούν από εσένα και στον απορυθμίζουν. Κάθε μήνα δεν κάνεις εξετάσεις;

tvXOp2.png

Just now, Joka είπε:

Δε νομιζω οτι προβλεπεται ηρεμια,για 9 μηνες και πού να δούμε και το μετά...

Γι αυτό και θελει ασκησεις ηρεμιας και χαλαρωσης....

Είμαι και αγχωτικος τύπος!!! Πρέπει να ηρεμήσω! Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα τη Δευτέρα θα κάνω τις εξετάσεις και θα δούμε!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ευτυχώς που μου το είπες γιατί δεν το κατάλαβα πως την έβαλα..ασυναίσθητα!!!!! Την άλλαξα όμως!!!

Γαμωτο λέω κ γω,είπα να συμπαρασταθώ κ τελικά είπα κάτι λάθος κ τις τρόμαξα??:P

• Χαχα 1

Just now, Ele@n είπε:

Ναι,στην αρχή, όχι τώρα. τώρα απλά τραβούν από εσένα και στον απορυθμίζουν. Κάθε μήνα δεν κάνεις εξετάσεις;

Ναι!!! Έκανα στην αυχενική και βγήκε απορυθμισμενη και θα κάνω και τη Δευτέρα όλο το πακέτο για να δούμε πως θα το χειριστούμε!!

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχαχαχχααχχαχαχα όχι κορίτσι μου, εσύ τέλεια τα γράφεις εγώ έκανα βλακεία!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Renez είπε:

Κοριτσι,να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα.

Σουβλιες δυνατες απο κάτω,στον κόλπο,σε ολη την περιοχη,γοφους,μηρους ψηλα εσωτερικα,σε ολη τη λεκάνη ειχες στον 4ο μηνα καθολου?Διαβασα για τους πονους στρογγυλων συνδεσμων!

Εγω ειχα 1-2 μερες πολυ δυνατους αλλα ειμαι σε διακοπες και μαλλον λυσσαξα στη δραστηριότητα!

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Ναι!!! Έκανα στην αυχενική και βγήκε απορυθμισμενη και θα κάνω και τη Δευτέρα όλο το πακέτο για να δούμε πως θα το χειριστούμε!!

Χαχαχαχαχαχχααχχαχαχα όχι κορίτσι μου, εσύ τέλεια τα γράφεις εγώ έκανα βλακεία!!!

Εντάξει. Όλα καλά λοιπόν. Ο αθεράπευτος θυρεοειδής προκαλεί θέματα. Δηλαδή να έχεις θέμα και να μην το κοιτάξεις. Αυτό φτιάχνει γρήγορα, δεν είναι κάτι. Απλά το σκέφτεσαι γιατί θυμάσαι και στην ετ ότι κοιτάζαμε θυρεοειδή ως παράγοντα επιτυχίας/αποτυχίας. Τώρα δεν είναι έτσι. Ξέρεις πόσες κοπέλες μένουν φυσιολογικά έγκυες και στις εξετάσεις βρίσκουν θυρεοειδοπάθεια, όζους κλπ;;; ουυυυυ πάρα πολλές... τι να κάνουν τα τουτουνάκια; να μην ρουφήξουν λίγο μανούλα;;;;:wub: Τώρα κοίταξα τις σημειώσεις μου και βλέπω ότι ο δικός μου απορρυθμίστηκε λίγο πιο μετά από εσένα. Αλλά όπως εσύ το είδα στις εξετάσεις ρουτίνας του μήνα. και μέχρι την επόμενη φορά είχε διορθωθεί. Και εγώ είχα τρομάξει και πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου αλλά το αντιμετώπισε χαλαρά. Μου έδωσε οδηγίες και μου έκλεισε ραντεβού να με δει. Βαθιές ανάσες, χαλάρωσε και απόλαυσε καλοκαίρι!!!

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσι,ο θυρεοειδης τα κανει αυτα στην εγκυμοσυνη.Εμενα η tsh τριπλασιαστηκε και αυξησα τη δοση.

Ετσι κι αλλιως η tsh παρακολουθειται στην εγκυμοσυνη.Εμενα η γιατρος μου μου την ελεγξε και στις 8 και στις 10 βδομαδες και την ξαναμετρησα τωρα.

Ειναι συνηθισμενο,μην ανησυχεις,θα στο ρυθμισει ενδοκρινολογος και θα ελεγχεις τακτικα...

Εμενα και η γιατρος και η γραμματεας ειναι παρα πολυ κουλ και φιλικες,ηλικιες περιπου 40 και 50,ειναι μαζι απ την αρχη κι εγω τις ξερω 20 χρονια οποτε καθολου δε δισταζω.

Κακες σκεψεις κανω κι εγω αλλα τις διωχνω.

Εμενα το μωρο 12εβδ ακριβως ήταν 53 εκ.Μια χαρα λοιπον και το δικο σου.Απλα ειναι μικρουλια,ως τωρα.

Κ εμένα ο γιατρός είναι κουλ κ περίπου σε αυτην την ηλικία 50 αλλά η γραμματέας δεν τον δίνει ποτέ στο τηλέφωνο έτσι απλα.το κινητό το έχω αλλά μου χει πει να το χρησιμοποιήσω για κάτι επείγον κ μόνο σε ώρες που δεν θα ναι στο γραφειο.η γραμματέας είναι πιο μικρή 30 με 40 αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο με τις γραμματείς και τις μαίες του εξωσωματικου που μιλούσαν με υποκοριστικά και λεπτή μελισταλαχτη φωνουλα. Anyway σε ευχαριστώ. 539 ειναι για την ακρίβεια δεν καταλαβαίνω γιατί οι μετρήσεις του υπερήχου με πάνε πιο κάτω μέρες και δεν το αφήνει στις 12w.

@Renez καλά κάνεις κ επεμβαίνεις γι'αυτό τα γράφω για να με καθησυχάζει οποία μπορει να νιωθω καλυτερα. Από ανασφάλειες κ ανησυχίες άλλο τίποτα.

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσι,να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα.

Σουβλιες δυνατες απο κάτω,στον κόλπο,σε ολη την περιοχη,γοφους,μηρους ψηλα εσωτερικα,σε ολη τη λεκάνη ειχες στον 4ο μηνα καθολου?Διαβασα για τους πονους στρογγυλων συνδεσμων!

Εγω ειχα 1-2 μερες πολυ δυνατους αλλα ειμαι σε διακοπες και μαλλον λυσσαξα στη δραστηριότητα!

Αγαπούλα αυτό που λες θα είναι(η κούραση..) 

Προσωπικά δεν είχα σε οοολα τα σημεία που λες ακριβώς αλλά είχα έτσι σουβλιες κ ένα αίσθημα βάρους σε οοολο το κουτί μέσα στον κόλπο κ απ' έξω έτσι αν βαρύ δε ξέρω πως να το περιγράψω..

Το ένιωθα 4+5 μήνα επειδή δούλευα 7ωρο τρομάρα μου κ κάποιες μέρες γυρνούσα κ σπίτι κ έκανα δουλειές στα καπάκια κ εκεί με έπιανε..έπειτα χαλάρωσα ρυθμούς,καθόμουν περισσότερο κ δεν το έχω νιώσει ξανά..

Είναι κ η υπεραιματωση εκεί..

• Μου αρέσει 1

Just now, Ele@n είπε:

Εντάξει. Όλα καλά λοιπόν. Ο αθεράπευτος θυρεοειδής προκαλεί θέματα. Δηλαδή να έχεις θέμα και να μην το κοιτάξεις. Αυτό φτιάχνει γρήγορα, δεν είναι κάτι. Απλά το σκέφτεσαι γιατί θυμάσαι και στην ετ ότι κοιτάζαμε θυρεοειδή ως παράγοντα επιτυχίας/αποτυχίας. Τώρα δεν είναι έτσι. Ξέρεις πόσες κοπέλες μένουν φυσιολογικά έγκυες και στις εξετάσεις βρίσκουν θυρεοειδοπάθεια, όζους κλπ;;; ουυυυυ πάρα πολλές... τι να κάνουν τα τουτουνάκια; να μην ρουφήξουν λίγο μανούλα;;;;:wub: Τώρα κοίταξα τις σημειώσεις μου και βλέπω ότι ο δικός μου απορρυθμίστηκε λίγο πιο μετά από εσένα. Αλλά όπως εσύ το είδα στις εξετάσεις ρουτίνας του μήνα. και μέχρι την επόμενη φορά είχε διορθωθεί. Και εγώ είχα τρομάξει και πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου αλλά το αντιμετώπισε χαλαρά. Μου έδωσε οδηγίες και μου έκλεισε ραντεβού να με δει. Βαθιές ανάσες, χαλάρωσε και απόλαυσε καλοκαίρι!!!

Μου δίνεις πολύ κουράγιο ευχαριστώ πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Nephelie είπε:

Εγω νοιωθω κανονικοτατα πλεον ,ουτε μια αναγουλα δεν εχω,μυστηριο πραγμα βρε παιδί μου,ακομα και με 30 αιματοκριτη δεν σερνομαι πλεον οπως πριν,ξαφνικα εχω ενεργεια,ολο κατι κανω.οποτε ειμαι σιγουρη και εσυ καπως ετσι θα πας..η αυχενικη ειναι τελεια και απλα αναμενω να κανω κολπικο υπερηχο για μετρηση τραχηλου και απλο κοιλιακό σε 2 βδομαδες ξανα(ηταν 33 στην αυχενικη,μια χαρα δηλαδη,αλλα μου ειπε οτι μια φορα το μηνα θα με τσεκαρει.

Ναι είμαι καλύτερα αυτήν την εβδομάδα με πολύ διαχειρισιμες αναγουλες και έχω αρχίσει να βγαίνω για καφέδες κ συναναστροφές. Α σε πάει σε σύντομη συνάντηση αυτήν την φορά. Καλά αποτελέσματα κ σε εσένα.ουρολογικες έχεις κάνει καθόλου εγώ οχι

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...