Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

4 hours ago, Geonutr-mama said:

Καλησπέρα κι από μένα... :)

Είμαι παλιά καφομανα (άλλαξα προφίλ), κάποτε έγραφα στο "αυγουστομανουλες του 2010) και να, τώρα γράφω ξανά εδώ. 

Μόνο που πια είμαι στο... 4ο :shock:έγκυος φυσική σύλληψη, άγνωστο πώς μιας κ δεν ήρθαμε σε επαφή γόνιμη μέρα αλλά λίγο πριν την αναμενόμενη 

Αφού είχα πάρει τη μαία μου να κάνουμε τεστ ΠΑΠ κ υπέρηχο μήπως μπαίνω κλιμακτηριο :razz:

Εντέλει σήμερα 5κ2 έκανα χοριακη 3207.

Συμπτώματα εκτός από λίγο πόνο στη μέση όχι. Θηλάζω ακόμα τον τελευταίο μου γιο. 

Αντε να πάνε όλα καλά κ ας ήταν και τόσο ξαφνικό! 

Καλημέρα !!! 4ο ....; Τέλεια !!! Με το καλό και καλώς ήρθες!!  
Τι ωραία που είμαστε τόσες πολλές! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια. Να σας κάνω μια ερώτηση κυρίως στα κορίτσια από εξωσωματική.Λόγω της εξωσωματικής ειχα πριστεί πολύ τις τελευταίεςμέρες και μου είπε ο γιατρός να πάω να κάνω μαζί με τη δεύτερη χοριακή μια Ε2 και μια προγεστερονη. Εκανα λοιπον το Σαββατο και βγηκε η προγεστερονη 306 και η ε2 4444. Ειχε λοιπον πάει στο Θεό η Ε2 (πιθανότατα επειδή η δεξιά μου οωθήκη έχει λίγο πριστεί λόγω ότι πήραμε 30 ωάρια στην οωληψία. Έτσι λοιπόν επειδή έπαιρνα 3 cyclacur την ημέρα ο γιατρός μου είπε να τα σταματήσω τελείως για να ξεπροστώ και να σταματήσω να έχω πόνο. Απλά με αποσχολεί κορίτσια ότι το στήθος αν και είνα εμφανης οι φλεβες μια πονάει μια δεν πονάει. Προχθές πόναγε πολύ και από χθες δεν πονάει.Μόνο λ΄΄ιγο οι θηλές αν τις πιέσω. 

Λετε να φταίει που έκοψα τα cyclacur απο χθες? Έχω ανησυχήσει λίγο. 

Δευτέρα 29/6 έχω τον πρώτο υπέρηχο και θα είμαι 6 εβδομάδων.

kJQgp2.png

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα !!! 4ο ....; Τέλεια !!! Με το καλό και καλώς ήρθες!!  
Τι ωραία που είμαστε τόσες πολλές! 

Ευχαριστώ! Ναι, 4ο..δε ξερω πως έγινε (βασικα ξέρω, χαχαχα) αλλά δεν περιμέναμε με μια φορά που συνέβη, 4 μέρες πριν την περίοδο, να είμαι έγκυος! 

Αύριο πάω για επαναληπτική χοριακη κ μετά θα κλείσω ραντεβού με τη μαία μου να πάμε σε γιατρό για υπέρηχο (δεν έχω γιατρό, το προηγούμενο το γέννησα σπίτι με μαιες). 

• Μου αρέσει 2

mij0p3.png

Just now, Hope.2019 said:

Kαλημέρα κορίτσια. Να σας κάνω μια ερώτηση κυρίως στα κορίτσια από εξωσωματική.Λόγω της εξωσωματικής ειχα πριστεί πολύ τις τελευταίεςμέρες και μου είπε ο γιατρός να πάω να κάνω μαζί με τη δεύτερη χοριακή μια Ε2 και μια προγεστερονη. Εκανα λοιπον το Σαββατο και βγηκε η προγεστερονη 306 και η ε2 4444. Ειχε λοιπον πάει στο Θεό η Ε2 (πιθανότατα επειδή η δεξιά μου οωθήκη έχει λίγο πριστεί λόγω ότι πήραμε 30 ωάρια στην οωληψία. Έτσι λοιπόν επειδή έπαιρνα 3 cyclacur την ημέρα ο γιατρός μου είπε να τα σταματήσω τελείως για να ξεπροστώ και να σταματήσω να έχω πόνο. Απλά με αποσχολεί κορίτσια ότι το στήθος αν και είνα εμφανης οι φλεβες μια πονάει μια δεν πονάει. Προχθές πόναγε πολύ και από χθες δεν πονάει.Μόνο λ΄΄ιγο οι θηλές αν τις πιέσω. 

Καλημέρα ! 
Αν διαβάσεις λίγο και προηγούμενα σχόλια θα δεις ότι τα συμπτώματα σε όλες διαφέρουν από μέρα σε μέρα μη σου πω και μέσα στην ίδια μέρα. Άλλες μέρες είναι πιο πρησμένο το στήθος άλλες λιγότερο. Εμένα το πρωί είναι πάντα λιγότερο πρησμένο από το βράδυ ... 

Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και με το καλό ο πρώτος υπέρηχος τη Δευτέρα !! 

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα ! 
Αν διαβάσεις λίγο και προηγούμενα σχόλια θα δεις ότι τα συμπτώματα σε όλες διαφέρουν από μέρα σε μέρα μη σου πω και μέσα στην ίδια μέρα. Άλλες μέρες είναι πιο πρησμένο το στήθος άλλες λιγότερο. Εμένα το πρωί είναι πάντα λιγότερο πρησμένο από το βράδυ ... 

Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και με το καλό ο πρώτος υπέρηχος τη Δευτέρα !! 

Ναι τώρα τα διάβασα και όντως λένε τα κορίτσια κάτι αντίστοιχο.. Αχ δεν ξέρω είμαι πολύ αγχωμένη και παρατηρώ το παραμικρό. Πρέπει να ηρεμήσω. Έχω πολύ αγωνία για τον πρώτο υπέρηχο να δω αν όλα είναι καλά!

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 said:

Ναι τώρα τα διάβασα και όντως λένε τα κορίτσια κάτι αντίστοιχο.. Αχ δεν ξέρω είμαι πολύ αγχωμένη και παρατηρώ το παραμικρό. Πρέπει να ηρεμήσω. Έχω πολύ αγωνία για τον πρώτο υπέρηχο να δω αν όλα είναι καλά!

Μην ανησυχείς και μετά τον πρώτο υπέρηχο έτσι θα είσαι ... χαχαχα ! :) 
Εγω την Τετάρτη 1/7 έχω τον δεύτερο υπέρηχο και την ίδια αγωνία έχω. 
Οσο μπορείς προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα ! 
Εγω αυτό προσπαθώ να κάνω ...

Just now, chris79 είπε:

Μην ανησυχείς και μετά τον πρώτο υπέρηχο έτσι θα είσαι ... χαχαχα ! :) 
Εγω την Τετάρτη 1/7 έχω τον δεύτερο υπέρηχο και την ίδια αγωνία έχω. 
Οσο μπορείς προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα ! 
Εγω αυτό προσπαθώ να κάνω ...

Αστα να πάνε... Πολύ άγχος βρε παιδί μου.. Τον έχω τρελάνει τον άντρα μου.. Εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;

kJQgp2.png

Just now, chris79 είπε:

Σήμερα είμαι 6w6d 

πολυ μέλλον (άγχος) ακόμα .. 

Τέλεια! Με το καλό! Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και ότι όλα θα πάνε καλά! Πρεπει  καπως να ηρεμουμε οπως ειπες πριν γιατι αλλιως θα τρελαθουμε δεν γίνεται!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω, όσες έχετε κάνει προγεννητικό.. Σας ζήτησε ο γιατρός σας να κάνετε εξέταση για sma (σύνδρομο νωτιαιας μυϊκής ατροφίας) ; Επίσης για κυστικη ίνωση ποιο πακέτο κάνατε; Αυτό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ για το 50% των μεταλλάξεων η κάποιο άλλο;; 

Efh1p3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

καταρχας με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος σου ευχομαι όλα να ειναι τελεια!!

αλλα θα ρωτησω... 30 ωαρια!!! ουαου ποσα προχώρησαν και πόσο εισαι αν επιτρεπεται 

και κατι ακομα κορίτσια παίρνετε βιταμινες? αν ναι ποιες?

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

καταρχας με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος σου ευχομαι όλα να ειναι τελεια!!

αλλα θα ρωτησω... 30 ωαρια!!! ουαου ποσα προχώρησαν και πόσο εισαι αν επιτρεπεται 

και κατι ακομα κορίτσια παίρνετε βιταμινες? αν ναι ποιες?

Κορίτσι μου είχα μια τεμπελικη οωθηκη μικρουλα λογω ενος χειρουργιου που ειχα κανει  παλια. Η δεξια ομως δουλευει φουλ χαχα. Αυτή έκανε 30 ωάρια και η αριστερη μόνο 2. Για αυτό είναι προσμενη η οωθήκη ακόμα. Τωρα με την εγκυμοσυνη μου ειπε ο γιατρος πυροδοτηθηκαν κι αλλο οι ορμονες και ενώ την περασμενη εβδομαδα ειχα 2000 Ε2 ξανα ανεβηκε 4444. Για αυτο εκοψε και τα cyclacur. Πιθανο βεβαια να φταιει κι αυτο που οπως ηρεμησε η κοιλια μου ηρεμησε και το στηθος μου. Αλλα ανησυχω.

Αυτό που εχω έντονα είναι πόνο στη μέση, υγρά, και λαχανιάζω συνέχεια και κουράζομαι. 

Πήραμε 32 ωάρια. Τα 18 γονιμοποιήθηκαν και προχώρησαν 12 βλαστοκύστες. Εβαλα τις 2 και έμειναν 10 κατάψυξη. Είμαι 29 χρονών.

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσι μου είχα μια τεμπελικη οωθηκη μικρουλα λογω ενος χειρουργιου που ειχα κανει  παλια. Η δεξια ομως δουλευει φουλ χαχα. Αυτή έκανε 30 ωάρια και η αριστερη μόνο 2. Για αυτό είναι προσμενη η οωθήκη ακόμα. Τωρα με την εγκυμοσυνη μου ειπε ο γιατρος πυροδοτηθηκαν κι αλλο οι ορμονες και ενώ την περασμενη εβδομαδα ειχα 2000 Ε2 ξανα ανεβηκε 4444. Για αυτο εκοψε και τα cyclacur. Πιθανο βεβαια να φταιει κι αυτο που οπως ηρεμησε η κοιλια μου ηρεμησε και το στηθος μου. Αλλα ανησυχω.

Αυτό που εχω έντονα είναι πόνο στη μέση, υγρά, και λαχανιάζω συνέχεια και κουράζομαι. 

Πήραμε 32 ωάρια. Τα 18 γονιμοποιήθηκαν και προχώρησαν 12 βλαστοκύστες. Εβαλα τις 2 και έμειναν 10 κατάψυξη. Είμαι 29 χρονών.

φαντασου να δουλευανε φουλ και οι 2!!χαχαχα φτου σου κοπέλα μου

• Χαχα 1

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

φαντασου να δουλευανε φουλ και οι 2!!χαχαχα φτου σου κοπέλα μου

Πήγε καλά γενικά η προσπάθεια.. Ελπίζω να προχωρήσει και η εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά Παναγία μου! 

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...