Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Αμα μπορείς το καλύτερο!! Εγω Πριν φουλ ενεργητικη,  με το γυμναστήριο με το τρέξιμο, μου το ποδήλατο και τωρα που ειμαι ετσι δεν με αναγνωριζω..  Συν οτι λαχανιαζω απίστευτα..  Μεχρι να παρω το οκ απο τον γιατρό να σηκωθω νομίζω θα σερνομαι :huh: αλλα με το πρόβλημα που εχω το ηξερα εξαρχής οτι θα ημουν έτσι οποτε..  Ολα καλα να πανε και δεν σκέφτομαι τίποτα! 

Κ εμενα ο γιατρος μ ειπε αν ειναι να κανεις θα κανεις.  Το μονο που μ συνεστησε ηταν αμυγδαλελαιο..  Αλλα εννοείται θελω να δω κ αλλες επιλογές 

Κι εγω εχω θεματακια,ο αιματοκριτης επεσε στο 30 και πιεση πολύ χαμηλή,6 με 9 αλλα δε μασαω.

Συνεχιζω όλα οπως πριν μεινω εγκυος.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nephelie είπε:

Εμενα με αφησε και νησι κ ολα ο γιατρος μας.αλλα εσυ αλλαξες τωρα..να σου πω μαγνησιο trofocard παιρνεις ε; Πολυ χαρηκα για την αυχενική ,ειδες ; Ολα τελεια! Μπραβο!!

Μου δωσανε 2 κρεμες δωρο απο το κεντρο λεγονται stratamark να τη βαζω απο 13η ,14η βδομαδα 

Άν ξανά μείνω έγκυος θα την έχω και αυτή υπόψιν @Nephelie μου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Nephelie είπε:

Θα μεινεις σε 3 μηνες το πολυ πολυ!!!!

Χαχαχα 

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Χαχαχα 

Πω πω ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη που θα δεις τα μωρά. Να δούμε αν πέσεις μέσα στην πρόβλεψη του φύλου. Έστω να δούμε το πουλί του ενός. Εχεις να φας κατούρημα !!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία πράγματα αληθεια!!!!!

• Χαχα 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 47 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Χαχαχα 

Πω πω ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη που θα δεις τα μωρά. Να δούμε αν πέσεις μέσα στην πρόβλεψη του φύλου. Έστω να δούμε το πουλί του ενός. Εχεις να φας κατούρημα !!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία πράγματα αληθεια!!!!!

αχ και εγω ανυπομονω τοσο πολυ την επομενη Τεταρτη! θα σκασω μεχρι τοτε! φυσικα να δουμε πρωτα πως ειναι καλα!! σοκολατακια προμηθευτειτε κοριτσια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Joka είπε:

Κι εγω εχω θεματακια,ο αιματοκριτης επεσε στο 30 και πιεση πολύ χαμηλή,6 με 9 αλλα δε μασαω.

Συνεχιζω όλα οπως πριν μεινω εγκυος.

Κορίτσι μου από τις αρχές έχω σταθερά αιματοκριτη κάτω του οριου..το χειρότερο που έφτασε ήταν 31 κ τώρα τον έχω ανεβάσει στο 35 με πολυυυ διατροφή κ φυσικά συμπληρώματα..όσο για τη πίεση μου παίζει σε όλη την εγκυμοσύνη από 5.5(!)-6 μάξιμουμ η μικρή κ η μεγάλη 8.5 έως 9 μάξιμουμ!! Α! Και ζάχαρο έχω κάτω του χαμηλού κοινως υπόγλυκαιμια..

Παρόλα αυτά να ξέρεις δούλευα μέχρι πριν μια εβδομάδα 7ωρο όρθια κ δόξα το Θεό είμαι μια χαρά γτ το βασικό όπως είπες ΟΛΟΣΩΣΤΑ συνέχιζα σαν να μην έχω τίποτα!! Επίσης να ξέρεις στην εγκυμοσύνη ΠΑΝΤΑ πέφτει η πίεση από το φυσιολογικό κ είναι κ θεμιτό..η ανεβασμένη πίεση είναι κακη γτ μπορεί να προμηνύει προεκλαμψία..

Το μόνο που θα σου πω σαν συμβουλή κ αυτό βοήθησε κ εμένα κ άντεξα τόσο είναι ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ!! κ να έχεις πάντα κάτι αλμυρό μαζί σου(αν νιώσεις αδιαθεσία να σου ανεβάσει λίγο τη πίεση) κ κάτι γλυκό (για υπογλυκαιμία..καλά αυτό εγώ το έχω ανάγκη εσύ ίσως όχι..) από κει κ πέρα πολλές σαλάτες,φρούτα,λαχανικά κ κόκκινο κρέας κ θα έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!

• Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

ωραια κ με εσενα! προτιμω την περιπτωση σου απο το να σκεφτομαι τι να φαω κ τι οχι για να αποφυγω την καουρα.. Βεβαια τον σκυλο μ ακομα δεν τον εχω βαλει στο ματι :)

οσο για τα πονακια ναι ειναι φυσιολογικα..κ προσωπικα παρολο που δεν εχω αποκολληση αυτα τα πονακια μια χαρα καλα κρατουν με το που κουραζομαι ή περπαταω ελαχιστα ή κ στο ασχετο καμια φορα

Εγώ πάλι από τότε που μου το γύρισε σε υπερθυρεοειδισμο και έκοψα το χάπι, είμαι πολύ καλύτερα με το λαχάνιασμα και την κούραση!

12 ώρες πρίν, Nephelie είπε:

Εμενα με αφησε και νησι κ ολα ο γιατρος μας.αλλα εσυ αλλαξες τωρα..να σου πω μαγνησιο trofocard παιρνεις ε; Πολυ χαρηκα για την αυχενική ,ειδες ; Ολα τελεια! Μπραβο!!

Μου δωσανε 2 κρεμες δωρο απο το κεντρο λεγονται stratamark να τη βαζω απο 13η ,14η βδομαδα 

Εγώ μωρέ είχα τα θεματάκια μου αν θυμάσαι...αλλά μάλλον θα πάω Τζιά λίγο την επόμενη εβδομάδα..

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας εύχομαι καλή Παναγιά και με το καλό του χρόνου να είμαστε όλες με τα μωράκια μας! 

Αμήν Παναγία μου!!!! Για όλες μας!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

8 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κορίτσι μου από τις αρχές έχω σταθερά αιματοκριτη κάτω του οριου..το χειρότερο που έφτασε ήταν 31 κ τώρα τον έχω ανεβάσει στο 35 με πολυυυ διατροφή κ φυσικά συμπληρώματα..όσο για τη πίεση μου παίζει σε όλη την εγκυμοσύνη από 5.5(!)-6 μάξιμουμ η μικρή κ η μεγάλη 8.5 έως 9 μάξιμουμ!! Α! Και ζάχαρο έχω κάτω του χαμηλού κοινως υπόγλυκαιμια..

Παρόλα αυτά να ξέρεις δούλευα μέχρι πριν μια εβδομάδα 7ωρο όρθια κ δόξα το Θεό είμαι μια χαρά γτ το βασικό όπως είπες ΟΛΟΣΩΣΤΑ συνέχιζα σαν να μην έχω τίποτα!! Επίσης να ξέρεις στην εγκυμοσύνη ΠΑΝΤΑ πέφτει η πίεση από το φυσιολογικό κ είναι κ θεμιτό..η ανεβασμένη πίεση είναι κακη γτ μπορεί να προμηνύει προεκλαμψία..

Το μόνο που θα σου πω σαν συμβουλή κ αυτό βοήθησε κ εμένα κ άντεξα τόσο είναι ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ!! κ να έχεις πάντα κάτι αλμυρό μαζί σου(αν νιώσεις αδιαθεσία να σου ανεβάσει λίγο τη πίεση) κ κάτι γλυκό (για υπογλυκαιμία..καλά αυτό εγώ το έχω ανάγκη εσύ ίσως όχι..) από κει κ πέρα πολλές σαλάτες,φρούτα,λαχανικά κ κόκκινο κρέας κ θα έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!

Σ ευχαριστω κοριτσαρα μου και μπράβο σου!!

Θαυμαζω τις δυναμικες,δραστηριες γυναικες που δεν το βαζουν κατω και παιρνουν τη ζωη στα χερια τους!

Ετσι προσπαθω και σκοπευω να συνεχισω κι εγω!

Οχι υστερίες,όχι τρομοκρατία και κλεισούρα!Όλα όπως πριν απλα χωρις υπερβολές!

Καλη συνεχεια και σε σενα,με το καλο να κρατησουμε υγιη παιδακια,σωματικα και ψυχικά!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας εύχομαι καλή Παναγιά και με το καλό του χρόνου να είμαστε όλες με τα μωράκια μας! 

Καλημερα! Αμην...  Με το καλο να μας ερθουν ολα! :x

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

αχ και εγω ανυπομονω τοσο πολυ την επομενη Τεταρτη! θα σκασω μεχρι τοτε! φυσικα να δουμε πρωτα πως ειναι καλα!! σοκολατακια προμηθευτειτε κοριτσια! 

Με το καλο!Τί εννοείς σοκολατάκια?

hKYcp3.png

On 12/8/2020 at 5:17 ΜΜ, Efinikolaou είπε:

Αυτό πίνω και εγώ το χάπι... να δεις αυτό θα είναι ναι .

Καλησπερα κοριτσια μου & καλη Παναγια γι αυριο με υγεια & με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη για ολες μας!!! Μου αλλαξε τον σιδηρο ο γιατρος γιατι με πονουσε το στομαχι & ενω με το προηγουμενο σκευασμα δεν ειχα δυσκοιλιοτητα, με το τωρινο εχω μεγαλο θεμα...πως την αντιμετωπιζετε εσεις;

• Μου αρέσει 1

Ρε κορίτσια ακόμη έχω πόνους... Και σήμερα έχω και εσωτερικά του κόλπου σαν τσιμπηματα απότομα... λέτε να φταίει αυτό που παθαίνω στον ύπνο μου που σας είχα πει ? Τις ονειρώξεις.. το έπαθα 4 φορές από χθες και δεν μπορώ να το ελέγξω ..λέτε να έχει γίνει κανένα κακο?

Just now, Geo Jo είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου & καλη Παναγια γι αυριο με υγεια & με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη για ολες μας!!! Μου αλλαξε τον σιδηρο ο γιατρος γιατι με πονουσε το στομαχι & ενω με το προηγουμενο σκευασμα δεν ειχα δυσκοιλιοτητα, με το τωρινο εχω μεγαλο θεμα...πως την αντιμετωπιζετε εσεις;

Και μένα με πειράζει ο σίδηρος..Έχω αλλάξει 2 μέχρι στιγμής. Τρώω φρούτα πολλά και χόρτα οπότε δεν έχω θέμα με την δυσκοιλιότητα..

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Ρε κορίτσια ακόμη έχω πόνους... Και σήμερα έχω και εσωτερικά του κόλπου σαν τσιμπηματα απότομα... λέτε να φταίει αυτό που παθαίνω στον ύπνο μου που σας είχα πει ? Τις ονειρώξεις.. το έπαθα 4 φορές από χθες και δεν μπορώ να το ελέγξω ..λέτε να έχει γίνει κανένα κακο?

Και μένα με πειράζει ο σίδηρος..Έχω αλλάξει 2 μέχρι στιγμής. Τρώω φρούτα πολλά και χόρτα οπότε δεν έχω θέμα με την δυσκοιλιότητα..

Κ γω τρωω φρουτα...σημερα ειναι η 2η μερα χωρις να παω τουαλετα...οσο για τις ενοχλησεις στον κολπο που λες και εμενα με πιανουν ξαφνικα τσιμπηματα αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια. Για επαφες δεν εχω ρωτησει ακομα τον γιατρο. Θα ειμαι 13 εβδομαδων την Δευτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...