Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Άντε βρε κορίτσι μου πήραμε ανάσα ... :) 

όλα καλά λοιπόν ... μήπως ήταν από το σάκο αυτόν το καφέ ... 

Αυτή η είδηση σήμερα ήταν νέα συγκίνηση!Μα καλα,πως γινεται να μην το ειχε δει,δεν ηταν και μικρος,περιπου σαν τον πρωτο ηταν.

Υπαρχει αραγε περιπτωση να εξελίσσεται πιο αργα αναρωτιεμαι.Μαλλον δε θα προχωρησει ειπε ο γιατρος,δεν ειδε εμβρυικα στοιχεια .Επίσης αναρωτιεμαι αν ο σακος αυτος ενεχει καποιο κινδυνο για το μωρό.Δεν ξερω τι να περιμένω μ αυτον.Να περιμενω σημαδια αποβολης?Ο γιατρος κλασσικα στο τρεξιμο ειπε μόνο οτι θα απορροφηθεί.

Τον αποχαιρετω πλεον,έκλεισα ραντεβου με την παλια μου γυναικολογο και ηρέμησα.Επόμενη Δευτέρα υπέρηχο!!!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka είπε:

Αυτή η είδηση σήμερα ήταν νέα συγκίνηση!Μα καλα,πως γινεται να μην το ειχε δει,δεν ηταν και μικρος,περιπου σαν τον πρωτο ηταν.

Υπαρχει αραγε περιπτωση να εξελίσσεται πιο αργα αναρωτιεμαι.Μαλλον δε θα προχωρησει ειπε ο γιατρος,δεν ειδε εμβρυικα στοιχεια .Επίσης αναρωτιεμαι αν ο σακος αυτος ενεχει καποιο κινδυνο για το μωρό.Δεν ξερω τι να περιμένω μ αυτον.Να περιμενω σημαδια αποβολης?Ο γιατρος κλασσικα στο τρεξιμο ειπε μόνο οτι θα απορροφηθεί.

Τον αποχαιρετω πλεον,έκλεισα ραντεβου με την παλια μου γυναικολογο και ηρέμησα.Επόμενη Δευτέρα υπέρηχο!!!

Δεν εχω προσωπικη εμπειρία, αλλα εχω διαβασει απο κοπελες οτι είτε το απορροφησε ο οργανισμός είτε το απεβαλλε! Οπότε στη θεα λιγο ροζ καφε υγρων μην πανικοβληθεις! Βέβαια σε καθε περίπτωση ο γιατρος ξερει καλύτερα ^_^

• Ευχαριστώ 1

@Balou καλυτερα να ρωτησεις μηπως υποφερεις αδικα.Γνωριζω οτι καποιες οδοντιατρικες εργασιες επιτρεπονται στο α τριμηνο οπως και καποιες αντιβιώσεις.

Διαβασα κι αυτό : "Η τοπική οδοντιατρική αναισθησία έχει αποδειχτεί ότι δεν επηρεάζει το έμβρυο".

hKYcp3.png

Ρε κορίτσια διαβάζω και διαβάζω έχετε αναγουλες πονακια, εγώ που δεν έχω τίποτα να ανησυχώ? Τελευταία είχα πονακια μια μέρα πριν τον υπέρηχο την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα έχω ξανά στις 2 του μήνα! Τι θα κάνω? Θα σκάσω ως τότε 

2rxqp3.png

Just now, Joka said:

Τι να σου πω κορίτσι μου δεν ξέρω καθόλου.

Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι έκανες πολύ καλά που άλλαξες γιατρό. Έβλεπα μια πολύ μεγάλη ανησυχία με αυτόν που είχες και καθόλου εμπιστοσύνη και σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι ακριβώς το αντίθετο! 
Ευχομαι την επόμενη Δευτέρα να είναι όλα τέλεια και να σε καλύψει η γιατρός σου η παλιά σε όλα όσα σκεφτεσαι και θέλεις να ξέρεις. 
Αν μη τι άλλο πρέπει να εμπιστευτείς τη ζωή τη δίκη σου και του μωρού σου στο γιατρό που θα κρατήσεις ... πρέπει να είσαι όσο πιο σίγουρη μπορείς! 

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

@Balou καλυτερα να ρωτησεις μηπως υποφερεις αδικα.Γνωριζω οτι καποιες οδοντιατρικες εργασιες επιτρεπονται στο α τριμηνο οπως και καποιες αντιβιώσεις.

Διαβασα κι αυτό : "Η τοπική οδοντιατρική αναισθησία έχει αποδειχτεί ότι δεν επηρεάζει το έμβρυο".

Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό. Να πας εκεί που νιώθεις πιο ασφάλεια και πιο όμορφα... Θα αλλάξει και η ψυχολογία σου. Όπου σε κάνει να νιώθεις καλύτερα... 

Just now, Papaki@ είπε:

Ρε κορίτσια διαβάζω και διαβάζω έχετε αναγουλες πονακια, εγώ που δεν έχω τίποτα να ανησυχώ? Τελευταία είχα πονακια μια μέρα πριν τον υπέρηχο την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα έχω ξανά στις 2 του μήνα! Τι θα κάνω? Θα σκάσω ως τότε 

Αντε καλέ γιατί να αγχώνεσαι. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Μπορεί να σαι και από τις τυχερές. πολλες κοπέλες είχαν μια χαρά εγκυμοσύνη χωρίς συμπτωματα... Βέβαια ακόμα είναι και νωρίς μπορεί όσο περνάει ο καιρός να παρακαλάς τελικά να μην είχες τίποτα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου απο συμπτώματα γενικά πως τα πάτε;;  7η εβδομάδα και απο χθες νιωθω πιο χαλαρο το στηθος και μειωθηκαν οι αναγουλες:roll: βέβαια χθες πηγα κ γιατρο κ ολα καλα,  κανω κ σύγκριση με την προηγούμενη που ούτε γουλιτσα νερο δεν τολμουσα να πιω. 

Οπως μας εχουν απαντησει οι πιο εμπειρες,τα συμπτωματα πηγαινοερχονται και ποικιλλουν.Εγω ειχα ζαλαδες 4 μέρες την προηγουμενη βδομαδα και χθες και τις αλλες μέρες όχι.Καποιες μερες νιωθω πολυ καλα παλι κι αλλες ειμαι μεσα στη νυστα και την ατονια.Το στηθος το ιδιο,δεν ειναι σταθερα πρησμενο καθε μερα.

Just now, Katzei1982 είπε:

Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό. Να πας εκεί που νιώθεις πιο ασφάλεια και πιο όμορφα... Θα αλλάξει και η ψυχολογία σου. Όπου σε κάνει να νιώθεις καλύτερα... 

Ναι κοριτσι μου,πραγματικα νιωθω ηδη καλυτερα ψυχολογικά.

Just now, chris79 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου δεν ξέρω καθόλου.

Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι έκανες πολύ καλά που άλλαξες γιατρό. Έβλεπα μια πολύ μεγάλη ανησυχία με αυτόν που είχες και καθόλου εμπιστοσύνη και σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι ακριβώς το αντίθετο! 
Ευχομαι την επόμενη Δευτέρα να είναι όλα τέλεια και να σε καλύψει η γιατρός σου η παλιά σε όλα όσα σκεφτεσαι και θέλεις να ξέρεις. 
Αν μη τι άλλο πρέπει να εμπιστευτείς τη ζωή τη δίκη σου και του μωρού σου στο γιατρό που θα κρατήσεις ... πρέπει να είσαι όσο πιο σίγουρη μπορείς! 

Τι να σου κανει ο εξωσωματικος,τρεχει και δε φτανει μονιμως.Υπερηχοι του 1 λεπτου.Πάλι τωρα ούτε μας ειπε μεγεθος του εμβρυου ούτε τιποτα αλλο για την κυηση.Ισα που το ειδαμε για κατι δευτερολεπτα και ακουσαμε καρδουλα.

Τελοσπαντων,νιωθω σίγουρα πολυ πιο ασφαλης με την παλια μου γυναικολογο ποσο μαλλον που ξερω οτι κι εκεινη εκανε παιδι στην ιδια ηλικία με μενα κι ειναι και νεα γυναίκα οποτε καμια σχεση η επικοινωνία.

Κατι αλλο ασχετο,και το ανθρακικο απαγορευεται τωρα?Μονο με χυμούς θα τη βγαζουμε?Εχω να ετοιμάσω τεραστια λιστα ερωτήσεων για Δευτερα,πρωτα ο Θεός!!!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Οπως μας εχουν απαντησει οι πιο εμπειρες,τα συμπτωματα πηγαινοερχονται και ποικιλλουν.Εγω ειχα ζαλαδες 4 μέρες την προηγουμενη βδομαδα και χθες και τις αλλες μέρες όχι.Καποιες μερες νιωθω πολυ καλα παλι κι αλλες ειμαι μεσα στη νυστα και την ατονια.Το στηθος το ιδιο,δεν ειναι σταθερα πρησμενο καθε μερα.

Ναι κοριτσι μου,πραγματικα νιωθω ηδη καλυτερα ψυχολογικά.

Τι να σου κανει ο εξωσωματικος,τρεχει και δε φτανει μονιμως.Υπερηχοι του 1 λεπτου.Πάλι τωρα ούτε μας ειπε μεγεθος του εμβρυου ούτε τιποτα αλλο για την κυηση.Ισα που το ειδαμε για κατι δευτερολεπτα και ακουσαμε καρδουλα.

Τελοσπαντων,νιωθω σίγουρα πολυ πιο ασφαλης με την παλια μου γυναικολογο ποσο μαλλον που ξερω οτι κι εκεινη εκανε παιδι στην ιδια ηλικία με μενα κι ειναι και νεα γυναίκα οποτε καμια σχεση η επικοινωνία.

Κατι αλλο ασχετο,και το ανθρακικο απαγορευεται τωρα?Μονο με χυμούς θα τη βγαζουμε?Εχω να ετοιμάσω τεραστια λιστα ερωτήσεων για Δευτερα,πρωτα ο Θεός!!!

Ναι μου είπε αναψυκτικά τέλος τα ξεχνάμε... Χυμό και πάλι χυμό... Χάχαχα.. Κάθε μέρα μου είπε να πίνω ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και γαλατάκι πριν τον ύπνο.... Δεν μασάμε αντέχουμε ότι κάνουμε είναι για ιερό σκοπό... 

• Μου αρέσει 3

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Ναι μου είπε αναψυκτικά τέλος τα ξεχνάμε... Χυμό και πάλι χυμό... Χάχαχα.. Κάθε μέρα μου είπε να πίνω ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και γαλατάκι πριν τον ύπνο.... Δεν μασάμε αντέχουμε ότι κάνουμε είναι για ιερό σκοπό... 

Το θέμα των αναψυκτικών είναι η ζάχαρη νομίζω, όχι το ανθρακικό.. Ο φυσικός χυμός βέβαια ο σπιτικος είναι ότι καλύτερο γιατί έξω δεν ξέρεις κατά πόσο έχουν πλυθεί καλά τα φρούτα! Εγώ ρε κορίτσια γαλακτοκομικά, αυγά, ψάρια δε μπορώ ούτε να τα βλέπω! Δε συζητώ να τα μυρίσω η να φάω! Γενικά δεν είμαι ο εαυτός μου! Καφέ δεν θέλω να πιω που ζούσα με καφέ! Δε θέλω ζάχαρη, είμαι μονίμως πτώμα που δούλευα 12 ώρες κ μετά πήγαινα για προπόνηση! Ελπίζω μετά το 3μηνο να αλλάξουν τα πράγματα γιατί ναι ο σκοπός είναι ιερός αλλά και το ευ ζην της μητέρας παίζει κ αυτό το ρόλο του! 

• Μου αρέσει 5

Efh1p3.png

Just now, Papaki@ είπε:

@Papaki@ πίστεψέ με, είσαι πολύ καλύτερα έτσι, να το χαρείς όσο μπορείς! Εγώ αγκαλιά με την τουαλέτα. Χθες στον δρόμο για τον γιατρο, εκεί που περπάταγα έριξα μια βόμβα σε μια γωνία, εγώ και οι σκύλοι που κατουράνε όπου βρούνε! Ήμουν και Κολωνάκι πανάθεμά με, ευτυχώς που έβρεχε και δεν κυκλοφορούσε κόσμος! :-) Διαφέρουν οι εγκυμοσύνες κοπέλα μου! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με τη ζαχαρη,  κ εμενα μ ειπε μειωση των γλυκων προκαταβολικα κ για σακχαρο κ για θεμα κιλων! Σαλατες,  φρουτα κ κοτόπουλο  απ εξω οχι,  ουτε σος κ σάντουιτς, οχι μεγαλα ψαρια για βαρεα μεταλλα,  και οχι μπανιο στη θάλασσα! 

Just now, Papaki@ είπε:

Φιλες μου, δεν καταλαβαν ότι ηταν έγκυες, κολλητη μ δε,  μια φορα εμετό και αυτό ηταν ολο,  ετρωγε έπινε τα πάντα κανονικα!  Οποτε μην αγχωνεσαι,  ισως εισαι απο τις τυχερες που θα μπορεσεις να απολαύσεις αυτη την περίοδο στο έπακρο! :x

• Μου αρέσει 2

@Paris.33 και @Renaki80 μακάρι να είναι έτσι αν είσαι καμμένη φυσάς και στο γιαούρτι!

Έκανα τώρα την prolutex μου και ελπίζω τα σποράκια μου να κάνουν δουλειά εκεί μέσα!

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου απο συμπτώματα γενικά πως τα πάτε;;  7η εβδομάδα και απο χθες νιωθω πιο χαλαρο το στηθος και μειωθηκαν οι αναγουλες:roll: βέβαια χθες πηγα κ γιατρο κ ολα καλα,  κανω κ σύγκριση με την προηγούμενη που ούτε γουλιτσα νερο δεν τολμουσα να πιω. 

Σταμάτησα να ασχολούμαι με τα συμπτώματα. Κάποιες μέρες είναι χάλια, κάποιες μέρες νιώθω μια χαρά. Μη σκας, έτσι θα μας πηγαίνει!

Just now, Joka είπε:

Επιτέλους, θα πας τη Δευτέρα, θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες και θα νιώσεις καλύτερα, είμαι σίγουρη!

Just now, Joka είπε:

Αχ φοβάμαι μωρέ, κάποιοι λένε έτσι, κάποιοι αλλιώς..όπως και να έχει θέλω να κάνω υπομονή μέχρι να κλείσω τρίμηνο.. Την Παρασκευή θα το συζητήσω με τη γιατρό. Παρακαλάω κάθε βράδυ, να ξυπνήσω το επόμενο πρωί και να έχει περάσει ο πόνος. Τι εμετοί και τι ζαλάδες..ξαφνικά όλα είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό, αλήθεια.

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Καλησπέρα κι από μένα... :)

Είμαι παλιά καφομανα (άλλαξα προφίλ), κάποτε έγραφα στο "αυγουστομανουλες του 2010) και να, τώρα γράφω ξανά εδώ. 

Μόνο που πια είμαι στο... 4ο :shock:έγκυος φυσική σύλληψη, άγνωστο πώς μιας κ δεν ήρθαμε σε επαφή γόνιμη μέρα αλλά λίγο πριν την αναμενόμενη 

Αφού είχα πάρει τη μαία μου να κάνουμε τεστ ΠΑΠ κ υπέρηχο μήπως μπαίνω κλιμακτηριο :razz:

Εντέλει σήμερα 5κ2 έκανα χοριακη 3207.

Συμπτώματα εκτός από λίγο πόνο στη μέση όχι. Θηλάζω ακόμα τον τελευταίο μου γιο. 

Αντε να πάνε όλα καλά κ ας ήταν και τόσο ξαφνικό! 

• Μου αρέσει 8

mij0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...