Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Καλησπέρα! 
Εχεις δίκιο κορίτσι μου. 
Ειχα να κάνω την τροφοβλαστη αλλά τελικά δεν την έκανα. Ο γιατρός δεν ήθελε να την κάνει λόγω θέσης του πλακούντα και δυσκολίας και δεν ήθελε να ρισκάρει επιπλοκές. Το ρινικό οστό άρχισε να φαίνεται. Τελικά έκλεισα αμνιοπαρακέντηση στις 5 Σεπτέμβρη. Τώρα το βράδυ πήρα και δεύτερη γνώμη από έναν άλλο εξίσου καλο εμβρυολογο και μου είπε τα ίδια. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας και πάμε για αμνιοπαρακέντηση. 
Επισης τα μωρά είναι ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι ... ❤️❤️

Μπράβο βρε αγάπη! Σε σκεφτόμουν! Είδες; όλα καλά θα πάνε! Άδικα στεναχωρήθηκες, αλλά και εγώ στην δική σου θέση πάλι το ίδιο θα έκανα! Οπότε τα αφήνουμε όλα αυτά πίσω και συνεχίζουμε θετικά!!! :wub:

4 ώρες πρίν, Sani είπε:

Καλησπέρα εμένα τα νέα μου δεν είναι καλά βγήκε το αποτέλεσμα του νιπτ δειχνει αυξημένο κίνδυνο για νταουν και θα κάνω αμνιο είμαι χίλια κομμάτια

Καλημέρα, μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου, κάνε με το καλό την αμνιοπαρακέντηση και ελπιζουμε όλες μας να το ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο και όλα να πάνε καλά!!

• Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σας έχω νέα!!! Ο σημερινός υπέρηχος πήγε τέλεια!!! Είδαμε και ρηνικο οστό και η αυχενική ήταν 1.4 οπότε σε μια βδομάδα στην κανονική αυχενική δεν περιμένουμε καμία έκπληξη!!! Δόξα το Θεό!!!

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!

Όλα τέλεια θα πάνε!!!

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σας έχω νέα!!! Ο σημερινός υπέρηχος πήγε τέλεια!!! Είδαμε και ρηνικο οστό και η αυχενική ήταν 1.4 οπότε σε μια βδομάδα στην κανονική αυχενική δεν περιμένουμε καμία έκπληξη!!! Δόξα το Θεό!!!

Καλημερα!!!!Μπραβο κοριτσι μου!! Με το καλο και η αυχενικη σε μια εβδομαδα!!!

Just now, Renula είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!

Όλα τέλεια θα πάνε!!!

Αχ Κορίτσια μου μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος!!! Τώρα υπομονή μέχρι την κανονική αυχενική!

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημερα!!!!Μπραβο κοριτσι μου!! Με το καλο και η αυχενικη σε μια εβδομαδα!!!

Αμήν!!!! Να Σάι καλά κοπελα μου ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε κι εκεί όλα καλά!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Sani είπε:

Καλησπέρα εμένα τα νέα μου δεν είναι καλά βγήκε το αποτέλεσμα του νιπτ δειχνει αυξημένο κίνδυνο για νταουν και θα κάνω αμνιο είμαι χίλια κομμάτια

Τι λες βρε κοριτσι μου?!Έπεσες δηλαδή στο 5% που δεν καλυπτει η αυχενική?Δηλαδή για πες,τι γραφει το νιπτ?

Ο γιατρος σου τι σου ειπε?Ειναι απαραιτητη η αμνιοπαρακεντηση?Μην μπεις τσαμπα σε περιπετειες βρε κοριτσι μου....

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Τι λες βρε κοριτσι μου?!Έπεσες δηλαδή στο 5% που δεν καλυπτει η αυχενική?Δηλαδή για πες,τι γραφει το νιπτ?

Ο γιατρος σου τι σου ειπε?Ειναι απαραιτητη η αμνιοπαρακεντηση?Μην μπεις τσαμπα σε περιπετειες βρε κοριτσι μου....

Μου μίλησε ο γενετιστης μου ειπε 9/10 το ποσοστό και οτι πρέπει να κάνω αμνιο έκλεισα στις 22/08 ελπίζω να είναι καλά το μωρό μου μόνο την προσευχη μου κάνω πως θα περάσουν οι μέρες? Ψάχνω να βρω κάποια περίπτωση σαν την δική μου μήπως το νιπτ βγάζει ψευδως θετικό δεν εχω βρει κάτι

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Sani είπε:

Αχ βρε κοριτσι μου, σ εύχομαι τα καλύτερα! Και απ οτι διάβασα πιο κατω απο επιλογή το εψαξες περισσότερο! Ο γιατρος τι σου ειπε; 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Sani είπε:

Μου μίλησε ο γενετιστης μου ειπε 9/10 το ποσοστό και οτι πρέπει να κάνω αμνιο έκλεισα στις 22/08 ελπίζω να είναι καλά το μωρό μου μόνο την προσευχη μου κάνω πως θα περάσουν οι μέρες? Ψάχνω να βρω κάποια περίπτωση σαν την δική μου μήπως το νιπτ βγάζει ψευδως θετικό δεν εχω βρει κάτι

Καλημέρα!! Συγνώμη που πετάγομαι αλλά γιατί δεν παίρνεις και δεύτερη γνώμη για αυχενική? Αν είναι καλή γιατί να σκας άδικα???

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Sani είπε:

Περιεργο μου ακουγεται βρε κοριτσι μου,τι να πω,μιλα καλυτερα με το γιατρο σου!!!

Εμενα αυτο που μου ειχε πει και το διαβασα κι εγω ειναι οτι τα αποτελεσματα του νιπτ συνυπολογιζονται με τα αποτελεσματα της αυχενικης.Και ηταν κατηγορηματικη,αν βγει καλη η αυχενικη δε χρειαζεται αλλη εξεταση.Το ιδιο μου ειπε και η γιατρος της αυχενικης.

Φοβαμαι μην μπεις τσαμπα σε περιπετειες...

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sani είπε:

Συγνώμη που θα γίνω τοςο αδιάκριτη, αλλα στην αυχενική 1/ πόσο ηταν το ποσοστό για down; Και ποσο χρόνων εισαι;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα!! Συγνώμη που πετάγομαι αλλά γιατί δεν παίρνεις και δεύτερη γνώμη για αυχενική? Αν είναι καλή γιατί να σκας άδικα???

Καλημέρα προς θεου δεν πεταγεσαι ηαυχενικη μου βγηκε πολυ καλη το νιπτ βγηκε με αυξημενο κινδυνο δεν ξέρω αν εχει νοημα να κανω παλι αυχενικη

Just now, Sani είπε:

Καλημέρα προς θεου δεν πεταγεσαι ηαυχενικη μου βγηκε πολυ καλη το νιπτ βγηκε με αυξημενο κινδυνο δεν ξέρω αν εχει νοημα να κανω παλι αυχενικη

Νομίζω ότι δεν πρέπει να δίνεις σημασία! Αφού η αυχενική ήταν πολύ καλή εγώ πιστεύω ότι κακός μπήκες στη διαδικασία να κάνεις και την άλλη εξέταση!

Το πιστεύω πολύ ότι όλα θα σου πάνε καλά!

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Joka είπε:

Περιεργο μου ακουγεται βρε κοριτσι μου,τι να πω,μιλα καλυτερα με το γιατρο σου!!!

Εμενα αυτο που μου ειχε πει και το διαβασα κι εγω ειναι οτι τα αποτελεσματα του νιπτ συνυπολογιζονται με τα αποτελεσματα της αυχενικης.Και ηταν κατηγορηματικη,αν βγει καλη η αυχενικη δε χρειαζεται αλλη εξεταση.Το ιδιο μου ειπε και η γιατρος της αυχενικης.

Φοβαμαι μην μπεις τσαμπα σε περιπετειες...

Ο εμβρυολογος δεν μου ειπε οτι το νιπτ συνυπολογιζει και τα ποσοστα της αυχενικης τωρα τι να πω δεν το εχω ακουσει αυτο ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ειναι αξιοπιστο καινα ελπιζουμε να ειναι λαθος

Just now, Καντι είπε:

Συγνώμη που θα γίνω τοςο αδιάκριτη, αλλα στην αυχενική 1/ πόσο ηταν το ποσοστό για down; Και ποσο χρόνων εισαι;

Καλημέρα 1/625 και ειμαι 42

Just now, Sani είπε:

Ο εμβρυολογος δεν μου ειπε οτι το νιπτ συνυπολογιζει και τα ποσοστα της αυχενικης τωρα τι να πω δεν το εχω ακουσει αυτο ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ειναι αξιοπιστο καινα ελπιζουμε να ειναι λαθος

Οχι το νιπτ,τα αποτελεσματα του νιπτ συνυπολογιζονται με της αυχενικης.Ολες οι εξετασεις μαζι δηλαδη.Τι να σου πω,μηπως να περιμενες και τη β επιπεδου οπου εκει θα φανει αν υπαρχει κατι.Εγω να σου πω μαλλον ετσι θα εκανα.

Αλλιως βρε κοριτσι σε ολες τις ανω των 35 θα μας λεγανε να κανουμε νιπτ ανεξαρτητως αυχενικης.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...