Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Balloo είπε:

Αχ..εμένα ήταν το πρώτο σύμπτωμα! Βοηθάει να πίνεις πολύ νερό. Περιμένω λίγες μερες να ωριμάσουν τα δαμάσκηνα που έχει το δεντράκι μας, για να φτιάξω μαρμελάδα. Ελπίζω να βοηθήσει..

Αχ Balloo μου, οπότε δεν είναι νωρίς γι αυτό το σύμπτωμα....εμένα μου είπε η γιατρός να τρώω τα γιαούρτια με την πέτσα στο πήλινο...από νερό άλλο τίποτα...όλη μέρα πίνω!!! Άσε που άρχισαν και οι ενοχλήσεις στο στομάχι και στον λαιμό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Αχ Balloo μου, οπότε δεν είναι νωρίς γι αυτό το σύμπτωμα....εμένα μου είπε η γιατρός να τρώω τα γιαούρτια με την πέτσα στο πήλινο...από νερό άλλο τίποτα...όλη μέρα πίνω!!! Άσε που άρχισαν και οι ενοχλήσεις στο στομάχι και στον λαιμό...

Φάε και κανένα ακτινιδιο βοηθάει πολύ και δαμάσκηνα... :) επίσης φακή... φακή που γεμιζει το βρακι χαχα

Just now, Balloo είπε:

Αχ..εμένα ήταν το πρώτο σύμπτωμα! Βοηθάει να πίνεις πολύ νερό. Περιμένω λίγες μερες να ωριμάσουν τα δαμάσκηνα που έχει το δεντράκι μας, για να φτιάξω μαρμελάδα. Ελπίζω να βοηθήσει..

Στις μέρες σου είχα κι εγώ πολύ πόνο για κανένα τριήμερο. Τόσο που ένα βράδυ ξύπνησα από αυτό. Ξεκουράσου κι όλα θα πάνε καλά ❤️

Αγάπη πως πάει ο πονοδοντος? 

• Χαχα 1

Ecjtp3.png

@Geo Jo στις αρχές έπινα πολύ νερό και την ψιλοπαλευα. Όμως από τη στιγμη που ξεκίνησαν οι ανακατωσούρες και το ελαττωσα, το πρόβλημα μεγάλωσε. Λίγο νεράκι, κανένα ακτινιδιάκι/δαμασκηνάκι/γιαουρτακι και θα την παλέψουμε κι εμείς! Τι να κάνουμε, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά..! 

Just now, Katzei1982 είπε:

Φάε και κανένα ακτινιδιο βοηθάει πολύ και δαμάσκηνα... :) επίσης φακή... φακή που γεμιζει το βρακι χαχα

Πονάω..είμαι να με κλαιν'οι ρέγγες. Νομίζω ότι βγάζω φρονιμίτη. Πονάω τόσο που δεν καταλαβαίνω ούτε ζαλάδες, ούτε αναγουλες ουτε τίποτα πια.. Πήρα ένα ντεπόν πριν από καμιά ώρα αλλά τζιφος. Τι να πιάσει ένα ντεπόν. Σκέφτομαι να πάρω γαρυφαλελαιο. 

MU8lp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια από δυσκοιλιότητα πως πάτε? Εμένα ξεκίνησε ήδη....δεν είναι λίγο νωρίς? Είμαι στην 6η εβδομάδα

Εγώ υποφέρω, είναι από τα φάρμακα, εάν μπορείς να τρως 2 ακτινίδια και φυτικές ίνες καθημερινά. Ο γιατρός μου έδωσε χθες ένα φάρμακο με φακελάκια που διαλύονται σε 1 ποτήρι νερο. Για να δούμε....εάν λειτουργήσει θα σου στείλω ποιο πήρα!

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Τρώω και ακτινίδια...τι να κάνουμε? Θα τα υποστούμε όλα με υπομονή!

Just now, Balloo είπε:

@Geo Jo στις αρχές έπινα πολύ νερό και την ψιλοπαλευα. Όμως από τη στιγμη που ξεκίνησαν οι ανακατωσούρες και το ελαττωσα, το πρόβλημα μεγάλωσε. Λίγο νεράκι, κανένα ακτινιδιάκι/δαμασκηνάκι/γιαουρτακι και θα την παλέψουμε κι εμείς! Τι να κάνουμε, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά..! 

Πονάω..είμαι να με κλαιν'οι ρέγγες. Νομίζω ότι βγάζω φρονιμίτη. Πονάω τόσο που δεν καταλαβαίνω ούτε ζαλάδες, ούτε αναγουλες ουτε τίποτα πια.. Πήρα ένα ντεπόν πριν από καμιά ώρα αλλά τζιφος. Τι να πιάσει ένα ντεπόν. Σκέφτομαι να πάρω γαρυφαλελαιο. 

@Balloo αυτό θα κάνω....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τώρα άνοιξα κινητό για μπω στο φόρουμ και έπαθα σοκ με αυτά που διάβασα... Ήταν περίεργη μέρα η σημερινή... Μακάρι όλα να πάνε καλά και η Παναγίτσα να είναι μαζί μας!!! Καλή δύναμη κοριτσάρες μου!!!

Καλώς ήρθατε οι καινούργιες μέλλουσες μανούλες!!!

• Μου αρέσει 2

1jUcp3.png

Just now, Balloo said:

Τσέκαρε το αν κάνει όμως με το γιατρό ... δεν είμαι σίγουρη αν είναι οκ 

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Τσέκαρε το αν κάνει όμως με το γιατρό ... δεν είμαι σίγουρη αν είναι οκ 

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα τη ρωτούσα διότι διάβασα στο διαδίκτυο ότι το γαρύφαλλο κάνει καλό στις ανακατωσούρες. Αλλά έχεις δίκαιο, πρέπει να πάρω το οκ.

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Πω πω.... Τον γιατρό τον ρώτησες αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο? 

Ecjtp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια από δυσκοιλιότητα πως πάτε? Εμένα ξεκίνησε ήδη....δεν είναι λίγο νωρίς? Είμαι στην 6η εβδομάδα

Εμένα έχει ξεκινήσει από την 5η εβδομάδα... Άστα να πανε... Έχω κόψει και την καφέ γιατί μου έρχεται αναγουλα και μόνο στη μυρωδιά... Οπότε είχα ρωτήσει τον γιατρό μου από την αρχή. Μου είπε σιρόπι Hy Fiber 1κ.σ. πρωϊ-μεσημερι- βράδυ. Να σου πω όμως βρήκα λύση με τα φρούτα και τον φυσικό χυμό πορτοκαλιού κάθε πρωί οπότε δεν έχει χρειαστεί να το πάρω ακόμα..

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Νινι2019 είπε:

Κορίτσια με τάραξε σήμερα ανά μια ώρα και λίγο να αδειάσει το στομάχι ζάλη και ναυτία τρομερή.. Νομίζω είμαι στο καράβι και κουνάει!!!! 

Πωπω..υπομονή καλή μου..

Πω πω.... Τον γιατρό τον ρώτησες αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο? 

Δε μίλησα με τη γιατρό, είχε αρκετό κόσμο. Θα το συζητήσουμε την Παρασκευή που έχω υπέρηχο. Ακόμη και να μου έλεγε να πάω τώρα οδοντίατρο, δεν θα πήγαινα. Θα κάνω υπομονή, όσο μπορώ.. Εύχομαι να σταματήσει από μόνο του :neutral:

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Πωπω..υπομονή καλή μου..

Δε μίλησα με τη γιατρό, είχε αρκετό κόσμο. Θα το συζητήσουμε την Παρασκευή που έχω υπέρηχο. Ακόμη και να μου έλεγε να πάω τώρα οδοντίατρο, δεν θα πήγαινα. Θα κάνω υπομονή, όσο μπορώ.. Εύχομαι να σταματήσει από μόνο του :neutral:

Δεν κάνεις και καμία γαργάρα με Αλατόνερο; Λέω εγώ τώρα ματζουράνες! 

KerXp3.png

Κορίτσια μου απο συμπτώματα γενικά πως τα πάτε;;  7η εβδομάδα και απο χθες νιωθω πιο χαλαρο το στηθος και μειωθηκαν οι αναγουλες:roll: βέβαια χθες πηγα κ γιατρο κ ολα καλα,  κανω κ σύγκριση με την προηγούμενη που ούτε γουλιτσα νερο δεν τολμουσα να πιω. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...