Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Papaki@ είπε:

ειναι νωρις ακόμα κορίτσι μου εγω πηγα 5Ε 5Η, μια χαρα θα ειναι 6 εβδομάδων, καταλαβαινω την αγωνιά σου αλλα κανε κουράγιο μονο αγωνια θα εχουμε από εδω και περα

Aχ ναι αυτο λεει και ο αντρας μου. Υπομονη γιατι απο δω και περα για καθε σταδιο θα υπαρχει αγωνια. Πρεπει να ειμαστε ηρεμες!!

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Αντε βρε κορίτσι μου, μας κατατρόμαξες, μπράβο μπράβο! Όλα καλά! Παίρνω και εγώ κουράγιο και ελπίδες!!!

Κοριτσι μου μαζι λαχταρησαμε σημερα.Εφοσον σε καθησυχασε κι ο γιατρός σου ολα καλα θα είναι.Μακαρι όλες να τα καταφερουμε!!

hKYcp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Joka είπε:

Συγνώμη που αναστατωσα τις μελλουσες μανουλες.

Πονάω ακομα παρα πολυ σαν πολυ δυνατους πονους περιοδου αλλά το μωρο ειναι καλά.Ακουσαμε καρδουλα,ο γιατρος δεν ειδε αιμα.Μολις πηρα τα ουτρο σταματησε βασικα.Μου ειπε ραντεβου σε 1 βδομαδα.

Ολα αριστα ειπε ο γιατρος οσον αφορα το μωρό.

Να σας πω και το αλλο?Ειδε σημερα και 2ο σάκο αλλα χωρίς περιεχόμενο...

Μπραβο κοριτσι μου!!! Ειδες που ολα είναι καλα!!! Κατσε ξεκουρασου τωρα και μην σκεφτεσαι αρνητικα!

πρίν από 15 λεπτά , Joka είπε:

Πονάω ακομα παρα πολυ σαν πολυ δυνατους πονους περιοδου αλλά το μωρο ειναι καλά.Ακουσαμε καρδουλα,ο γιατρος δεν ειδε αιμα.Μολις πηρα τα ουτρο σταματησε βασικα.Μου ειπε ραντεβου σε 1 βδομαδα.

Αααααχ! Είδες που στο είπα; Αυτά που έλεγες δεν είναι τίποτα. Τα έχουν σχεδόν όλες οι εγκυες. Ο γιατρός μου μου έλεγε ( γιατί ήμουν και εγώ θεοτρελη) εγκυμοσύνη και αίμα πάνε μαζί.

Ξέρω ξέρω θα χαλαρώσεις μόνο όταν το ή τα πάρεις στα χέρια σου!!!

πρίν από 10 λεπτά , Joka είπε:

Ουφ... μπράβο!! Όλα καλά ❤️

Just now, Νινι2019 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! Εγώ είμαι και στην ομάδα Ιανουαρίου 2021 γιατί Πητ έχω 3.2.21 και υπολόγισα ότι θα βγει και λίγο πιο πριν.Ετσι μ είπαν γίνεται συνήθως. Βέβαια το σπορακι μου είναι 5 μέρες μικρότερο από ότι το Υπολογίζαμε οπότε το Φεβρουάριο θεωρώ τον εχω σίγουρο :)

Ειμαι στην αρχή της 8ης εβδομάδας.. Συμπτώματα :έχω κάνει εμετούς, ημικρανία, κοιμάμαι πολυ και χθες είχα και κάουρα σήμερα είμαι οκ ακόμα! 

Είναι η 2η μου εγκυμοσύνη η 1η δεν πήγε καλά και παλινδρόμησε στην 7η εβδομάδα. Το καλό είναι ότι πιάνουμε φυσιολογικά και ευκολα μιας και στην 1η εγκ. πιάσαμε  με την δεύτερη προσπάθεια και τώρα με την πρώτη προσπάθεια. Εύχομαι αυτή η εγκυμοσύνη μου να πάει καλά. Έχουμε ακούσει καρδούλα και το μικράκι μεγαλώνει τελευταία φορά ήταν 8.9mm επόμενη επίσκεψη στισ 29.06

Εύχομαι λοιπόν σε όλες μας μια όμορφη και τελειομνη εγκυμοσύνη! 

Καλώς όρισες! Εγώ έχω πητ μια μέρα μετά από εσένα. Να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά ❤️

Just now, Αυρα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είχαμε τον δεύτερο υπέρηχο. Είμαι 6ε κ 4η. Δεν είδαμε κάτι παρά μόνο τον σάκο. Έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα πάλι. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Να θυμίσω ότι ξεκίνησα από πολύ χαμηλές τιμές χοριακης. 

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια εμένα που μου είπε να πάω για πρώτο υπέρηχο την άλλη εβδομάδα που θα είμαι 6εβδομάδων είναι καλά; Αργά δεν είναι ή καλύτερα? Ανησυχώ και έχω πολύ αγωνία.. Εσείς σε ποια εβδομάδα είδατε σάκο? Εγώ έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να είμαι 5 εβδομάδων. Βρηκα ενα εργαλειο που υπολογιζει ΠΗΤ απο εξωσωματικη σε ενα site γιατρου και λεει οτι ειμαι 5+1

Κορίτσι μου αφού ο γιατρός ειναι ευχαριστημένος όλα καλά.. Μπορει να άργησε λίγο να πάρει μπρος το μωράκι σου όπως λέει και η @Papaki@

@Αυρα87 πιθανότατα να άργησε να πάρει μπρος το μικρούλι! Και η φίλη μου, που άργησε να πάρει μπρος το εμβρυακι τους, άκουσε καρδούλα την 8η εβδομάδα. Θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά ❤️

@Hope.2019 δεν είναι αργά, είναι ιδανικά! Στις 6 εβδομάδες κάνουν υπέρηχο. Κι εγώ που πήγα νωρίτερα τι κατάλαβα, είδα μόνο σάκο, κανένα ίχνος από εμβρυϊκά στοιχεία και πέρασα μια εβδομάδα μέσα στο άγχος.

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Για να σας καθησυχάσω, μετά τα δύο utrogestan σταμάτησαν στο δίωρο οι πόνοι και τα καφέ! Τώρα τι έγινε & τι γίνεται εκεί μέσα, ένας θεός ξέρει!
Θετική σκέψη και ανάπαυση στο κρεββάτι!

Προς το παρόν αναμονή για την Πέμπτη στον υπέρηχο...

Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ που αμέσως απαντήσατε! Δεν ξέρετε πόσο πολύ απαλύνατε τον πανικό μου!

Να είστε καλά βρε κορίτσια!

• Μου αρέσει 3

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Για να σας καθησυχάσω, μετά τα δύο utrogestan σταμάτησαν στο δίωρο οι πόνοι και τα καφέ! Τώρα τι έγινε & τι γίνεται εκεί μέσα, ένας θεός ξέρει!

Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ που αμέσως απαντήσατε! Δεν ξέρετε πόσο πολύ απαλύνατε τον πανικό μου!

Πολύ θετικό που σταμάτησαν!! Ξέρεις, όταν μεγαλώνει η μήτρα, μπορεί να τύχει να σπάσει και κανένα αγγειάκι. Είμαι σίγουρη ότι όλα είναι μια χαρά! Άντε να έρθει γρήγορα η Πέμπτη γιατί ό,τι και να λέμε, μόνο αν το δεις θα ηρεμήσεις ❤️

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

καλε... ετοιμη ημουν να παω σπιτι να κανω μια ακομα προλουτεχ για καλό και για κακό!! λεω τι γινεται? 

τωρα που ηρεμησατε επειδη εγω ειχα μια παλινδρομη στις 7 εβδομάδες δεν ειχα ουτε αιμα ουτε τιποτα, με χαπια προκαλέσαμε αποβολή, και σε μια βοιχημική ειχα αιμα κοκκινο κατευθειαν

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

καλε... ετοιμη ημουν να παω σπιτι να κανω μια ακομα προλουτεχ για καλό και για κακό!! λεω τι γινεται? 

τωρα που ηρεμησατε επειδη εγω ειχα μια παλινδρομη στις 7 εβδομάδες δεν ειχα ουτε αιμα ουτε τιποτα, με χαπια προκαλέσαμε αποβολή, και σε μια βοιχημική ειχα αιμα κοκκινο κατευθειαν

Τώρα θα πάθουμε πανικό εμείς που δεν είχαμε καφέ.. Χαχαχαχαχα! 

• Χαχα 5

MU8lp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!Ολα καλά!

Εγω δυστυχώς πονάω ακόμα αρκετά και τα αχνά καφε-κίτρινα συνεχίζονται.:sad:

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Τώρα ότι και να λέμε, καλό ή κακό δεν ξέρουμε τι πραγματικά γίνεται εκεί μεσα! Ας ελπίσουμε για το καλύτερο!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Κοριτσάκι μου οι πόνοι είναι από το μεγάλωμα της μήτρας. Επίσης και μένα ο γιατρός μου έχει πει μόνο αν δω αίμα ζωηρό και με ροή να ανησυχήσω. Τα καφέ δεν είναι τίποτα.. 

kJQgp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια από δυσκοιλιότητα πως πάτε? Εμένα ξεκίνησε ήδη....δεν είναι λίγο νωρίς? Είμαι στην 6η εβδομάδα

Αχ..εμένα ήταν το πρώτο σύμπτωμα! Βοηθάει να πίνεις πολύ νερό. Περιμένω λίγες μερες να ωριμάσουν τα δαμάσκηνα που έχει το δεντράκι μας, για να φτιάξω μαρμελάδα. Ελπίζω να βοηθήσει..

Just now, Joka είπε:

Στις μέρες σου είχα κι εγώ πολύ πόνο για κανένα τριήμερο. Τόσο που ένα βράδυ ξύπνησα από αυτό. Ξεκουράσου κι όλα θα πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...