Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, chris79 είπε:

Ναι εννοείται αυτό, δεν εννοούσα ότι φοβήθηκα μην παρεξηγηθεί ... 

Εδω περιμέναμε με κομμένη την ανάσα να μας πει τι έγινε στον υπέρηχο 

Ακουγεται ίσως περίεργο αλλά με ένα τρόπο είμαστε δεμένες η μια με την άλλη  και αγωνιούμε πραγματικά ουσιαστικά για κοπέλες που ούτε καν ξέρουμε 

να κανονίσουμε μια συνάντηση τον Ιανουάριο που θα ειμαστε με το καλό όλες τουρλα! να βαλουμε και όλες μια μπλουζα να λεει κατα λάθος καταπια κουκουτσι απο καρπουζι και φουσκωσε η κοιλια μου

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια μου! Εγώ είμαι και στην ομάδα Ιανουαρίου 2021 γιατί Πητ έχω 3.2.21 και υπολόγισα ότι θα βγει και λίγο πιο πριν.Ετσι μ είπαν γίνεται συνήθως. Βέβαια το σπορακι μου είναι 5 μέρες μικρότερο από ότι το Υπολογίζαμε οπότε το Φεβρουάριο θεωρώ τον εχω σίγουρο :)

Ειμαι στην αρχή της 8ης εβδομάδας.. Συμπτώματα :έχω κάνει εμετούς, ημικρανία, κοιμάμαι πολυ και χθες είχα και κάουρα σήμερα είμαι οκ ακόμα! 

Είναι η 2η μου εγκυμοσύνη η 1η δεν πήγε καλά και παλινδρόμησε στην 7η εβδομάδα. Το καλό είναι ότι πιάνουμε φυσιολογικά και ευκολα μιας και στην 1η εγκ. πιάσαμε  με την δεύτερη προσπάθεια και τώρα με την πρώτη προσπάθεια. Εύχομαι αυτή η εγκυμοσύνη μου να πάει καλά. Έχουμε ακούσει καρδούλα και το μικράκι μεγαλώνει τελευταία φορά ήταν 8.9mm επόμενη επίσκεψη στισ 29.06

Εύχομαι λοιπόν σε όλες μας μια όμορφη και τελειομνη εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είχαμε τον δεύτερο υπέρηχο. Είμαι 6ε κ 4η. Δεν είδαμε κάτι παρά μόνο τον σάκο. Έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα πάλι. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Να θυμίσω ότι ξεκίνησα από πολύ χαμηλές τιμές χοριακης. 

LhJOp2.png

Just now, Νινι2019 said:

Γειά σας κορίτσια μου! Εγώ είμαι και στην ομάδα Ιανουαρίου 2021 γιατί Πητ έχω 3.2.21 και υπολόγισα ότι θα βγει και λίγο πιο πριν.Ετσι μ είπαν γίνεται συνήθως. Βέβαια το σπορακι μου είναι 5 μέρες μικρότερο από ότι το Υπολογίζαμε οπότε το Φεβρουάριο θεωρώ τον εχω σίγουρο :)

Ειμαι στην αρχή της 8ης εβδομάδας.. Συμπτώματα :έχω κάνει εμετούς, ημικρανία, κοιμάμαι πολυ και χθες είχα και κάουρα σήμερα είμαι οκ ακόμα! 

Είναι η 2η μου εγκυμοσύνη η 1η δεν πήγε καλά και παλινδρόμησε στην 7η εβδομάδα. Το καλό είναι ότι πιάνουμε φυσιολογικά και ευκολα μιας και στην 1η εγκ. πιάσαμε  με την δεύτερη προσπάθεια και τώρα με την πρώτη προσπάθεια. Εύχομαι αυτή η εγκυμοσύνη μου να πάει καλά. Έχουμε ακούσει καρδούλα και το μικράκι μεγαλώνει τελευταία φορά ήταν 8.9mm επόμενη επίσκεψη στισ 29.06

Καλώς ήρθες κι εσύ λοιπόν !! 
Μακαρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά! 
Εδω το παρεάκι μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα !! 
Τελεια !!! 

Just now, Αυρα87 said:

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είχαμε τον δεύτερο υπέρηχο. Είμαι 6ε κ 4η. Δεν είδαμε κάτι παρά μόνο τον σάκο. Έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα πάλι. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Να θυμίσω ότι ξεκίνησα από πολύ χαμηλές τιμές χοριακης. 

Όχι κορίτσι μου δεν έχω παρόμοια εμπειρία. 
Μηπως επειδή ξεκίνησε από χαμηλά ; 
Ο γιατρός τι σου είπε ; 

Just now, Αυρα87 είπε:

θυμησε μας, ηταν φυσιολογική η σύλληψη? μηπως εγινε αργα στον κύκλο σου η σύλληψη

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Αυρα87 είπε:

Από εξωσωματική με βλαστοκυστες 5 ημερών. Ο γιατρός είπε ότι μεγάλωσε ο σάκος και είναι ευχαριστημένος και να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. :roll:

εχε πίστη κορίτσι μου, μπορεί να άργησε να παρει μπροστα το εμβρυάκι,

ποτε θα πας την αλλη τρίτη?

2rxqp3.png

Κορίτσια εμένα που μου είπε να πάω για πρώτο υπέρηχο την άλλη εβδομάδα που θα είμαι 6εβδομάδων είναι καλά; Αργά δεν είναι ή καλύτερα? Ανησυχώ και έχω πολύ αγωνία.. Εσείς σε ποια εβδομάδα είδατε σάκο? Εγώ έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να είμαι 5 εβδομάδων. Βρηκα ενα εργαλειο που υπολογιζει ΠΗΤ απο εξωσωματικη σε ενα site γιατρου και λεει οτι ειμαι 5+1

Just now, Αυρα87 είπε:

Από εξωσωματική με βλαστοκυστες 5 ημερών. Ο γιατρός είπε ότι μεγάλωσε ο σάκος και είναι ευχαριστημένος και να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. :roll:

Κορίτσι μου αφού ο γιατρός ειναι ευχαριστημένος όλα καλά.. Μπορει να άργησε λίγο να πάρει μπρος το μωράκι σου όπως λέει και η @Papaki@

kJQgp2.png

Just now, Papaki@ είπε:

εχε πίστη κορίτσι μου, μπορεί να άργησε να παρει μπροστα το εμβρυάκι,

ποτε θα πας την αλλη τρίτη?

Μάλλον τρίτη απόγευμα. Ελπίζω να είναι όλα καλά και απλά να άργησε η εμφύτευση. Λέτε να κάνω και μια χοριακη εν τω μεταξύ?

LhJOp2.png

Just now, Νινι2019 είπε:

Καλώς μας ήρθες, με μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια εμένα που μου είπε να πάω για πρώτο υπέρηχο την άλλη εβδομάδα που θα είμαι 6εβδομάδων είναι καλά; Αργά δεν είναι ή καλύτερα? Ανησυχώ και έχω πολύ αγωνία.. Εσείς σε ποια εβδομάδα είδατε σάκο? Εγώ έτσι όπως τα υπολογίζω πρέπει να είμαι 5 εβδομάδων. Βρηκα ενα εργαλειο που υπολογιζει ΠΗΤ απο εξωσωματικη σε ενα site γιατρου και λεει οτι ειμαι 5+1

ειναι νωρις ακόμα κορίτσι μου εγω πηγα 5Ε 5Η, μια χαρα θα ειναι 6 εβδομάδων, καταλαβαινω την αγωνιά σου αλλα κανε κουράγιο μονο αγωνια θα εχουμε από εδω και περα

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Joka said:

Συγνώμη που αναστατωσα τις μελλουσες μανουλες.

Πονάω ακομα παρα πολυ σαν πολυ δυνατους πονους περιοδου αλλά το μωρο ειναι καλά.Ακουσαμε καρδουλα,ο γιατρος δεν ειδε αιμα.Μολις πηρα τα ουτρο σταματησε βασικα.Μου ειπε ραντεβου σε 1 βδομαδα.

Ολα αριστα ειπε ο γιατρος οσον αφορα το μωρό.

Να σας πω και το αλλο?Ειδε σημερα και 2ο σάκο αλλα χωρίς περιεχόμενο...

Μπρανο βρε κοριτσι μου που ειναι καλα το μωρακι!! Ισως το καφε ηταν υπολειμματα απο τον αλλο σακο. Εσυ καλου κακου σημερα να ξεκουραστεις. Πονους περιοδου ειχα εγω συνεχεια και ακομη εχω. Μη σε ανησυχει. Σου ειπε μηπως τιποτα για μαγνησιο; Τωρα ηρεμια ετσι;

oz5Vp2.png

Just now, Joka είπε:

Συγνώμη που αναστατωσα τις μελλουσες μανουλες.

Πονάω ακομα παρα πολυ σαν πολυ δυνατους πονους περιοδου αλλά το μωρο ειναι καλά.Ακουσαμε καρδουλα,ο γιατρος δεν ειδε αιμα.Μολις πηρα τα ουτρο σταματησε βασικα.Μου ειπε ραντεβου σε 1 βδομαδα.

Ολα αριστα ειπε ο γιατρος οσον αφορα το μωρό.

Να σας πω και το αλλο?Ειδε σημερα και 2ο σάκο αλλα χωρίς περιεχόμενο...

Αχ αχ αχ θα σε κάνω ωωωωω...εγκεφαλικο κοντευαμε να πάθουμε. Ευτυχώς όλα καλά... Κάτσε εκεί και ξεκούραστο και σταμάτα τις αρνητικές σκέψεις.... Όλα θα πάνε τελειαααα. Αυτό το μικρουλι ήρθε για να μείνει ❤️κορίτσια μου ήρθα στον Άγιο Λούκα τον ιατρό που είχα τάξει και άναψα κεράκι για όλες μας. Να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος... 

• Μου αρέσει 10

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Αχ αχ αχ θα σε κάνω ωωωωω...εγκεφαλικο κοντευαμε να πάθουμε. Ευτυχώς όλα καλά... Κάτσε εκεί και ξεκούραστο και σταμάτα τις αρνητικές σκέψεις.... Όλα θα πάνε τελειαααα. Αυτό το μικρουλι ήρθε για να μείνει ❤️κορίτσια μου ήρθα στον Άγιο Λούκα τον ιατρό που είχα τάξει και άναψα κεράκι για όλες μας. Να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος... 

Σε ευχαριστούμε που μας έβαλες στην προσευχή σου. 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Με συγκίνησες πολύ κοριτσι.Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.Μακαρι να τα καταφερουμε όλες!

Ως τωρα κι εγω ειχα συνεχως πονους περιοδου και περιοδικα εντονους.Σημερα ομως το πρωι πονούσα πάρα πολυ και σε συνδυασμό με το αίμα τα χρειαστηκα.Καναμε και 1 ωρα να φτασουμε.Ακόμα πονάω αρκετά.

Προβληματιστηκα πολυ με το 2ο σάκο που ο γιατρός δεν είδε την προηγούμενη φορά.Ήταν αρκετα μεγαλος,περιπου σαν τον πρωτο αλλά μέσα δε φαινόταν κάτι.Μαλλον δε θα προχωρησει ειπε,θα απορροφηθει.

Εβαλα 3 βλαστοκυστες,δεν πιστεύω να υπαρχει και πουθενα αλλου τίποτα!!!

Ισως το σημερινο επεισοδιο να ηταν κι απ αυτο,ίσως και να προοιωνιζει για το μωρο?!Οσες αποβαλλατε ειχατε παρομοια συμπτωματα πριν την αποβολή?Δυνατούς πόνους και καφέ πριν?

Just now, Υβόννη είπε:

Μπρανο βρε κοριτσι μου που ειναι καλα το μωρακι!! Ισως το καφε ηταν υπολειμματα απο τον αλλο σακο. Εσυ καλου κακου σημερα να ξεκουραστεις. Πονους περιοδου ειχα εγω συνεχεια και ακομη εχω. Μη σε ανησυχει. Σου ειπε μηπως τιποτα για μαγνησιο; Τωρα ηρεμια ετσι;

Ευχαριστώ πάρα πολύ.Οχι,τιποτα παραπανω δε μου εδωσε.Συνεχιζουμε κανονικα οπως πριν μου ειπε.Μονο 1 μπουσκοπαν πηρα.Ηρθα σπιτι και ξαπλωσα.Ειμαι εξαντλημένη.

Just now, anoulious είπε:

Καλέ εδώ έχουμε φάει ψωμί και αλάτι τόσα χρόνια δε παρεξηγεί η μία την άλλη. Με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον τα λέμε. 

Εννοειται δεν παρεξηγω. @anoulious σε παρακολουθω να ξερεις.Πηρα τα ουτρο για ψυχολογικους λογους διοτι φρικαρα μηπως βοηθησουν σε κατι αλλα το ξέρω παρα πολυ καλα οτι αν ειναι να γινει το κακο δε θα το σταματησουν!Τελοσπαντων,για σημερα τελος καλο ολα καλα.

Just now, chris79 είπε:

Ναι εννοείται αυτό, δεν εννοούσα ότι φοβήθηκα μην παρεξηγηθεί ... 

Εδω περιμέναμε με κομμένη την ανάσα να μας πει τι έγινε στον υπέρηχο 

Ακουγεται ίσως περίεργο αλλά με ένα τρόπο είμαστε δεμένες η μια με την άλλη  και αγωνιούμε πραγματικά ουσιαστικά για κοπέλες που ούτε καν ξέρουμε 

Ισχύει,αλήθεια!:x

Just now, Papaki@ είπε:

να κανονίσουμε μια συνάντηση τον Ιανουάριο που θα ειμαστε με το καλό όλες τουρλα! να βαλουμε και όλες μια μπλουζα να λεει κατα λάθος καταπια κουκουτσι απο καρπουζι και φουσκωσε η κοιλια μου

Τελεια ιδέα!Μακάρι!!!!!:x

• Μου αρέσει 3

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...