Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Renaki80 said:

Είδα ημερες, σήμερα θα ήμουν στην 17η, υπό φυσιολογικές συνθήκες! Ο γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στην αρχή της κύησης! Απλά ανησυχώ γιατί ήδη δεν το ακούγαμε και ίσως τελικά απέβαλα! Τι να πώ; Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

μα τι πάθαμε ξαφνικά σήμερα;;;;

Να μείνω ήρεμη και στο κρεββάτι, να παρακολουθήσω Εάν το καφέ γίνει αίμα και ότι αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στην αρχή της κύησης!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι απλώς κάτι το περαστικό!!

Ωραία το ότι ήταν καθησυχαστικός ο γιατρός είναι καλό γιατί καλά τα λέμε εμείς αλλά εκείνοι ξέρουν καλύτερα. 
Ακους λοιπόν το γιατρό σου και όσο μπορείς (ξέρω παρά πολύ καλά ποσό δύσκολο είναι) ηρεμείς ... σε παρακαλώ μη σκέφτεσαι ότι το έχασες ... εκεί είναι !! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Είδα ημερες, σήμερα θα ήμουν στην 17η, υπό φυσιολογικές συνθήκες! Ο γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στην αρχή της κύησης! Απλά ανησυχώ γιατί ήδη δεν το ακούγαμε και ίσως τελικά απέβαλα! Τι να πώ; Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

μα τι πάθαμε ξαφνικά σήμερα;;;;

Να μείνω ήρεμη και στο κρεββάτι, να παρακολουθήσω Εάν το καφέ γίνει αίμα και ότι αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στην αρχή της κύησης!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι απλώς κάτι το περαστικό!!

όοοολα καλα θα πανε κορίτσι μου, υπομονη και πίστη στο σποράκι σου..

@Joka περιμένουμε νέα σου κοπέλα μου

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Joka είπε:

Συγνώμη που αναστατωσα τις μελλουσες μανουλες.

Πονάω ακομα παρα πολυ σαν πολυ δυνατους πονους περιοδου αλλά το μωρο ειναι καλά.Ακουσαμε καρδουλα,ο γιατρος δεν ειδε αιμα.Μολις πηρα τα ουτρο σταματησε βασικα.Μου ειπε ραντεβου σε 1 βδομαδα.

Ολα αριστα ειπε ο γιατρος οσον αφορα το μωρό.

Να σας πω και το αλλο?Ειδε σημερα και 2ο σάκο αλλα χωρίς περιεχόμενο...

αντε βρε κορίτσι μου να παει η ψυχη μας στη θέση της!!! μπράβο όλα καλα!!! ισως απο τον 2ο σάκο να ειναι το σκουρο αιμα...  ξεκούραση τωρα και θετικη σκέψη!! 

@Renaki80 θα δεις κορίτσι μου και σε εσενα το ίδιο θα ειναι..

2rxqp3.png

Just now, Joka είπε:

Πονάω ακομα παρα πολυ σαν πολυ δυνατους πονους περιοδου αλλά το μωρο ειναι καλά.Ακουσαμε καρδουλα,ο γιατρος δεν ειδε αιμα.Μολις πηρα τα ουτρο σταματησε βασικα.Μου ειπε ραντεβου σε 1 βδομαδα.

Υπέροχα! Μήπως απο τον 2ο σακο ειναι το καφέ που είδες;;; πάντως πονακια ειχα κ εγω σε σημειο να ξυπνάω τα βράδια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Αντε βρε κορίτσι μου, μας κατατρόμαξες, μπράβο μπράβο! Όλα καλά! Παίρνω και εγώ κουράγιο και ελπίδες!!!

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Joka said:

Άντε βρε κορίτσι μου πήραμε ανάσα ... :) 

όλα καλά λοιπόν ... μήπως ήταν από το σάκο αυτόν το καφέ ... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renaki80 είπε:

Και εγώ το ίδιο σήμερα!!! Όμως καφέ κομμάτια και πόνο!! Μίλα με τον γιατρό σου αμεσως!!

Καλημέρα, ξαφνικά πόνος και καφέ μόλις τώρα! Πάει και εγώ το έχασα :-( Μίλησα με γιατρό και αύξησε utrogestan και σταμάτησα ασπιρίνη και αντιπηκτικές 
 Με έχει λούσει κρύος ιδρώτας!! 

Κορίτσια μου μην απελπίζεστε και εγω είδα 3 φορές αίμα με λίγους πόνους περιόδου και όλα είναι καλά !!! Βέβαια είδα ξανά και περιμενω πως και πως να παω την Δευτέρα να δω ότι όλα είναι καλά! 
και μένα μου ειπε να σταματήσω ασπιρίνη και αντιπηκτικές και η αλήθεια από εκείνη την ημέρα δεν είδα ξανά αίμα!! 

ευχομαι να είναι όλα καλά !! Ξάπλωσε και μην αγχώνεσαι ❤️

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Άρα ξεκινάς πάλι ουτρο? Λοιπόν μη τυχόν και τα ξανακοψεις θα έρθω από Θεσσαλονίκη να σου τα δωσω!!! 

• Χαχα 3

Just now, Joka είπε:

Τέλεια βρε κορίτσι μου ουφ ευτυχώς Όλα καλά !!!! Να σε ρωτησω σου ειπε από που προέρχεται αυτό το αίμα και γιατι να το βλέπουμε;; 
Ολο άγχος κορίτσια μου αυτές οι 12 βδομαδες δεν περνάνε 

Διαφημίσεις

Just now, anoulious said:

Άρα ξεκινάς πάλι ουτρο? Λοιπόν μη τυχόν και τα ξανακοψεις θα έρθω από Θεσσαλονίκη να σου τα δωσω!!! 

Πηγα να της το γράψω κι εγώ αλλά ειπα να το αφήσω ... αφού το έγραψες εσυ θα συμφωνήσω .. και είμαι και Αθήνα θα φτάσω πιο γρήγορα !! ;) 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, chris79 είπε:

Πηγα να της το γράψω κι εγώ αλλά ειπα να το αφήσω ... αφού το έγραψες εσυ θα συμφωνήσω .. και είμαι και Αθήνα θα φτάσω πιο γρήγορα !! ;) 

Καλέ εδώ έχουμε φάει ψωμί και αλάτι τόσα χρόνια δε παρεξηγεί η μία την άλλη. Με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον τα λέμε. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Balloo είπε:

Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση, αλλά σίγουρα το καφέ δεν είναι από τη vasclor..? Γιατί η κρέμα που μένει μέσα γίνεται καφέ. 

Oντως κοριτσια. Κι εγω το ειδα αυτο καποια στιγμη και ηταν απο την κρεμα. Kομματακια και καφε.. Μου την αλλαξε σε ενεση Prolutex μαζί και utrogestan εννοειτε και ηρεμησα. Μου ειχε κανει μεχρι ηπια μυκητιαση και πηρα canesten!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, anoulious said:

Καλέ εδώ έχουμε φάει ψωμί και αλάτι τόσα χρόνια δε παρεξηγείς η μία την άλλη. Με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον τα λέμε. 

Ναι εννοείται αυτό, δεν εννοούσα ότι φοβήθηκα μην παρεξηγηθεί ... 

Εδω περιμέναμε με κομμένη την ανάσα να μας πει τι έγινε στον υπέρηχο 

Ακουγεται ίσως περίεργο αλλά με ένα τρόπο είμαστε δεμένες η μια με την άλλη  και αγωνιούμε πραγματικά ουσιαστικά για κοπέλες που ούτε καν ξέρουμε 

• Μου αρέσει 3

Just now, Joka είπε:

Τελεια κοριτσακι μου.. Πόσο χάρηκα για σένα δεν φαντάζεσαι! :)

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...