Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

7 hours ago, Paris.33 said:

:wub:Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!! Σήμερα ακουσαμε καρδούλα κ ειπα να συμμετεχω δειλα δειλα στην ομάδα. Μετα απο μια αποβολη 2ο τριμήνου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτη τη φορα το γεγονός, αλλα σαν γυναίκα χρειαζομαι κ την επικοινωνία και την συμπαράστασή μου! Εύχομαι σε ολες μας μια ευχάριστη τελειομηνη εγκυμοσύνη! ;)

Καλώς ήρθες ! 
Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! 
Και εμείς μόνο σε γονείς και αδέρφια το έχουμε πει μέχρι στιγμής.

Μετα την αυχενική στους υπόλοιπους. 
Ακομα και σε πολύ καλές μου φίλες δεν έχω πει καν ότι ειχα μπει σε διαδικασία εμβρυομεταφορας... 

Μακάρι κορίτσια μου να πάμε όλες μαζί μέχρι τέλους και να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka είπε:

Οι πονοι που εχω σαν να ερχεται περιοδος μ ανησυχουν.Πηρα το γιατρο.Θα παω για υπερηχο.Φοβαμαι παρα πολυ.

Οι πονοι αυτοί δεν είναι τίποτα εγώ είχα συνέχεια. Ξυπναγα το πρωί και έλεγα αδιαθετησα σίγουρα. Και το αίμα δε λέει κάτι είχα και καφέ και κόκκινο και εκανα δύο παιδιά... Πήγα πολλές φορές σαν την τρελή στο γιατρό και ήταν όλα καλά. Εύχομαι και σε σένα το ίδιο. Να δεις το μωρό σου και να ηρεμήσεις! Σου στέλνω οοοολη μου τη θετική ενέργεια! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια σημερα ξυπνησα με πονο στην κοιλια και καφε αίμα,ροή.

Πάει το μωράκι!

Kοριτσακι μου μην απελπιζεσαι. Το καφε αιμα λενε ειναι παλιο αιμα.. Θα δεις δεν θα ειναι κατι κακο... Ξεκουρασου και πηγαινε στο γιατρο και θα δεις θα ηρεμησεις.. Μπορει απλα να θες λιγο παραπανω προγεστερονη! Μην στεναχωριεσαι.. 

kJQgp2.png

Just now, Joka είπε:

Πάει το μωράκι!

Και εγώ το ίδιο σήμερα!!! Όμως καφέ κομμάτια και πόνο!! Μίλα με τον γιατρό σου αμεσως!!

Καλημέρα, ξαφνικά πόνος και καφέ μόλις τώρα! Πάει και εγώ το έχασα :-( Μίλησα με γιατρό και αύξησε utrogestan και σταμάτησα ασπιρίνη και αντιπηκτικές 
 Με έχει λούσει κρύος ιδρώτας!! 

• Λυπημένη/-ος 3

KerXp3.png

8 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Εδωωωωω!!!! Ειμαι 6w 1d !!! Ακουσαμε και καρδουλα!!! Ραντεβου στις 2/7 παλι! Ειμαι πολυ συγκινημενη!!! Εσυ Balloo πως εισαι;

Υπέροχα!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ κλασικά εδώ, παρέα με τον πονόδοντο!

8 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Λοιπόν τα δικά μου νέα!!!Είμαι 6w6d! για άλλη μία φορά δεν άκουσαμε καρδιά :-(❤️την βλέπουμε να χτυπάει κανονικότατα,  το μέγεθος είναι μια χαρά, λεκιθικός σάκος είναι μια χαρά, απλά μου είπε ότι είναι πολύ βαθιά μέσα. Απλά δεν ακούγεται καμπάνα που θα ήθελε! ΕΧΕΙ ξανασυμβεί  και σε άλλες κοπέλες αυτο! Ακούσαμε ένα αχνό χτύπο, 2-3 για την ακρίβεια , Αλλά βαθιάαααα μέσα! Στο βάθος κήπος, ένα πράγμα!!! Εντάξει πρέπει και να τον Ρώτησα εάν όλα είναι καλά, πάνω από 10 φορές! τώρα ξανά την Πέμπτη για να Ακούσουμε ξανά Και καθαρά την καρδούλα. αύριο με έστειλε να κάνω γενικές εξετάσεις Και να τις έχω μαζί μου στον υπέρηχο της Πέμπτης.

Για να γελάσετε και λιγο:

Του είπα «γιατρέ έχω αναγούλες» Μου λέει «χαίρομαι», «Γιατρέ κάνω εμετούς» Μου λέει «πολύ χαίρομαι».....λέω...μαααα....Λέει «Άκου να δεις, εσύ θα υποφέρεις και εγώ θα χαίρομαι» Εντάξει γελάγαμε πολύ ώρα,  γιατι πρέπει να είδε τον πανικό μου, για να μην πω την τρέλα μου :-P Κ απλά μου είπε ότι είναι όλα καλά, που έχω τετοια συμπτώματα!!! Και το εμβρυάκι φαίνεται δυνατό και τα πάει μια χαρά! 

Μακάρι βρε κορίτσια τι να πω; μακάρι να πάνε όλα καλά!! Θα τρελαθώ μέχρι την Πέμπτη....ουφφφφ 

Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά θα πάνε! Πολύ χάρηκα! Φιλιά

Μπράβο!! Όλα μια χαρά!! Θα δεις την Πέμπτη που θα την ακούσετε καμπάνα ❤️

8 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

:wub:Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!! Σήμερα ακουσαμε καρδούλα κ ειπα να συμμετεχω δειλα δειλα στην ομάδα. Μετα απο μια αποβολη 2ο τριμήνου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτη τη φορα το γεγονός, αλλα σαν γυναίκα χρειαζομαι κ την επικοινωνία και την συμπαράστασή μου! Εύχομαι σε ολες μας μια ευχάριστη τελειομηνη εγκυμοσύνη! ;)

Καλώς όρισες κορίτσι μου! Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ❤️

8 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Μακάρι κορίτσια μου,  μετα μια αποκολληση με αιμορραγία την προηγούμενη φορα φουλ εμετους,  εχασα 4 κιλα, κ τελικα εχασα το μωρακι απο αλλο λογω,  ελπίζω τωρα να τα πάμε καλύτερα! Αν κ ο γιατρος διεκρινε ενα αιματωματακι σήμερα  αλλα υπηρξα χειρότερα οποτε δεν με πτοει! 

Επειδή παρακολουθώ τις συζητήσεις σας,  εμενα ο γιατρος μου προτείνει επίσκεψη ανα 2 εβδομάδες μεχρι την αυχενικη οποτε κ μετα ανα 3!προγενετικο εκανα την προηγούμενη φορά, οποτε προς το παρόν γενική αίματος, τοξοπλασα κ μεγαλοκυττοροϊο! Αν ολα πανε καλα,  μετα την αυχενικη παω για περιδεση τραχηλου, και πριν καλλιέργεια κολπικου, εσας σας ειπε κατι για καλλιέργεια;;  εγω ηθελα να κανω απο τωρα:neutral: αλλα θα περιμένω 

Εγώ είχα κάνει καλλιέργεια δύο μήνες πριν την εμβρυομεταφορά, γιατί κάποτε είχα ουρεόπλασμα. Δε ξέρω αν θα χρειαστεί να ξανακάνω. Την Πέμπτη που έχω ραντεβού θα μου γράψει εξετάσεις, οπότε θα μάθω.

Just now, Joka είπε:

Πάει το μωράκι!

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα έντονους. Απ'ότι γνωρίζω το κατακόκκινο είμαι θεωρείται επικίνδυνο. Θα περιμένουμε όλες με αγωνία να μας πεις ότι όλα είναι καλά!! Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη..

Just now, Renaki80 είπε:

Και εγώ το ίδιο σήμερα!!! Όμως καφέ κομμάτια και πόνο!! Μίλα με τον γιατρό σου αμεσως!!

Καλημέρα, ξαφνικά πόνος και καφέ μόλις τώρα! Πάει και εγώ το έχασα :-( Μίλησα με γιατρό και αύξησε utrogestan και σταμάτησα ασπιρίνη και αντιπηκτικές 

Τι γίνεται ρε κορίτσια σήμερα!!

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, όσες χτυπάνε αντιπηκτικές τα έχουν αυτά!! Τα διάβαζα σε ένα άλλο ποστ. Θα πας για υπέρηχο?

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι... Ξέρω ότι το κόκκινο αίμα η ροή θεωρείται επικίνδυνη... Κάτσε ξαπλωμένη όλα θα πάνε καλά.. Δεν θα πας στον γιατρό να σε δει? 

Ecjtp3.png

Just now, Balloo είπε:

Υπέροχα!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ κλασικά εδώ, παρέα με τον πονόδοντο!

Μπράβο!! Όλα μια χαρά!! Θα δεις την Πέμπτη που θα την ακούσετε καμπάνα ❤️

Καλώς όρισες κορίτσι μου! Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ❤️

Εγώ είχα κάνει καλλιέργεια δύο μήνες πριν την εμβρυομεταφορά, γιατί κάποτε είχα ουρεόπλασμα. Δε ξέρω αν θα χρειαστεί να ξανακάνω. Την Πέμπτη που έχω ραντεβού θα μου γράψει εξετάσεις, οπότε θα μάθω.

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα έντονους. Απ'ότι γνωρίζω το κατακόκκινο είμαι θεωρείται επικίνδυνο. Θα περιμένουμε όλες με αγωνία να μας πεις ότι όλα είναι καλά!! Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη..

Τι γίνεται ρε κορίτσια σήμερα!!

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, όσες χτυπάνε αντιπηκτικές τα έχουν αυτά!! Τα διάβαζα σε ένα άλλο ποστ. Θα πας για υπέρηχο?

Χθες ήμουν για υπέρηχο και έχουμε κανονίσει για Πέμπτη τον ΕΠΟΜΕΝΟ! Θα παρακολουθήσω το καφέ αίμα πως πάει και θα τον ξαναπάρω!! 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Χθες ήμουν για υπέρηχο και έχουμε κανονίσει για Πέμπτη τον ΕΠΟΜΕΝΟ! Θα παρακολουθήσω το καφέ αίμα πως πάει και θα τον ξαναπάρω!! 

τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα... Ρενακι μου!! το σκούρο δεν είναι κακό κορίτσι μου.. ελπίζω να είναι καλά το μπεμπακι σου, ξέρω ότι συμβαίνει συχνά αυτό, θα πας στον γιατρό?

2rxqp3.png

Just now, Renaki80 said:

Ο γιατρός σου είπε κάτι παραπάνω εκτός από τις αλλαγές στα φάρμακα που σου έδωσε ; 
Αγχωθηκα κι εγώ μαζί σας βρε κορίτσια αλλά ας είμαστε αισιόδοξες. Γίνονται αυτά και τις περισσότερες φορές δε σημαίνουν κάτι κακό 

Πολλη θετική ενέργεια στέλνω και στις 2!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renaki80 είπε:

Ξάπλα και ηρεμία κορίτσι μου. Θα δεις που την Πέμπτη όλα θα είναι μια χαρά. Μήπως να αλλάξεις το ραντεβού, γιατί είναι κρίμα να είσαι μέσα στο άγχος..

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Αν έκανες κολπικό υπέρηχο είναι ίσως από αυτό τα καφέ υγρά..προσπάθησε όσο γίνεται να αναπνέεις και να μένεις ήρεμη κάτσε ξάπλα με σηκωμένα τα ποδαράκια και κάνε μόνο θετικές σκέψεις είναι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή για το σπορακι σου..είναι πολύ συνηθισμένο το καφέ αίμα σε αυτές τις εβδομάδες κι εγώ είχα και τις δύο φορές που έμεινα έγκυος..σκέψου ότι τώρα που είμαι στον όγδοο πήγα δύο φορές στο νοσοκομείο σαν την τρελή γιατί είδα καφέ και ροζ υγρα..πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί από πού έρχεται..

• Μου αρέσει 1

VAmap3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Αγάπη σου γράφω ότι είπα και στη Joka... Για υπολόγισε μήπως είναι οι μέρες που σε κανονικές συνθήκες θα περίμενες περίοδο? Μου πε ο γιατρός ότι είναι πολύ συνηθίσμενο στις μέρες αυτές να βλέπουμε  ροζ η καφε η ακόμα και λίγο κόκκινο.. 

Ecjtp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα... Ρενακι μου!! το σκούρο δεν είναι κακό κορίτσι μου.. ελπίζω να είναι καλά το μπεμπακι σου, ξέρω ότι συμβαίνει συχνά αυτό, θα πας στον γιατρό?

Μου είπε να παρακολουθήσω το καφέ μήπως γινει αίμα, σταμάτησα αντιπηκτικές και ασπιρίνη και μου αύξησε στο φουλ την ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ, μονο χάπια, σταματησα και την VASCLOR και θα μιλήσουμε αργότερα. Μου Ειπε να μην ανησυχώ και ΟΤΙ συμβαίνει αυτό στην αρχή!!!
μπρος το παρόν ξαπλωμένη, ευτυχώς που είμαι και σπίτι, άντε τώρα να ήμουν στην δουλειά......

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Μου είπε να παρακολουθήσω το καφέ μήπως γινει αίμα, σταμάτησα αντιπηκτικές και ασπιρίνη και μου αύξησε στο φουλ την ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ, μονο χάπια, σταματησα και την VASCLOR και θα μιλήσουμε αργότερα. Μου Ειπε να μην ανησυχώ και ΟΤΙ συμβαίνει αυτό στην αρχή!!!
μπρος το παρόν ξαπλωμένη, ευτυχώς που είμαι και σπίτι, άντε τώρα να ήμουν στην δουλειά......

Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση, αλλά σίγουρα το καφέ δεν είναι από τη vasclor..? Γιατί η κρέμα που μένει μέσα γίνεται καφέ. 

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Αγάπη σου γράφω ότι είπα και στη Joka... Για υπολόγισε μήπως είναι οι μέρες που σε κανονικές συνθήκες θα περίμενες περίοδο? Μου πε ο γιατρός ότι είναι πολύ συνηθίσμενο στις μέρες αυτές να βλέπουμε  ροζ η καφε η ακόμα και λίγο κόκκινο.. 

Είδα ημερες, σήμερα θα ήμουν στην 17η, υπό φυσιολογικές συνθήκες! Ο γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στην αρχή της κύησης! Απλά ανησυχώ γιατί ήδη δεν το ακούγαμε και ίσως τελικά απέβαλα! Τι να πώ; Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

μα τι πάθαμε ξαφνικά σήμερα;;;;

Just now, chris79 είπε:

Ο γιατρός σου είπε κάτι παραπάνω εκτός από τις αλλαγές στα φάρμακα που σου έδωσε ; 
Αγχωθηκα κι εγώ μαζί σας βρε κορίτσια αλλά ας είμαστε αισιόδοξες. Γίνονται αυτά και τις περισσότερες φορές δε σημαίνουν κάτι κακό 

Πολλη θετική ενέργεια στέλνω και στις 2!!! 

Να μείνω ήρεμη και στο κρεββάτι, να παρακολουθήσω Εάν το καφέ γίνει αίμα και ότι αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στην αρχή της κύησης!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι απλώς κάτι το περαστικό!!

Just now, Balloo είπε:

Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση, αλλά σίγουρα το καφέ δεν είναι από τη vasclor..? Γιατί η κρέμα που μένει μέσα γίνεται καφέ. 

Όχι είναι καφέ κόκκοι μαζί με την vasclor, (Η vasclor ήταν μόνο μέχρι μπεζ) έχω κάνει  Ανάλυση για τις 50 αποχρώσεις της Vasclor :-P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...