Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Sofi8 είπε:

Η γυρη ειναι σπουδαια, εχει σχεδον ολα τα απαραιτητα αμινοξεα που χρειαζομαστε ! Το βαμμα χρησιμοποιειται ως αντιμικροβιακο και βοηθαει το ανοσοποιητικο μας! Φετος η γυρη που μαζεψα δυστυχως οταν την τρωω  με ποναει το στομαχι για λιγη ωρα. Καλα μελια σας ευχομαι καθε χρονο! 

Εγω εχω αλλεργία στη γύρη!Χαχχαχααα!!

Just now, Sofi8 είπε:

Της βελανιδιας αποδειχτηκε με τα περισσοτερα αντιοξειδωτικα! Φοβερο μελι

Σοβαρά??Α τώρα θέλω να δοκιμάσω!!!!Λιγουρευομαι κι ευκολα!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sofi8 είπε:

Η γυρη ειναι σπουδαια, εχει σχεδον ολα τα απαραιτητα αμινοξεα που χρειαζομαστε ! Το βαμμα χρησιμοποιειται ως αντιμικροβιακο και βοηθαει το ανοσοποιητικο μας! Φετος η γυρη που μαζεψα δυστυχως οταν την τρωω  με ποναει το στομαχι για λιγη ωρα. Καλα μελια σας ευχομαι καθε χρονο! 

Ακριβώς όπως τα λες..κ εγώ επειδή εχω χρόνια αυτοανοσο  ο σντρουλης μ φροντιζει να με έχει power..ευτυχώς δε με πειράζει η γύρη την τρώω με μελακι μαζί.. 

Επίσης και σε σας εύχομαι μελάκια κάθε χρονο!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Joka είπε:

Μπορεις να την καταπολεμησεις με μικρες ποσοτητες καθε φορα. Συνηθως στην ανεμοφιλη γυρη εχουμε αλλεργια. Πχ πευκο. Η γυρη μελισσων ειναι απο εντομοφιλα φυτα

Just now, Joka είπε:

Σοβαρά??Α τώρα θέλω να δοκιμάσω!!!!

Σου λέω από τότε που το βγάλαμε με τον.αντρα μου κ δεν ξαναβάλω άλλο..πεντανόστιμο...

Just now, natassaki2006 είπε:

Ακριβώς όπως τα λες..κ εγώ επειδή εχω χρόνια αυτοανοσο  ο σντρουλης μ φροντιζει να με έχει power..ευτυχώς δε με πειράζει η γύρη την τρώω με μελακι μαζί.. 

Επίσης και σε σας εύχομαι μελάκια κάθε χρονο!!!!

Για βελανιδια που πηγαινετε; Στη Φολοη ; ( ξεφυγε το θεμα νομιζω) χαχαχα! Moms february with honeybees

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ έχω αύριο την αυχενική. Δεν μπορώ να πω ότι έχω άγχος αλλά όσο να ναι είναι μια σοβαρή εξέταση. Έχω ήδη δύο κοριτσάκια δίδυμα και αυτό θα είναι το τρίτο. Να σας πω το φύλο δεν με νοιάζει οι άλλοι ασχολούνται περισσότερο με αυτό παρά εγώ και ο άντρας μου. 

Και αφού λέτε για μέλι εμένα μου αρέσει πολύ η βανίλια ελάτου. Δύσκολο να τη βρεις αλλά ειναι το κάτι άλλο. Τα έχω δοκιμάσει όμως όλα. Βέβαια το θυμαρίσιο ειναι κλασσική αξία και στο εξωτερικό θεωρείται γκουρμέ!

• Μου αρέσει 4

Just now, Balloo είπε:

Κορίτσιαααααα γράψτε μου όλες τις ημερομηνίες των αυχενικών σας, να τις συγκεντρώσουμε σε ένα πινακάκι, γιατί προβλέπω να χάνουμε τη μπάλα

Εγώ 30/7 έχω αυχενική! Βρε κορίτσια μου τελεϊωσαν τα like 8-)  Να σας πω και εγώ πρώτη φορά πριν την εμβρυομεταφορά έτρωγα βασιλικό πολτό και τελικά έδεσε το μικροϋλι! Μπορεί να έπαιξε ρόλο! Τι να πω!!! Πάντως και εγώ εδώ και πολλά χρόνια έχω σταματήσει το εμπορικό μέλι! Μόνο από συγγενή στο χωριό που ξερω πως το φτιάχνει γιατί πάω και βλέπω τον τρύγο! 

• Μου αρέσει 5

KerXp3.png

Just now, Joann said:

Κορίτσια εγώ έχω αύριο την αυχενική. Δεν μπορώ να πω ότι έχω άγχος αλλά όσο να ναι είναι μια σοβαρή εξέταση. Έχω ήδη δύο κοριτσάκια δίδυμα και αυτό θα είναι το τρίτο. Να σας πω το φύλο δεν με νοιάζει οι άλλοι ασχολούνται περισσότερο με αυτό παρά εγώ και ο άντρας μου. 

Και αφού λέτε για μέλι εμένα μου αρέσει πολύ η βανίλια ελάτου. Δύσκολο να τη βρεις αλλά ειναι το κάτι άλλο. Τα έχω δοκιμάσει όμως όλα. Βέβαια το θυμαρίσιο ειναι κλασσική αξία και στο εξωτερικό θεωρείται γκουρμέ!

Με το καλό η αυχενική σου και καλά αποτελέσματα !! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Joann είπε:

Ωωω καλη επιτυχία.Πόσο είσαι τωρα?

Ναι κι εγω στη βανίλια ελατου αναφερόμουν και την ξεχωρίζω όπως και το θυμαρισιο.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...