Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, natassaki2006 είπε:

Έτσι ακριβώς τουτουνακι μου...!!!!Η αγάπη είναι ίδια...!!!

Χαχαχα είναι σίγουρη....Είσαι η αρχηγος μας!!

Χαχαχαχαχα μπααααααα, εγώ απλός πιστός στρατιώτης!

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Balloo είπε:

Όχι δεν είμαι γραφιστρια, μουσικός είμαι! Κορίτσια σκέφτηκα να το ανεβάσουμε όπως τα άλλα γκρουπακια που βάζουν τις ΠΗΤ, σαν σχόλιο, και μετά απλά θα το ξανακοινοποιούμε. Ρώτησα αν κάποια ξέρει κάποιον άλλο τρόπο αλλά όλες είμαστε ψιλοασχετες..χιχιχι! Θα την βρω την άκρη, ντοντ γουόρι! 

Αχ τωρα θυμηθηκα τις πρωτες μερες της ομαδας που ειχαμε συστηθει και ειχαμε πει για τα επαγγελματα μας και γενικοτερα.

Ως τωρα εχουμε γραφιστρια,μουσικο,ψυχολογο,διατροφόλογο και εκπαιδευτικό αυτα που θυμαμαι.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Αχ τωρα θυμηθηκα τις πρωτες μερες της ομαδας που ειχαμε συστηθει και ειχαμε πει για τα επαγγελματα μας και γενικοτερα.

Ως τωρα εχουμε γραφιστρια,μουσικο,ψυχολογο,διατροφόλογο και εκπαιδευτικό αυτα που θυμαμαι.

Στις 28 δεν έχεις εσύ καλέ?

@natassaki2006 εσύ πότε???

Καλέ πείτε κι έχω ανοίξει τεφτέρι

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Just now, Ani!! είπε:

ενταξει δεν ειναι κακο να εχουμε προτιμησεις! εδω παπουτσια παιρνεις κ διαλεγεις 1 ωρα χρωμα :) μακαρι να φτιαχνεις κ εσυ κοτσιδακια! 

Αχ κοτσιδακιαααα

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου! Σας διαβαζω που λέτε για το φυλο του μωρου κ νιωθω καποιες τυψεις.  Μετα την απωλεια που ειχα πριν 7 μηνες, ενω ηξερα ηδη φυλο,  δεν ξερω αν θελω να μάθω ακομη το φυλο τωρα στην αυχενικη..  Δεν ξερω μου φαίνεται κάπως παραξενο. Θα ηθελα παλι ενα κοριτσακι σαν το πρώτο μ παιδακι ή ενα αγορακι τελειως διαφορετικη εμπειρία; μαλλον θα αρκεστω στο να ειναι υγιές

Θέλεις πάλι ένα υγιές παιδάκι και στο εύχομαι από την ψυχή μου!

• Μου αρέσει 2

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofi8 είπε:

Γεια σας κοριτσια ! Ελπιζω να ειστε ολες καλα ! Εγω εχω αυχενικη 10/8 και θα ειμαι 12+ 5 . επισης να πω οτι ειμαι γεωπονος και ερασσιτεχνης μελισσοκομος. :)

Τέλεια κορίτσι!Θα μας προμηθευσεις αγνό,ανοθευτο μέλι!!!!:mrgreen:

hKYcp3.png

Just now, Balloo είπε:

Κορίτσιαααααα γράψτε μου όλες τις ημερομηνίες των αυχενικών σας, να τις συγκεντρώσουμε σε ένα πινακάκι, γιατί προβλέπω να χάνουμε τη μπάλα

Εγώ αν όλα πάνε καλά και τα μωράκια είναι από 45χιλ και πάνω, έχω κλείσει ραντεβού στις 11/08 !

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Balloo είπε:

Στις 28 δεν έχεις εσύ καλέ?

@natassaki2006 εσύ πότε???

Καλέ πείτε κι έχω ανοίξει τεφτέρι

Γλυκούλα σήμερα έχω υπέρηχο δεν ξέρω ακόμα για Αυχενική ειμαι 7+4 Είναι νωρίς νομίζω...

Just now, Sofi8 είπε:

Γεια σας κοριτσια ! Ελπιζω να ειστε ολες καλα ! Εγω εχω αυχενικη 10/8 και θα ειμαι 12+ 5 . επισης να πω οτι ειμαι γεωπονος και ερασσιτεχνης μελισσοκομος. :)

Χμμμ..κ εμείς με τον άντρα μου μελίσσια πριν 4 χρόνια ξεκίνησε με 5 και τώρα τα έχει 18 και βγάζουμε μελακι αρκετό κ καθαρο..!!

Και τρελαίνομαι για μέλι...!!!

Πριν ξεκινήσω ετ με τάιζε γύρη κάθε μέρα βασιλικό πολτό κ βαμα πρόπολης που είχε φτιάξει ο ίδιος...νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο στη επίτευξη της εγκυμοσύνης μου..

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Γλυκούλα σήμερα έχω υπέρηχο δεν ξέρω ακόμα για Αυχενική ειμαι 7+4 Είναι νωρίς νομίζω...

Χμμμ..κ εμείς με τον άντρα μου μελίσσια πριν 4 χρόνια ξεκίνησε με 5 και τώρα τα έχει 18 και βγάζουμε μελακι αρκετό κ καθαρο..!!

Πριν ξεκινήσω ετ με τάιζε γύρη κάθε μέρα βασιλικό πολτό κ βαμα πρόπολης που είχε φτιάξει ο ίδιος...νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο στη επίτευξη της εγκυμοσύνης μου..

Κι εγω τρελαίνομαι για αγνό μέλι,είναι υπερτροφή και κυρίως για μέλι ελατου ή στη χειρότερη περιπτωση θυμαρίσιο..Τίποτα άλλο και μονο απο έμπιστους παραγωγούς!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Κι εγω τρελαίνομαι για αγνό μέλι και κυρίως για μέλι ελατου ή στη χειρότερη περιπτωση θυμαρίσιο..Μονο απο έμπιστους παραγωγούς!

Εμείς ως επί το πλείστον βγάζουμε καστανιάς η βελανιδιάς.. Από τότε που έφαγα αυτό δεν ξαναθελησα άλλο...Είναι φοβερή η γεύση του κ πολλά αντιοξειδωτικά.θεωρειται από τα κορυφαία...

• Μου αρέσει 4

Η γυρη ειναι σπουδαια, εχει σχεδον ολα τα απαραιτητα αμινοξεα που χρειαζομαστε ! Το βαμμα χρησιμοποιειται ως αντιμικροβιακο και βοηθαει το ανοσοποιητικο μας! Φετος η γυρη που μαζεψα δυστυχως οταν την τρωω  με ποναει το στομαχι για λιγη ωρα. Καλα μελια σας ευχομαι καθε χρονο! 

• Μου αρέσει 4

Εμείς ως επί το πλείστον βγάζουμε καστανιάς η βελανιδιάς.. Από τότε που έφαγα αυτό δεν ξαναθελησα άλλο...Είναι φοβερή η γεύση του κ πολλά αντιοξειδωτικά.θεωρειται από τα κορυφαία...

Ναι ε?Δεν εχω δοκιμασει η αληθεια είναι,ως τώρα αγόραζα μελι ελατου κατα προτίμηση απο Αρκαδία που νομίζω θεωρείται το καλύτερο ή θυμαρίσιο και μου αρεσουν εξισου και τα 2.

hKYcp3.png

Της βελανιδιας αποδειχτηκε με τα περισσοτερα αντιοξειδωτικα! Φοβερο μελι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...