Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Μακάρι κορίτσια μου,  μετα μια αποκολληση με αιμορραγία την προηγούμενη φορα φουλ εμετους,  εχασα 4 κιλα, κ τελικα εχασα το μωρακι απο αλλο λογω,  ελπίζω τωρα να τα πάμε καλύτερα! Αν κ ο γιατρος διεκρινε ενα αιματωματακι σήμερα  αλλα υπηρξα χειρότερα οποτε δεν με πτοει! 

Επειδή παρακολουθώ τις συζητήσεις σας,  εμενα ο γιατρος μου προτείνει επίσκεψη ανα 2 εβδομάδες μεχρι την αυχενικη οποτε κ μετα ανα 3!προγενετικο εκανα την προηγούμενη φορά, οποτε προς το παρόν γενική αίματος, τοξοπλασα κ μεγαλοκυττοροϊο! Αν ολα πανε καλα,  μετα την αυχενικη παω για περιδεση τραχηλου, και πριν καλλιέργεια κολπικου, εσας σας ειπε κατι για καλλιέργεια;;  εγω ηθελα να κανω απο τωρα:neutral: αλλα θα περιμένω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Λοιπόν τα δικά μου νέα!!!Είμαι 6w6d! για άλλη μία φορά δεν άκουσαμε καρδιά :-(❤️την βλέπουμε να χτυπάει κανονικότατα,  το μέγεθος είναι μια χαρά, λεκιθικός σάκος είναι μια χαρά, απλά μου είπε ότι είναι πολύ βαθιά μέσα. Απλά δεν ακούγεται καμπάνα που θα ήθελε! ΕΧΕΙ ξανασυμβεί  και σε άλλες κοπέλες αυτο! Ακούσαμε ένα αχνό χτύπο, 2-3 για την ακρίβεια , Αλλά βαθιάαααα μέσα! Στο βάθος κήπος, ένα πράγμα!!! Εντάξει πρέπει και να τον Ρώτησα εάν όλα είναι καλά, πάνω από 10 φορές! τώρα ξανά την Πέμπτη για να Ακούσουμε ξανά Και καθαρά την καρδούλα. αύριο με έστειλε να κάνω γενικές εξετάσεις Και να τις έχω μαζί μου στον υπέρηχο της Πέμπτης.

Για να γελάσετε και λιγο:

Του είπα «γιατρέ έχω αναγούλες» Μου λέει «χαίρομαι», «Γιατρέ κάνω εμετούς» Μου λέει «πολύ χαίρομαι».....λέω...μαααα....Λέει «Άκου να δεις, εσύ θα υποφέρεις και εγώ θα χαίρομαι» Εντάξει γελάγαμε πολύ ώρα,  γιατι πρέπει να είδε τον πανικό μου, για να μην πω την τρέλα μου :-P Κ απλά μου είπε ότι είναι όλα καλά, που έχω τετοια συμπτώματα!!! Και το εμβρυάκι φαίνεται δυνατό και τα πάει μια χαρά! 

Μακάρι βρε κορίτσια τι να πω; μακάρι να πάνε όλα καλά!! Θα τρελαθώ μέχρι την Πέμπτη....ουφφφφ 

Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά θα πάνε! Πολύ χάρηκα! Φιλιά

Μπράβο κορίτσι μου τέλειααααα... Αντε με το καλό την επόμενη φορά να ακούσεις καρδούλα πιο δυνατά να σου φύγει το αγχος δηλ... Σου πε να πάρεις τιποτα αν συνεχίζεται ο εμετός? 

6 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Εδωωωωω!!!! Ειμαι 6w 1d !!! Ακουσαμε και καρδουλα!!! Ραντεβου στις 2/7 παλι! Ειμαι πολυ συγκινημενη!!! Εσυ Balloo πως εισαι;

Τέλειαααααααα.. Έχουμε μια μέρα διαφορά.. Είμαι 6w 2d... Με το καλό το επόμενο ραντεβού ❤️

6 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

:wub:Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!! Σήμερα ακουσαμε καρδούλα κ ειπα να συμμετεχω δειλα δειλα στην ομάδα. Μετα απο μια αποβολη 2ο τριμήνου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτη τη φορα το γεγονός, αλλα σαν γυναίκα χρειαζομαι κ την επικοινωνία και την συμπαράστασή μου! Εύχομαι σε ολες μας μια ευχάριστη τελειομηνη εγκυμοσύνη! ;)

Καλώς το κορίτσι... Καλως ήρθες στην παρέα μας... Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.. Και μεις επιλέξαμε να το πούμε μόνο στους γονεις και στα αδέρφια μας.. Μόλις περάσει το κρίσιμο τρίμηνο δειλά δειλά και σε κάποιους άλλους που ξέρουμε ότι θα χαρούν... Όλα θα πάνε κατ ευχήν αυτή τη φορά μην αγχωνεσαι για τίποτα. Ότι θες να μοιραστείς είμαστε εδώ μαζί σου❤️

Ecjtp3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια σημερα ξυπνησα με πονο στην κοιλια και καφε αίμα,ροή.

Πάει το μωράκι!

Just now, Joka είπε:

Πάει το μωράκι!

Καλημέρα..ειναι σιγουρο αυτο??? Πηρες τον γιατρο σου?

Just now, Joka είπε:

Πάει το μωράκι!

τι λες βρε κορίτσι μου πωπω... το εχω περάσει και ξέρω... αλλα εγω ειχα κόκκινο αιμα...!!! Πάρε τώρα τον γιατρό σου!! μηπως ειναι κατι αλλο...

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Πάει το μωράκι!

Καλημέρα... Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι αν είναι καφέ ή ροζακι δεν υπάρχει θέμα μου χε πει ο γιατρός.. Είναι καφέ ή κόκκινο? Πήρες τον γιατρό? 

Ecjtp3.png

Just now, Joka είπε:

Νιώθω πονους περιοδου και το αιμα ειναι καφε μολις τωρα που ξεκινησε.

Μήπως είναι οι μέρες που κανονικά θα είχες περίοδο? Μου χε πει ο γιατρός αν σε αυτές τις μέρες δω κάτι περίεργο είναι φυσιολογικό. Για υπολόγισε λιγο

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Μήπως είναι οι μέρες που κανονικά θα είχες περίοδο? Μου χε πει ο γιατρός αν σε αυτές τις μέρες δω κάτι περίεργο είναι φυσιολογικό. Για υπολόγισε λιγο

Οι πονοι που εχω σαν να ερχεται περιοδος μ ανησυχουν.Πηρα το γιατρο.Θα παω για υπερηχο.Φοβαμαι παρα πολυ.

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Οι πονοι που εχω σαν να ερχεται περιοδος μ ανησυχουν.Πηρα το γιατρο.Θα παω για υπερηχο.Φοβαμαι παρα πολυ.

τι ώρα θα πας? εχεις κανεναν κοντά σου?

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka said:

Ερχεται ο αντρας μου να με παρει.

Κοριτσακι μου ψυχραιμια. Καφε να ξερεις σημαινει παλιο αιμα. Στην ομαδα μας ειχαμε 3 τετοια περιστατικα και ηταν κατι με τον πλακουντα. Ισως σου πει λιγο ξαπλα τωρα και σου δωσει προγεστερονη. Μην πηγαινει ο νους σου στο κακο. Θα ξαναμπω να διαβασω τι εγινε. Πονακια εχω εγω συνεχεια και μου δινει μαγνησιο απο την 7 βδομαδα. Να εχεις εναν τελειο υπερηχο ευχομαι. Η Παναγιτσα μαζι σου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Joka said:

Ερχεται ο αντρας μου να με παρει.

Just now, Joka said:

Το καταλαβαίνουμε όλες ότι φοβάσαι. 
Προσπαθησε να ηρεμήσεις όσο γίνεται. 
Τωρα πας για υπέρηχο ;; 
Ευχομαι να είναι όλα καλά .. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Joka είπε:

Μην φοβάσαι όλα θα ναι μια χαρά θα δεις... Η Παναγία μαζί σου και το σποράκι γερά γαντζωμένο.. Περιμένουμε τα νέα σου. Είμαστε όλες κοντά σου ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...