Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

@Geo Jo @Joka Εξαλλου μεχρι τη β επιπέδου ολα είναι ρευστα στο φυλο.. Οποτε ισως θα κανω λιγη υπομονη παραπανω.. Να ειναι καλα η αυχενικη κ δεν μ νοιαζει τίποτα! @Geo Jo εχουμε κ αυχενικη την ιδια μερα αν δεν κανω λαθος,  στις 31 σωστα;; 

Ναι στις 31! Μου είπαν να φάω ένα γερό πρωινό με γλυκά και αλμυρά για να κουνηθεί το μωράκι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Αχ κορίτσια γερά να είναι και ότι να είναι αλλά εγώ την θέλω την κόρη! Βασικά και τα 2 φα θέλω! Ας μου τα φέρει ο θεούλης με την μια !

ενταξει δεν ειναι κακο να εχουμε προτιμησεις! εδω παπουτσια παιρνεις κ διαλεγεις 1 ωρα χρωμα :) μακαρι να φτιαχνεις κ εσυ κοτσιδακια! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Έτσι είναι!Αφού τα καταφέραμε ως εδώ η αυχενική θα κρίνει τη συνέχεια της κύησης.Κοντεύω κι εγω για την 12η βδομάδα.

Ας ελπίσουμε να πάνε ολα καλα για όλες,κυρίως για εμάς τις "μεγάλες".

Εμείς το είχαμε πάρει απόφαση απ την αρχή και το τηρούμε,πολυ χαμηλούς τόνους μέχρι να δείξει η αυχενική τί θα γίνει.

Δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας ούτε ενθουσιασμό ούτε όνειρα.

Σκληρό πολύ αλλά απαραίτητο.

Εν τω μεταξυ απο συμπτωματα εδω και μερες τιποτα απολυτως πια.Αντε κανενα πονοκεφαλο που και που και λιιιγη κουραση.

Σχεδον ξεχνω ότι ειμαι εγκυος.

Διαβαζω αυτα που λες και θυμαμαι τα δικα μου. κι εμεις μετα απο τοσες αποτυχιες και κακοτυχιες, δεν καναμε ονειρα κι ουτε μιλαγαμε για το μελλον. ωρες ωρες καναμε σαν να μην ειμαι εγκυος. και το χειροτερο;; ελεγα θα ηρεμησω μετα την αυχενικη...αμ δε....!! ηρεμησα 2 3 μερες...και μετα ξανα μανα τα ιδια... περιμενα τη β επιπεδου γιατι ειχα διαφορες περιπτωσεις στον περιγυρο μου που ανιχνευτηκε εκει προβλημα.... αγχος τρελο μεχρι και τοτε. κι ελεγα παλι θα ησυχασω... αλλα τιποτα.. μετα διαβαζα εδω για κοπελες με ενδομ θανατο στο τελος της κυησης και παλι μου χε παει το σκ@το στην καλτσα που λεμε... Συμπερασμα;; οσες εχουμε περασει απο 40κυμματα ειναι φυσικο να μην αφενομαστε και να φοβομαστς κ τη σκια μας.. εμενα να φανταστεις ακομη κι η ψυχολογος μου δικιο μου δινε... εγω επειδη δεν φαινομουν κιολας, δεν το ελεγα καν οτι ειμαι εγκυος.. φαντασου τα περισσοτερα ατομα στη δουλεια μου το εμαθαν οταν τους αποχαιρετησα με αδςια τοκετου, 1μιση μην πριν.την πητ... κι αλλοι φιλοι και γνωστοι..αφου και γεννησα.. αγορες για το μωρο ξεκινησα τελος του 8ου..εμενα μου τυχε κ πολλη δυσκολη εγκυμοσυνη με πολλες επιπλοκες οποτε ενας λογος παραπανω να μην ησυχαζω... Τωρα αν με ρωτας το αναπολω και μετανιωνω λιγο...αλλα δυστυχως ηταν πανω απο τις δυναμεις μου να το εκλογικευσω...κι ειμαι σιγουρη οτι και παλι εγκυος να μεινω...ετσι θα μαι... γιατι οποιος εχει καει στο χυλο..φυσαει και το γιαουρτι.

• Μου αρέσει 7
  • Λυπημένη/-ος 1

Υπάρχει μάνα που να θέλει κορίτσι και να αντικρίσει για πρώτη φορά τον γιο της και να μη τον αγαπήσει παράφορα..? Ή γυναίκα που ονειρευόταν να γίνει αγορομανα  αλλά η μοίρα να της έστειλε κόρη και να μη λιώσει από το πρώτο τους βλέμμα..? Όχι :) Να είναι γερά, μόνο αυτό. Όλα τα άλλα, να'χαμε να λέγαμε.

• Μου αρέσει 8

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Υπάρχει μάνα που να θέλει κορίτσι και να αντικρίσει για πρώτη φορά τον γιο της και να μη τον αγαπήσει παράφορα..? Ή γυναίκα που ονειρευόταν να γίνει αγορομανα  αλλά η μοίρα να της έστειλε κόρη και να μη λιώσει από το πρώτο τους βλέμμα..? Όχι :) Να είναι γερά, μόνο αυτό. Όλα τα άλλα, να'χαμε να λέγαμε.

Αν και υπάρχουν κι απ αυτές που λες και χειρότερες,εμας δε μας αφορά.

Με το καλο οι αυχενικές για όλες μας!Μεγάλη βδομάδα η επόμενη!!!Κλείνουμε το πρωτο τρίμηνο οεοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

• Χαχα 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Αν και υπάρχουν κι απ αυτές που λες και χειρότερες,εμας δε μας αφορά.

Με το καλο οι αυχενικές για όλες μας!Μεγάλη βδομάδα η επόμενη!!!Κλείνουμε το πρωτο τρίμηνο οεοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

Κάθε μέρα γλέντι!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Balloo said:

Κορίτσιαααααα γράψτε μου όλες τις ημερομηνίες των αυχενικών σας, να τις συγκεντρώσουμε σε ένα πινακάκι, γιατί προβλέπω να χάνουμε τη μπάλα

Καλημέρα ! 

Εγώ είμαι 5/8 αν και δεν έχω καταλάβει πως θα το βάλεις το πινακάκι να το βλέπουμε όλες ...  

Διαφημίσεις

Just now, chris79 said:

Καλημέρα ! 

Εγώ είμαι 5/8 αν και δεν έχω καταλάβει πως θα το βάλεις το πινακάκι να το βλέπουμε όλες ...  

Εν τω μεταξύ ειχα γράψει σε μια κοπέλα (δε θυμαμαι ποια) ότι η αυχενική μου είναι 13w6d αλλά έκανα λάθος ... είναι 12w6d... 

Just now, Balloo είπε:

καλα αυτο ξαναπες το! με το καλο οι αυχενικες και εμεις τα λεμε να περναει η ωρα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo Jo είπε:

Εγώ είμαι 31/7!

@Balloo η συνάδελφος γραφίστρια δεν είσαι??? Να φτιάχναμε έναν πίνακα σε κάποιο πρόγραμμα??Ανεβαίνει φωτό εδώ??

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα ! 

Όχι δεν είμαι γραφιστρια, μουσικός είμαι! Κορίτσια σκέφτηκα να το ανεβάσουμε όπως τα άλλα γκρουπακια που βάζουν τις ΠΗΤ, σαν σχόλιο, και μετά απλά θα το ξανακοινοποιούμε. Ρώτησα αν κάποια ξέρει κάποιον άλλο τρόπο αλλά όλες είμαστε ψιλοασχετες..χιχιχι! Θα την βρω την άκρη, ντοντ γουόρι! 

• Χαχα 3

MU8lp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμενα μου είπε από 10-17/8

Κορίτσια μου γερά να ναι τα μωρά μας κι ότι να ναι!!! έτσι κι αλλιώς το ίδιο θα τα αγαπάμε!!!

Έτσι ακριβώς τουτουνακι μου...!!!!Η αγάπη είναι ίδια...!!!

Just now, Balloo είπε:

Όχι δεν είμαι γραφιστρια, μουσικός είμαι! Κορίτσια σκέφτηκα να το ανεβάσουμε όπως τα άλλα γκρουπακια που βάζουν τις ΠΗΤ, σαν σχόλιο, και μετά απλά θα το ξανακοινοποιούμε. Ρώτησα αν κάποια ξέρει κάποιον άλλο τρόπο αλλά όλες είμαστε ψιλοασχετες..χιχιχι! Θα την βρω την άκρη, ντοντ γουόρι! 

Χαχαχα είναι σίγουρη....Είσαι η αρχηγος μας!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...