Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Τουτουνι said:

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κι εγώ. Μετραω τις μέρες μέχρι τη Δευτέρα που θα πάω να κάνω τον υπέρηχο μου!!! Δεν είναι πολλές όμως 4 μερουλες έμειναν!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια ! 
Και εγώ υπέρηχο Δευτέρα! Μαζευτήκαμε πολλές ! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...

Μιας και λέτε για συμπτώματα εγώ είχα μόνο πρισμένο στήθος και πόνο στη μέση , και ζαλάδες. Ειδικά πόνο στη μέση έχω ακόμα πολύ ειδικά όταν ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι.

Κατά τα άλλα από την αρχή πεινάω συνέχεια και αν δεν φάω μόνο τότε ανακατεύομαι.. Κατα τα άλλα ούτε εμετούς ούτε τίποτα..

Τώρα ξεκίνησαν και πονοκέφαλοι..  Από δέρμα δεν έχω σπυράκια αλλά το δέρμα μου είναι λίγο τραχύ στο πρόσωπο. Έχω απορία τι φύλλο είναι το μωρό αλλά η αλήθεια είναι μετά από τόσες δυσκολίες εύχομαι μόνο να είναι υγιές και ας είναι ότι φύλο να ναι.

Καλημέρα, το είπες στον γιατρό; Μήπως είσαι πολλές ώρες στο κρεββάτι και «άνοιξε» η μέση σου; Περπατάς καθόλου; 

Just now, Mighty είπε:

μπα δεν στέκει γιατί σε εμάς που κάνουμε εξωσωματική τι θα καθορίσει το φύλλο;χαχαχαχα 

Σε εμάς ανάλογα εάν ο εμβρυολόγος ήταν γυναίκα ή άντρας :P

Just now, Balloo είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 12 εβδομάδων σήμερα και τελευταία μέρα φαρμάκων. Επιτέλους σταματάω τη vasclor!

Μπραααααααβοοοοο!!! Επιτέλους stop στα φάρμακα! Έλα λίγο έμεινε!!! :-D

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Μπράβο κορίτσι μου! Και γω περιμένω να σταματήσω τα φάρμακα & να αρχίσω τις βιταμίνες. Η κοιλιά μου έχει μελανιάσει από τις INOHEP & PROLUTEX αλλά αυτές δεν νομίζω να μου τις κόψει τώρα άμεσα...

Καλημέρα!Και γω δεν είχα ούτε έχω εμετούς...μόνο λίγο το στομάχι μου και ανακατωμάρες...όταν τρώω στρώνει αμέσως! Όσο για το δέρμα, και της αδερφής μου είχε γίνει λίγο τραχύ και έκανε αγόρι αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό! Γερό να' ναι και τίποτε άλλο!

Καλημέρα να σε ρωτήσω κάτι μιας και κάνεις ενέσεις; Εγώ κάνω τις IVOR (καλά από μελάνιασμα άλλο τίποτα) απλά τελευταία έχω ψιλοφαγούρα στην κοιλιά. Βάζω ενυδατική αλλά με ξαναπιάνει την επόμενη! Έχεις κάποιο παρόμοιο σύμπτωμα; 

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα, το είπες στον γιατρό; Μήπως είσαι πολλές ώρες στο κρεββάτι και «άνοιξε» η μέση σου; Περπατάς καθόλου; 

Καλημέρα να σε ρωτήσω κάτι μιας και κάνεις ενέσεις; Εγώ κάνω τις IVOR (καλά από μελάνιασμα άλλο τίποτα) απλά τελευταία έχω ψιλοφαγούρα στην κοιλιά. Βάζω ενυδατική αλλά με ξαναπιάνει την επόμενη! Έχεις κάποιο παρόμοιο σύμπτωμα; 

Καλημέρα! Έχω και γω φαγούρα αλλά όχι συνέχεια! Η φαγούρα δεν είναι από τις ενέσεις αλλά από την εγκυμοσύνη! Έτσι μου είπε ο γιατρός! Εγώ βάζω χαμομηλόνερο!

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Έχω και γω φαγούρα αλλά όχι συνέχεια! Η φαγούρα δεν είναι από τις ενέσεις αλλά από την εγκυμοσύνη! Έτσι μου είπε ο γιατρός! Εγώ βάζω χαμομηλόνερο!

Καλημέρα!!! Οκ ευχαριστώ, έφυγα να φτιάξω και εγώ γιατί από χθες με έχει τρελάνει και βλέπω ότι η ενυδατική δεν πιάνει! Ευχαριστωωωωω

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! 
ειπαμε μην το φοβάσαι το μικρό ... είναι μια χαρά ! Και είδες που το έφτασε το μεγάλο ; 
Όλα τέλεια !!! Κομπλέ τα ζελεδακια !!! :) 

Καλομελέτα ... σε λίγο .. ;) 

Ναι είναι απίστευτο!!!! Μεγάλη χαρά έχω ! Έχει πάει και έχει καθίσει στον πυθμένα της μήτρας και για αυτό πιέζεται...ας ελπίσουμε να μεγαλώσει ο σάκος 

11 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Δηλ. Οσες βγαζουν σπυρακια εχουν αγορι;;;; Η αδερφη μου ειχε τελειο προσωπο κ εκανε αγορι...

Δεν φευγει με τιποτα το σπυρακι. Με ποναει κιολας! Δοκιμαζω διαφορα γιατροσοφια που διαβασα, σοδα μαγειρικη, μελι, λεμονι αλλα τιποτα! Αποψε λεω να δοκιμασω να βαλω nivea

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Ολα καλα!!!

Ναιιι!!!

5qPop3.png

Just now, Balloo είπε:

Αχ, τη Δευτέρα θα ησυχάσω φίλη μου..όταν μου πει η εμβρυολογος ότι όλα είναι καλά. Τότε θα αρχίσω πραγματικά να το απολαμβάνω. Με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία..! 

Έτσι είναι!Αφού τα καταφέραμε ως εδώ η αυχενική θα κρίνει τη συνέχεια της κύησης.Κοντεύω κι εγω για την 12η βδομάδα.

Ας ελπίσουμε να πάνε ολα καλα για όλες,κυρίως για εμάς τις "μεγάλες".

Εμείς το είχαμε πάρει απόφαση απ την αρχή και το τηρούμε,πολυ χαμηλούς τόνους μέχρι να δείξει η αυχενική τί θα γίνει.

Δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας ούτε ενθουσιασμό ούτε όνειρα.

Σκληρό πολύ αλλά απαραίτητο.

Εν τω μεταξυ απο συμπτωματα εδω και μερες τιποτα απολυτως πια.Αντε κανενα πονοκεφαλο που και που και λιιιγη κουραση.

Σχεδον ξεχνω ότι ειμαι εγκυος.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

10 ώρες πρίν, Balloo είπε:

Τέλειο θα ήταν ένα κι ένα!! Σου το εύχομαι!

Λοιπόν,θα το γράψουμε σαν σχόλιο και θα το κάνουμε copy-paste οπότε χρειάζεται. Νομίζω ότι έτσι γίνεται μόνο.. Ξέρουμε κάποιον άλλο τρόπο??? 

Βάλε aloe vera. Κάνει θαύματα!

Α εγώ δεν ξέρω τίποτα από τις τεχνολογίες χαχαχα

πρίν από 13 λεπτά , Ani!! είπε:

καλημερα κοριτσια! πολλα πολλα μπραβο στα ζελεδακια που μεγαλωνουν κ γινονται haribo! xixi! @Efinikolaou

κ εγω ειμαι για το πινακακι.. @Balloo

και μετα θα σας πω κατι αλλο για το φυλλο του μωρου..ενας φιλος μας λοιπον υποστηριζε πως εαν εχεις επαφες τις πρωτες μερες μετα την περιοδο εχεις σιγουρα αγορι διαφορετικα κοριτσι! φυσικα ακομα τον κοροιδευω μα εφοσον εγω ειχα μονο 1 επαφη την επομενη μερα περιοδου ακριβως περιμενω καραμπινατο αγορι παλι συμφωνα με τα λεγομενα του! σνιφ.. :( εσεις εχετε ακουσει αυτη τη θεωρια αραγε;;;;;

Χαχαχααχχαχαχαχαχαχα haribo είναι η χαρά σε μεγάλους και παιδιαααα

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα!!!! Έχω απίστευτη φαγούρα στην κοιλιά και το έριχνα στις ενέσεις! Για Τι μου κάνουν μελανιες και μπαλακια

Just now, Hope.2019 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. Είδες όλα καλα! Τα μωράκια σου είναι δυνατά!

Να ηρεμήσεις τώρα και με το καλό και η αυχενική!

Ευχαριστώ πολύ!!!! Ποιος θα ηρεμήσει?αααχαχαχαχαχ

Με το καλό οι υπέρηχοι της Δευτέρας!!!

Κορίτσια από χθες τσάκισα ένα κουτί βανίλια ρυζαλευρο για μωρά...

• Χαχα 1

5qPop3.png

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καταρχάς μην ακούω "σνιφ" για το αγόρι μη τρελαθώ!!!! Για σε παρακαλώ κυρία μου,δεν λέμε πάντα ο,τι να ναι γερό να ναι???άντε γιατί αν σου βγει αγόρι θα του τα πω ΟΛΑ!!!:mrgreen:

Στέκει επιστημονικά αυτό που λέει ο φίλος σας αλλά λίγο διαφορετικά..δλδ λένε πως αν κανεις επαφή ανήμερα της ωορρηξίας θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες για αγόρι γτ τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα από τα θηλυκα αλλά με λιγότερες αντοχές επιβίωσης μέσα στον κόλπο..οπότε αν κάνεις ανήμερα θα πάει το αρσενικό πρώτο να τεκνοποίησει ενω αν κάνεις επαφή 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία (ξέρετε φαντάζομαι ότι ζουν μέσα μας τα σπερματοζωάρια περίπου 72 ώρες!) Τότε πιο πιθανό να είναι κορίτσι που έχει περισσότερες αντοχές να επιβιώσει κ να περιμένει το ωάριο..

Αυτά έτσι για να σας το διελευκανω λίγο..

Επίσης κάποια είχε πει πως δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα αλλά είναι όλα ορμόνες στο σώμα μας που διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα κ από εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη ακόμη κ στην ίδια γυναίκα οπότε σίγουρα παι αυτές δε παίζει να καταλάβουμε τπτ..

Θα σας πω κ τη δική μου εμπειρια για όσες επιμένετε να τα συγκρίνετε!Εγώ έχω στρογγυλή κοιλίτσα κ με ρωτάνε αν είναι κορίτσι αλλά είναι αγοράκι..επίσης το πρόσωπο μου τους πρώτους 1-2 μήνες και τη τρέλα των ορμονών έβγαζε αρκετά σπυράκια κ στο λαιμό που ποτέ δεν είχα κ μάλιστα εσωτερικά..από τον 4ο κ μετά λάμπει..οπότε μάλλον απλά καταλάγιασαν οι ορμόνες..εμετούς κτλ δεν είχα ποτέ δόξα το Θεό..φούσκωμα είχα από τον πρώτο μήνα ακ δεν κουμπωναν τα στενά μου τζινακια..κ εμφανισα ξηροδερμια αλλά κ αυτή υποχώρησε με τον καιρό..

Πάντως ειλικρινά ούτε στην αυχενική αν δε σας πει 100% μην το δέσετε κόμπο..στην ομάδα μου είχαμε στις 23 που είμαστε 5 αλλαγές !!

Σας φιλώ όλες!!!

αχχαχαα πες τα! γιατι κ στο πρωτο κοριτσι ηθελα αλλα τελικα αγορι εχω ενα κουκλο γάλανοματη που δεν τον αλλαζω με τιποτα! αλλα κ 2 κοτσιδακια να κανω η μανα δε θα με χαλαγε!! κ εγω δεν πιστευω πως στεκουν τα συμπτωματα απλα κουβεντα να γινεται! φιλια κ απο εμας!

• Μου αρέσει 4

Just now, Ani!! είπε:

αχχαχαα πες τα! γιατι κ στο πρωτο κοριτσι ηθελα αλλα τελικα αγορι εχω ενα κουκλο γάλανοματη που δεν τον αλλαζω με τιποτα! αλλα κ 2 κοτσιδακια να κανω η μανα δε θα με χαλαγε!! κ εγω δεν πιστευω πως στεκουν τα συμπτωματα απλα κουβεντα να γινεται! φιλια κ απο εμας!

Αχ κορίτσια γερά να είναι και ότι να είναι αλλά εγώ την θέλω την κόρη! Βασικά και τα 2 φα θέλω! Ας μου τα φέρει ο θεούλης με την μια !

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου! Σας διαβαζω που λέτε για το φυλο του μωρου κ νιωθω καποιες τυψεις.  Μετα την απωλεια που ειχα πριν 7 μηνες, ενω ηξερα ηδη φυλο,  δεν ξερω αν θελω να μάθω ακομη το φυλο τωρα στην αυχενικη..  Δεν ξερω μου φαίνεται κάπως παραξενο. Θα ηθελα παλι ενα κοριτσακι σαν το πρώτο μ παιδακι ή ενα αγορακι τελειως διαφορετικη εμπειρία; μαλλον θα αρκεστω στο να ειναι υγιές

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου! Σας διαβαζω που λέτε για το φυλο του μωρου κ νιωθω καποιες τυψεις.  Μετα την απωλεια που ειχα πριν 7 μηνες, ενω ηξερα ηδη φυλο,  δεν ξερω αν θελω να μάθω ακομη το φυλο τωρα στην αυχενικη..  Δεν ξερω μου φαίνεται κάπως παραξενο. Θα ηθελα παλι ενα κοριτσακι σαν το πρώτο μ παιδακι ή ενα αγορακι τελειως διαφορετικη εμπειρία; μαλλον θα αρκεστω στο να ειναι υγιές

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Να ευχόμαστε όλες να βγουν γερά παιδάκια...εντάξει, τις προτιμήσεις μας λέμε....αλλά πάνω απ' όλα ΓΕΡΑ!

• Μου αρέσει 2

Just now, Paris.33 είπε:

Πολυ λογικο κοριτσι μου να σκεφτεσαι ετσι,καθολου τυψεις να μην εχεις.

Δυστυχως,πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενες για όλα οποτε το κυριο ειναι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,ολα τ αλλα είναι απλά λεπτομερειες.

Αυτο λεω συνεχεια στον εαυτο μου.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

@Geo Jo @Joka Εξαλλου μεχρι τη β επιπέδου ολα είναι ρευστα στο φυλο.. Οποτε ισως θα κανω λιγη υπομονη παραπανω.. Να ειναι καλα η αυχενικη κ δεν μ νοιαζει τίποτα! @Geo Jo εχουμε κ αυχενικη την ιδια μερα αν δεν κανω λαθος,  στις 31 σωστα;; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

ενταξει κ εμεις αστειευομαστε η αληθεια ειναι.. πανω απο ολα γερο και δυνατο να ειναι δεν το συζηταμε αυτο! σου ευχομαι οτι καλυτερο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...