Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! πολλα πολλα μπραβο στα ζελεδακια που μεγαλωνουν κ γινονται haribo! xixi! @Efinikolaou

κ εγω ειμαι για το πινακακι.. @Balloo

και μετα θα σας πω κατι αλλο για το φυλλο του μωρου..ενας φιλος μας λοιπον υποστηριζε πως εαν εχεις επαφες τις πρωτες μερες μετα την περιοδο εχεις σιγουρα αγορι διαφορετικα κοριτσι! φυσικα ακομα τον κοροιδευω μα εφοσον εγω ειχα μονο 1 επαφη την επομενη μερα περιοδου ακριβως περιμενω καραμπινατο αγορι παλι συμφωνα με τα λεγομενα του! σνιφ.. :( εσεις εχετε ακουσει αυτη τη θεωρια αραγε;;;;;

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! Μπράβο σε όλες τις κοπέλες που είδαν τα μωράκια τους χθες να κουνάνε χεράκια ποδαράκια!!! Εμείς ακόμα δεν έχουμε δει! Ελπίζω και εύχομαι τη Δευτέρα να δούμε κι εμείς!!!

• Μου αρέσει 4

bCX6p3.png

Just now, Ani!! είπε:

καλημερα κοριτσια! πολλα πολλα μπραβο στα ζελεδακια που μεγαλωνουν κ γινονται haribo! xixi! @Efinikolaou

και μετα θα σας πω κατι αλλο για το φυλλο του μωρου..ενας φιλος μας λοιπον υποστηριζε πως εαν εχεις επαφες τις πρωτες μερες μετα την περιοδο εχεις σιγουρα αγορι διαφορετικα κοριτσι! φυσικα ακομα τον κοροιδευω μα εφοσον εγω ειχα μονο 1 επαφη την επομενη μερα περιοδου ακριβως περιμενω καραμπινατο αγορι παλι συμφωνα με τα λεγομενα του! σνιφ.. :( εσεις εχετε ακουσει αυτη τη θεωρια αραγε;;;;;

μπα δεν στέκει γιατί σε εμάς που κάνουμε εξωσωματική τι θα καθορίσει το φύλλο;χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, πως είσαστε σήμερα? Δεν έχουν να κάνουν τα συμπτώματα και η όψη του προσώπου με το φύλο του μωρού που θα γεννηθεί...η αδερφή μου δεν είχε καθόλου εμετούς παρά μόνο καούρες, πρόσωπο καθαρό και έκανε αγόρι! Μια φίλη μου έχει τρελαθεί στους εμετούς, το πρόσωπό της έχει αγριέψει και έχει και αυτή αγόρι! Οπότε υπομονή μέχρι να δούμε το φύλλο στον υπέρηχο!

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα κορίτσια μου...

Μιας και λέτε για συμπτώματα εγώ είχα μόνο πρισμένο στήθος και πόνο στη μέση , και ζαλάδες. Ειδικά πόνο στη μέση έχω ακόμα πολύ ειδικά όταν ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι.

Κατά τα άλλα από την αρχή πεινάω συνέχεια και αν δεν φάω μόνο τότε ανακατεύομαι.. Κατα τα άλλα ούτε εμετούς ούτε τίποτα..

Τώρα ξεκίνησαν και πονοκέφαλοι..  Από δέρμα δεν έχω σπυράκια αλλά το δέρμα μου είναι λίγο τραχύ στο πρόσωπο. Έχω απορία τι φύλλο είναι το μωρό αλλά η αλήθεια είναι μετά από τόσες δυσκολίες εύχομαι μόνο να είναι υγιές και ας είναι ότι φύλο να ναι.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

10 ώρες πρίν, Efinikolaou είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!!!!

Λοιπόν τα ζελεδακια είναι 8+3 Σήμερα και 172 παλμούς! Το μικρό έφτασε το μεγάλο αλλά ο σάκος παραμένει μικρός..Είναι στον πυθμένα της μήτρας και πιέζεται..ευχόμαστε να μεγαλώσει!! Όλο κουνιούνται πάντως!! Επίσης το αίματωμα δόξα τον θεό εξαφανίζεται και πιστεύουμε την επόμενη εβδομάδα θα έχει φύγει εντελώς ! Μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω χαλαρό περπάτημα γύρω από το σπίτι!! Κορίτσια όσες δεν τα έχετε δει ακόμα να κουνιούνται, θα τρελαθείτε!!

Α επίσης οι πόνοι δεν είναι τίποτα!

Όσο για τα σπυρακια. Ρε κορίτσια έχω βγάλει στα πόδια και στα μπράτσα μου 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. Είδες όλα καλα! Τα μωράκια σου είναι δυνατά!

Να ηρεμήσεις τώρα και με το καλό και η αυχενική!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Just now, Balloo είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 12 εβδομάδων σήμερα και τελευταία μέρα φαρμάκων. Επιτέλους σταματάω τη vasclor!

Just now, Balloo είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 12 εβδομάδων σήμερα και τελευταία μέρα φαρμάκων. Επιτέλους σταματάω τη vasclor!

Καλημέρα! Μπράβο κορίτσι μου! Και γω περιμένω να σταματήσω τα φάρμακα & να αρχίσω τις βιταμίνες. Η κοιλιά μου έχει μελανιάσει από τις INOHEP & PROLUTEX αλλά αυτές δεν νομίζω να μου τις κόψει τώρα άμεσα...

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...

Μιας και λέτε για συμπτώματα εγώ είχα μόνο πρισμένο στήθος και πόνο στη μέση , και ζαλάδες. Ειδικά πόνο στη μέση έχω ακόμα πολύ ειδικά όταν ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι.

Κατά τα άλλα από την αρχή πεινάω συνέχεια και αν δεν φάω μόνο τότε ανακατεύομαι.. Κατα τα άλλα ούτε εμετούς ούτε τίποτα..

Τώρα ξεκίνησαν και πονοκέφαλοι..  Από δέρμα δεν έχω σπυράκια αλλά το δέρμα μου είναι λίγο τραχύ στο πρόσωπο. Έχω απορία τι φύλλο είναι το μωρό αλλά η αλήθεια είναι μετά από τόσες δυσκολίες εύχομαι μόνο να είναι υγιές και ας είναι ότι φύλο να ναι.

Καλημέρα!Και γω δεν είχα ούτε έχω εμετούς...μόνο λίγο το στομάχι μου και ανακατωμάρες...όταν τρώω στρώνει αμέσως! Όσο για το δέρμα, και της αδερφής μου είχε γίνει λίγο τραχύ και έκανε αγόρι αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό! Γερό να' ναι και τίποτε άλλο!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

εσύ που έχεις κάνει αγόρι τι συμπτώματα είχες;αναγούλες;

στην αρχη ημουν μια χαρα μονο λιγη καουρα αρχικα σε οτι ετρωγα κ δεν ηθελα να φαω καποιες συγκεκριμενες τροφες..μεγαλη λατρεια ειχα κ εχω σε ολων των ειδων πατατες..το προσωπο μου ειχε αρχικα στο πιγουνι λιγα σπυρακια μα μετα εξαφανιστηκαν ολα και ελαμπα! χιχι κ τωρα τα ιδια στο προσωπο!

• Μου αρέσει 1

Just now, Balloo είπε:

Κοριτσι μου γλυκό συγχαρητήρια!!! Έφτασες επιτέλους στο πρώτο μεγάλο Μαξιλαρακι!!!! Θα ησυχάσεις τώρα!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Κοριτσι μου γλυκό συγχαρητήρια!!! Έφτασες επιτέλους στο πρώτο μεγάλο Μαξιλαρακι!!!! Θα ησυχάσεις τώρα!!!!!

Αχ, τη Δευτέρα θα ησυχάσω φίλη μου..όταν μου πει η εμβρυολογος ότι όλα είναι καλά. Τότε θα αρχίσω πραγματικά να το απολαμβάνω. Με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία..! 

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Αχ, τη Δευτέρα θα ησυχάσω φίλη μου..όταν μου πει η εμβρυολογος ότι όλα είναι καλά. Τότε θα αρχίσω πραγματικά να το απολαμβάνω. Με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία..! 

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κι εγώ. Μετραω τις μέρες μέχρι τη Δευτέρα που θα πάω να κάνω τον υπέρηχο μου!!! Δεν είναι πολλές όμως 4 μερουλες έμειναν!!!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Ani!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καταρχάς μην ακούω "σνιφ" για το αγόρι μη τρελαθώ!!!! Για σε παρακαλώ κυρία μου,δεν λέμε πάντα ο,τι να ναι γερό να ναι???άντε γιατί αν σου βγει αγόρι θα του τα πω ΟΛΑ!!!:mrgreen:

Στέκει επιστημονικά αυτό που λέει ο φίλος σας αλλά λίγο διαφορετικά..δλδ λένε πως αν κανεις επαφή ανήμερα της ωορρηξίας θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες για αγόρι γτ τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα από τα θηλυκα αλλά με λιγότερες αντοχές επιβίωσης μέσα στον κόλπο..οπότε αν κάνεις ανήμερα θα πάει το αρσενικό πρώτο να τεκνοποίησει ενω αν κάνεις επαφή 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία (ξέρετε φαντάζομαι ότι ζουν μέσα μας τα σπερματοζωάρια περίπου 72 ώρες!) Τότε πιο πιθανό να είναι κορίτσι που έχει περισσότερες αντοχές να επιβιώσει κ να περιμένει το ωάριο..

Αυτά έτσι για να σας το διελευκανω λίγο..

Επίσης κάποια είχε πει πως δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα αλλά είναι όλα ορμόνες στο σώμα μας που διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα κ από εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη ακόμη κ στην ίδια γυναίκα οπότε σίγουρα παι αυτές δε παίζει να καταλάβουμε τπτ..

Θα σας πω κ τη δική μου εμπειρια για όσες επιμένετε να τα συγκρίνετε!Εγώ έχω στρογγυλή κοιλίτσα κ με ρωτάνε αν είναι κορίτσι αλλά είναι αγοράκι..επίσης το πρόσωπο μου τους πρώτους 1-2 μήνες και τη τρέλα των ορμονών έβγαζε αρκετά σπυράκια κ στο λαιμό που ποτέ δεν είχα κ μάλιστα εσωτερικά..από τον 4ο κ μετά λάμπει..οπότε μάλλον απλά καταλάγιασαν οι ορμόνες..εμετούς κτλ δεν είχα ποτέ δόξα το Θεό..φούσκωμα είχα από τον πρώτο μήνα ακ δεν κουμπωναν τα στενά μου τζινακια..κ εμφανισα ξηροδερμια αλλά κ αυτή υποχώρησε με τον καιρό..

Πάντως ειλικρινά ούτε στην αυχενική αν δε σας πει 100% μην το δέσετε κόμπο..στην ομάδα μου είχαμε στις 23 που είμαστε 5 αλλαγές !!

Σας φιλώ όλες!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...