Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Και εμείς εχθές είχαμε υπέρηχο. Όλα είναι μια χαρά δόξα το θεό!! 7/8 αυχενική και ευτυχώς βρήκα ραντεβού!! 

Συγχαρητήρια! Με το καλό και η αυχενική. Εγώ λέω αύριο να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, Renaki80 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μια χαρά είναι τα ζουζουνάκια σου! Αχ τρέλα είναι που κουνιούνται, το ξέρω! 

Έκλεισες αυχενική;

Ναι  ναι έκλεισα 11 Αυγούστου!!! Παιδί μου είναι τρομερό!! Μακάρι να τα νιώθαμε κιόλας!

• Μου αρέσει 3

5qPop3.png

Just now, Renaki80 είπε:

ΑΑΑ η @Efinikolaou είχε;;;όχι το @natassaki2006???? Έχω χάσει την μπάλα με τα ονόματα!!! 

Τελικά σπυράκια γιός ή κόρη; Τι έβγαλε το γκάλοπ; Εγώ πρόσωπο λαμπάδα και σώμα μανουάλι :-) 

Κοίτα, 4 εγκυμονούσες ήξερα, η μία φουλ σπυράκια έκανε αγόρι και οι άλλες τρεις, με επιδερμίδες για διαφήμιση, έκαναν οι δύο αγόρια και η μία κορίτσι. Οπότε, μύθος τα σπυράκια..

Just now, Efinikolaou είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!!!!

Λοιπόν τα ζελεδακια είναι 8+3 Σήμερα και 172 παλμούς! Το μικρό έφτασε το μεγάλο αλλά ο σάκος παραμένει μικρός..Είναι στον πυθμένα της μήτρας και πιέζεται..ευχόμαστε να μεγαλώσει!! Όλο κουνιούνται πάντως!! Επίσης το αίματωμα δόξα τον θεό εξαφανίζεται και πιστεύουμε την επόμενη εβδομάδα θα έχει φύγει εντελώς ! Μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω χαλαρό περπάτημα γύρω από το σπίτι!! Κορίτσια όσες δεν τα έχετε δει ακόμα να κουνιούνται, θα τρελαθείτε!!

Α επίσης οι πόνοι δεν είναι τίποτα!

Όσο για τα σπυρακια. Ρε κορίτσια έχω βγάλει στα πόδια και στα μπράτσα μου 

Τέλεια τα νέα!! Ο φάιτερ θα μείνει, είμαι σίγουρη..!! Όταν κάναμε τον υπέρηχο και τελικά ξυπνήσαμε το πιτσιφρίνι, έκανε τόσες τρελές, κωλοτούμπες, τινάγματα, χαλασμός και μου λέει ο καλός μου "μα πώς γίνεται να μη νιώθεις τίποτα???!!" Χαχαχαχα! Είναι εντελώς τρελαμενα σε αυτή τη φάση! Χαχαχα

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Και εμείς εχθές είχαμε υπέρηχο. Όλα είναι μια χαρά δόξα το θεό!! 7/8 αυχενική και ευτυχώς βρήκα ραντεβού!! 

Μπράβο!! Υπέροχα νέα!!

Λοιπόν κορίτσια, επειδή είμαστε μπόλικες (φτου σκόρδα) και γίνεται ψιλοχαμούλης, θέλετε να κάνουμε ένα πινακάκι με τις αυχενικές μας και αφού κάνει η καθεμία το ραντεβού της, να σβήνουμε την ημερομηνία της αυχενικής και στη θέση της να βάζουμε την ΠΗΤ που θα μας δώσουν? Τι λέτε?

• Μου αρέσει 3

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Κοίτα, 4 εγκυμονούσες ήξερα, η μία φουλ σπυράκια έκανε αγόρι και οι άλλες τρεις, με επιδερμίδες για διαφήμιση, έκαναν οι δύο αγόρια και η μία κορίτσι. Οπότε, μύθος τα σπυράκια..

Τέλεια τα νέα!! Ο φάιτερ θα μείνει, είμαι σίγουρη..!! Όταν κάναμε τον υπέρηχο και τελικά ξυπνήσαμε το πιτσιφρίνι, έκανε τόσες τρελές, κωλοτούμπες, τινάγματα, χαλασμός και μου λέει ο καλός μου "μα πώς γίνεται να μη νιώθεις τίποτα???!!" Χαχαχαχα! Είναι εντελώς τρελαμενα σε αυτή τη φάση! Χαχαχα

Μπράβο!! Υπέροχα νέα!!

Λοιπόν κορίτσια, επειδή είμαστε μπόλικες (φτου σκόρδα) και γίνεται ψιλοχαμούλης, θέλετε να κάνουμε ένα πινακάκι με τις αυχενικές μας και αφού κάνει η καθεμία το ραντεβού της, να σβήνουμε την ημερομηνία της αυχενικής και στη θέση της να βάζουμε την ΠΗΤ που θα μας δώσουν? Τι λέτε?

Πολυ καλη ιδεα ζουζου..

Ναι  ναι έκλεισα 11 Αυγούστου!!! Παιδί μου είναι τρομερό!! Μακάρι να τα νιώθαμε κιόλας!

Συγχαρητηρια κοριτσαρα μου...τρελαθηκατε Ε???πώ μπράβο χίλια μπράβο...!!!μαχητης κ το μικρό...!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Μπράβο!! Υπέροχα νέα!!

Ναι ναι είδες το μικρό σκατουλι πήρε τα πάνω του?? Πολύ χάρηκα!!!! Ο γιατρός λέει το μεγάλο θα είναι αγόρι! Εγώ βέβαια θέλω 1 αγόρι 1 κορίτσι χαχαχα ! Που να το κάνουμε το πινακακι???

Just now, natassaki2006 είπε:

Πολυ καλη ιδεα ζουζου..

Συγχαρητηρια κοριτσαρα μου...τρελαθηκατε Ε???πώ μπράβο χίλια μπράβο...!!!μαχητης κ το μικρό...!!!

Ναι είδες?? Το παλεύει φουλ!! Άσε που είναι 2 χιλ πιο μεγάλο από το μεγάλο!!! Όχι απλά τρελάθηκαμε...

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou said:

Κορίτσια μου γύρισα!!!!

Λοιπόν τα ζελεδακια είναι 8+3 Σήμερα και 172 παλμούς! Το μικρό έφτασε το μεγάλο αλλά ο σάκος παραμένει μικρός..Είναι στον πυθμένα της μήτρας και πιέζεται..ευχόμαστε να μεγαλώσει!! Όλο κουνιούνται πάντως!! Επίσης το αίματωμα δόξα τον θεό εξαφανίζεται και πιστεύουμε την επόμενη εβδομάδα θα έχει φύγει εντελώς ! Μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω χαλαρό περπάτημα γύρω από το σπίτι!! Κορίτσια όσες δεν τα έχετε δει ακόμα να κουνιούνται, θα τρελαθείτε!!

Μπράβο κορίτσι μου !! 
ειπαμε μην το φοβάσαι το μικρό ... είναι μια χαρά ! Και είδες που το έφτασε το μεγάλο ; 
Όλα τέλεια !!! Κομπλέ τα ζελεδακια !!! :) 

Just now, Efinikolaou said:

Καλομελέτα ... σε λίγο .. ;) 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Joka είπε:

Ωπα?Μου αλλάζεις τα προγνωστικά τωρα!!!

Εμένα το πρόσωπο μου απ την αρχή,γυαλί!Λάμπει λέμε!Μου χει κάνει φοβερή εντύπωση.

Μωρε λες τελικά να έχουμε κοριτσακι?!Θα πεταξει ο αντρας μου απ τη χαρα του!!

Δηλ. Οσες βγαζουν σπυρακια εχουν αγορι;;;; Η αδερφη μου ειχε τελειο προσωπο κ εκανε αγορι...

Just now, Balloo είπε:

Αχ το είχα γράψει πριν από κάποιες μέρες..όσα σπυράκια δεν έβγαλα στην εφηβεία, τα έβγαλα τώρα. Δεν είχα ποτέ θέμα, ζήτημα να έβγαζα ένα μια στο τόσο και τώρα το μέτωπό μου και ο λαιμός μου είναι γεμάτος μικρά σπυράκια. Φουλ! Η γιατρός μου είπε ότι είναι ορμονικό κι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τα έχω καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Άλλες λάμπουν κι εμείς, ασ'τα να πάνε! Χαχαχα! 

Άλλη μια κοπέλα έκανε αυχενική, νομίζω η Sani (μπερδεύω και τα ονόματα!) Εννοείται πως η περιγραφή θα είναι αναλυτικότατη όπως πάντα! Ντοντ γουόρι ντίαρ, τα καλύτερα έρχονται, θα το δεις✌️

Δεν φευγει με τιποτα το σπυρακι. Με ποναει κιολας! Δοκιμαζω διαφορα γιατροσοφια που διαβασα, σοδα μαγειρικη, μελι, λεμονι αλλα τιποτα! Αποψε λεω να δοκιμασω να βαλω nivea

Κορίτσια μου γύρισα!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Ολα καλα!!!

• Μου αρέσει 1

Ναι ναι είδες το μικρό σκατουλι πήρε τα πάνω του?? Πολύ χάρηκα!!!! Ο γιατρός λέει το μεγάλο θα είναι αγόρι! Εγώ βέβαια θέλω 1 αγόρι 1 κορίτσι χαχαχα ! Που να το κάνουμε το πινακακι???

Ναι είδες?? Το παλεύει φουλ!! Άσε που είναι 2 χιλ πιο μεγάλο από το μεγάλο!!! Όχι απλά τρελάθηκαμε...

Τέλειο θα ήταν ένα κι ένα!! Σου το εύχομαι!

Λοιπόν,θα το γράψουμε σαν σχόλιο και θα το κάνουμε copy-paste οπότε χρειάζεται. Νομίζω ότι έτσι γίνεται μόνο.. Ξέρουμε κάποιον άλλο τρόπο??? 

Just now, Geo Jo είπε:

Δηλ. Οσες βγαζουν σπυρακια εχουν αγορι;;;; Η αδερφη μου ειχε τελειο προσωπο κ εκανε αγορι...

Δεν φευγει με τιποτα το σπυρακι. Με ποναει κιολας! Δοκιμαζω διαφορα γιατροσοφια που διαβασα, σοδα μαγειρικη, μελι, λεμονι αλλα τιποτα! Αποψε λεω να δοκιμασω να βαλω nivea

Βάλε aloe vera. Κάνει θαύματα!

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Μπράβο!! Υπέροχα νέα!!

Εγώ ειμαι μέσα για το πινακακι.

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Joka είπε:

Ωπα?Μου αλλάζεις τα προγνωστικά τωρα!!!

Εμένα το πρόσωπο μου απ την αρχή,γυαλί!Λάμπει λέμε!Μου χει κάνει φοβερή εντύπωση.

Μωρε λες τελικά να έχουμε κοριτσακι?!Θα πεταξει ο αντρας μου απ τη χαρα του!!

Σου ευχομαι να ναι γέρο πανω απ ολα, μα και κοριτσαρες γιατί έχω μια αδυναμία στα κορίτσια.. Χαχα βέβαια τον γιο μου δεν τον αλλάζω, αλλά τώρα που ηρθε και η κόρη έδεσε το γλυκό μεξικάνικο όνειρο χαχα

Να σ πω εγω στον γιο είχα μια κοιλιτσα μητέρη και ήταν σαν να χε πεσει όλο το βάρος στον αφαλό και κάτω.. Επίσης δεν φαινόταν ως τον όγδοο... 

Και είχα σπυρακια, και μεγάλωναν πολυ γρήγορα οι τρίχες όταν ξυριζομουν... Και είχα τρέλα νευρα αααα..... 

Τώρα στην κόρη, λάμπω και έχω κοιλιά στρογγυλή, πανωαπο τον αφαλό, δηλαδή κοίτα προς τα πανω.. Και έχει ανοίξει η λεκάνη. Και είμαι πολυ ομορφη και γλυκιά... Καλά παντα ήμουν ομορφη χαχαχ αλλά τόσο??? Χαχαχα

Και είμαι και ήρεμη.. Παρόλο που έχω ένα γιο 16 μηνών και τον κρατάω και εργάζομαι κιόλας από το λαπτοπ... 

Γενικά εγώ διαπίστωσα διάφορες μεγάλες σε αυτή τη κυηση

Just now, Geo Jo είπε:

Δεν λέμε ότι είναι στάνταρ το ότι όσες έχουν σπυρακια θα κάνουν αγόρι.. Την δική μου εμπειρία σας παρεθεσα.. Εγώ έκανα αγόρι παντως και είχα σπυρακια. Τώρα που περιμενω κόρη ειναι γυαλί το πρόσωπο μου.. Και λάμπει από την πρωτη μερα.. 

Τώρα επίσης έχει ανοίξει πολυ η λεκάνη, καθώς στα κορίτσια λένε και το βλέπω στην πραξη ότι ανοίγει η λεκάνη... Όποτε άστε να κάνετε τις αυχενικο σας με το καλό και μετά θα δείτε φυλο.. Να πανε ολα καλα σε όλες. 

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Σου ευχομαι να ναι γέρο πανω απ ολα, μα και κοριτσαρες γιατί έχω μια αδυναμία στα κορίτσια.. Χαχα βέβαια τον γιο μου δεν τον αλλάζω, αλλά τώρα που ηρθε και η κόρη έδεσε το γλυκό μεξικάνικο όνειρο χαχα

Να σ πω εγω στον γιο είχα μια κοιλιτσα μητέρη και ήταν σαν να χε πεσει όλο το βάρος στον αφαλό και κάτω.. Επίσης δεν φαινόταν ως τον όγδοο... 

Και είχα σπυρακια, και μεγάλωναν πολυ γρήγορα οι τρίχες όταν ξυριζομουν... Και είχα τρέλα νευρα αααα..... 

Τώρα στην κόρη, λάμπω και έχω κοιλιά στρογγυλή, πανωαπο τον αφαλό, δηλαδή κοίτα προς τα πανω.. Και έχει ανοίξει η λεκάνη. Και είμαι πολυ ομορφη και γλυκιά... Καλά παντα ήμουν ομορφη χαχαχ αλλά τόσο??? Χαχαχα

Και είμαι και ήρεμη.. Παρόλο που έχω ένα γιο 16 μηνών και τον κρατάω και εργάζομαι κιόλας από το λαπτοπ... 

Γενικά εγώ διαπίστωσα διάφορες μεγάλες σε αυτή τη κυηση

Δεν λέμε ότι είναι στάνταρ το ότι όσες έχουν σπυρακια θα κάνουν αγόρι.. Την δική μου εμπειρία σας παρεθεσα.. Εγώ έκανα αγόρι παντως και είχα σπυρακια. Τώρα που περιμενω κόρη ειναι γυαλί το πρόσωπο μου.. Και λάμπει από την πρωτη μερα.. 

Τώρα επίσης έχει ανοίξει πολυ η λεκάνη, καθώς στα κορίτσια λένε και το βλέπω στην πραξη ότι ανοίγει η λεκάνη... Όποτε άστε να κάνετε τις αυχενικο σας με το καλό και μετά θα δείτε φυλο.. Να πανε ολα καλα σε όλες. 

εγω νομιζω τελικα οτι αυτα περι επιδερμιδας και σχηματος κοιλιας κλπ κλπ, ειναι μπαρουφες...! χαχαχα

διαβαζω αυτα που γραφεις, εγω ειχα τα ακριβως αντιθετα απο σενα εγκυος στην κορη μου... μικρη μυτερη κοιλια, σχεδον ανυπαρκτη μεχρι και που γεννησα... ποοολλα σπυρακια...και γενικα ειχα ρεψει...κι ειχε αγριεψει πολυ το προσωπο μου...χαχαχ τι να σου πω;;; μμμμμ....μια ομορφια!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

εγω νομιζω τελικα οτι αυτα περι επιδερμιδας και σχηματος κοιλιας κλπ κλπ, ειναι μπαρουφες...! χαχαχα

διαβαζω αυτα που γραφεις, εγω ειχα τα ακριβως αντιθετα απο σενα εγκυος στην κορη μου... μικρη μυτερη κοιλια, σχεδον ανυπαρκτη μεχρι και που γεννησα... ποοολλα σπυρακια...και γενικα ειχα ρεψει...κι ειχε αγριεψει πολυ το προσωπο μου...χαχαχ τι να σου πω;;; μμμμμ....μια ομορφια!!

Μπαρουφες ξεμπαρουφες.. Εγώ την δική μου εμπειρία είπα.. Και εσυ την δική σου.. 

Κάθε μάνα έχει και από μια ιστορία... Άλλες λένε για κοιλιές άλλες για θηλασμό.. Κάτι πρεπει να πουμε η κάθε μια.. Όπως τα βιώνουμε... 

Εγώ επίσης είχα γραμμή στον γιο, στην κόρη τίποτα.. Καμιά γραμμή ακόμα. Όποτε ίσως όλα είναι τυχαια.. Ποιος ξέρει? Εφόσον δεν αποδεικνύονται επιστημονικά, εμείς απλώς τα σχολιαζουμε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Balloo είπε:

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν συμπτώματα που προδίδουν το φύλο. Έχει να κάνει με το πως αντιδρά ο οργανισμός της κάθε γυναίκας στη ραγδαία αύξηση των ορμονών. 

Εφόσον δεν αποδειλνυπνται επιστημονικά.. Εικασίες κάνουμε όλες στην αρχή. Είναι ένα κόλπο να απασχολεί το μυαλό από το άγχος της κάθε μανουλας.. Έτσι το βλέπω εγω

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...