Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ε ναι ρε φίλη..για αυτά τα free day ζούμε πλάκα κάνεις?! :mrgreen:

Λοιπον,εγω ειμαι στα ιδια κιλα απο 20 χρονων,με.διακυμανσεις 2-3 κιλων.

Μου κανουν ρουχα που εχω 20 χρόνια.

Ομως,παντα ετρωγα απ ολα,μου αρεσει το φαγητο και τα γλυκα και ολες σχεδον οι ξενες κουζινες.

Δε στερηθηκα ποτε τιποτα ουτε και αφαιρεσα ποτε τιποτα.Ημουν παντα αντιθετη στις υπερβολες και τις υστεριες οσον αφορα τη διατροφή.Ναι,χθες εφαγα 1 σουβλακι σημερα όμως υγιεινά,αρακά μούρλια!!

Απλα δεν τρωω ποσοτητες και διατηρουμαι.

Έχεις απόλυτο δικιο.Οχι στη μιζέρια,μακριά από υστερίες.Η ζωη θελει καλοπεραση!!!

• Μου αρέσει 3

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Γεια σας κορίτσια μου !!! Σήμερα η ζαλάδα είναι πολύ έντονη και δεν σας έχω διαβάσει καθόλου. Ζαλαδα σαν μεθυσμένη για να καταλάβετε. Σας είπα ότι τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο?5 η ώρα με το καλό να δω τι κάνουν τα ζελεδακια μου  ..

Τι τέλεια αίσθηση!!!! Μακάρι να έχουν προχωρήσει και τα δικα μου!

Μια χαρά θα είναι τα ζελεδακια σού, μην ανησυχείς! Πλησιάζει η ώρα.

Just now, natassaki2006 είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ...Είσαι φοβερή!!!

Με το καλό το αγγελούδι σου...

Κορίτσια μου εγώ είμαι λίγο μαγγωμένη διότι αύριο πάω για υπέρηχο...Και φοβάμαι πολύ..να είναι όλα καλά να ξανακουσουμε την καρδούλα...εχω μεγάλη αγωνία κ φόβο κ άγχος.. απο ολα...

Μην φοβάσαι, όλα καλά θα είναι και θα ακούσεις ξανά το μαγικό ήχο της καρδούλα . Ένα μικρό θαυματακι μεγαλώνει μέσα σού( παρ'το απόφαση,κορίτσι μου) και σε λίγους μήνες θα σε κάνει ξανά η πιο ευτυχισμένη μαμά!

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια άσχετο...έχετε βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο? Εγώ έχω εδώ και καιρό που βγάζω και είναι εσωτερικά και με πονάνε...Συνήθως στο πηγούνι...λέω μήπως είναι από τα φάρμακα...

Φοβάμαι μην πάρω πολλά κιλά....έχω και θυρεοειδή...αλλά άμα με πιάνει η πείνα για βλακειούλες τα ξεχνάω όλα! αχαχαχαχ

Και εγώ βγάζω σπυρακια στο πηγουνι και δεν περνώ φάρμακα. Είναι από τις ορμόνες.

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, Balloo είπε:

@Efinikolaou καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!! Περιμένουμε τα υπέροχα νέα για τα ζελεδάκια!!!

@natassaki2006 ααααα δε θέλω τέτοια..!! Όλα καλά θα είναι, τόσα πέρασες κι αυτό εκεί, μαχητής! Πίστη στο μικρούλι ❤️ Αύριο πάλι μέσα στη τρελή χαρά θα είσαι, θα δεις!

Όσο για τις ατασθαλίες κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι (και είναι υπέροχες..!) ;)

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπημενη μου...μακάρι να πετάω αύριο...!!!Μακάρι να δω το μωράκι μου.. να είναι καλά!!!!!

Just now, BettySt είπε:

Μια χαρά θα είναι τα ζελεδακια σού, μην ανησυχείς! Πλησιάζει η ώρα.

Μην φοβάσαι, όλα καλά θα είναι και θα ακούσεις ξανά το μαγικό ήχο της καρδούλα . Ένα μικρό θαυματακι μεγαλώνει μέσα σού( παρ'το απόφαση,κορίτσι μου) και σε λίγους μήνες θα σε κάνει ξανά η πιο ευτυχισμένη μαμά!

Και εγώ βγάζω σπυρακια στο πηγουνι και δεν περνώ φάρμακα. Είναι από τις ορμόνες.

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ....!!!!!να είσαι καλά κορίτσι μου. .!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Πεταγομαι κ εγώ.. Από μανουλες Οκτωβρίου.. Δευτερο μαμά

Είναι συμπτώματα της κυησης τα σπυρακια.. Στον γιο μου είχα πολλα, τβ

Ώρα πιυ έχουμε κόρη, δεν έχω ουτε ενα.. 

Μήπως να έπλενες το προσωπο σου με ένα ήπιο σαπουνι κάθε μέρα ? 

Με το καλό όλες κορίτσια.. 

Ωπα?Μου αλλάζεις τα προγνωστικά τωρα!!!

Εμένα το πρόσωπο μου απ την αρχή,γυαλί!Λάμπει λέμε!Μου χει κάνει φοβερή εντύπωση.

Μωρε λες τελικά να έχουμε κοριτσακι?!Θα πεταξει ο αντρας μου απ τη χαρα του!!

• Χαχα 2

hKYcp3.png

Καλησπέρα και από εμένα! Σας έχασα αυτές τις μέρες γιατί ήμουν ένα έχτρα διήμερο στις ήδη διακοπές μας! Μόνο εγώ τα κάνω αυτά! 

Λέτε για πίτσες και σουβλάκια και τυρόπιτες! Ένα θα σας πω: και που να πάτε διακοπές!!! Βλέπω θάλασσα και Όλη μέρα τρέλα, τρώω, τρώω και ξανατρώω! Τα πάντα παρακμή! Δεν θέλω να βλέπω φρούτα, σαλάτες, γιαούρτια-γάλα!Αμέσως με το που τα φάω, εμετό!!! Αλλά τυρόπιτα πρωί πρωί και το βράδυ πιτσα ή σουβλάκια μια χαρά τα καταφέρνω! Και τρώω και απ’ έξω πανάθεμά με! Πάντως και εγώ έχασα 1 κιλάκι και ακόμα απορώ με τόσο φαγητό να έχασα κιόλας

Ρούχα ευτυχώς φόραγα τελευταία φαρδιά γιατί είχα πάρει αρκετά κιλά λόγω άγχους και στεναχώριας που έκανα εξωσωματικές, οπότε έχω αρκετη κάβα και δεν θα αγοράσω τίποτα! 

Περιμένουμε με αγωνία τον σημερινό υπέρηχο @natassaki2006 θα είναι όλα τέλεια θα το δεις!!!

& κάποια άλλη κοπέλα έχει αύριο, αλλά σας έχω χάσει!!

@Balloo μου την Δευτέρα να μας περιγράψεις ακριβώς τι σου έκαναν για να ξέρουμε τι μας περιμένει! 
Είσαι η πρώτη εάν δεν κάνω λάθος! Και θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου γιατί έχω ψιλοφρικάρειιι! 

Σας φιλώ αγαπημένες μου 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Λοιπον,εγω ειμαι στα ιδια κιλα απο 20 χρονων,με.διακυμανσεις 2-3 κιλων.

Μου κανουν ρουχα που εχω 20 χρόνια.

Ομως,παντα ετρωγα απ ολα,μου αρεσει το φαγητο και τα γλυκα και ολες σχεδον οι ξενες κουζινες.

Δε στερηθηκα ποτε τιποτα ουτε και αφαιρεσα ποτε τιποτα.Ημουν παντα αντιθετη στις υπερβολες και τις υστεριες οσον αφορα τη διατροφή.Ναι,χθες εφαγα 1 σουβλακι σημερα όμως υγιεινά,αρακά μούρλια!!

Απλα δεν τρωω ποσοτητες και διατηρουμαι.

Έχεις απόλυτο δικιο.Οχι στη μιζέρια,μακριά από υστερίες.Η ζωη θελει καλοπεραση!!!

Ναι πουλάκι μου κ εγώ ακριβώς το ίδιο,από τη β γυμνασίου που έχασα αρκετά κιλά διατηρούμε στα 56 με κάποιες μικρές αυξομειώσεις το μαξ να φτάνω 59 κ το λιγότερο 54..

Αυτό με το free day λοιπόν το έχω από τότε..επειδή προσέχω τη διατροφή μου γενικά(κυρίως γτ δυστυχώς ξέρω τι έχουν μέσα όλες οι νόστιμες σαβουριτσες!!) Έχω τη μέρα μου να τρώω χωρίς τύψεις όσο κ ότι θέλω κ μετά συνεχίζω τη βδομάδα μου γεματη;)

Γενικά σε όλα το πιστεύω αυτό..να έχουμε όρια γτ είναι απαραίτητα αλλά όχι στερήσεις.

πρίν από 9 λεπτά , Geo Jo είπε:

Κορίτσια άσχετο...έχετε βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο? Εγώ έχω εδώ και καιρό που βγάζω και είναι εσωτερικά και με πονάνε...Συνήθως στο πηγούνι...λέω μήπως είναι από τα φάρμακα...

Φοβάμαι μην πάρω πολλά κιλά....έχω και θυρεοειδή...αλλά άμα με πιάνει η πείνα για βλακειούλες τα ξεχνάω όλα! αχαχαχαχ

Αχ το είχα γράψει πριν από κάποιες μέρες..όσα σπυράκια δεν έβγαλα στην εφηβεία, τα έβγαλα τώρα. Δεν είχα ποτέ θέμα, ζήτημα να έβγαζα ένα μια στο τόσο και τώρα το μέτωπό μου και ο λαιμός μου είναι γεμάτος μικρά σπυράκια. Φουλ! Η γιατρός μου είπε ότι είναι ορμονικό κι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τα έχω καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Άλλες λάμπουν κι εμείς, ασ'τα να πάνε! Χαχαχα! 

Just now, Renaki80 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα! Σας έχασα αυτές τις μέρες γιατί ήμουν ένα έχτρα διήμερο στις ήδη διακοπές μας! Μόνο εγώ τα κάνω αυτά! 

Λέτε για πίτσες και σουβλάκια και τυρόπιτες! Ένα θα σας πω: και που να πάτε διακοπές!!! Βλέπω θάλασσα και Όλη μέρα τρέλα, τρώω, τρώω και ξανατρώω! Τα πάντα παρακμή! Δεν θέλω να βλέπω φρούτα, σαλάτες, γιαούρτια-γάλα!Αμέσως με το που τα φάω, εμετό!!! Αλλά τυρόπιτα πρωί πρωί και το βράδυ πιτσα ή σουβλάκια μια χαρά τα καταφέρνω! Και τρώω και απ’ έξω πανάθεμά με! Πάντως και εγώ έχασα 1 κιλάκι και ακόμα απορώ με τόσο φαγητό να έχασα κιόλας

Ρούχα ευτυχώς φόραγα τελευταία φαρδιά γιατί είχα πάρει αρκετά κιλά λόγω άγχους και στεναχώριας που έκανα εξωσωματικές, οπότε έχω αρκετη κάβα και δεν θα αγοράσω τίποτα! 

Περιμένουμε με αγωνία τον σημερινό υπέρηχο @natassaki2006 θα είναι όλα τέλεια θα το δεις!!!

& κάποια άλλη κοπέλα έχει αύριο, αλλά σας έχω χάσει!!

@Balloo μου την Δευτέρα να μας περιγράψεις ακριβώς τι σου έκαναν για να ξέρουμε τι μας περιμένει! 
Είσαι η πρώτη εάν δεν κάνω λάθος! Και θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου γιατί έχω ψιλοφρικάρειιι! 

Σας φιλώ αγαπημένες μου 

Άλλη μια κοπέλα έκανε αυχενική, νομίζω η Sani (μπερδεύω και τα ονόματα!) Εννοείται πως η περιγραφή θα είναι αναλυτικότατη όπως πάντα! Ντοντ γουόρι ντίαρ, τα καλύτερα έρχονται, θα το δεις✌️

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Η @Efinikolaou ! Μάλλον θα βολτάρουν!

ΑΑΑ η @Efinikolaou είχε;;;όχι το @natassaki2006???? Έχω χάσει την μπάλα με τα ονόματα!!! 

Τελικά σπυράκια γιός ή κόρη; Τι έβγαλε το γκάλοπ; Εγώ πρόσωπο λαμπάδα και σώμα μανουάλι :-) 

• Χαχα 3

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

ΑΑΑ η @Efinikolaou είχε;;;όχι το @natassaki2006???? Έχω χάσει την μπάλα με τα ονόματα!!! 

Τελικά σπυράκια γιός ή κόρη; Τι έβγαλε το γκάλοπ; Εγώ πρόσωπο λαμπάδα και σώμα μανουάλι :-) 

Μαζί παμε εμείς!Σε όλα!!!Χαχχαχααα!

• Χαχα 1

hKYcp3.png

Κορίτσια μου γύρισα!!!!

Λοιπόν τα ζελεδακια είναι 8+3 Σήμερα και 172 παλμούς! Το μικρό έφτασε το μεγάλο αλλά ο σάκος παραμένει μικρός..Είναι στον πυθμένα της μήτρας και πιέζεται..ευχόμαστε να μεγαλώσει!! Όλο κουνιούνται πάντως!! Επίσης το αίματωμα δόξα τον θεό εξαφανίζεται και πιστεύουμε την επόμενη εβδομάδα θα έχει φύγει εντελώς ! Μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω χαλαρό περπάτημα γύρω από το σπίτι!! Κορίτσια όσες δεν τα έχετε δει ακόμα να κουνιούνται, θα τρελαθείτε!!

Α επίσης οι πόνοι δεν είναι τίποτα!

Όσο για τα σπυρακια. Ρε κορίτσια έχω βγάλει στα πόδια και στα μπράτσα μου 

• Μου αρέσει 9

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!!!!

Λοιπόν τα ζελεδακια είναι 8+3 Σήμερα και 172 παλμούς! Το μικρό έφτασε το μεγάλο αλλά ο σάκος παραμένει μικρός..Είναι στον πυθμένα της μήτρας και πιέζεται..ευχόμαστε να μεγαλώσει!! Όλο κουνιούνται πάντως!! Επίσης το αίματωμα δόξα τον θεό εξαφανίζεται και πιστεύουμε την επόμενη εβδομάδα θα έχει φύγει εντελώς ! Μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω χαλαρό περπάτημα γύρω από το σπίτι!! Κορίτσια όσες δεν τα έχετε δει ακόμα να κουνιούνται, θα τρελαθείτε!!

Α επίσης οι πόνοι δεν είναι τίποτα!

Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μια χαρά είναι τα ζουζουνάκια σου! Αχ τρέλα είναι που κουνιούνται, το ξέρω! 

Έκλεισες αυχενική;

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...