Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Efinikolaou said:

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Γεια σας κορίτσια μου !!! Σήμερα η ζαλάδα είναι πολύ έντονη και δεν σας έχω διαβάσει καθόλου. Ζαλαδα σαν μεθυσμένη για να καταλάβετε. Σας είπα ότι τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο?5 η ώρα με το καλό να δω τι κάνουν τα ζελεδακια μου  ..

Τι τέλεια αίσθηση!!!! Μακάρι να έχουν προχωρήσει και τα δικα μου!

Με το καλό και περιμένουμε τα νέα σου !! 
Λοιπον πρέπει κι εγώ να τους βρω όνομα ... τουτουνακια έχουμε , παπάκια έχουμε , ζελεδακια έχουμε ... τα δικά μου ;;;
Από την τόση στέρηση σε γλουτένη και τις τυροπιτες που τρώτε και ζηλεύω λέω να τα λέω τυροπιτάκια γιατί δε θα την παλέψω !!! Χαχαχαχα 

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Γεια σας κορίτσια μου !!! Σήμερα η ζαλάδα είναι πολύ έντονη και δεν σας έχω διαβάσει καθόλου. Ζαλαδα σαν μεθυσμένη για να καταλάβετε. Σας είπα ότι τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο?5 η ώρα με το καλό να δω τι κάνουν τα ζελεδακια μου  ..

Τι τέλεια αίσθηση!!!! Μακάρι να έχουν προχωρήσει και τα δικα μου!

Με το καλό κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!!!!

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Just now, @ngelina81 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Δεν θυμάμαι αν έχει κάποια υπέρηχο σήμερα.... Καλή επιτυχία εύχομαι.... 

Κορίτσια μου έκανα μια γουρουνιά χτες το βράδυ και νιώθω τύψεις.... Έφαγα, ούτε κι εγώ ξέρω πόσα κομμάτια, πίτσα...έβγαλα όμως το πεπερόνι...δεν ξέρω αν σώζεται καθόλου... Ο πίτσας είναι φίλος και γείτονας και μας είπε ότι βάζει μόνο γκούντα και όχι άσπρα τυριά τύπου μοτσαρέλα..για αυτό πήρα το θάρρος... Έκανα χοντρή βλακεία...;;;;

Δεν πειράζει που εφαγες πίτσα, αφού την ήθελες καλά έκανες.

Να σου πω ένα μυστικό... Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έτρωγα πίτσα σχεδόν μέρα παρά μέρα , έφαγα τόσες πολλές που έλεγα στον άντρα μου ότι θα γεννήσω το παιδί και θα μιλάει ιταλικά.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, natassaki2006 said:

Σε ευχαριστούμε πολύ...Είσαι φοβερή!!!

Με το καλό το αγγελούδι σου...

Κορίτσια μου εγώ είμαι λίγο μαγγωμένη διότι αύριο πάω για υπέρηχο...Και φοβάμαι πολύ..να είναι όλα καλά να ξανακουσουμε την καρδούλα...εχω μεγάλη αγωνία κ φόβο κ άγχος.. απο ολα...

Έλα δε θέλω τέτοια ... μια χαρά θα είναι το μωράκι σου και θα έχει μεγαλώσει !! 

• Μου αρέσει 1

Just now, natassaki2006 είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ...Είσαι φοβερή!!!

Με το καλό το αγγελούδι σου...

Κορίτσια μου εγώ είμαι λίγο μαγγωμένη διότι αύριο πάω για υπέρηχο...Και φοβάμαι πολύ..να είναι όλα καλά να ξανακουσουμε την καρδούλα...εχω μεγάλη αγωνία κ φόβο κ άγχος.. απο ολα...

Και καρδούλα θα ακούσετε και όλα καλά θα είναι!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!

Just now, BettySt είπε:

Δεν πειράζει που εφαγες πίτσα, αφού την ήθελες καλά έκανες.

Να σου πω ένα μυστικό... Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έτρωγα πίτσα σχεδόν μέρα παρά μέρα , έφαγα τόσες πολλές που έλεγα στον άντρα μου ότι θα γεννήσω το παιδί και θα μιλάει ιταλικά.

Αχ να είστε καλά βρε κορίτσια!!!! Μου έφυγε ένα βάρος....ένιωθα τόσο άσχημα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...και φοβόμουν μην έκανα κάνα κακό στο μικρουλι μου...

Ευχαριστώ πολύ @BettySt!!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να το καμαρώνετε όπως επιθυμείτε και με το καλό να σας έρθει και το δεύτερο!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Έλα δε θέλω τέτοια ... μια χαρά θα είναι το μωράκι σου και θα έχει μεγαλώσει !! 

Μακαρι εχω τόσο πολύ άγχος...!!!

Just now, @ngelina81 είπε:

Και καρδούλα θα ακούσετε και όλα καλά θα είναι!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!

Αχ να είστε καλά βρε κορίτσια!!!! Μου έφυγε ένα βάρος....ένιωθα τόσο άσχημα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...και φοβόμουν μην έκανα κάνα κακό στο μικρουλι μου...

Ευχαριστώ πολύ @BettySt!!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να το καμαρώνετε όπως επιθυμείτε και με το καλό να σας έρθει και το δεύτερο!!!!

Μακάρι να είναι όλα καλά...Μετά από αυτά που πέρασα φοβάμαι τόσο...Δεν έχω χαρει τίποτα ακόμα...

Just now, chris79 είπε:

Με το καλό και περιμένουμε τα νέα σου !! 
Λοιπον πρέπει κι εγώ να τους βρω όνομα ... τουτουνακια έχουμε , παπάκια έχουμε , ζελεδακια έχουμε ... τα δικά μου ;;;
Από την τόση στέρηση σε γλουτένη και τις τυροπιτες που τρώτε και ζηλεύω λέω να τα λέω τυροπιτάκια γιατί δε θα την παλέψω !!! Χαχαχαχα 

Τέλειο!!! Τυροπιτάκια!!!!!!!!

bCX6p3.png

@Efinikolaou καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!! Περιμένουμε τα υπέροχα νέα για τα ζελεδάκια!!!

@natassaki2006 ααααα δε θέλω τέτοια..!! Όλα καλά θα είναι, τόσα πέρασες κι αυτό εκεί, μαχητής! Πίστη στο μικρούλι ❤️ Αύριο πάλι μέσα στη τρελή χαρά θα είσαι, θα δεις!

Όσο για τις ατασθαλίες κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι (και είναι υπέροχες..!) ;)

• Μου αρέσει 4

MU8lp3.png

πρίν από 52 λεπτά , Ani!! είπε:

κοριτσια καλημερα!!! @Hope.2019 τι ωραια νεα ειναι αυτα!! μπραβο κ παλι μπραβο!! να δεις μετα χαρα που θα κανεις που θα κλωτσησει στην κοιλια σου! 

οσο για τα ρουχαλακια εγκυμοαυνης εγω βολευηκα απιστευτα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου με παντελονια των hm εγκυμοσυνης. κ επειδη ειναι καπως ακριβα τα πηρα ολα σε εκπτωσεις και εται εβγαλα ολο το χειμωνα. το καλοκαιρακι νομιζω ακομα μας βγαζει ακομα με τα ρουχα που εχουμε! 

πειτε μου επισης μεχρι ποτε θα εχω αυτο το ανακατεμενο στομαχι που δςν ξερω τι να φαω πια;;;; κουραστικαααααααα 6 εβδομαδων ειμαι τωρα

Εγω απο 9η βδομαδα σαν περδικι.Ειναι πολυ νωρις ακομα κοριτσι μου.Υπομονη.

Οντως το h&m εγγύηση στην εγκυμοσυνη.Ναι για καλοκαιρι δε θα εχουμε θεμα.

πρίν από 28 λεπτά , @ngelina81 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Δεν θυμάμαι αν έχει κάποια υπέρηχο σήμερα.... Καλή επιτυχία εύχομαι.... 

Κορίτσια μου έκανα μια γουρουνιά χτες το βράδυ και νιώθω τύψεις.... Έφαγα, ούτε κι εγώ ξέρω πόσα κομμάτια, πίτσα...έβγαλα όμως το πεπερόνι...δεν ξέρω αν σώζεται καθόλου... Ο πίτσας είναι φίλος και γείτονας και μας είπε ότι βάζει μόνο γκούντα και όχι άσπρα τυριά τύπου μοτσαρέλα..για αυτό πήρα το θάρρος... Έκανα χοντρή βλακεία...;;;;

Καλε,πλάκα μας κανεις?Η πιτσα βλακεια,γιατι??Και πιτσες και μπεργκερ και σουβλακια και απ ολα τρωω.Το πεπερονι ειναι το αγαπημενο μου.

Χθες κατα τις 10 το βραδυ λιγουρευομουνα εκμεκ πολίτικο κι εστειλα τον αντρα μου στον Κωνσταντινιδη!!:mrgreen:

πρίν από 23 λεπτά , Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Άστα φίλη μου, και γω έφαγα πίτσα χθες & μάλιστα 3 κομμάτια! Η αδερφή μου με κράζει συνεχώς γιατί από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος τρώω συνέχεια πίτσες, βάφλες, σουβλάκια ενώ πριν έκανα αυστηρή διατροφή! Παίζει ρόλο το τυρί που θα φάμε?

Εμένα δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός!

Μπα εγω και πριν τα πάντα έτρωγα.Οχι συνέχεια τέτοια,αλλα μια στο τοσο επιβάλλεται!!

Οχι στις στερήσεις, ναι στην απόλαυση!!!!:)

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια άσχετο...έχετε βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο? Εγώ έχω εδώ και καιρό που βγάζω και είναι εσωτερικά και με πονάνε...Συνήθως στο πηγούνι...λέω μήπως είναι από τα φάρμακα...

Just now, Joka είπε:

Εγω απο 9η βδομαδα σαν περδικι.Ειναι πολυ νωρις ακομα κοριτσι μου.Υπομονη.

Οντως το h&m εγγύηση στην εγκυμοσυνη.Ναι για καλοκαιρι δε θα εχουμε θεμα.

Καλε,πλάκα μας κανεις?Η πιτσα βλακεια,γιατι??Και πιτσες και μπεργκερ και σουβλακια και απ ολα τρωω.Το πεπερονι ειναι το αγαπημενο μου.

Χθες κατα τις 10 το βραδυ λιγουρευομουνα εκμεκ πολίτικο κι εστειλα τον αντρα μου στον Κωνσταντινιδη!!:mrgreen:

Μπα εγω και πριν τα πάντα έτρωγα.Οχι συνέχεια τέτοια,αλλα μια στο τοσο επιβάλλεται!!

Οχι στις στερήσεις, ναι στην απόλαυση!!!!:)

Φοβάμαι μην πάρω πολλά κιλά....έχω και θυρεοειδή...αλλά άμα με πιάνει η πείνα για βλακειούλες τα ξεχνάω όλα! αχαχαχαχ

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια άσχετο...έχετε βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο? Εγώ έχω εδώ και καιρό που βγάζω και είναι εσωτερικά και με πονάνε...Συνήθως στο πηγούνι...λέω μήπως είναι από τα φάρμακα...

Φοβάμαι μην πάρω πολλά κιλά....έχω και θυρεοειδή...αλλά άμα με πιάνει η πείνα για βλακειούλες τα ξεχνάω όλα! αχαχαχαχ

Πεταγομαι κ εγώ.. Από μανουλες Οκτωβρίου.. Δευτερο μαμά

Είναι συμπτώματα της κυησης τα σπυρακια.. Στον γιο μου είχα πολλα, τβ

Ώρα πιυ έχουμε κόρη, δεν έχω ουτε ενα.. 

Μήπως να έπλενες το προσωπο σου με ένα ήπιο σαπουνι κάθε μέρα ? 

Με το καλό όλες κορίτσια.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Να σου πω ένα μυστικό..? Κάθε Κυριακή είναι το οικογενειακό μας free day κ τρώω μια πίτσα στη καθησια μου..κ ο πιτσάς δεν είναι φίλος μας:P

Μην αγχώνεστε τόσο για όλα..ειδικά όταν είναι ψημένα είναι μειδαμινος ο κίνδυνος,το μόνο ότι είναι ουσιαστικά άχρηστες θερμίδες που δεν προσφέρουν τίποτε στο μωρό κ τα αλλαντικά συνήθως μες τα συντηρητικά..αλλά τώρα κ να φας ένα δύο τρία δέκα δε θα πάθεις τίποτε!! 

Τα ωμά να αποφεύγετε αυστηρά ψαρικα-κρεατικα κ σαλατικα λόγω σαλμονέλας..

Ξέρω είστε όλες στις αρχές σας με πολλά άγχη κ θέλετε το καλύτερο για τα μωρά σας..για αυτό σας διαβάζω κιόλας όταν μπορώ γτ έχω γλυκές αναμνήσεις από την ομαδουλα μου πως αρχίσαμε κ πως φτάσαμε 7.5 μηνών φουσκωκοιλιτσες όλες κ πολύ πιο ξεψαρωμενες πλέον με όλα (βάψιμο μαλλι-φαγητο κτλ..) 

Να θυμάστε ΠΑΝ ΜΈΤΡΟΝ ΆΡΙΣΤΟΝ και όσο είστε ευτυχείς το νιώθουν κ τα αγγελούδια σας..

Μπραβο κοριτσαρα!!Πολύ σωστα τα λες!Ολα με μέτρο!!!

Εγω δεν αγχωνομαι με τιποτα απο φαγητα.Τρωω πλεον τα πάντα.Κι εμεις μια φορα τη βδομαδα σουβλακια ή πιτσα.

hKYcp3.png

Just now, Geo Jo said:

Κορίτσια άσχετο...έχετε βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο? Εγώ έχω εδώ και καιρό που βγάζω και είναι εσωτερικά και με πονανεΣυνήθως στο πηγούνι...λέω μήπως είναι από τα φάρμακα...

Έβγαλα στις αρχές αυτής της εβδομάδας ένα κι εγώ εσωτερικό στο πηγούνι και ποναγε....πρώτη φορά 

Just now, Joka είπε:

Μπραβο κοριτσαρα!!Πολύ σωστα τα λες!Ολα με μέτρο!!!

Εγω δεν αγχωνομαι με τιποτα απο φαγητα.Τρωω πλεον τα πάντα.Κι εμεις μια φορα τη βδομαδα σουβλακια ή πιτσα.

Ε ναι ρε φίλη..για αυτά τα free day ζούμε πλάκα κάνεις?! :mrgreen:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...