Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Με το καλο..  θα τα δεις και θα ξετρελαθεις πίστεψε με.. θα έχουν μεγάλη διαφορά σε μέγεθος.  Θα δεις δύο σχηματισμένα μωράκια..

Αμήν Παναγία μου!!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Κοριτσια μου είμαι πολύ συγκινημένη...

Είδαμε το μωρό μας , είχε μεγαλώσει πάρα πολύ.  Στους προηγούμενους υπερήχους έδειχνε 3-4 μέρες μικρότερο αλλά τώρα είχε μεγαλώσει πολύ. Κανονικά είμαι 9+3 όπως με έβγαλε σήμερα.  Θα αλλάξω και την υπογραφή από κάτω τώρα. 

Κόλλησε και ο σάκος , πάει η αποκόλληση δεν φαινόταν.. έχω λίγα καφέ αλλά είναι υπολείμματα μου είπε..

Το είδαμε να κουνιέται.  Τι μαγικό θεέ μου και συγκινητικό!! Ένα σχηματισμένο μωρό ήταν σήμερα...

Αυχενική εγώ θα κάνω μεταξύ 10-16 Αυγούστου περιμένω τηλέφωνο..

Συγχαρητήρια!Πάμε ολες γερά!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

κοριτσια καλημερα!!! @Hope.2019 τι ωραια νεα ειναι αυτα!! μπραβο κ παλι μπραβο!! να δεις μετα χαρα που θα κανεις που θα κλωτσησει στην κοιλια σου! 

οσο για τα ρουχαλακια εγκυμοαυνης εγω βολευηκα απιστευτα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου με παντελονια των hm εγκυμοσυνης. κ επειδη ειναι καπως ακριβα τα πηρα ολα σε εκπτωσεις και εται εβγαλα ολο το χειμωνα. το καλοκαιρακι νομιζω ακομα μας βγαζει ακομα με τα ρουχα που εχουμε! 

πειτε μου επισης μεχρι ποτε θα εχω αυτο το ανακατεμενο στομαχι που δςν ξερω τι να φαω πια;;;; κουραστικαααααααα 6 εβδομαδων ειμαι τωρα

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Είδαμε το μωρό μας , είχε μεγαλώσει πάρα πολύ.  Στους προηγούμενους υπερήχους έδειχνε 3-4 μέρες μικρότερο αλλά τώρα είχε μεγαλώσει πολύ. Κανονικά είμαι 9+3 όπως με έβγαλε σήμερα.  Θα αλλάξω και την υπογραφή από κάτω τώρα. 

Κόλλησε και ο σάκος , πάει η αποκόλληση δεν φαινόταν.. έχω λίγα καφέ αλλά είναι υπολείμματα μου είπε..

Το είδαμε να κουνιέται.  Τι μαγικό θεέ μου και συγκινητικό!! Ένα σχηματισμένο μωρό ήταν σήμερα...

Τι όμορφα νέα! Μπράβο!

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Δεν θυμάμαι αν έχει κάποια υπέρηχο σήμερα.... Καλή επιτυχία εύχομαι.... 

Κορίτσια μου έκανα μια γουρουνιά χτες το βράδυ και νιώθω τύψεις.... Έφαγα, ούτε κι εγώ ξέρω πόσα κομμάτια, πίτσα...έβγαλα όμως το πεπερόνι...δεν ξέρω αν σώζεται καθόλου... Ο πίτσας είναι φίλος και γείτονας και μας είπε ότι βάζει μόνο γκούντα και όχι άσπρα τυριά τύπου μοτσαρέλα..για αυτό πήρα το θάρρος... Έκανα χοντρή βλακεία...;;;;

• Μου αρέσει 2

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, @ngelina81 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Δεν θυμάμαι αν έχει κάποια υπέρηχο σήμερα.... Καλή επιτυχία εύχομαι.... 

Κορίτσια μου έκανα μια γουρουνιά χτες το βράδυ και νιώθω τύψεις.... Έφαγα, ούτε κι εγώ ξέρω πόσα κομμάτια, πίτσα...έβγαλα όμως το πεπερόνι...δεν ξέρω αν σώζεται καθόλου... Ο πίτσας είναι φίλος και γείτονας και μας είπε ότι βάζει μόνο γκούντα και όχι άσπρα τυριά τύπου μοτσαρέλα..για αυτό πήρα το θάρρος... Έκανα χοντρή βλακεία...;;;;

Καλημέρα! Άστα φίλη μου, και γω έφαγα πίτσα χθες & μάλιστα 3 κομμάτια! Η αδερφή μου με κράζει συνεχώς γιατί από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος τρώω συνέχεια πίτσες, βάφλες, σουβλάκια ενώ πριν έκανα αυστηρή διατροφή! Παίζει ρόλο το τυρί που θα φάμε?

Εμένα δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός!

• Μου αρέσει 2

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Άστα φίλη μου, και γω έφαγα πίτσα χθες & μάλιστα 3 κομμάτια! Η αδερφή μου με κράζει συνεχώς γιατί από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος τρώω συνέχεια πίτσες, βάφλες, σουβλάκια ενώ πριν έκανα αυστηρή διατροφή! Παίζει ρόλο το τυρί που θα φάμε?

αντε βρε κοριτσια! δεν πειραζει σημερα πιτσα αυριο θα φατε κατι πιο υγειινο δεν πειραζει..σημασια εχει που το ευχαριστηθηκατε!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσι μου μην νοιωθεις τύψεις. Έκανες μια ατασθαλία δεν έγινε κάτι... Όσο για τα τυριά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.. 

Εμένα ο γιατρός τα μόνα τυριά που μου είπε απαγορεύονται είναι τυριά τύπου ροκφόρ , γκοργκοντζολα κλπ. 

@Geo Jo  @@ngelina81Κορίτσια αφήστε τις πίτσες και με έπιασε λιγούρα πάλι χαχαχα έχω πάρει ήδη δύο κιλά!!

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Λένε να αποφεύγουμε τα ασπρα τυριά τύπου μοτσαρέλα, μπρι, ροκφόρ λόγω λιστεριας...και τα αλλαντικά με μέτρο... Άσε κι εγώ έκανα διατροφή και τώρα έχω καταντήσει η χειρότερη... τυρόπιτες, γύρους, λουκουμάδες, παγωτά.... Αχχχχ....

Λένε να αποφεύγουμε τα ασπρα τυριά τύπου μοτσαρέλα, μπρι, ροκφόρ λόγω λιστεριας...και τα αλλαντικά με μέτρο... Άσε κι εγώ έκανα διατροφή και τώρα έχω καταντήσει η χειρότερη... τυρόπιτες, γύρους, λουκουμάδες, παγωτά.... Αχχχχ....

Να σου πω και κάτι άλλο, ότι έτρωγα στην διατροφή τώρα δυσκολεύομαι πολύ να το φάω...πχ τσίπουρα και φαγκρι έτρωγα 2 φορές την εβδομάδα τώρα έχω φάει 3 φορές με τα χίλια ζόρια, αραβική πίτα (σπιτική με τυρί γαλοπούλα) που τρελαινομουν τώρα ούτε να τη δω... Μαρούλι ούτε να το μυρίσω... Ευτυχώς τρωω ακόμα φρούτα... 

• Χαχα 1

1jUcp3.png

Να σου πω και κάτι άλλο, ότι έτρωγα στην διατροφή τώρα δυσκολεύομαι πολύ να το φάω...πχ τσίπουρα και φαγκρι έτρωγα 2 φορές την εβδομάδα τώρα έχω φάει 3 φορές με τα χίλια ζόρια, αραβική πίτα (σπιτική με τυρί γαλοπούλα) που τρελαινομουν τώρα ούτε να τη δω... Μαρούλι ούτε να το μυρίσω... Ευτυχώς τρωω ακόμα φρούτα... 

Και γω μια απ' τα ίδια! Πριν, έτρωγα ψάρι 2 φορές την εβδομάδα! Τώρα δεν το θέλω καθόλου! Σαλάτες & φρούτα  τρώω ακόμα όπως και αραβική πίτα! Μπάρες δημητριακών και γάλα με τίποτα όμως!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Να σου πω ένα μυστικό..? Κάθε Κυριακή είναι το οικογενειακό μας free day κ τρώω μια πίτσα στη καθησια μου..κ ο πιτσάς δεν είναι φίλος μας:P

Μην αγχώνεστε τόσο για όλα..ειδικά όταν είναι ψημένα είναι μειδαμινος ο κίνδυνος,το μόνο ότι είναι ουσιαστικά άχρηστες θερμίδες που δεν προσφέρουν τίποτε στο μωρό κ τα αλλαντικά συνήθως μες τα συντηρητικά..αλλά τώρα κ να φας ένα δύο τρία δέκα δε θα πάθεις τίποτε!! 

Τα ωμά να αποφεύγετε αυστηρά ψαρικα-κρεατικα κ σαλατικα λόγω σαλμονέλας..

Ξέρω είστε όλες στις αρχές σας με πολλά άγχη κ θέλετε το καλύτερο για τα μωρά σας..για αυτό σας διαβάζω κιόλας όταν μπορώ γτ έχω γλυκές αναμνήσεις από την ομαδουλα μου πως αρχίσαμε κ πως φτάσαμε 7.5 μηνών φουσκωκοιλιτσες όλες κ πολύ πιο ξεψαρωμενες πλέον με όλα (βάψιμο μαλλι-φαγητο κτλ..) 

Να θυμάστε ΠΑΝ ΜΈΤΡΟΝ ΆΡΙΣΤΟΝ και όσο είστε ευτυχείς το νιώθουν κ τα αγγελούδια σας..

• Μου αρέσει 6

14 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

δεν θυμαμαι αν εισαι απο Αθηνα αλλα αν ναι μπορεις να κανεις δωρεαν σεμιναρια στην Φαιναρετη στη Νεα Σμυρνη για πριν το τοκετο..μετα.. και για το θηλασμο. υπαρχει κ τηλεφωνικο κεντρο και κανουν και μαθηματα γυμναστικης λιγους μηνες πριν γεννησεις.

μη δινεις σημασια..δεν μπορεις να κανεις και τιποτα! θα τα χασουμε ολες μετα!

κοριτσια μου σας εχασα λιγο! πηγαμε 1 μονοημερη Αγκιστρι πο ειχε γενεθλια ο αντρας, ξεπαραδιασρηκαμε και τωρα ειναι κουδουνι.. με πονοκεφαλο ολη μερα κ δεν μπορω να φαω κ πολλα πολλα! ολες καλα ειστε οπως βλεπω ε;;;; προσπαθω να διαβασω τις απειρες σελιδες της ομαδας μα καπως ζαλιζομαι και δε μπορω

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Γεια σας κορίτσια μου !!! Σήμερα η ζαλάδα είναι πολύ έντονη και δεν σας έχω διαβάσει καθόλου. Ζαλαδα σαν μεθυσμένη για να καταλάβετε. Σας είπα ότι τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο?5 η ώρα με το καλό να δω τι κάνουν τα ζελεδακια μου  ..

10 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Τι τέλεια αίσθηση!!!! Μακάρι να έχουν προχωρήσει και τα δικα μου!

5qPop3.png

Just now, Renez είπε:

Να σου πω ένα μυστικό..? Κάθε Κυριακή είναι το οικογενειακό μας free day κ τρώω μια πίτσα στη καθησια μου..κ ο πιτσάς δεν είναι φίλος μας:P

Μην αγχώνεστε τόσο για όλα..ειδικά όταν είναι ψημένα είναι μειδαμινος ο κίνδυνος,το μόνο ότι είναι ουσιαστικά άχρηστες θερμίδες που δεν προσφέρουν τίποτε στο μωρό κ τα αλλαντικά συνήθως μες τα συντηρητικά..αλλά τώρα κ να φας ένα δύο τρία δέκα δε θα πάθεις τίποτε!! 

Ξέρω είστε όλες στις αρχές σας με πολλά άγχη κ θέλετε το καλύτερο για τα μωρά σας..για αυτό σας διαβάζω κιόλας όταν μπορώ γτ έχω γλυκές αναμνήσεις από την ομαδουλα μου πως αρχίσαμε κ πως φτάσαμε 7.5 μηνών φουσκωκοιλιτσες όλες κ πολύ πιο ξεψαρωμενες πλέον με όλα (βάψιμο μαλλι-φαγητο κτλ..) 

Να θυμάστε ΠΑΝ ΜΈΤΡΟΝ ΆΡΙΣΤΟΝ και όσο είστε ευτυχείς το νιώθουν κ τα αγγελούδια σας..

Σε ευχαριστούμε πολύ...Είσαι φοβερή!!!

Με το καλό το αγγελούδι σου...

Just now, natassaki2006 είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ...Είσαι φοβερή!!!

Με το καλό το αγγελούδι σου...

Κορίτσια μου εγώ είμαι λίγο μαγγωμένη διότι αύριο πάω για υπέρηχο...Και φοβάμαι πολύ..να είναι όλα καλά να ξανακουσουμε την καρδούλα...εχω μεγάλη αγωνία κ φόβο κ άγχος.. απο ολα...

Just now, Efinikolaou είπε:

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Γεια σας κορίτσια μου !!! Σήμερα η ζαλάδα είναι πολύ έντονη και δεν σας έχω διαβάσει καθόλου. Ζαλαδα σαν μεθυσμένη για να καταλάβετε. Σας είπα ότι τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο?5 η ώρα με το καλό να δω τι κάνουν τα ζελεδακια μου  ..

Τι τέλεια αίσθηση!!!! Μακάρι να έχουν προχωρήσει και τα δικα μου!

Με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος... Θα δεις θα τα δεις σήμερα πολύ διαφορετικά και σχηματισμένα και θα είναι συγκινητικό!!

Just now, Hope.2019 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος... Θα δεις θα τα δεις σήμερα πολύ διαφορετικά και σχηματισμένα και θα είναι συγκινητικό!!

Επίσης και εγώ έχω πολλές ζαλάδες. Παρατήρησα όμως ότι αν κάνω συχνά γεύματα νοιώθω καλύτερα.  

Εμένα έχουν ξεκινήσει και πονοκέφαλοι..

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Renez είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!

Θα το εφαρμόσω κι εγώ αυτό το free day μου άρεσε πολύ!!!!!! 

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! 

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...