Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Balloo είπε:

Θα πρέπει να είσαι πολύ μίζερος άνθρωπος για να μη χαίρεσαι με τη χαρά του παιδιού σου.. Υπάρχουν κι αυτοί οι γονείς/πεθερικά, δυστυχώς. Όμως, σημασία έχει να είμαστε καλά με τους συντρόφους μας. Εγώ είμαι από τις τυχερές, ευτυχώς. Και καλοί άνθρωποι είναι καί μένουν σχετικά μακριά.

@Paris.33 δε γνώριζα να την απώλεια που περάσατε..λυπάμαι πολύ. Αυτή τη φορά όμως είμαι σίγουρη ότι ήρθε για να μείνει! Σου στέλνω αγκαλιά ❤️

@Hope.2019 καλή επιτυχία στον υπέρηχο σήμερα!! 

Έχει καμία άλλη..?

Ρε κορίτσια..μόνο εγώ έχω πάρει 2 κιλά???

Οχι και εγω εχω πάρει 1.5 κιλό :( 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ..και νόμιζα πως είμαι η μόνη που τσίμπησα κιλάκια.. Είναι ζόρικο το πρώτο τρίμηνο ρε κορίτσια, αλλάξαμε διατροφή, βάλε και την κατακράτηση..το πόσα μακαρόνια και πόσες πατάτες έφαγα λόγο ανακατωσούρας, η ψυχή μου το ξέρει, η μάλλον η ζυγαριά μου... Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα στρώσουμε και θα ελέγχουμε καλύτερα το βάρος μας.

@Τουτουνι λίγη ακόμα υπομονή και (λογικά) θα στρώσεις όπου να'ναι! Μη ξεχνάς ότι εχεις και δίδυμα.

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Ουφ..και νόμιζα πως είμαι η μόνη που τσίμπησα κιλάκια.. Είναι ζόρικο το πρώτο τρίμηνο ρε κορίτσια, αλλάξαμε διατροφή, βάλε και την κατακράτηση..το πόσα μακαρόνια και πόσες πατάτες έφαγα λόγο ανακατωσούρας, η ψυχή μου το ξέρει, η μάλλον η ζυγαριά μου... Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα στρώσουμε και θα ελέγχουμε καλύτερα το βάρος μας.

@Τουτουνι λίγη ακόμα υπομονή και (λογικά) θα στρώσεις όπου να'ναι! Μη ξεχνάς ότι εχεις και δίδυμα.

Μακάρι!!! Τη Δευτέρα έχω και υπέρηχο! Για να δούμε τι κάνουν τα τουτουνακια μου!!!

• Μου αρέσει 3

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Μακάρι!!! Τη Δευτέρα έχω και υπέρηχο! Για να δούμε τι κάνουν τα τουτουνακια μου!!!

Μια χαρά θα είναι τα τουτουνάκια, είμαι σίγουρη! Εγώ τη Δευτέρα έχω αυχενική, ΕΥΤΥΧΩΣ πρωί πρωί. 

• Μου αρέσει 8

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Μια χαρά θα είναι τα τουτουνάκια, είμαι σίγουρη! Εγώ τη Δευτέρα έχω αυχενική, ΕΥΤΥΧΩΣ πρωί πρωί. 

Α!! Τέλεια!!!! Όλα θα πάνε υπέροχα και θα σου φύγει ένα τεράστιο άγχος!!!!

Άντε και μετά θα μας δίνεις κουράγιο μέχρι να έρθει και η σειρά μας!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

On 19/7/2020 at 9:00 ΜΜ, Efinikolaou είπε:

Ξέρεις τι γίνεται?Φοβάμαι για αυτό το 2ο πιτσικι μου που έχει μικρό σάκο μην γίνει κανένα κακο...Τελοςπαντων θετική σκέψη!!! Εντωμεταξύ κάθομαι και σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα... ωραια και γενναμε και ερχόμαστε σπίτι μας ... τι κάνουμε πως το κάνουμε ποτέ το κάνουμε? Μάλλον θέλει πολύ διάβασμα η συμβουλές από μανούλες που έχουν ήδη παιδάκι ...

Αυτός που μου έλεγες Ε? Πολύ σημαντικό!

δεν θυμαμαι αν εισαι απο Αθηνα αλλα αν ναι μπορεις να κανεις δωρεαν σεμιναρια στην Φαιναρετη στη Νεα Σμυρνη για πριν το τοκετο..μετα.. και για το θηλασμο. υπαρχει κ τηλεφωνικο κεντρο και κανουν και μαθηματα γυμναστικης λιγους μηνες πριν γεννησεις.

Just now, Nini- είπε:

Οχι και εγω εχω πάρει 1.5 κιλό :( 

μη δινεις σημασια..δεν μπορεις να κανεις και τιποτα! θα τα χασουμε ολες μετα!

κοριτσια μου σας εχασα λιγο! πηγαμε 1 μονοημερη Αγκιστρι πο ειχε γενεθλια ο αντρας, ξεπαραδιασρηκαμε και τωρα ειναι κουδουνι.. με πονοκεφαλο ολη μερα κ δεν μπορω να φαω κ πολλα πολλα! ολες καλα ειστε οπως βλεπω ε;;;; προσπαθω να διαβασω τις απειρες σελιδες της ομαδας μα καπως ζαλιζομαι και δε μπορω

• Μου αρέσει 3

Just now, Balloo said:

Δευτέρα πρωί θα είμαστε όλες συντονισμένες με αγωνία περιμένοντας τα καλά νέα σου !! Αντε έφτασε ο καιρός κορίτσια μου σιγά σιγά... :) 

• Μου αρέσει 5

Just now, chris79 είπε:

Δευτέρα πρωί θα είμαστε όλες συντονισμένες με αγωνία περιμένοντας τα καλά νέα σου !! Αντε έφτασε ο καιρός κορίτσια μου σιγά σιγά... :) 

Από Δευτέρα ξεκινάει το πάρτυ των αυχενικών..! Κι εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε αυχενική να το γλεντάμε ❤️

@Ani!! να χαίρεσαι τον καλό σου!! Καλά το κάνατε! Ξεκούραση σήμερα για να στρώσετε!

• Μου αρέσει 5

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Τουτουνι είπε:

Βρε κορίτσια εγώ που δεν μπορώ να χονεψω το φαγητό είναι φυσιολογικό??? Τρώω 3 μπουκιες και οι αεί το στομάχι μου!!!

Και γω ετσι ημουν στην αρχη...κ τωρα μου συμβαινει οταν τρωω πολυ αργα το βραδυ

Just now, Ani!! είπε:

δεν θυμαμαι αν εισαι απο Αθηνα αλλα αν ναι μπορεις να κανεις δωρεαν σεμιναρια στην Φαιναρετη στη Νεα Σμυρνη για πριν το τοκετο..μετα.. και για το θηλασμο. υπαρχει κ τηλεφωνικο κεντρο και κανουν και μαθηματα γυμναστικης λιγους μηνες πριν γεννησεις.

μη δινεις σημασια..δεν μπορεις να κανεις και τιποτα! θα τα χασουμε ολες μετα!

κοριτσια μου σας εχασα λιγο! πηγαμε 1 μονοημερη Αγκιστρι πο ειχε γενεθλια ο αντρας, ξεπαραδιασρηκαμε και τωρα ειναι κουδουνι.. με πονοκεφαλο ολη μερα κ δεν μπορω να φαω κ πολλα πολλα! ολες καλα ειστε οπως βλεπω ε;;;; προσπαθω να διαβασω τις απειρες σελιδες της ομαδας μα καπως ζαλιζομαι και δε μπορω

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Αλήθεια??? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

ναι μαι σου απαντανε σε καθε σου απορια και ειναι ολα δωρεαν! το ειχα παρακολουθησει κ εγω και πηγαινα μαζι με τον αντρα μου. παρακολουθουσε κ εκεινος τα μαθημστα μαζι μου

Just now, Balloo είπε:

Από Δευτέρα ξεκινάει το πάρτυ των αυχενικών..! Κι εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε αυχενική να το γλεντάμε ❤️

@Ani!! να χαίρεσαι τον καλό σου!! Καλά το κάνατε! Ξεκούραση σήμερα για να στρώσετε!

σε ευχαριστω πολυ!! χαμος απο Δευτερα ε;;;; αναμενουμε!! εγω 28 του μηνα παω για τον επομενο υπερρηχο μπας κ ακουσουμε καρδουλα γιατι στον πρωτο μου ενιωθα πως εχω εξωγηινο με τα μοναδικά εμβρυικα στοιχεια που ειχα στην κοιλιτσα μου! 

• Χαχα 3

Just now, Balloo είπε:

Μονο θα το γλενταμε???Θα το κάψουμε!!Τέρμα το άγχος το βασικοτερο και τα δυσκολα συμπτωματα του πρωτου τριμηνου!!!!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Μονο θα το γλενταμε???Θα το κάψουμε!!Τέρμα το άγχος το βασικοτερο και τα δυσκολα συμπτωματα του πρωτου τριμηνου!!!!

Φτου σου κορίτσι μου, τι κέφια είναι αυτά τις τελευταίες μέρες!! Χαχαχα!! 

Just now, Ani!! είπε:

ναι μαι σου απαντανε σε καθε σου απορια και ειναι ολα δωρεαν! το ειχα παρακολουθησει κ εγω και πηγαινα μαζι με τον αντρα μου. παρακολουθουσε κ εκεινος τα μαθημστα μαζι μου

σε ευχαριστω πολυ!! χαμος απο Δευτερα ε;;;; αναμενουμε!! εγω 28 του μηνα παω για τον επομενο υπερρηχο μπας κ ακουσουμε καρδουλα γιατι στον πρωτο μου ενιωθα πως εχω εξωγηινο με τα μοναδικά εμβρυικα στοιχεια που ειχα στην κοιλιτσα μου! 

Αυχενικές, υπέρηχοι, χαμός!!! Φυσικά και θα ακούσετε! Τα εμβρυϊκά στοιχεία τώρα πια έχουν γίνει ανθρωπάκι ❤️

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...