Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Θα πρέπει να είσαι πολύ μίζερος άνθρωπος για να μη χαίρεσαι με τη χαρά του παιδιού σου.. Υπάρχουν κι αυτοί οι γονείς/πεθερικά, δυστυχώς. Όμως, σημασία έχει να είμαστε καλά με τους συντρόφους μας. Εγώ είμαι από τις τυχερές, ευτυχώς. Και καλοί άνθρωποι είναι καί μένουν σχετικά μακριά.

@Paris.33 δε γνώριζα να την απώλεια που περάσατε..λυπάμαι πολύ. Αυτή τη φορά όμως είμαι σίγουρη ότι ήρθε για να μείνει! Σου στέλνω αγκαλιά ❤️

@Hope.2019 καλή επιτυχία στον υπέρηχο σήμερα!! 

Έχει καμία άλλη..?

Ρε κορίτσια..μόνο εγώ έχω πάρει 2 κιλά???

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό σήμερα ο υπέρηχος!Και γω έχω κάνει λίγο κοιλίτσα αν και μόνο 10 εβδομάδων. Προς το παρόν φοράω τα ρούχα που ήδη έχω και προτιμώ τις υφασμάτινες παντελόνες & τις ολόσωμες φόρμες. Δεν έχω κοιτάξει κάπου συγκεκριμένα για ρούχα εγκυμοσύνης γιατί θεωρώ ότι είναι νωρίς και εκτός αυτού βολεύομαι με τα ρούχα που έχω ήδη! Από Σεπτέβρη θα πάρω κολάν εγκυμοσύνης από το ίντερνετ & καμιά μπλουζίτσα ριχτή γιατί έρχεται και χειμώνας που εκεί πλέον θα χρειαστούμε άλλαααααααααα ρούχα! Πάντως συμβουλή της αδερφής μου που είναι ήδη μανούλα είναι να μην πάρω πολλά ρούχα γιατί θα φοράω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να αγοράσω τον 6ο μήνα  2-3 κολάν και μπλουζάκια, άντε και 1-2 φορεματάκια αν θέλω να πάω κάπου τις γιορτές! Και όχι καινούργια παπούτσια!!!! Θα πρηστούν τα πόδια και θα πάνε χαμένα!

Σκέφτομαι κάνα δυο φορέματα μόνο να πάρω.. μιλάμε δεν μπαίνω στα ρούχα μου.. έχω κοιλίτσα αν κ νωρίς.. από χειμώνα εννοείται που θα έχουμε φουσκώσει για τα καλά βλέπουμε.. αυτό με τα παπούτσια σωστό δεν το είχα σκεφτεί!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό σήμερα ο υπέρηχος!Και γω έχω κάνει λίγο κοιλίτσα αν και μόνο 10 εβδομάδων. Προς το παρόν φοράω τα ρούχα που ήδη έχω και προτιμώ τις υφασμάτινες παντελόνες & τις ολόσωμες φόρμες. Δεν έχω κοιτάξει κάπου συγκεκριμένα για ρούχα εγκυμοσύνης γιατί θεωρώ ότι είναι νωρίς και εκτός αυτού βολεύομαι με τα ρούχα που έχω ήδη! Από Σεπτέβρη θα πάρω κολάν εγκυμοσύνης από το ίντερνετ & καμιά μπλουζίτσα ριχτή γιατί έρχεται και χειμώνας που εκεί πλέον θα χρειαστούμε άλλαααααααααα ρούχα! Πάντως συμβουλή της αδερφής μου που είναι ήδη μανούλα είναι να μην πάρω πολλά ρούχα γιατί θα φοράω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να αγοράσω τον 6ο μήνα  2-3 κολάν και μπλουζάκια, άντε και 1-2 φορεματάκια αν θέλω να πάω κάπου τις γιορτές! Και όχι καινούργια παπούτσια!!!! Θα πρηστούν τα πόδια και θα πάνε χαμένα!

Εμένα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως! Καλά εγώ είμαι και πολύ νωρίς μόλις 8+5...έχω χάσει κι όλας 3 κιλά...είμαι πιο αδύνατη από πριν!! Χαχαχαχχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια αν όλα πάνε καλά σήμερα πρώτα ο Θεός με την αποκόλληση και δούμε καλά το μωρακι μου έχω μια ερώτηση...

Αν και μόνο 9 εβδομάδων έχω κάνει κοιλίτσα και χρειάζομαι ρούχα γιατί δεν έχω τι να φορέσω ,δεν μου κάνουν.

Έχει αγοράσει καμμία σας από Αθήνα κανένα φόρεμα εγκυμοσύνης έτσι φαρδύ ή γενικά ρούχα κατάλληλα; Δώστε καμμία ιδέα που μπορώ να πάω ώστε να τα δοκιμάσω κι όλας και όχι πολύ ακριβά.. έχω δει έχουν τα h&m αλλά δεν έχω βρει καταστήμα να έχει την κατηγορία μέσα...

Και εγώ έκανα κοιλίτσα,  είμαστε κ πολύ κοντά στις μέρες απ' ότι βλέπω κ μου κάνει εντύπωση τόσο νωρίς.

Είμαι 50,5 στα κιλά,  έχασα 2, γενικώς προσέχω τι τρώω.  Που και που καμιά ατασθαλια.  Το μόνο βάζω λίγο αλάτι στο φαγητό,  γιατι ζαλίζομαι,  δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου,  αν δεν βάλω.  Και αυτό το μεσημέρι μόνο.  Βράδυ συνήθως γιαουρτάκι και φρούτα 

• Μου αρέσει 1

Just now, Balloo είπε:

Θα πρέπει να είσαι πολύ μίζερος άνθρωπος για να μη χαίρεσαι με τη χαρά του παιδιού σου.. Υπάρχουν κι αυτοί οι γονείς/πεθερικά, δυστυχώς. Όμως, σημασία έχει να είμαστε καλά με τους συντρόφους μας. Εγώ είμαι από τις τυχερές, ευτυχώς. Και καλοί άνθρωποι είναι καί μένουν σχετικά μακριά.

@Paris.33 δε γνώριζα να την απώλεια που περάσατε..λυπάμαι πολύ. Αυτή τη φορά όμως είμαι σίγουρη ότι ήρθε για να μείνει! Σου στέλνω αγκαλιά ❤️

@Hope.2019 καλή επιτυχία στον υπέρηχο σήμερα!! 

Έχεις καμία άλλη..?

Ρε κορίτσια..μόνο εγώ έχω πάρει 2 κιλά???

Ευχαριστώ κοριτσι μου ..

Ζυγιστηκα σήμερα τι το θελα; Χαχα Κι γω πήρα 2 κιλά!

• Χαχα 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμένα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως! Καλά εγώ είμαι και πολύ νωρίς μόλις 8+5...έχω χάσει κι όλας 3 κιλά...είμαι πιο αδύνατη από πριν!! Χαχαχαχχαχαχαχαχα

Εντάξει το πρήξιμο είναι και από τα φάρμακα που παίρνω είπε ο γιατρός και από το έντερο το οποίο με ταλαιπωρεί!

Just now, Ladybag20 είπε:

Και εγώ έκανα κοιλίτσα,  είμαστε κ πολύ κοντά στις μέρες απ' ότι βλέπω κ μου κάνει εντύπωση τόσο νωρίς.

Είμαι 50,5 στα κιλά,  έχασα 2, γενικώς προσέχω τι τρώω.  Που και που καμιά ατασθαλια.  Το μόνο βάζω λίγο αλάτι στο φαγητό,  γιατι ζαλίζομαι,  δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου,  αν δεν βάλω.  Και αυτό το μεσημέρι μόνο.  Βράδυ συνήθως γιαουρτάκι και φρούτα 

Κι εγώ έχω ζαλάδες.. είχα ανέκαθεν πρόβλημα και τώρα με την εγκυμοσύνη εχω συχνά τάσεις λυποθυμιας ... Τρώω συχνά μέσα στη μέρα γενικά μικρά γεύματα..

Γενικά όμως μου έχει ανοίξει πολύ η όρεξη και αν δεν φάω πονάει το στομάχι σαν καούρα..

kJQgp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Εντάξει το πρήξιμο είναι και από τα φάρμακα που παίρνω είπε ο γιατρός και από το έντερο το οποίο με ταλαιπωρεί!

Βρε κορίτσια εγώ που δεν μπορώ να χονεψω το φαγητό είναι φυσιολογικό??? Τρώω 3 μπουκιες και οι αεί το στομάχι μου!!!

bCX6p3.png

Κι εγώ έχω ζαλάδες.. είχα ανέκαθεν πρόβλημα και τώρα με την εγκυμοσύνη εχω συχνά τάσεις λυποθυμιας ... Τρώω συχνά μέσα στη μέρα γενικά μικρά γεύματα..

Γενικά όμως μου έχει ανοίξει πολύ η όρεξη και αν δεν φάω πονάει το στομάχι σαν καούρα..

Τα ίδια με τις ζαλάδες.  Από όρεξη δεν μπορώ να πω ότι έχω ακόμα.  Κρατάω βέβαια και πισινή γιατί άμα πάμε Αύγουστο στους δικούς μου,  θα τα πάρω εκεί τα  κιλακια μου σίγουρα  χαχαχα!!!

Πάντως περιμένε μην πάρεις ακόμη πολλά ρούχα γιατί είναι νωρίς.  Μέχρι τώρα έβαζα στη δουλειά φορεματάκια και φουστιτσες,  μια χαρά άνετα.  Εχθές πρώτη φορά έβαλα ένα τζην σχετικά φαρδύ παντελόνι και ένα στενό μπλουζάκι και φαινόταν η κοιλίτσα. Άσε που κουμπωσε οριακά.  Για Σεπτέμβρη το βλέπω να ψάχνω. Θα βολευτω όσο μπορώ με ότι έχω. 

Διαφημίσεις

Just now, Katzei1982 είπε:

Κορίτσια έχω μια ιδέα. Να βρεθούμε όλες μαζί αγκαζέ να πάμε στην Αθήνα για ψωνια να αναστενάξουν τα ρούχα εγκυμοσύνης... Όσες είμαστε σχετικά κοντά βέβαια :)

Κι εγώ βιντεοκλήση να σου λέω ποιο σε παχαίνει και ποιο σου πηγαίνει!

• Χαχα 2

MU8lp3.png

Κορίτσια έχω μια ιδέα. Να βρεθούμε όλες μαζί αγκαζέ να πάμε στην Αθήνα για ψωνια να αναστενάξουν τα ρούχα εγκυμοσύνης... Όσες είμαστε σχετικά κοντά βέβαια :)

Καλέ??!Εγκυμοσυνης απο τωρα?Εγω συνεχιζω να χανω κιλά,ουτε που φαίνεται κοιλια.Αφηστε που το μωρο σε μεγεθος και βαρος ειναι μια σταλια ακόμα.

Ειμαι λιχουδα μεν,τρωω ελαχιστα δε.Ως τωρα τουλαχιστον.Σημερα χτυπησα κορυφαιο ιστορικο πιτόγυρο από το κεντρο,πηγα για καφε με φίλη,οργωσα παλι κανενα 5ωρο τα μαγαζια και αγορασα και 2ο μαγιο!Τα καλοκαιρινα μου ρουχα ηδη ειναι πολυ ανετα και βολικα οποτε δεν πιεζομαι.

Εγω βλεπω ν αργω πολυ για εγκυμοσυνης.

Κορίτσια αν όλα πάνε καλά σήμερα πρώτα ο Θεός με την αποκόλληση και δούμε καλά το μωρακι μου έχω μια ερώτηση...

Αν και μόνο 9 εβδομάδων έχω κάνει κοιλίτσα και χρειάζομαι ρούχα γιατί δεν έχω τι να φορέσω ,δεν μου κάνουν.

Έχει αγοράσει καμμία σας από Αθήνα κανένα φόρεμα εγκυμοσύνης έτσι φαρδύ ή γενικά ρούχα κατάλληλα; Δώστε καμμία ιδέα που μπορώ να πάω ώστε να τα δοκιμάσω κι όλας και όχι πολύ ακριβά.. έχω δει έχουν τα h&m αλλά δεν έχω βρει καταστήμα να έχει την κατηγορία μέσα...

H&M Ερμου.Εγγυηση.Αντε να παρω αργοτερα κανενα τζην εγκυμοσυνης απο εκει και κατα το χειμωνα,αν και τα χειμερινα πουλοβερ κλπ ειναι φαρδια,αν χρειαστω τιποτα άλλο θα δω.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Καλέ??!Εγκυμοσυνης απο τωρα?Εγω συνεχιζω να χανω κιλά,ουτε που φαίνεται κοιλια.

Ειμαι λιχουδα μεν,τρωω ελαχιστα δε.Ως τωρα τουλαχιστον.Τα καλοκαιρινα μου ρουχα ηδη ειναι πολυ ανετα και βολικα οποτε δεν πιεζομαι.

Εγω βλεπω ν αργω πολυ για εγκυμοσυνης.

H&M Ερμου.

Και μένα ευτυχώς μου κάνουν μια χαρά ακόμα... Μην σου πω ότι επειδή έχω χάσει και 4 κιλακια μου κάνουν και κάποια που μου μπαιναν με δυσκολία... 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Και μένα ευτυχώς μου κάνουν μια χαρά ακόμα... Μην σου πω ότι επειδή έχω χάσει και 4 κιλακια μου κάνουν και κάποια που μου μπαιναν με δυσκολία... 

Σουπερ,εγω για να πω την αληθεια,θα προσπαθησω οσο μπορεσω να παραμεινω στα τωρινα μου ρουχα.Ελπιζω να τα καταφέρω μεχρι φθινοπωρο.

Οσο για πεθερες κοριτσια,μαλλον ειμαι η πιο τυχερη. 

Δεν υπαρχει,πεθανε πριν πολλα.χρονια,εγω δεν τη γνωρισα καθολου.Εχω μονο πεθερο,ο οποιος επειδη εχει 2 γιους και ειμαι η μοναδικη του νυφη,μου εχει τεραστια αδυναμια!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...