Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την 6η εβδομάδα τα είδα όλα! Κόπωση, υπνηλία, αναγούλες, εμετοί, αηδία για τα πάντα! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φρυγανιές!
Σήμερα έχω τον υπέρηχο για την καρδούλα! Άντε να τον κάνω για να δω ότι είναι καλά το ζουζούνι
Απορώ με το ποσα πράγματα περνάνε μεσα από το ΜΥΑΛΟ μας! 

ΥΡ: με Δυσκοιλιότητα τι κάνετε; Εχετε και εσείς κρυάδες ή εγώ είμαι μόνο τρελή; 

Εγώ τρώω ακτινίδια αν και δεν μου αρέσουν... Εγώ έχω το αντίθετο ζεσταίνομαι εύκολα και ιδρώνω όλη μέρα! Σίγουρα όμως αυτή η εντονη αίσθηση της θερμοκρασίας ή το ανάποδο δηλαδή να νοιώθεις κρυάδες είναι λογικό!

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα !! 
Γιατι είναι άτιμη η 6η ;;; 
Μη λες τέτοια ... αυτήν διανύω... 

Εγω να μην το γρουσουζέψω είμαι μια χαρά και μάλιστα σκεφτόμουν ότι με δίδυμα θα είναι δίπλα τα συμπτώματα ... αλλά όχι ακόμη τουλάχιστον :) 

Εσυ κοριτσι μου ακουσες καρδουλες και νωρις νωρις.Μη φοβάσαι τίποτα! Τίποτα μωρέ,διαβαζα ποσοστα κακης εκβασης ανα βδομάδα και μειωνονται σταδιακά...Ειναι που εχω πανω απο μια βδομαδα να παω στο γιατρο και μεχρι ν ακουσω καρδουλα την Πεμπτη για να ηρεμησω καπως όλο πάει ο νους μου στο κακό!

Μακαρι να μη μας πιασουν τα "βαρια συμπτωματα",είναι και καλοκαιράκι!!!

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την 6η εβδομάδα τα είδα όλα! Κόπωση, υπνηλία, αναγούλες, εμετοί, αηδία για τα πάντα! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φρυγανιές!
Σήμερα έχω τον υπέρηχο για την καρδούλα! Άντε να τον κάνω για να δω ότι είναι καλά το ζουζούνι
Απορώ με το ποσα πράγματα περνάνε μεσα από το ΜΥΑΛΟ μας! 

ΥΡ: με Δυσκοιλιότητα τι κάνετε; Εχετε και εσείς κρυάδες ή εγώ είμαι μόνο τρελή; 

Δυσκοιλιοτητα δεν εχω,κρυαδες ειχα που και που.

Για την ωρα μονο υπνηλια και η σημερινη φοβερή ζαλαδα.Τιποτα αλλο.

Α και πονους διασπαρτους στην κοιλια,στη μεση και απο κάτω.;)

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Εσυ κοριτσι μου ακουσες καρδουλες και νωρις νωρις.Μη φοβάσαι τίποτα! Τίποτα μωρέ,διαβαζα ποσοστα κακης εκβασης ανα βδομάδα και μειωνονται σταδιακά...Ειναι που εχω πανω απο μια βδομαδα να παω στο γιατρο και μεχρι ν ακουσω καρδουλα την Πεμπτη για να ηρεμησω καπως όλο πάει ο νους μου στο κακό!

Μακαρι να μη μας πιασουν τα "βαρια συμπτωματα",είναι και καλοκαιράκι!!!

Διόρθωση : δεν άκουσα , είδα καρδούλες 

Μακαρι να έληγε ο κίνδυνος όταν άκουγες καρδούλα .. κάθε φορά είναι μια αγωνία από εδώ και στο εξής. Γλυκιά αγωνία δε θέλω να παραπονιέμαι καθόλου , αλλά αγωνία. 

Ολα καλά θα πάνε ... εγώ έχω την άλλη Τετάρτη υπέρηχο  ..... λόγω της υπεροχής ιδέας μου να πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες , χαχαχα!!!! 

Υπομονή και θετικές σκέψεις !!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Εγώ κορίτσια έχω κ κρυαδες κ δυσκοιλιότητα! Τώρα βέβαια για τη δυσκοιλιότητα έχει παίξει ρόλο και η πολύ μεγάλη αλλαγή στη διατροφή λόγω αηδιας για τα περισσότερα.. Εύχομαι να ακούσετε καρδούλα όσες δεν έχετε ακόμα, ήταν μοναδική εμπειρία! Εγώ ζήτησα κ να τραβήξω βίντεο την ώρα που την ακούγαμε κ έτσι έχω αυτό το υπέροχο βίντεο στο κινητό μου!! 

• Μου αρέσει 4

Efh1p3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα, @Katzei1982συγνώμη αλλά τώρα το είδα, Σήμερα μπήκα στην 7η. 

Καλημέρα, @Balloo εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με τα δόντια μου, ξαφνικά έχω πόνους στα ούλα! Αφόρητους! Φαντάζομαι πως είσαι εσύ που μάλλον χαλάει το δόντι! Κάνω πλύσεις με listering και με ανακουφίζει λίγο! Ρώτα τον γιατρό σου εάν επιτρέπεται να πας σε οδοντίατρο, διότι σε βλέπω να υποφέρεις! Περαστικούλια

Ευχαριστώ!! Θα αντέξω, όσο μπορώ, μέχρι να μπω δεύτερο τρίμηνο. 4 εβδομάδες ακόμα.. Η γιατρός μου επιτρέπει μέχρι 3 ντεπόν 500mg ημερησίως. Μόλις πήρα το πρώτο, γιατί δεν άντεχα άλλο. Τι γκαντεμιά είναι αυτή..νομίζω ότι ενεργοποιήθηκε και ο φρονιμίτης! Ό,τι δεν έπαθα μια ζωή, θα τα πάθω όλα τώρα μαζεμένα μου φαίνεται! Αυτό με τα ούλα που λες, διάβασα ότι παίζει πολύ στην εγκυμοσύνη.

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα !! 
Γιατι είναι άτιμη η 6η ;;; 
Μη λες τέτοια ... αυτήν διανύω... 

Εγω να μην το γρουσουζέψω είμαι μια χαρά και μάλιστα σκεφτόμουν ότι με δίδυμα θα είναι δίπλα τα συμπτώματα ... αλλά όχι ακόμη τουλάχιστον :) 

Και γω μαζί σου.. Στην 6η βδομάδα και τίποτα. Φτου φτου μόνο λίγο υπνηλία.. 

• Μου αρέσει 3

Ecjtp3.png

Γεια σας και από εμένα! Πρώτο ραντεβού στον γυναικολόγο σήμερα. Μου είπε ότι αύριο μπαίνω στην 6η εβδομάδα και όχι στην 7η όπως νόμιζα εγώ. Είδαμε τον σάκο και ήταν πολύ όμορφο γιατί είχε σχήμα καρδούλα <3 δεν ακούσαμε την καρδούλα όμως, είναι πολύ νωρίς. Την άλλη Δευτέρα έχω ξανά ραντεβού. Από εξετάσεις είχα κάνει τα περισσότερα οπότε μου πρόσθεσε μόνο της θρομβοφιλίας που δεν είχα κάνει. Σχετικά με τα υπόλοιπα:

*όχι σεξ το 1ο 3μηνο

*όχι βάρη

*όχι surf (είχα κανονίσει διακοπές για surf τον Αύγουστο τρομάρα μου)

*όχι ωμά ψάρια και κρέατα

*όχι φρούτα & σαλάτες έξω

*με τον καφέ ήταν οκ. Χωρίς υπερβολές. Μέχρι 2 την ημέρα. Να μην ανεβάζεις παλμούς.

*καθημερινό ντουζ και πολύ καλή υγιεινή στην κάτω περιοχή. 

*μακριά από τα ζώα λόγω μικροβίων. Εδώ μου τα χάλασε λίγο γιατί έχουμε 2 σκυλιά & 1 γάτα. 

* και μου σύστηε το Pregnacare να παίρνω που έχει και διάφορες βιταμίνες & φολικο οξύ. 

• Μου αρέσει 4

Μπράβο!! Μια χαρά τα νέα σου! 

Μου τη σπάνε οι γιατροί που έχουν θέμα με τα ζώα, αλήθεια. Τι θα πει, μακριά από τα ζώα, λόγω μικροβίων..? Μου θυμίζει αυτούς τους παλιούς γιατρούς που έλεγαν να μην έχεις γάτα στο σπίτι αν θέλεις να κάνεις παιδί. Ευτυχώς οι καιροί άλλαξαν. Η οδηγία που έχω εγώ για τα ζωάκια μου είναι να μην ασχολούμαι με την τουαλέτα τον γατιών. Κι αν χρειαστεί, να φοράω οπωσδήποτε γάντια και μετά να απολυμανω τα χέρια μου πολύ καλά.

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

4 ώρες πρίν, Balloo είπε:

Μπράβο!! Μια χαρά τα νέα σου! 

Μου τη σπάνε οι γιατροί που έχουν θέμα με τα ζώα, αλήθεια. Τι θα πει, μακριά από τα ζώα, λόγω μικροβίων..? Μου θυμίζει αυτούς τους παλιούς γιατρούς που έλεγαν να μην έχεις γάτα στο σπίτι αν θέλεις να κάνεις παιδί. Ευτυχώς οι καιροί άλλαξαν. Η οδηγία που έχω εγώ για τα ζωάκια μου είναι να μην ασχολούμαι με την τουαλέτα τον γατιών. Κι αν χρειαστεί, να φοράω οπωσδήποτε γάντια και μετά να απολυμανω τα χέρια μου πολύ καλά.

Συμφωνώ, δε μπορούμε να κάνουμε πέρα τα ζωάκια μας! Μιλάμε για ζώα εμβολιασμενα που αποτελούν μέλη της οικογένειας! Οι οδηγίες για την τουαλέτα των γατών ναι όσο τηρούνται τα μέτρα υγιεινής δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα.

• Μου αρέσει 2

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

@Renaki80 @Geo Jo που είστε βρε κοριτσάκια? Περιμένουμε νέα ❤️❤️❤️

Εδωωωωω!!!! Ειμαι 6w 1d !!! Ακουσαμε και καρδουλα!!! Ραντεβου στις 2/7 παλι! Ειμαι πολυ συγκινημενη!!! Εσυ Balloo πως εισαι;

• Μου αρέσει 6

Just now, Balloo είπε:

@Renaki80 @Geo Jo που είστε βρε κοριτσάκια? Περιμένουμε νέα ❤️❤️❤️

Λοιπόν τα δικά μου νέα!!!Είμαι 6w6d! για άλλη μία φορά δεν άκουσαμε καρδιά :-(❤️την βλέπουμε να χτυπάει κανονικότατα,  το μέγεθος είναι μια χαρά, λεκιθικός σάκος είναι μια χαρά, απλά μου είπε ότι είναι πολύ βαθιά μέσα. Απλά δεν ακούγεται καμπάνα που θα ήθελε! ΕΧΕΙ ξανασυμβεί  και σε άλλες κοπέλες αυτο! Ακούσαμε ένα αχνό χτύπο, 2-3 για την ακρίβεια , Αλλά βαθιάαααα μέσα! Στο βάθος κήπος, ένα πράγμα!!! Εντάξει πρέπει και να τον Ρώτησα εάν όλα είναι καλά, πάνω από 10 φορές! τώρα ξανά την Πέμπτη για να Ακούσουμε ξανά Και καθαρά την καρδούλα. αύριο με έστειλε να κάνω γενικές εξετάσεις Και να τις έχω μαζί μου στον υπέρηχο της Πέμπτης.

Για να γελάσετε και λιγο:

Του είπα «γιατρέ έχω αναγούλες» Μου λέει «χαίρομαι», «Γιατρέ κάνω εμετούς» Μου λέει «πολύ χαίρομαι».....λέω...μαααα....Λέει «Άκου να δεις, εσύ θα υποφέρεις και εγώ θα χαίρομαι» Εντάξει γελάγαμε πολύ ώρα,  γιατι πρέπει να είδε τον πανικό μου, για να μην πω την τρέλα μου :-P Κ απλά μου είπε ότι είναι όλα καλά, που έχω τετοια συμπτώματα!!! Και το εμβρυάκι φαίνεται δυνατό και τα πάει μια χαρά! 

Μακάρι βρε κορίτσια τι να πω; μακάρι να πάνε όλα καλά!! Θα τρελαθώ μέχρι την Πέμπτη....ουφφφφ 

Just now, Geo Jo είπε:

Εδωωωωω!!!! Ειμαι 6w 1d !!! Ακουσαμε και καρδουλα!!! Ραντεβου στις 2/7 παλι! Ειμαι πολυ συγκινημενη!!! Εσυ Balloo πως εισαι;

Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά θα πάνε! Πολύ χάρηκα! Φιλιά

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 2

KerXp3.png

:wub:Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!! Σήμερα ακουσαμε καρδούλα κ ειπα να συμμετεχω δειλα δειλα στην ομάδα. Μετα απο μια αποβολη 2ο τριμήνου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτη τη φορα το γεγονός, αλλα σαν γυναίκα χρειαζομαι κ την επικοινωνία και την συμπαράστασή μου! Εύχομαι σε ολες μας μια ευχάριστη τελειομηνη εγκυμοσύνη! ;)

• Μου αρέσει 11

Just now, Renaki80 είπε:

Λοιπόν τα δικά μου νέα!!!Είμαι 6w6d! για άλλη μία φορά δεν άκουσαμε καρδιά :-(❤️την βλέπουμε να χτυπάει κανονικότατα,  το μέγεθος είναι μια χαρά, λεκιθικός σάκος είναι μια χαρά, απλά μου είπε ότι είναι πολύ βαθιά μέσα. Απλά δεν ακούγεται καμπάνα που θα ήθελε! ΕΧΕΙ ξανασυμβεί  και σε άλλες κοπέλες αυτο! Ακούσαμε ένα αχνό χτύπο, 2-3 για την ακρίβεια , Αλλά βαθιάαααα μέσα! Στο βάθος κήπος, ένα πράγμα!!! Εντάξει πρέπει και να τον Ρώτησα εάν όλα είναι καλά, πάνω από 10 φορές! τώρα ξανά την Πέμπτη για να Ακούσουμε ξανά Και καθαρά την καρδούλα. αύριο με έστειλε να κάνω γενικές εξετάσεις Και να τις έχω μαζί μου στον υπέρηχο της Πέμπτης.

Για να γελάσετε και λιγο:

Του είπα «γιατρέ έχω αναγούλες» Μου λέει «χαίρομαι», «Γιατρέ κάνω εμετούς» Μου λέει «πολύ χαίρομαι».....λέω...μαααα....Λέει «Άκου να δεις, εσύ θα υποφέρεις και εγώ θα χαίρομαι» Εντάξει γελάγαμε πολύ ώρα,  γιατι πρέπει να είδε τον πανικό μου, για να μην πω την τρέλα μου :-P Κ απλά μου είπε ότι είναι όλα καλά, που έχω τετοια συμπτώματα!!! Και το εμβρυάκι φαίνεται δυνατό και τα πάει μια χαρά! 

Μακάρι βρε κορίτσια τι να πω; μακάρι να πάνε όλα καλά!! Θα τρελαθώ μέχρι την Πέμπτη....ουφφφφ 

Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά θα πάνε! Πολύ χάρηκα! Φιλιά

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Με το καλο και εσυ! Και μενα μου εδωσε ενα κατεβατο εξετασεις που θα τις παω στον επομενο υπερηχο. Μου ειπε επισης οτι η καρδουλα θα ακουστει πιο εντονα την επομενη φορα! Οσο για τα συμπτωματα, δεν εχω ακομα αναγουλες και εμετους παρα μονο ζαλαδες, κουραση και μια μικρη ενοχληση στο στομαχι

Just now, Paris.33 είπε:

:wub:Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!! Σήμερα ακουσαμε καρδούλα κ ειπα να συμμετεχω δειλα δειλα στην ομάδα. Μετα απο μια αποβολη 2ο τριμήνου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας αυτη τη φορα το γεγονός, αλλα σαν γυναίκα χρειαζομαι κ την επικοινωνία και την συμπαράστασή μου! Εύχομαι σε ολες μας μια ευχάριστη τελειομηνη εγκυμοσύνη! ;)

Γεια σου κοριτσι μου! Με το καλο ευχομαι και ολα να πανε τελεια!!! Που θα πανε βεβαιως βεβαιως!!! Ειμαστε εδω για συμπαρασταση η μια στην αλλη! Και γω μετα απο μια αποβολη στην 7η εβδομαδα, αποφασισα να μοιραστω τα ευχαριστα μονο με τους γονεις μου και τον εργοδοτη μου ( για ευνοητους λογους).

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Καλώς μας ήρθες! Με το καλο μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...