Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Efinikolaou είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ σιρόπι ρε συ αυτό το πράγμα! Μπορεί να έπαθε σοκ το στομαχακι σου 

Άχου την μη πω τίποτα...

Πολύ πιθανό!! Ήταν πολύ ωραίο πάντως το είχα πεθυμησει...δεν νομίζω βέβαια να φάω άλλο...

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Αγαπημένη μουυύυ!Είσαι πάλι εγκυουλα???συγχαρητήρια,πολύ χάρηκα!!!με το καλό και το δεύτερο ζουζουνάκι!τα φιλιά μου στην μπέμπα❤

Ναιιι! Και για μας ήταν έκπληξη. 

Θα τις τα δώσω και εσύ στην δικιά σού! 

Υ. Γ. Το κορμακι που τής έχεις βάλει στη φωτογραφία ήταν το αγαπημένο μου.

:wub:

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, Τουτουνι said:

Πολύ πιθανό!! Ήταν πολύ ωραίο πάντως το είχα πεθυμησει...δεν νομίζω βέβαια να φάω άλλο...

Μα κι εσύ μπακλαβά ... Τούρμπο βρε παιδί μου στη ζάχαρη και τόσο φύλλο ...  άτιμες λιγούρες :) 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Άστο καλύτερα μην βάζεις τόσο ζάχαρη στον οργανισμό σου!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Και εμένα η πεθερά μου είναι πολύ καλός άνθρωπος, ψυχούλα.  Και πάρ'όλο που είναι μεγάλη,  83, πάει λαϊκή , μου φέρνει πράγματα,  μας μαγειρεύει.  Τον πεθερό δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω,  τον είχαν χάσει. Δόξα τω θεώ  που την έχω,  γιατι οί γονείς μου μένουν επαρχία 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου! Αχ γιατί να μην εχει κουμπακι "ελεος" με ολα αυτα που διαβαζω για πεθερές και ασχημες καταστασεις! Εγω Ευτυχως δεν εχω κνν θεμα,  αντιθέτως μιλαμε στο τηλέφωνο μερα παρα μερα, για ολα ειδικα για ρουχα κ διακόσμηση με φουλ κους κους,  αφου μετα απο 2 γιους,  βρήκε παρηγορια η γυναίκα.  Δεν τους το έχουμε πει ακόμη ουτε σε γονείς αν και μιαςς κ έχουμε στενες σχεσεις ειναι δυσκολο να κρυβομαστε,  αλλα μετα την αποβολη την 17η, λεω να βεβαιωθω οτι ειναι ολα καλα στην αυχενικη δεν ξερω αν θα ξαναντεχαν κατι ασχημο στο καπακι..  Οποτε υπομονη μεχρι τις 31/7

• Μου αρέσει 4

Just now, @ngelina81 είπε:

Εμείς μένουμε από κάτω δυστυχώς και φαντάσου ότι ηρθε στο σπίτι μας μετά από 5 χρόνια τώρα για πρώτη φορα για 10 λεπτά με το ζόρι κι αυτό γιατί την πίεσε ο άντρας μου να μου κάνει λίγο παρέα (όταν με είχε ο γιατρός ξάπλα λόγω του αίματος που είχα δει)

Μην κάνεις τέτοια λαθη απο μακρια και αγαπημενοι!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Katzei1982 είπε:

Και γω τα ίδια. Ναι μεν τα τρώω αλλά μετά με ανακατεύουν.... Υπομονήηηηη :)

Αχ και εγώ μια από τα ίδια, ότι και να φάω ανακατεύουμαι. Τρώω με όρεξη και μετά το μετανιώνω. Μακάρι όταν κλείσουμε το πρώτο τρίμηνο να φύγει αυτό το συμπτωμα. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Αχ και εγώ μια από τα ίδια, ότι και να φάω ανακατεύουμαι. Τρώω με όρεξη και μετά το μετανιώνω. Μακάρι όταν κλείσουμε το πρώτο τρίμηνο να φύγει αυτό το συμπτωμα. 

Πιστεύω ότι θα φύγει απ ότι μου χουν πει και πρώην φίλες εγκύουλες... Υπομονή φίλη μου θα περάσει και αυτό ❤️

Ecjtp3.png

Κορίτσια αν όλα πάνε καλά σήμερα πρώτα ο Θεός με την αποκόλληση και δούμε καλά το μωρακι μου έχω μια ερώτηση...

Αν και μόνο 9 εβδομάδων έχω κάνει κοιλίτσα και χρειάζομαι ρούχα γιατί δεν έχω τι να φορέσω ,δεν μου κάνουν.

Έχει αγοράσει καμμία σας από Αθήνα κανένα φόρεμα εγκυμοσύνης έτσι φαρδύ ή γενικά ρούχα κατάλληλα; Δώστε καμμία ιδέα που μπορώ να πάω ώστε να τα δοκιμάσω κι όλας και όχι πολύ ακριβά.. έχω δει έχουν τα h&m αλλά δεν έχω βρει καταστήμα να έχει την κατηγορία μέσα...

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sani είπε:

Μην κάνεις τέτοια λαθη απο μακρια και αγαπημενοι!!!

Εχεις δίκιο κορίτσι μου αλλά του έχει κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν ξεκολλάει με τίποτα ο δικός μου από εκεί... Δυστυχώς....

1jUcp3.png

Just now, chris79 είπε:

Μα κι εσύ μπακλαβά ... Τούρμπο βρε παιδί μου στη ζάχαρη και τόσο φύλλο ...  άτιμες λιγούρες :) 

Ναι αλλά τώρα έμαθα δεν το ξανακάνω...ακόμα χαλιά ειμαι

bCX6p3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια αν όλα πάνε καλά σήμερα πρώτα ο Θεός με την αποκόλληση και δούμε καλά το μωρακι μου έχω μια ερώτηση...

Αν και μόνο 9 εβδομάδων έχω κάνει κοιλίτσα και χρειάζομαι ρούχα γιατί δεν έχω τι να φορέσω ,δεν μου κάνουν.

Έχει αγοράσει καμμία σας από Αθήνα κανένα φόρεμα εγκυμοσύνης έτσι φαρδύ ή γενικά ρούχα κατάλληλα; Δώστε καμμία ιδέα που μπορώ να πάω ώστε να τα δοκιμάσω κι όλας και όχι πολύ ακριβά.. έχω δει έχουν τα h&m αλλά δεν έχω βρει καταστήμα να έχει την κατηγορία μέσα...

Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό σήμερα ο υπέρηχος!Και γω έχω κάνει λίγο κοιλίτσα αν και μόνο 10 εβδομάδων. Προς το παρόν φοράω τα ρούχα που ήδη έχω και προτιμώ τις υφασμάτινες παντελόνες & τις ολόσωμες φόρμες. Δεν έχω κοιτάξει κάπου συγκεκριμένα για ρούχα εγκυμοσύνης γιατί θεωρώ ότι είναι νωρίς και εκτός αυτού βολεύομαι με τα ρούχα που έχω ήδη! Από Σεπτέβρη θα πάρω κολάν εγκυμοσύνης από το ίντερνετ & καμιά μπλουζίτσα ριχτή γιατί έρχεται και χειμώνας που εκεί πλέον θα χρειαστούμε άλλαααααααααα ρούχα! Πάντως συμβουλή της αδερφής μου που είναι ήδη μανούλα είναι να μην πάρω πολλά ρούχα γιατί θα φοράω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να αγοράσω τον 6ο μήνα  2-3 κολάν και μπλουζάκια, άντε και 1-2 φορεματάκια αν θέλω να πάω κάπου τις γιορτές! Και όχι καινούργια παπούτσια!!!! Θα πρηστούν τα πόδια και θα πάνε χαμένα!

• Μου αρέσει 3

Just now, Hope.2019 είπε:

Και εγώ τα ίδια!

5qPop3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Πιστεύω ότι θα φύγει απ ότι μου χουν πει και πρώην φίλες εγκύουλες... Υπομονή φίλη μου θα περάσει και αυτό ❤️

Μακάρι! Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα, πέρασα πολύ καλά. Τώρα όλα είναι διαφορετικά. 

Μα που θα πάει, θα περάσει το τρίμηνο αυτό, μετά θα βρούμε αλλά( πχ πέρασαν οι ανακατοσουρες και άνοιξε η όρεξη, θα γίνω 100 κιλά) :)

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...