Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, @ngelina81 είπε:

Η πεθερά...μια πικρή ιστορία...κάνει πως χάρηκε αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι δεν το νιώθει πραγματικά (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Έχει τρελή αδυναμία στον άλλο της τον γιο και στον εγγονό της (δλδ το παιδί του άλλου γιου της) και ζει και αναπνέει μόνο για αυτούς τους δύο. Τον άντρα μου τον έχει κοινώς χεσμενο (συγχωρέστε με για την έκφραση) και τον θέλει μόνο για εξυπηρετήσεις και αγγαρείες. Επίσης έχω καταλάβει οτι μάλλον σκέφτεται και το μοίρασμα της περιουσίας...θέλει να τα πάρει όλα ο εγγονός... Δεν την κρίνω απλά και πριν μείνω έγκυος με στεναχωρουσε με κακίες που έλεγε και συνεχίζει να το κάνει όταν δεν είναι ο άντρας μου μπροστά

Στην ίδια κατάσταση είμαστε...τα δικά μου πεθερικά ζουν & αναπνέουν για τις κόρες τους και τις οικογένειες τους! Είναι παντρεμένες με παιδιά και οι δύο! Έχουν τρελή αδυναμία στους γαμπρούς και τον γιο (τον άντρα μου) τον έχουν γραμμένο! Μόνο για αγγαρίες-εξυπηρετήσεις τον θυμούνται! Από την αρχή είναι απόντες απέναντί μας και έχουν μόνο τυπικές σχέσεις μαζί μας. Τηλέφωνο δεν με παίρνει να δει τι κάνω (ειδικά τώρα) παρά μόνο κάνει παράπονα ότι δεν την παίρνω εγώ. Αν θα πάρει, παίρνει τον άντρα μου και απλά στέλνει χαιρετίσματα για μένα....απλά δεν ασχολούμαι άλλο....

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Τα κερασάκια τα τιμάω κι εγώ αλλά εκεί που τα θέλω και τα τρώω μετά πονάει το στομάχι και ανακατεύομαι. Νομίζω το ένα μωρό θέλει φρούτα και το άλλο junk food... χθες το βράδυ τσάκισα κάτι πατατάκια ... αλλά και αυτά με ανακατέψανε μετά ... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... χαχαχαχα :) 

Και γω τα ίδια. Ναι μεν τα τρώω αλλά μετά με ανακατεύουν.... Υπομονήηηηη :)

Ecjtp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Στην ίδια κατάσταση είμαστε...τα δικά μου πεθερικά ζουν & αναπνέουν για τις κόρες τους και τις οικογένειες τους! Είναι παντρεμένες με παιδιά και οι δύο! Έχουν τρελή αδυναμία στους γαμπρούς και τον γιο (τον άντρα μου) τον έχουν γραμμένο! Μόνο για αγγαρίες-εξυπηρετήσεις τον θυμούνται! Από την αρχή είναι απόντες απέναντί μας και έχουν μόνο τυπικές σχέσεις μαζί μας. Τηλέφωνο δεν με παίρνει να δει τι κάνω (ειδικά τώρα) παρά μόνο κάνει παράπονα ότι δεν την παίρνω εγώ. Αν θα πάρει, παίρνει τον άντρα μου και απλά στέλνει χαιρετίσματα για μένα....απλά δεν ασχολούμαι άλλο....

Εμείς μένουμε από κάτω δυστυχώς και φαντάσου ότι ηρθε στο σπίτι μας μετά από 5 χρόνια τώρα για πρώτη φορα για 10 λεπτά με το ζόρι κι αυτό γιατί την πίεσε ο άντρας μου να μου κάνει λίγο παρέα (όταν με είχε ο γιατρός ξάπλα λόγω του αίματος που είχα δει)

• Λυπημένη/-ος 3

1jUcp3.png

Just now, Sani είπε:

Καλημέρα έλεγχος για τα βασικά συνδρομα και φυλετικά χρωμοσώματα είναι δεν τα ελέγχει όλα το αποτέλεσμα βγαίνει σε πιθανότητες με υψηλά ποσοστά ανίχνευσης πότε περιμένεις αποτελέσματα? Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Χμμ νομίζω αυτό που λεω εγω είναι άλλο !! Ειμαι σήμερα 12 βδομάδων επιτελούς! Το εκανα στις 11 βδομαδες και βγήκαν είδη τα αποτελέσματα σε 6 μέρες αλλα εδώ στην Κύπρο αυτό που εκανα εγω τα ελέγχουν στο ινστιτούτο γενετικής Κύπρου και έλεγχει τα Ολα και σου δείχνει και το φύλο του μωρού, ο γιατρος που παω το κάνει σε όλες τις κοπέλες πριν την αυχενική για να είναι σίγουρος και μου στοίχισε 500€ 

• Μου αρέσει 1

Η πεθερά...μια πικρή ιστορία...κάνει πως χάρηκε αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι δεν το νιώθει πραγματικά (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Έχει τρελή αδυναμία στον άλλο της τον γιο και στον εγγονό της (δλδ το παιδί του άλλου γιου της) και ζει και αναπνέει μόνο για αυτούς τους δύο. Τον άντρα μου τον έχει κοινώς χεσμενο (συγχωρέστε με για την έκφραση) και τον θέλει μόνο για εξυπηρετήσεις και αγγαρείες. Επίσης έχω καταλάβει οτι μάλλον σκέφτεται και το μοίρασμα της περιουσίας...θέλει να τα πάρει όλα ο εγγονός... Δεν την κρίνω απλά και πριν μείνω έγκυος με στεναχωρουσε με κακίες που έλεγε και συνεχίζει να το κάνει όταν δεν είναι ο άντρας μου μπροστά

Θα την είχα σφάξει στο γόνατο... Καλά κάνω εγώ που δεν θελω πολλά πολλά. Βέβαια καμία σχέση ευτυχώς είναι και οι δύο γονείς του καλοί.. Αλλά η πεθερά είναι του τύπου μέσα σε όλα.. Έλα μου όμως που αυτά δεν περνάνε στην κοντη..... Χαχα τα χω βάλει όλα σε τάξη και ο καθένας ξέρει μέχρι που τον παίρνει... 

• Χαχα 6

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς μένουμε από κάτω δυστυχώς και φαντάσου ότι ηρθε στο σπίτι μας μετά από 5 χρόνια τώρα για πρώτη φορα για 10 λεπτά με το ζόρι κι αυτό γιατί την πίεσε ο άντρας μου να μου κάνει λίγο παρέα (όταν με είχε ο γιατρός ξάπλα λόγω του αίματος που είχα δει)

Εμένα στα 4 χρόνια έχουν έρθει 12 φορές....σε γιορτές δηλαδή & αν θα τους καλέσουμε εμείς για φαγητό...και αυτό με το ζόρι και πάντα με το ρολόι στο χέρι. Ευτυχώς ο άντρας μου με υποστηρίζει! Και πλέον δεν πολυδίνω σημασία και ειδικά στην κατάσταση που είμαι.

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, chris79 είπε:

Είμαστε ίδια περίπτωση ... το ένα μωρό της υγιεινής και το άλλο της σαβούρας !! 

Να μην ασχολείσαι καν κορίτσι μου ! Αν ισχύουν αυτά που γράφεις είναι άνθρωπος που δεν αξίζει καν να ασχολείσαι. Γράψε την και μακριά όσο μπορείς ... 

Φαντάζεσαι να είναι όντως έτσι?χαχαχα 

Το ένα να θέλει μπρόκολο και το άλλο κρέμα βανίλια γιώτης??Χαχαχαχαχ 

Εδώ που τα λέμε άνετα κατεβάζω ένα ολόκληρο κουτί από αυτή την κρέμα στην καθισιά μου..

Αχ ειλικρινά μερικοί άνθρωποι είναι για ξύλο.. έτσι είναι και η πεθερά της αδερφής μου .

Είμαι τόσο τυχερή με την δικιά μου πεθερά ειλικρινά. Κάθε βδομάδα στέλνει από το χωριό πράγματα για να φάει το κορίτσι της λέει! Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ..νιώθω πολύ τυχερή!

Just now, Katzei1982 είπε:

Θεααααα χαχα

Έχω ταράξει τα κεράσια και τα νεκταρινια... Δηλ. Μπορεί να μην τρώω φαΐ αρκετό αλλά τα φρουτάκια τα τιμάω και με το παραπανω... Για αυτό και το αποχετευτικο σύστημα λειτουργεί ρολόι χαχαχα

Καλό κανουν!!! 

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou said:

Εδώ που τα λέμε άνετα κατεβάζω ένα ολόκληρο κουτί από αυτή την κρέμα στην καθισιά μου..

Αχ ειλικρινά μερικοί άνθρωποι είναι για ξύλο.. έτσι είναι και η πεθερά της αδερφής μου .

Είμαι τόσο τυχερή με την δικιά μου πεθερά ειλικρινά. Κάθε βδομάδα στέλνει από το χωριό πράγματα για να φάει το κορίτσι της λέει! Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ..νιώθω πολύ τυχερή!

Καλό κανουν!!! 

Εγώ τρώω κρέμουλα Σταμου και την έδινα και στο γιο μου όταν ήταν μωρό κάποιες μέρες αντί για ρυζάλευρο ... μιαμ μιαμ με κανελιτσα από πάνω !! 
Ουφ τι μου τη θύμισες τώρα ... κι είμαι γραφείο και την ξέχασα σπίτι και ανακατεύομαι κι από πάνω 

χαχαχαχα απόλυτη τρέλα !!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo Jo είπε:

Εμένα στα 4 χρόνια έχουν έρθει 12 φορές....σε γιορτές δηλαδή & αν θα τους καλέσουμε εμείς για φαγητό...και αυτό με το ζόρι και πάντα με το ρολόι στο χέρι. Ευτυχώς ο άντρας μου με υποστηρίζει! Και πλέον δεν πολυδίνω σημασία και ειδικά στην κατάσταση που είμαι.

Ο δικός μου χαμπάρι δεν έχει πάρει γιατί μπροστά του στάζει μέλι. Ότι και να πω εγώ θα βγω η κακια. Κρατάω αποστάσεις... Κάνω κι εγώ την καλή μπροστά στον άντρα μου και όταν είμαστε μόνες μας και μου πετάει κακίες την τακτοποιώ κι εγώ με το ίδιο νόμισμα.... αλλά γιατί να το κάνουμε αυτό...; Και μου το είχε πει ένας ξάδερφος του άντρα μου πιο παλιά...να την προσέχω γιατί κατά βάθος είναι πολύ κακία και μουλωχτη... Από τότε τον έκανε πέρα ο άντρας μου τον συγκεκριμένο ξάδερφο...

• Λυπημένη/-ος 1

1jUcp3.png

Just now, chris79 είπε:

Εγώ τρώω κρέμουλα Σταμου και την έδινα και στο γιο μου όταν ήταν μωρό κάποιες μέρες αντί για ρυζάλευρο ... μιαμ μιαμ με κανελιτσα από πάνω !! 
Ουφ τι μου τη θύμισες τώρα ... κι είμαι γραφείο και την ξέχασα σπίτι και ανακατεύομαι κι από πάνω 

χαχαχαχα απόλυτη τρέλα !!!! 

Ειναι γλυκιά αυτή ε? Γαμωτο δεν μπορώ να την φάω :(

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Τυχερή είσαι.... Εμένα μου πήρε πορτοκάλια λέει από τη λαϊκή και θα μου τα έφερνε και καλά....δεν τα είδα ποτέ...παίζει να είπε στον άντρα μου οτι δεν τα ήθελα... κάνει συνέχεια κάτι τέτοια χαζά...

1jUcp3.png

Τυχερή είσαι.... Εμένα μου πήρε πορτοκάλια λέει από τη λαϊκή και θα μου τα έφερνε και καλά....δεν τα είδα ποτέ...παίζει να είπε στον άντρα μου οτι δεν τα ήθελα... κάνει συνέχεια κάτι τέτοια χαζά...

Επιμένω φίλη μου. Καντο να φανεί σαν ατύχημα και γω θα πω ότι εκείνη την ημέρα ήσουν όλη την ώρα μαζί μου χαχαχαχα

• Χαχα 3

Ecjtp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Καλά κι εμένα που με παίρνει που και που είναι για να μου πει για τον άλλο της τον γιο πόσο άξιος είναι και ότι αυτή ενώ ήταν έγκυος έκανε όλες τις δουλειές και σήκωνε βάρη και δεν πήρε κανένα φάρμακο και ούτε την είδε γιατρός, ούτε έκανε εξετάσεις κάθε τρεις και λίγο και έβγαλε 2 παιδαρους... Καλύτερα να μην επαιρνε καθόλου...

Just now, Katzei1982 είπε:

Επιμένω φίλη μου. Καντο να φανεί σαν ατύχημα και γω θα πω ότι εκείνη την ημέρα ήσουν όλη την ώρα μαζί μου χαχαχαχα

Χαχαχα....είσαι πολύ φίλη μου!!!! Να το ξέρεις!!!!

• Χαχα 1

1jUcp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ κορίτσια μου τελικά με έφαγε ο μπακλαβάς...απ' την ώρα που τον έφαγα είμαι όλο ανακατοσουρες!!! Τα τουτουνακια μου δεν θέλουν σιροπιαστα!

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ σιρόπι ρε συ αυτό το πράγμα! Μπορεί να έπαθε σοκ το στομαχακι σου 

Άχου την μη πω τίποτα...

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...