Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε, πως νιώθετε σήμερα; Εγώ μια χαρά προς το παρόν! Αισίως 10η εβδομάδα! Όσο γι αυτό που λέγατε χθες, εγώ μόνο στον εργοδότη μου έχω ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, γονείς-πεθερικά & αδέρφια.

Μετά την αυχενική θα το πω σιγά σιγά και στους υπόλοιπους του κύκλου μου! Και μιας και ανέφερα την λέξη "πεθερικά", αλήθεια εσείς πως τα πάτε με τις πεθερές σας??? Χάρηκαν όταν τους το ανακοινώσατε?

Καλημέρα!! Εμένα χάρηκαν πάρα πολύ!!! Ο πεθερός μου έβαλε και τα κλάματα!!!

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα και από εμένα, το ξέρουν οι γονείς, 3 φίλοι & καταναγκαστικά το είπα στο γραφείο προσωπικού και στον προϊστάμενο,  γιατί έφτιαξα ένα χαρτί για να δουλεύω από το σπίτι. Μυστικό που το ξέρουν δύο, δεν είναι μυστικό και λογικά το ξέρει όλο το σύμπαν εκεί μέσα και με χαλάει πολύ αυτό. Θα προτιμούσα να το πω στα αδέλφια παρά να το ξέρει ο κάθε πικραμένος στην δουλειά μου! Τέλος πάντων, ας πάνε όλα καλά και να μην το γλωσσοφάνε και δεν πειράζει! Φοβάμαι πολύ να το πω, γιατί φοβάμαι μην τύχει η στραβή και άντε να εξηγείς! Ήξεραν για όλες τις εξωσωματικές και είχα την στεναχώρια της αποτυχίας, έπρεπε να εξηγήσω και στον καθένα τι έγινε!!!! 
Βρε κορίτσια μετά την αυχενική είναι πιο δύσκολο να αποβάλλεις; Γι αυτό είναι τόσο κρίσιμη; Ή και γιατί βλέπεις εάν είναι καλά και υγιής το μωρό; Ή και τα δύο; 

εγώ απόψε το βράδυ αγανάκτησα! Είχα απίστευτες εξάψεις! Ίδρωνα, ξε-ίδρωνα όλο το βράδυ! Δεν το είχα ξαναπάθει τόσο έντονα ποτέ! 
Χώρια το άγχος του Βουλώματος του αποχετευτικού συστήματος!

Ολο το βράδυ το μάτι γαρίδα!!! 

Να κάνω μια χαζή και ανίδεη ερώτηση; Μπορεί το μωρό να σταματήσει να ζει μέσα σου και εσύ να μην έχεις καμία ένδειξη;;; Πχ αιμοραγία πόνους κλπ;;; 

Αχ Ρενακι μου κι εγώ το σκέφτομαι αυτο καμία φορά!! Και να σου πω την αλήθεια είναι απόλυτα λογικό να σκεφτόμαστε έτσι...δεν έχουμε περάσει και λίγα... Όλα.καλα θα πάνε όμως!!!!

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλημέρα!!

Δεν ξέρω αλλά κάνω συνέχεια άσχημες σκέψεις... Είναι 2-3 μέρες που πονάω συνεχόμενα...

Βρε Έφη μου γιατί δεν πας στο γιατρό να δεις τι γινεται.? Εγώ όταν με κυριεύει το άγχος και δεν μπορώ να το κοντρολαρω παω στο γιατρό... Μα πας κι εσύ να δεις ότι είναι όλα καλά για να μην βασανίζεσαι!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Εγώ μετά την αποκόλληση του Σαββάτου θα πάω σήμερα γιατρό για υπέρηχο. Έχω πολύ αγωνία..

Εγώ κοριτσια μου το έχω ανακοινώσει στους γονείς μας.. Χάρηκαν παρα πολύ γιατί ξέρανε ότι είχαμε πρόβλημα.. δεν τους είπαμε για την εξωσωματική γιατί θα μας αγχωναν περισσότερο. Αλλά συγκινήθηκαν

Στη δουλειά το είπα χθες αναγκαστικά λόγω της αποκόλλησης και η αλήθεια είναι ότι σοκαριστικα με τη στάση του αφεντικού μου. Είναι πολύ baby friendly το γραφείο.. φανταστείτε μου είπε προτεραιότητα για μένα τώρα να είναι αυτό το μωρό που είναι θείο δώρο!

• Μου αρέσει 5

kJQgp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα!! Εμένα χάρηκαν πάρα πολύ!!! Ο πεθερός μου έβαλε και τα κλάματα!!!

Αχ Ρενακι μου κι εγώ το σκέφτομαι αυτο καμία φορά!! Και να σου πω την αλήθεια είναι απόλυτα λογικό να σκεφτόμαστε έτσι...δεν έχουμε περάσει και λίγα... Όλα.καλα θα πάνε όμως!!!!

Βρε Έφη μου γιατί δεν πας στο γιατρό να δεις τι γινεται.? Εγώ όταν με κυριεύει το άγχος και δεν μπορώ να το κοντρολαρω παω στο γιατρό... Μα πας κι εσύ να δεις ότι είναι όλα καλά για να μην βασανίζεσαι!!!

Τον πήρα τηλ αλλά μου είπε απλά να αυξήσω το μαγνήσιο...Όχι να πάω από εκεί 

5qPop3.png

Για την εξωσωματική που έκανα ξέρουν μόνο οι γονείς μου, ο εργοδότης μου και η αδερφή μου! Ούτε καν τα πεθερικά μου! Εμένα τα πεθερικά κράτησαν τυπική στάση όταν τους το ανακοινώσαμε. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, μία συγκρατημένη χαρά. Είχα βιώσει και μία αποβολή πριν 2 χρόνια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Πόσο δίκιο έχετε!!! Έφαγα μια τυρόπιτα και ίσιωσα! Μας πιάνει τρέλα ώρες ώρες! Τι να πω;;; 

Ευχαριστώ και σας φιλώ

Χαχα η τυρόπιτα πάντα τα ισιωνει όλα!

Περα από την πλάκα όταν νοιώθεις άγχος χάιδευε την κοιλίτσα και μιλά στο μωρό..

Εγώ όταν είχα φρικαρει με το αίμα του μίλαγα και του έλεγα είσαι δυνατό, μείνε εκεί που είσαι και η μανούλα θα σε προσέχει.  Ξέρω δεν ακούει αλλά αυτό με ηρέμησε!

Εγώ σήμερα ευτυχώς έχω καφέ μόνο.. από προχθές δεν είδα κόκκινο αίμα.

Μην ανησυχείς κορίτσι μου , όλα πάνε καλά. Πίστεψε το!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά... Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν σήμερα υπέρηχο... Εγώ ακόμα από ορεξουλα μηδέν έχασα και άλλο κιλακι.. Μόνο φρούτα θέλω να τρώω.. Αφού λέω αυτό το μωρό θα γίνει μανάβης.. Χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά... Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν σήμερα υπέρηχο... Εγώ ακόμα από ορεξουλα μηδέν έχασα και άλλο κιλακι.. Μόνο φρούτα θέλω να τρώω.. Αφού λέω αυτό το μωρό θα γίνει μανάβης.. Χαχαχα

Εγώ κορίτσια πάω να φάω μπακλαβά!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Να πας σε άλλον...σημασία έχει να είσαι ήρεμη.!!!!

Περιμένω να με πάρει πίσω πάλι...ξέρεις και οι συχνοί υπέρηχοί δεν κάνουν καλό από ότι έχω διαβάσει..οπότε είναι και λίγο δικοπο μαχαίρι 

Αυτό με τα φρούτα το έχω και εγώ !!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ κορίτσια πάω να φάω μπακλαβά!!!

Θεααααα χαχα

Just now, Efinikolaou είπε:

Περιμένω να με πάρει πίσω πάλι...ξέρεις και οι συχνοί υπέρηχοί δεν κάνουν καλό από ότι έχω διαβάσει..οπότε είναι και λίγο δικοπο μαχαίρι 

Αυτό με τα φρούτα το έχω και εγώ !!

Έχω ταράξει τα κεράσια και τα νεκταρινια... Δηλ. Μπορεί να μην τρώω φαΐ αρκετό αλλά τα φρουτάκια τα τιμάω και με το παραπανω... Για αυτό και το αποχετευτικο σύστημα λειτουργεί ρολόι χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 said:

Θεααααα χαχα

Έχω ταράξει τα κεράσια και τα νεκταρινια... Δηλ. Μπορεί να μην τρώω φαΐ αρκετό αλλά τα φρουτάκια τα τιμάω και με το παραπανω... Για αυτό και το αποχετευτικο σύστημα λειτουργεί ρολόι χαχαχα

Τα κερασάκια τα τιμάω κι εγώ αλλά εκεί που τα θέλω και τα τρώω μετά πονάει το στομάχι και ανακατεύομαι. Νομίζω το ένα μωρό θέλει φρούτα και το άλλο junk food... χθες το βράδυ τσάκισα κάτι πατατάκια ... αλλά και αυτά με ανακατέψανε μετά ... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... χαχαχαχα :) 

• Χαχα 3

Just now, chris79 είπε:

Τα κερασάκια τα τιμάω κι εγώ αλλά εκεί που τα θέλω και τα τρώω μετά πονάει το στομάχι και ανακατεύομαι. Νομίζω το ένα μωρό θέλει φρούτα και το άλλο junk food... χθες το βράδυ τσάκισα κάτι πατατάκια ... αλλά και αυτά με ανακατέψανε μετά ... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... χαχαχαχα :) 

Αχ και εγώ τα ίδια ρε συ ! Έφαγα και εγώ πατατάκια εχθές!!

Θεααααα χαχα

Μιλάμε για πολύ φρούτό!! Κεράσια, γερμαδες και βερίκοκα εγώ!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

πρίν από 35 λεπτά , Geo Jo είπε:

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε, πως νιώθετε σήμερα; Εγώ μια χαρά προς το παρόν! Αισίως 10η εβδομάδα! Όσο γι αυτό που λέγατε χθες, εγώ μόνο στον εργοδότη μου έχω ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, γονείς-πεθερικά & αδέρφια.

Μετά την αυχενική θα το πω σιγά σιγά και στους υπόλοιπους του κύκλου μου! Και μιας και ανέφερα την λέξη "πεθερικά", αλήθεια εσείς πως τα πάτε με τις πεθερές σας??? Χάρηκαν όταν τους το ανακοινώσατε?

Η πεθερά...μια πικρή ιστορία...κάνει πως χάρηκε αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι δεν το νιώθει πραγματικά (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Έχει τρελή αδυναμία στον άλλο της τον γιο και στον εγγονό της (δλδ το παιδί του άλλου γιου της) και ζει και αναπνέει μόνο για αυτούς τους δύο. Τον άντρα μου τον έχει κοινώς χεσμενο (συγχωρέστε με για την έκφραση) και τον θέλει μόνο για εξυπηρετήσεις και αγγαρείες. Επίσης έχω καταλάβει οτι μάλλον σκέφτεται και το μοίρασμα της περιουσίας...θέλει να τα πάρει όλα ο εγγονός... Δεν την κρίνω απλά και πριν μείνω έγκυος με στεναχωρουσε με κακίες που έλεγε και συνεχίζει να το κάνει όταν δεν είναι ο άντρας μου μπροστά

• Λυπημένη/-ος 4

1jUcp3.png

Just now, Efinikolaou said:

Αχ και εγώ τα ίδια ρε συ ! Έφαγα και εγώ πατατάκια εχθές!!

Μιλάμε για πολύ φρούτό!! Κεράσια, γερμαδες και βερίκοκα εγώ!

Είμαστε ίδια περίπτωση ... το ένα μωρό της υγιεινής και το άλλο της σαβούρας !! 

Just now, @ngelina81 said:

Η πεθερά...μια πικρή ιστορία...κάνει πως χάρηκε αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι δεν το νιώθει πραγματικά (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Έχει τρελή αδυναμία στον άλλο της τον γιο και στον εγγονό της (δλδ το παιδί του άλλου γιου της) και ζει και αναπνέει μόνο για αυτούς τους δύο. Τον άντρα μου τον έχει κοινώς χεσμενο (συγχωρέστε με για την έκφραση) και τον θέλει μόνο για εξυπηρετήσεις και αγγαρείες. Επίσης έχω καταλάβει οτι μάλλον σκέφτεται και το μοίρασμα της περιουσίας...θέλει να τα πάρει όλα ο εγγονός... Δεν την κρίνω απλά και πριν μείνω έγκυος με στεναχωρουσε με κακίες που έλεγε και συνεχίζει να το κάνει όταν δεν είναι ο άντρας μου μπροστά

Να μην ασχολείσαι καν κορίτσι μου ! Αν ισχύουν αυτά που γράφεις είναι άνθρωπος που δεν αξίζει καν να ασχολείσαι. Γράψε την και μακριά όσο μπορείς ... 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...