Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Εμάς το ξέρει ο κύκλος μας, οικογένεια και φίλοι. Στη δουλειά το έμαθαν μιας που έχω να πάω από την εμβρυομεταφορά. Είμαστε της άποψης ότι οι δικοί μας άνθρωποι δεν είναι μόνο για τις χαρές, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές. Μου έκανε καλό που το γνώριζαν οι φίλοι μου και οι δικοί μου, γιατί με στήριξαν πολύ, από την πρώτη ένεση. 

@Efinikolaou πριν από μία εβδομάδα έγραφα ότι πονούσα πολύ χαμηλά και ειδικά από τα δεξιά, τόσο που δε μπορούσα να τεντωσω το δεξί μου πόδι. Δυο μέρες μου κράτησε. Λογικά θα τα έχουμε αυτά τώρα..είναι που μεγαλώνει η μήτρα μας :)

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η σειρά μου να γράψω.

Είμαι 7+5  και έχω άλλο ένα παιδάκι 15 μηνών. Το θέμα μου είναι ότι θηλαζει ακόμα και αρκετά, δεν τρώει πολύ από τις στέρεες τροφές. Έχει κάποια άλλη κοπέλα ανάλογη εμπειρία; 

Αγαπημένη μουυύυ!Είσαι πάλι εγκυουλα???συγχαρητήρια,πολύ χάρηκα!!!με το καλό και το δεύτερο ζουζουνάκι!τα φιλιά μου στην μπέμπα❤

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, Renula είπε:

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές τους.

Μακάρι να πετύχουμε όλες τον στόχο μας!!!

Εμείς δεν το έχουμε πεί σε κανέναν, με αγώνα το κρατάμε.. γιατί την πρπηγούμενη φορά με παλλίνδρομη στις 8 εβδ.. στενοχωρέσαμε και τους δικούς μας.

Καλημέρα. Και εμείς μετά την προηγούμενη ατυχία δεν το έχουμε πει σε κανέναν,  ακριβώς για τον ίδιο λόγο,  είχαν στεναχωρηθεί πολύ οι γονείς και δεν είναι και μικροί. Να βγει καλή η αυχενικη Παναγία μου να τους το πούμε!!!

@Renula συγχαρητήρια για τον υπέρηχο!!!

Και όποια κοπέλα έχει σήμερα καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε, πως νιώθετε σήμερα; Εγώ μια χαρά προς το παρόν! Αισίως 10η εβδομάδα! Όσο γι αυτό που λέγατε χθες, εγώ μόνο στον εργοδότη μου έχω ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, γονείς-πεθερικά & αδέρφια.

Μετά την αυχενική θα το πω σιγά σιγά και στους υπόλοιπους του κύκλου μου! Και μιας και ανέφερα την λέξη "πεθερικά", αλήθεια εσείς πως τα πάτε με τις πεθερές σας??? Χάρηκαν όταν τους το ανακοινώσατε?

Καλημέρα και από εμένα, το ξέρουν οι γονείς, 3 φίλοι & καταναγκαστικά το είπα στο γραφείο προσωπικού και στον προϊστάμενο,  γιατί έφτιαξα ένα χαρτί για να δουλεύω από το σπίτι. Μυστικό που το ξέρουν δύο, δεν είναι μυστικό και λογικά το ξέρει όλο το σύμπαν εκεί μέσα και με χαλάει πολύ αυτό. Θα προτιμούσα να το πω στα αδέλφια παρά να το ξέρει ο κάθε πικραμένος στην δουλειά μου! Τέλος πάντων, ας πάνε όλα καλά και να μην το γλωσσοφάνε και δεν πειράζει! Φοβάμαι πολύ να το πω, γιατί φοβάμαι μην τύχει η στραβή και άντε να εξηγείς! Ήξεραν για όλες τις εξωσωματικές και είχα την στεναχώρια της αποτυχίας, έπρεπε να εξηγήσω και στον καθένα τι έγινε!!!! 
Βρε κορίτσια μετά την αυχενική είναι πιο δύσκολο να αποβάλλεις; Γι αυτό είναι τόσο κρίσιμη; Ή και γιατί βλέπεις εάν είναι καλά και υγιής το μωρό; Ή και τα δύο; 

εγώ απόψε το βράδυ αγανάκτησα! Είχα απίστευτες εξάψεις! Ίδρωνα, ξε-ίδρωνα όλο το βράδυ! Δεν το είχα ξαναπάθει τόσο έντονα ποτέ! 
Χώρια το άγχος του Βουλώματος του αποχετευτικού συστήματος!

Ολο το βράδυ το μάτι γαρίδα!!! 

Να κάνω μια χαζή και ανίδεη ερώτηση; Μπορεί το μωρό να σταματήσει να ζει μέσα σου και εσύ να μην έχεις καμία ένδειξη;;; Πχ αιμοραγία πόνους κλπ;;; 

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε, πως νιώθετε σήμερα; Εγώ μια χαρά προς το παρόν! Αισίως 10η εβδομάδα! Όσο γι αυτό που λέγατε χθες, εγώ μόνο στον εργοδότη μου έχω ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, γονείς-πεθερικά & αδέρφια.

Μετά την αυχενική θα το πω σιγά σιγά και στους υπόλοιπους του κύκλου μου! Και μιας και ανέφερα την λέξη "πεθερικά", αλήθεια εσείς πως τα πάτε με τις πεθερές σας??? Χάρηκαν όταν τους το ανακοινώσατε?

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Αν χάρηκαν λέει..παιδευόμασταν πάνω από 7 χρόνια!

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα και από εμένα, το ξέρουν οι γονείς, 3 φίλοι & καταναγκαστικά το είπα στο γραφείο προσωπικού και στον προϊστάμενο,  γιατί έφτιαξα ένα χαρτί για να δουλεύω από το σπίτι. Μυστικό που το ξέρουν δύο, δεν είναι μυστικό και λογικά το ξέρει όλο το σύμπαν εκεί μέσα και με χαλάει πολύ αυτό. Θα προτιμούσα να το πω στα αδέλφια παρά να το ξέρει ο κάθε πικραμένος στην δουλειά μου! Τέλος πάντων, ας πάνε όλα καλά και να μην το γλωσσοφάνε και δεν πειράζει! Φοβάμαι πολύ να το πω, γιατί φοβάμαι μην τύχει η στραβή και άντε να εξηγείς! Ήξεραν για όλες τις εξωσωματικές και είχα την στεναχώρια της αποτυχίας, έπρεπε να εξηγήσω και στον καθένα τι έγινε!!!! 
Βρε κορίτσια μετά την αυχενική είναι πιο δύσκολο να αποβάλλεις; Γι αυτό είναι τόσο κρίσιμη; Ή και γιατί βλέπεις εάν είναι καλά και υγιής το μωρό; Ή και τα δύο; 

εγώ απόψε το βράδυ αγανάκτησα! Είχα απίστευτες εξάψεις! Ίδρωνα, ξε-ίδρωνα όλο το βράδυ! Δεν το είχα ξαναπάθει τόσο έντονα ποτέ! 

Να κάνω μια χαζή και ανίδεη ερώτηση; Μπορεί το μωρό να σταματήσει να ζει μέσα σου και εσύ να μην έχεις καμία ένδειξη;;; Πχ αιμοραγία πόνους κλπ;;; 

Ρενάκι μου με περίεργη διάθεση ξύπνησες μάλλον, ε..? Νομίζω ότι μια κοπέλα εδώ από την ομάδα είχε γράψει ότι σε μια αποβολή δεν είχε αίμα. Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό που και που, όμως ειλικρινά δεν υπάρχει νόημα..

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Just now, Renaki80 said:

Καλημέρα ! 
Σε διαβάζω αγχωμένη πολύ ... προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο κορίτσι μου.

Γενικά να ξέρεις όσο περνάνε οι εβδομάδες μικραίνει ο κίνδυνος αποβολής. Μετά την 12η εβδομάδα μειώνεται πολύ γι αυτό και λέμε για την αυχενική αφού γίνεται περίπου τότε και επειδη είναι και η πρώτη σημαντική εξέταση για το μωρό. 
Στην άλλη ερώτηση σου ναι δυστυχώς γίνεται να μην έχεις συμπτώματα και κάτι να έχει πάει στραβά αλλά αν σκεφτόμασταν συνεχεία όλα τα στραβά που μπορούν να γίνουν σε κάθε στάδιο θα είχαμε αποτρελαθεί... σκέψου λίγο θετικά και χαλάρωσε. Το μωράκι σου είναι μια χαρά και θέλει ηρεμία :)  

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Sani είπε:

Κορίτσια σκεφτομαι να κανω το nipt τα αποτελεσματα της αυχενικής ήταν καλα αλλά εχω λιγο αγχος λογω ηλικιας εχετε κάποια φιλη που το έκανε περιμένω τις αποψεις σας!

Κορίτσι μου το nipt είναι η ανάλυση αίματος που φαίνονται όλα τα σύνδρομα και οι χρωμοσωμικες ;; Συγγνώμη ειμαι από Κύπρο και κάπου σας χάνω με αυτές τις εξετάσεις ! Αν ναι το εκανα εγω τωρα πριν την αυχενική ! 

Just now, Geo Jo said:

Καλημέρα !! Εννοείται ότι χάρηκαν και μάλιστα πολύ ! Απλά επειδή η πεθερά μου είχε δίδυμα (είναι ο άντρας μου δίδυμος με τον αδερφό του) και εκείνη δεν το ήξερε και είχε περάσει μεγάλο ζόρι όταν γεννήθηκαν μαζί με τη χαρά νομίζω ξανανιώνει και το ζόρι αυτό ... δεν το λέει αλλά το βλέπω ότι αγχώνεται πολύ για το πως θα τα πάμε όταν με το καλό γεννηθούν ... αλλά από χαρά δεν το συζητάμε καν ... χαρήκανε παρά πολύ ! 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Balloo είπε:

Εμάς το ξέρει ο κύκλος μας, οικογένεια και φίλοι. Στη δουλειά το έμαθαν μιας που έχω να πάω από την εμβρυομεταφορά. Είμαστε της άποψης ότι οι δικοί μας άνθρωποι δεν είναι μόνο για τις χαρές, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές. Μου έκανε καλό που το γνώριζαν οι φίλοι μου και οι δικοί μου, γιατί με στήριξαν πολύ, από την πρώτη ένεση. 

@Efinikolaou πριν από μία εβδομάδα έγραφα ότι πονούσα πολύ χαμηλά και ειδικά από τα δεξιά, τόσο που δε μπορούσα να τεντωσω το δεξί μου πόδι. Δυο μέρες μου κράτησε. Λογικά θα τα έχουμε αυτά τώρα..είναι που μεγαλώνει η μήτρα μας :)

Καλημέρα!!

Δεν ξέρω αλλά κάνω συνέχεια άσχημες σκέψεις... Είναι 2-3 μέρες που πονάω συνεχόμενα...

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou said:

Καλημέρα!!

Δεν ξέρω αλλά κάνω συνέχεια άσχημες σκέψεις... Είναι 2-3 μέρες που πονάω συνεχόμενα...

Εφη μου καλημέρα ! Το ειχα κι εγώ και μετά ειχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν οι μέρες που ήταν να αδιαθετήσω κανονικά. Μετά τις 2/3 μέρες αυτές πέρασε. Και στο γιατρό που ειπα ότι πονάω σε διαφορά σημεία στην κοιλιά συνέχεια μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μην αγχώνεσαι άδικα κορίτσι μου. Ποτέ πας ξανά για υπέρηχο να ηρεμήσεις λίγο ; 

Just now, chris79 είπε:

Εφη μου καλημέρα ! Το ειχα κι εγώ και μετά ειχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν οι μέρες που ήταν να αδιαθετήσω κανονικά. Μετά τις 2/3 μέρες αυτές πέρασε. Και στο γιατρό που ειπα ότι πονάω σε διαφορά σημεία στην κοιλιά συνέχεια μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μην αγχώνεσαι άδικα κορίτσι μου. Ποτέ πας ξανά για υπέρηχο να ηρεμήσεις λίγο ; 

Καλημερούδια!

Δεν ξέρω γιατί δεν είχα ποτέ σταθερή περίοδο γαμωτο! Άσε με αργεί ο υπέρηχος! Πρώτη φορά που θα περάσουν 2 βδομάδες από τον προηγούμενο! Δευτέρα έχω ραντεβού πάλι και έκλεισα Κ Αυχενική στις 11 Αυγούστου!

5qPop3.png

Καλημέρα κι από μένα σε όλη την ομάδα!!! Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχετε υπέρηχο σήμερα!!!!

Κι εγώ καλά πάω από όρεξη...χτες είχα μουσακά...μια χαρά, δεν με πείραξε καθόλου.... Τα βράδια βαραινω λίγο αλλά προσπαθώ ότι φάω να είναι μέχρι τις 8μμ οπότε κάπως έτσι το σώζω...

1jUcp3.png

Just now, Nini- είπε:

Κορίτσι μου το nipt είναι η ανάλυση αίματος που φαίνονται όλα τα σύνδρομα και οι χρωμοσωμικες ;; Συγγνώμη ειμαι από Κύπρο και κάπου σας χάνω με αυτές τις εξετάσεις ! Αν ναι το εκανα εγω τωρα πριν την αυχενική ! 

Καλημέρα έλεγχος για τα βασικά συνδρομα και φυλετικά χρωμοσώματα είναι δεν τα ελέγχει όλα το αποτέλεσμα βγαίνει σε πιθανότητες με υψηλά ποσοστά ανίχνευσης πότε περιμένεις αποτελέσματα? Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Just now, Sani είπε:

Καλημέρα έλεγχος για τα βασικά συνδρομα και φυλετικά χρωμοσώματα είναι δεν τα ελέγχει όλα το αποτέλεσμα βγαίνει σε πιθανότητες με υψηλά ποσοστά ανίχνευσης πότε περιμένεις αποτελέσματα? Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Καλημερα κορίτσια!Μάλλον εννοει την Papp A που γινεται μαζι με την Αυχενική για να βγει το αποτέλεσμα!

Πως πάμε από κεφια?Εγω σουπερ και σήμερα!Ετοιμάζομαι να κατεβω κεντρο 2η μέρα σερί για ανελέητο σοπινγκ θέραπυ!!!

Χθες συμπλήρωσα 4 ωριτσες στα μαγαζιά!!Ψωνισα και μαγιο κι ετοιμαζόμαι για τις διακοπούλες!!!!

Κατα τ αλλα σβήνω μερες μέχρι την Τριτη για πλήρη επαναφορά και ψυχολογικά στην καθημερινότητα μου!!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...