Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Nαι ευτυχως ολα καλα και στη δουλεια και ειναι πολυ χαλαρο το αφεντικο μου. Φααντασου μου ειπε απο εδω και περα προτεραιοτητα για μενα να ειναι αυτο το μωρο. Εμεινα καγκελο μιλαμε.

Εγω ειδα αιμα και χθες 2 φορές.. Σημερα ακομα οχι αλλα συνηθως βλεπω 2 φορες τη μερα. Παρατηρησα οτι αν παω ''τουαλετα'' , καταλαβες πιστευω τι εννοω τοτε βλεπω περισσοτερο.

Αχ θα σκασουμε μεχρι να δουμε οτι ολα πανε καλα.. Υπομονη τι αλλο να κανουμε..

Δυσκολεύεσαι στην τουαλέτα γενικά?

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papaki@ είπε:

κοριτσια τι κάνετε? δεν μπανω πολύ γιατι έχω πολύ αγχος για τα αποτελέσματα της εξέτασης μου και δεν μπορω ζορίζομαι πολύ ψυχολογικά

τα φιλιά μου σε ολες

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα να είναι καλά σου εύχομαι και να χαρείς τα παπάκια σου!!!

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

1 ώρα πρίν, Balloo είπε:

Μυστήριο πράγμα ο χρόνος ρε συ..! Οι μέρες για τους υπερήχους έμοιαζαν αιώνες, ενώ για πότε κλείνουμε τρίμηνο, χαμπάρι δε πήρα! Θα φτάσουμε στις μέρες μας και θα λέμε "μα ΠΩΣ πέρασε ο καιρός.. Σαν χθες μου φαίνεται!"

Μπήκαμε όντως στην 11η βδομαδα!Αντε,λιγο ακομα και το φάγαμε το τριμηνο!Τερμα και τα συμπτωματα,από την επομενη βδομαδα,αν φυγει και το αγχος της αυχενικης πιστευω θα ειμαι άλλος ανθρωπος!!

Θα περπατάω και θα πετάωωω!!

Και τι ωραία,μετά έρχονται 3 βδομαδες διακοπων!!Ανυπομονώωω!!!

• Μου αρέσει 3

hKYcp3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Δυσκολεύεσαι στην τουαλέτα γενικά?

Ειναι με τις μερες του.. Αλλα γενικά εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου οποτε ισως εχει επηρεαστει περισσοτερο..

kJQgp2.png

Just now, @ngelina81 είπε:

Για το πανόραμα τεστ έχω ακούσει ότι οι τιμές παίζουν από 500 εως 1000€ ανάλογα με το πόσα σύνδρομα θέλεις να ψάξεις. Γύρω στα 500 είναι το βασικό πακέτο. Απλά δεν έχω καταλάβει καλά αν τελικά αντικαθιστά την αμνιο ή όχι....

Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την αμνιο ομως έχει σχετικά υψηλά ποσοστά ανίχνευσης σε βασικά σύνδρομα αν δεν βγουν καλά τα αποτελέσματα αναγκαστικά κάνεις αμνιο απλά προσπαθείς να εξαντλησεις ολα τα περιθώρια πριν καταληξεις σε επεμβατικη μεθοδο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η σειρά μου να γράψω.

Είμαι 7+5  και έχω άλλο ένα παιδάκι 15 μηνών. Το θέμα μου είναι ότι θηλαζει ακόμα και αρκετά, δεν τρώει πολύ από τις στέρεες τροφές. Έχει κάποια άλλη κοπέλα ανάλογη εμπειρία; 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η σειρά μου να γράψω.

Είμαι 7+5  και έχω άλλο ένα παιδάκι 15 μηνών. Το θέμα μου είναι ότι θηλαζει ακόμα και αρκετά, δεν τρώει πολύ από τις στέρεες τροφές. Έχει κάποια άλλη κοπέλα ανάλογη εμπειρία; 

Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Δυστυχώς δεν έχω ανάλογη εμπειρία...

1jUcp3.png

Just now, BettySt είπε:

Να σου ζήσει κ με το καλο το νέο μέλος. 

Συμβαίνει στα μωρά που θηλάζουν, είναι φυσιολογικό. Αλεσμένα τρώει ή κομματάκια; 

• Μου αρέσει 1

mij0p3.png

Just now, BettySt είπε:

Καλώς μας ήρθες, με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου! 

• Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

Just now, @ngelina81 είπε:

Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Δυστυχώς δεν έχω ανάλογη εμπειρία...

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Just now, Geonutr-mama είπε:

Να σου ζήσει κ με το καλο το νέο μέλος. 

Συμβαίνει στα μωρά που θηλάζουν, είναι φυσιολογικό. Αλεσμένα τρώει ή κομματάκια; 

Πατημενα με το πιρούνι και κομματάκια, αλλά δεν τρώει ποσότητα. Έχει κόλλημα με το στήθος και ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις(όχι πάντα) , αλλά εγώ φοβάμαι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξένο γάλα δεν θέλει καθόλου.

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Just now, BettySt είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Πατημενα με το πιρούνι και κομματάκια, αλλά δεν τρώει ποσότητα. Έχει κόλλημα με το στήθος και ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις(όχι πάντα) , αλλά εγώ φοβάμαι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξένο γάλα δεν θέλει καθόλου.

Είναι απολύτως νορμαλ. Συνήθως μετά τα 2 τρώνε ικανοποιητικα

Αν είναι οκ στις καμπύλες μην ανησυχείς. Μέχρι 1 πτώση μετά που περπατάνε είναι νορμαλ. Ο θηλασμός δεν προκαλεί τόσες συσπάσεις ώστε να έχεις θέμα εκτός κ αν έχεις κύηση υψηλού κινδύνου. Κ εγω θηλάζω κ είμαι στο 4ο παιδί έγκυος. 

mij0p3.png

Just now, Geonutr-mama είπε:

Είναι απολύτως νορμαλ. Συνήθως μετά τα 2 τρώνε ικανοποιητικα

Αν είναι οκ στις καμπύλες μην ανησυχείς. Μέχρι 1 πτώση μετά που περπατάνε είναι νορμαλ. Ο θηλασμός δεν προκαλεί τόσες συσπάσεις ώστε να έχεις θέμα εκτός κ αν έχεις κύηση υψηλού κινδύνου. Κ εγω θηλάζω κ είμαι στο 4ο παιδί έγκυος. 

Η αλήθεια είναι ότι τούς τελευταίους 2 μήνες έχει χάσει βάρος, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φτιάξει. 

Σε ευχαριστώ πολύ, με ηρεμισες.

Να σού ζήσουν τα παιδάκια και με το καλό το νέο μέλος!

Just now, Renula είπε:

Όλα καλά κορίτσια..

Το μπεμπέ μεγαλώνει και η καρδούλα πάει «κομπρεσέρ» :wub:

Συγχαρητηρια! Ήμαστε σχεδόν μαζί.

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...