Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Papaki@ είπε:

@chris79 & @Hope.2019   μου ειχαν πει οτι κανει 1 εβδομαδα, οπότε μαλλον πέμπτη ή παρασκευή

αφου πήγαμε για υπερηχο την παρασκευή κουνιόντουσαν τα μωράκια δεν το χαρηκα.. εφυγα και ξεχασα να κλεισω και ραντεβου για αυχενική ότι να ναι...

Παπάκι μου γλυκο σε σκεφτόμουν αλλά δεν έστειλα γιατί δεν ήθελα να σε αγχωσω.... Να μας γράψεις τα νέα σου θα περιμένουμε όλες με αγωνία... Εύχομαι όλα να ναι τέλεια και να χαμογελάσεις πάλι γρήγορα... ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papaki@ said:

@chris79 & @Hope.2019   μου ειχαν πει οτι κανει 1 εβδομαδα, οπότε μαλλον πέμπτη ή παρασκευή

αφου πήγαμε για υπερηχο την παρασκευή κουνιόντουσαν τα μωράκια δεν το χαρηκα.. εφυγα και ξεχασα να κλεισω και ραντεβου για αυχενική ότι να ναι...

Κορίτσι μου το καταλαβαίνω ... μέσα από τη καρδιά μου εύχομαι να είναι όλα καλά με τα αποτελέσματα και να είναι όλα αυτά που πέρασες μια εβδομάδα μια κακή παρένθεση σε μια όμορφη εγκυμοσύνη!! 

Just now, Sani είπε:

Κορίτσια σκεφτομαι να κανω το nipt τα αποτελεσματα της αυχενικής ήταν καλα αλλά εχω λιγο αγχος λογω ηλικιας εχετε κάποια φιλη που το έκανε περιμένω τις αποψεις σας!

Αυτή δεν είναι αιματολογική, που στέλνουν το δείγμα Αμερική?

Just now, Papaki@ είπε:

Αχ μωρέ παπάκι.. Εύχομαι να βγουν τα αποτελέσματα κι όλα να είναι τέλεια και να ηρεμήσεις επιτέλους λιγάκι.. Κι αυτή η εξέταση, τόσες μέρες πια.

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Αυτή δεν είναι αιματολογική, που στέλνουν το δείγμα Αμερική?

Αχ μωρέ παπάκι.. Εύχομαι να βγουν τα αποτελέσματα κι όλα να είναι τέλεια και να ηρεμήσεις επιτέλους λιγάκι.. Κι αυτή η εξέταση, τόσες μέρες πια.

Ναι πήρα τώρα τηλ στο κέντρο που εκανα την αυχενικη μου ειπαν οτι στελνουν το δειγμα αιματος Αμερική και σε 15 μέρες περίπου βγαίνουν τα αποτέλεσματα μου πρότειναν να κανω το panorama τα αποτελέσματα βγαίνουν σε πιθανότητες αλλα με μεγαλο ποσοστό "διαγνωσης" το συγκεκριμένο εξεταζει τα 3 βασικά συνδρομα και κάποια φυλετικά που ανιχνευει τα χρωμοσώματα 

Just now, Sani said:

Ναι πήρα τώρα τηλ στο κέντρο που εκανα την αυχενικη μου ειπαν οτι στελνουν το δειγμα αιματος Αμερική και σε 15 μέρες περίπου βγαίνουν τα αποτέλεσματα μου πρότειναν να κανω το panorama τα αποτελέσματα βγαίνουν σε πιθανότητες αλλα με μεγαλο ποσοστό "διαγνωσης" το συγκεκριμένο εξεταζει τα 3 βασικά συνδρομα και κάποια φυλετικά που ανιχνευει τα χρωμοσώματα 

Τιμή σου είπαν ; 

Διαφημίσεις

Just now, Sani είπε:

Χθες το πήρε κάπου το μάτι μου, όχι το panorama συγκεκριμένα, αλλά την εξέταση nipt. Είναι λιγο τσιμπημένη η τιμή, αλλά νομίζω πως αξίζει, μιας που δεν είναι και παρεμβατική, όπως η αμνιοπαρακέντηση. Κι εγώ αναλόγως τα αποτελέσματα θα κινηθώ. Αν είναι έτσι κι έτσι, θα την κάνω. Ηλικιακά είμαι σχεδόν στο όριο (35) και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

MU8lp3.png

Just now, Sani said:

420€ 

Εντάξει παραπάνω το περίμενα ... αλλά φαντάζομαι για δίδυμα είναι παραπάνω ... 

Just now, Balloo said:

Χθες το πήρε κάπου το μάτι μου, όχι το panorama συγκεκριμένα, αλλά την εξέταση nipt. Είναι λιγο τσιμπημένη η τιμή, αλλά νομίζω πως αξίζει, μιας που δεν είναι και παρεμβατική, όπως η αμνιοπαρακέντηση. Κι εγώ αναλόγως τα αποτελέσματα θα κινηθώ. Αν είναι έτσι κι έτσι, θα την κάνω. Ηλικιακά είμαι σχεδόν στο όριο (35) και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

Ηλικιακά νομίζω είσαι μια χαρά ! 

πρίν από 32 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου... από το Σάββατο που είδαμε την αποκόλληση,το αιμάτωμα έβλεπα και χθες αίμα και ρώτησα το γιατρό. Μου είπε είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες ακόμα να βλέπω αίμα.

Αναμένω τηλέφωνο σήμερα να μου πει πότε να με δει. Είχε ακυρωθεί το ραντεβού την περασμένη Πέμπτη και σκέφτομαι ότι θα την είχαμε δει νωρίτερα την αποκόλληση γαμώτο. Η αλήθεια την Παρασκευή κουράστηκα και στη δουλειά και ξέσπασε. Πήρα μια βδομάδα άδεια αφού σήμερα το ανακοίνωσα.

Φοβάμαι κάθε φορα που πάω τουαλέτα.

Μακάρι να μου πει να πάω σήμερα-αύριο.

Ανυπομονώ, μακάρι όλα να πάνε καλά..

Κοριτσάκι μου σε νιώθω απόλυτα να ξέρεις! Εγώ δεν είχα ξανά δει αίμα εκτός από την μέρα που έγινε το κακό, αλλά για να Στο λέει ο γιατρός κάτι θα ξέρει! Προσπάθησε να πάρεις παραπάνω άδεια.. Εγώ κάθε φορά που πήγαν Α τουαλέτα ,έβαζα χαρτάκι από κάτω  .φοβάμαι ακόμα που πάω τουαλέτα..υπομονή!!

5qPop3.png

Just now, Sani είπε:

Λοιπον.Το συζητησα και αυτο με τη γιατρο μου και μου ειπε οτι βοηθαει σε πολυ συγκεκριμενες,σπανιες περιπτωσεις.Το δικο σου ποσοστο σιγουρα δεν το δικαιολογει και δε γινεται μονο λόγω ηλικιας αλλα επι ενδειξεων της αυχενικης.

Εμένα αυτα με καλυπτουν.Ας βγει τοσο καλη αυχενικη οσο η δικη σου και θα πεταω στον 7ο ουρανο!!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Κοριτσάκι μου σε νιώθω απόλυτα να ξέρεις! Εγώ δεν είχα ξανά δει αίμα εκτός από την μέρα που έγινε το κακό, αλλά για να Στο λέει ο γιατρός κάτι θα ξέρει! Προσπάθησε να πάρεις παραπάνω άδεια.. Εγώ κάθε φορά που πήγαν Α τουαλέτα ,έβαζα χαρτάκι από κάτω  .φοβάμαι ακόμα που πάω τουαλέτα..υπομονή!!

Nαι ευτυχως ολα καλα και στη δουλεια και ειναι πολυ χαλαρο το αφεντικο μου. Φααντασου μου ειπε απο εδω και περα προτεραιοτητα για μενα να ειναι αυτο το μωρο. Εμεινα καγκελο μιλαμε.

Εγω ειδα αιμα και χθες 2 φορές.. Σημερα ακομα οχι αλλα συνηθως βλεπω 2 φορες τη μερα. Παρατηρησα οτι αν παω ''τουαλετα'' , καταλαβες πιστευω τι εννοω τοτε βλεπω περισσοτερο.

Αχ θα σκασουμε μεχρι να δουμε οτι ολα πανε καλα.. Υπομονη τι αλλο να κανουμε..

kJQgp2.png

Just now, Sani είπε:

Καλημέρα εγω εδωσα το αίμα 3 μέρες πριν την Αυχενική ετσι οταν τελειωσε ο υπερηχος μας ειπε τα αποτελεσματα αμεσως

Εγω δυστυχως θα τα μαθω την επομενη της αυχενικης τα αιματολογικά.

hKYcp3.png

Just now, Sani είπε:

Η εγκυμοσύνη θέλει υπομονή ολα καλα θα είναι!!!

Μακαρι,φοβαμαι μόνο λόγω ηλικίας αλλα αυτό το μωρο ήρθε την τελευταία στιγμη,στην τελευταια προσπάθεια,πιστευω για να μεινει!!

Είναι το survivorακι μου,έτσι το λέω!!!

Και αν εξαιρεσω μια φορα στην αρχη που ειδα λιγα μπεζ υγρα στο εωρουχο,ουτε καν καφε και τα κανα πάνω μου επειδη δεν ειχα ξαναδει και δεν ηξερα τι σημαίνει δε με ανησυχησε καθολου το καλο μου,ουτε με ταλαιπωρησε ιδιαιτερα με συμπτωματα.

Είναι λοιπόν το τυχερό μου αστεράκι,το survivorακι μου!!:x

• Μου αρέσει 5

hKYcp3.png

Για το πανόραμα τεστ έχω ακούσει ότι οι τιμές παίζουν από 500 εως 1000€ ανάλογα με το πόσα σύνδρομα θέλεις να ψάξεις. Γύρω στα 500 είναι το βασικό πακέτο. Απλά δεν έχω καταλάβει καλά αν τελικά αντικαθιστά την αμνιο ή όχι....

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...