Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρό! Ολα καλα, χερια,  πατουσαρες,  χαμουλης! Αναμενουμε την αυχενικη στις 31 να ειναι καλα παναγιτσα μου 

Μπράβο βρέ !!!!
Άντε να παίρνουμς όλες σειρά !!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου! Κ εγω ειχα αποκολληση κ λογικο ειναι να βλέπεις ακαθαρσιες μερικες κοπέλες βλέπουν για πολλες μερες ή και εβδομάδες.  Καλα εκανες κ πηρες αδεια,  προγεστερονη παιρνεις; οσο ξεκουραζεσαι μονο καλο κανεις κακο όχι! 

Καλημέρα κορίτσι μου..Mε ανυσυχει οτι μεσα στη μερα βλεπω και αιμα. Αλλά ο γιατρος λεει ειμαι φυσιολογικό.

Παιρνω 3 utrogestan 200mg και 1 prolutex ενεση..

kJQgp2.png

Just now, Paris.33 είπε:

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρό! Ολα καλα, χερια,  πατουσαρες,  χαμουλης! Αναμενουμε την αυχενικη στις 31 να ειναι καλα παναγιτσα μου 

Μπράβο κορίτσι μου. Όλα καλά θα ναι... Να σκέφτεσαι θετικά :)

Just now, Balloo είπε:

@Katzei1982 ουφ ναι, σε μια εβδομάδα ακριβώς..Νομιιιίζω ότι είμαι η δεύτερη. Ακολουθούν δύο εβδομάδες γεμάτες αυχενικές! 

@Paris.33 τέλεια τα νέα σας ❤️❤️❤️

Αντε εσένα έμεινε λιγουλάκι ακόμα... Εγω το άλλο Σάββατο... Πάντως πως περνάει ο καιρός ποτε περιμέναμε τον πρώτο υπέρηχο και πότε φτάσαμε κιόλας στην αυχενική.. Απίστευτο μου φαίνεται :)

• Μου αρέσει 3

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Όλα καλά θα ναι... Να σκέφτεσαι θετικά :)

Αντε εσένα έμεινε λιγουλάκι ακόμα... Εγω το άλλο Σάββατο... Πάντως πως περνάει ο καιρός ποτε περιμέναμε τον πρώτο υπέρηχο και πότε φτάσαμε κιόλας στην αυχενική.. Απίστευτο μου φαίνεται :)

Μυστήριο πράγμα ο χρόνος ρε συ..! Οι μέρες για τους υπερήχους έμοιαζαν αιώνες, ενώ για πότε κλείνουμε τρίμηνο, χαμπάρι δε πήρα! Θα φτάσουμε στις μέρες μας και θα λέμε "μα ΠΩΣ πέρασε ο καιρός.. Σαν χθες μου φαίνεται!"

• Μου αρέσει 4

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..Mε ανυσυχει οτι μεσα στη μερα βλεπω και αιμα. Αλλά ο γιατρος λεει ειμαι φυσιολογικό.

Παιρνω 3 utrogestan 200mg και 1 prolutex ενεση..

Αφου λεει ο γιατρος είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι! Κ εγω εκανα ενεσεις πάντως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που δεν προχωρησε για αλλο λογο βέβαια ,  τότε ειχα δει αιμα φουλ,  τι να σ λεω λερωσα τα πάντα,  κ τελικα μετα απο 10 μερες που είχαμε πάει για αυχενικη ισα φαινόταν ενα μικρο αιματωμα :wink:

Just now, Sofi8 είπε:

Καλημερα  κοριτσια κι απο μενα! Εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 10 Αυγουστου... Ουφ, αγχωνομαι λιγακι... Ξερετε αν παιρνουμε τα αποτελεσματα αμεσως; 

Καλημέρα εγω εδωσα το αίμα 3 μέρες πριν την Αυχενική ετσι οταν τελειωσε ο υπερηχος μας ειπε τα αποτελεσματα αμεσως

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofi8 είπε:

Καλημερα  κοριτσια κι απο μενα! Εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 10 Αυγουστου... Ουφ, αγχωνομαι λιγακι... Ξερετε αν παιρνουμε τα αποτελεσματα αμεσως; 

Λοιπόν κοριτσι μου, εμενα μ ειπε κ ο γιατρος σήμερα αλλα κ η γιατρος που εκλεισα την αυχενικη για να μην μ φαει το αγχος,  να παω 2 μερες πριν να κανω τις εξετάσεις αιματος κ να ειναι ετοιμες οταν θα παμε για τον υπέρηχο! Μπορείς να κανεις κ εσυ το ίδιο! 

Just now, Paris.33 είπε:

Λοιπόν κοριτσι μου, εμενα μ ειπε κ ο γιατρος σήμερα αλλα κ η γιατρος που εκλεισα την αυχενικη για να μην μ φαει το αγχος,  να παω 2 μερες πριν να κανω τις εξετάσεις αιματος κ να ειναι ετοιμες οταν θα παμε για τον υπέρηχο! Μπορείς να κανεις κ εσυ το ίδιο! 

Θα τους παρω τωρα να ρωτησω! Ευχαριστω για τη συμβουλη! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Αφου λεει ο γιατρος είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι! Κ εγω εκανα ενεσεις πάντως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που δεν προχωρησε για αλλο λογο βέβαια ,  τότε ειχα δει αιμα φουλ,  τι να σ λεω λερωσα τα πάντα,  κ τελικα μετα απο 10 μερες που είχαμε πάει για αυχενικη ισα φαινόταν ενα μικρο αιματωμα :wink:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Εγώ έκανα εξωσωματική για αυτό εξ αρχής έπαιρνα αυτή την αγωγή. Εντάξει εγώ δεν ε΄χω δει τοσο πολύ ευτυχώς..

Διαβασα και για τον υπέρηχο. Τέλεια κορίτσι μου.. Με το καλό η αυχενική.

• Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

κοριτσια τι κάνετε? δεν μπανω πολύ γιατι έχω πολύ αγχος για τα αποτελέσματα της εξέτασης μου και δεν μπορω ζορίζομαι πολύ ψυχολογικά

τα φιλιά μου σε ολες

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Sani said:

Κορίτσια σκεφτομαι να κανω το nipt τα αποτελεσματα της αυχενικής ήταν καλα αλλά εχω λιγο αγχος λογω ηλικιας εχετε κάποια φιλη που το έκανε περιμένω τις αποψεις σας!

Εγώ δεν έχω αλλά από τώρα και χωρίς να εχω κανει καν την αυχενική το σκέφτομαι ... αν μάθεις κάτι πες ... 

Just now, Papaki@ said:

κοριτσια τι κάνετε? δεν μπανω πολύ γιατι έχω πολύ αγχος για τα αποτελέσματα της εξέτασης μου και δεν μπορω ζορίζομαι πολύ ψυχολογικά

τα φιλιά μου σε ολες

Παπάκι μου πότε είναι να τα πάρεις ;; Σε σκεφτόμουν ... 

Just now, Papaki@ είπε:

τα φιλιά μου σε ολες

Καλημέρα κορίτσι μου. Εϋχομαι να είναι όλα καλά με την εξέταση.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ όταν έχω πολύ άγχος δεν μπαίνω..

Θα δεις θα είναι όλα καλά. Πότε περιμένεις την απάντηση?

Να μας πεις τα νέα σου.

kJQgp2.png

@chris79 & @Hope.2019   μου ειχαν πει οτι κανει 1 εβδομαδα, οπότε μαλλον πέμπτη ή παρασκευή

αφου πήγαμε για υπερηχο την παρασκευή κουνιόντουσαν τα μωράκια δεν το χαρηκα.. εφυγα και ξεχασα να κλεισω και ραντεβου για αυχενική ότι να ναι...

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...