Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια μου... από το Σάββατο που είδαμε την αποκόλληση,το αιμάτωμα έβλεπα και χθες αίμα και ρώτησα το γιατρό. Μου είπε είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες ακόμα να βλέπω αίμα.

Αναμένω τηλέφωνο σήμερα να μου πει πότε να με δει. Είχε ακυρωθεί το ραντεβού την περασμένη Πέμπτη και σκέφτομαι ότι θα την είχαμε δει νωρίτερα την αποκόλληση γαμώτο. Η αλήθεια την Παρασκευή κουράστηκα και στη δουλειά και ξέσπασε. Πήρα μια βδομάδα άδεια αφού σήμερα το ανακοίνωσα.

Φοβάμαι κάθε φορα που πάω τουαλέτα.

Μακάρι να μου πει να πάω σήμερα-αύριο.

Ανυπομονώ, μακάρι όλα να πάνε καλά..

• Μου αρέσει 4

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου... από το Σάββατο που είδαμε την αποκόλληση,το αιμάτωμα έβλεπα και χθες αίμα και ρώτησα το γιατρό. Μου είπε είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες ακόμα να βλέπω αίμα.

Αναμένω τηλέφωνο σήμερα να μου πει πότε να με δει. Είχε ακυρωθεί το ραντεβού την περασμένη Πέμπτη και σκέφτομαι ότι θα την είχαμε δει νωρίτερα την αποκόλληση γαμώτο. Η αλήθεια την Παρασκευή κουράστηκα και στη δουλειά και ξέσπασε. Πήρα μια βδομάδα άδεια αφού σήμερα το ανακοίνωσα.

Καλημέρα κορίτσι μου! Και γω έχω μία μικρή αποκόλληση η οποία όμως είναι εκτός σάκου. Είχα λίγα ροζ υγρά και ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και γενικά να μην σηκώνω τίποτα από βάρη και να μην τεντώνομαι! Το μυστικό είναι η ξεκούραση! Κάτσε ξαπλωμένη όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά! Καλά έκανες και πήρες άδεια!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Καλή επιτυχία σε όσες έχετε υπέρηχο σήμερα!!!! 

@Paris.33 είχες πρωί πρωϊ αν θυμάμαι...οπότε αναμένουμε σύντομα...!!!

@Hope.2019 κατσε ξάπλα, μην κουράζεσαι καθόλου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Λίγο πολύ όλες το περάσαμε.... Υπομονή και ξεκούραση!!!

Just now, @ngelina81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Καλή επιτυχία σε όσες έχετε υπέρηχο σήμερα!!!! 

@Paris.33 είχες πρωί πρωϊ αν θυμάμαι...οπότε αναμένουμε σύντομα...!!!

@Hope.2019 κατσε ξάπλα, μην κουράζεσαι καθόλου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Λίγο πολύ όλες το περάσαμε.... Υπομονή και ξεκούραση!!!

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Καλά έκανες και πήρες άδεια. Η αποκόλληση θέλει ξεκούραση, το ξέρεις. Μακάρι να πας για υπέρηχο σύντομα για να ηρεμήσεις, μιας που το άγχος και η στενοχώρια μόνο κακό κάνει.. Όλα θα είναι καλά, είμαι σίγουρη!

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofi8 είπε:

Καλημερα  κοριτσια κι απο μενα! Εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 10 Αυγουστου... Ουφ, αγχωνομαι λιγακι... Ξερετε αν παιρνουμε τα αποτελεσματα αμεσως; 

Καλημέρα! Εγώ έκλεισα αυχενική για 31 Ιουλίου! Ο υπέρηχος βγαίνει αμέσως! Η αιματολογική εμεένα μου είπαν το απόγευμα!

• Μου αρέσει 2

Just now, Sofi8 είπε:

Καλημερα  κοριτσια κι απο μενα! Εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 10 Αυγουστου... Ουφ, αγχωνομαι λιγακι... Ξερετε αν παιρνουμε τα αποτελεσματα αμεσως; 

Της αυχενικής τα παίρνεις την ίδια ημέρα, όμως για τα αποτελέσματα της PAPP-A περιμένεις λίγες μέρες. Έτσι νομίζω! Σίγουρα τα κορίτσια που έχουν κάνει, θα ξέρουν να σου πουν με σιγουριά.

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκλεισα αυχενική για 31 Ιουλίου! Ο υπέρηχος βγαίνει αμέσως! Η αιματολογική εμεένα μου είπαν το απόγευμα!

Αχ τι καλά να πάρουμε τα αποτελέσματα της αιματολογικής την ίδια μέρα!

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Και γω έχω μία μικρή αποκόλληση η οποία όμως είναι εκτός σάκου. Είχα λίγα ροζ υγρά και ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και γενικά να μην σηκώνω τίποτα από βάρη και να μην τεντώνομαι! Το μυστικό είναι η ξεκούραση! Κάτσε ξαπλωμένη όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά! Καλά έκανες και πήρες άδεια!

Kι εμενα έγραφε περιφερικη αποκολληση σακου. Ανυπομονω να παω στο γιατρό αν και ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και θα πανε ολα καλα.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Balloo είπε:

Της αυχενικής τα παίρνεις την ίδια ημέρα, όμως για τα αποτελέσματα της PAPP-A περιμένεις λίγες μέρες. Έτσι νομίζω! Σίγουρα τα κορίτσια που έχουν κάνει, θα ξέρουν να σου πουν με σιγουριά.

Just now, Balloo είπε:

Έτσι μου'πε ο γιατρός την Πέμπτη που πήγα...ότι βγαίνουν το απόγευμα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσι μου! Κ εγω ειχα αποκολληση κ λογικο ειναι να βλέπεις ακαθαρσιες μερικες κοπέλες βλέπουν για πολλες μερες ή και εβδομάδες.  Καλα εκανες κ πηρες αδεια,  προγεστερονη παιρνεις; οσο ξεκουραζεσαι μονο καλο κανεις κακο όχι! 

Just now, Sofi8 είπε:

Και μένα ο γιατρός μου πε ότι θα χρειαστούν 3-4μερες για τα αποτελέσματα του papp-a... Της αυχενικής την ίδια ώρα... 

Καλημέρα κορίτσια μου. Καλή επιτυχία σε οσες έχουν σήμερα υπέρηχο.. Περιμένουμε τα όμορφα νέα σας... @Balloo νομίζω ότι είσαι η επόμενη που πας για αυχενική? Στις 27 αν δεν κάνω λάθος? Κορίτσια υπαρχει κάποια άλλη που πάει νωρίτερα? 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Sofi8 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!! Μεγάλο άγχος για όλες μας. ..

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Just now, Paris.33 said:

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρό! Ολα καλα, χερια,  πατουσαρες,  χαμουλης! Αναμενουμε την αυχενικη στις 31 να ειναι καλα παναγιτσα μου 

Τέλεια !! 
Όλα καλά θα είναι και στην αυχενική !! 
Είμαστε γουρλίδικη ομάδα :) 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...