Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, ioanna27 είπε:

Κοριτσια καλησπέρα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δύναμη κρύβουμε μέσα μας. Κανένας γονιός δεν γεννήθηκε με οδηγίες χρήσης για το παιδί. Αλλά πιστέψτε με η φύση έχει προνοησει! Πριν μείνετε έγκυος και βλέπατε μια γυναίκα με κοιλουμπα δεν λέγατε ωχχ τι θαυμάζω.. Ε τώρα θά είστε αυτές εσείς! Ειδικά μόλις γεννηθεί το μωρό ξυπνάει ένα ένστικτο που όμοιο του δεν έχετε 

Αχ μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες !!

• Μου αρέσει 2

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Efinikolaou είπε:

Θέλω τόσο πολύ να φτάσει η μέρα της αυχενικής αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι τοοοσο πολύ. Γνωστή μου έβγαλε μεγάλες τιμές η κάτι τέτοιο που δεν κατάλαβα και της είπε για σύνδρομα... Εχω φοβηθεί αρκετά 

Nα μην φοβασαι...εγω εχω μεγαλη πιστη και ξερω οτι ολα θα πανε καλα!Περασα παρα πολλα για να καταληξω στην λυση της εξωσωματικης. Δεν ηθελα να ακουσω με τιποτα γι αυτην. Οταν ξεκινησα ηξερα οτι θα πετυχει με την πρωτη. Και πετυχε!!! Δεν θα μας παει πισω μια αυχενικη! Να κανεις τον σταυρο σου που εισαι καλα & να εισαι ευγνομων γι αυτο που κουβαλας μεσα σου γιατι εισαι ευλογημενη! Και ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 6

Γεια σας κορίτσια μου ❤️ Σας βρίσκω όλες καλά και χαίρομαι! Γυρίσαμε κι εμείς (σαν το σπίτι μας πουθενά τελικά) κι επιτέλους αράζω στον καναπέ μου.. Τα συμπτώματά μου έχουν υποχωρήσει, οι ζαλάδες κόπηκαν μαχαίρι εδώ και μέρες, το στήθος σταμάτησε να πονάει, η όρεξη έχει επανέλθει (εκτός από τα ψάρια) και τα μόνα που απέμειναν είναι η ελαφρά ανακατωσουρα και η κόπωση. Ανυπομονώ για την επόμενη Δευτέρα που έχουμε την αυχενική.. πφ. Κατά τ'αλλα τα κέφια είναι οκ. Έχουμε καμία για υπέρηχο αυτή την εβδομάδα?

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Γεια σας κορίτσια μου ❤️ Σας βρίσκω όλες καλά και χαίρομαι! Γυρίσαμε κι εμείς (σαν το σπίτι μας πουθενά τελικά) κι επιτέλους αράζω στον καναπέ μου.. Τα συμπτώματά μου έχουν υποχωρήσει, οι ζαλάδες κόπηκαν μαχαίρι εδώ και μέρες, το στήθος σταμάτησε να πονάει, η όρεξη έχει επανέλθει (εκτός από τα ψάρια) και τα μόνα που απέμειναν είναι η ελαφρά ανακατωσουρα και η κόπωση. Ανυπομονώ για την επόμενη Δευτέρα που έχουμε την αυχενική.. πφ. Κατά τ'αλλα τα κέφια είναι οκ. Έχουμε καμία για υπέρηχο αυτή την εβδομάδα?

Καλως την!!Κι εγω πλεον τρωω τα πάντα!!!Στηθος δεν ποναει εδω και μέρες και εχουν μεινει και για μενα μόνο η υπνηλία και η κόπωση.

Κι εγω μετράω μέρες για την επόμενη Τρίτη!Μεγάλη μερα!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Nα μην φοβασαι...εγω εχω μεγαλη πιστη και ξερω οτι ολα θα πανε καλα!Περασα παρα πολλα για να καταληξω στην λυση της εξωσωματικης. Δεν ηθελα να ακουσω με τιποτα γι αυτην. Οταν ξεκινησα ηξερα οτι θα πετυχει με την πρωτη. Και πετυχε!!! Δεν θα μας παει πισω μια αυχενικη! Να κανεις τον σταυρο σου που εισαι καλα & να εισαι ευγνομων γι αυτο που κουβαλας μεσα σου γιατι εισαι ευλογημενη! Και ολα θα πανε καλα!

Προσπαθώ αλλά με έχει φάει η απαισιοδοξία... εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας !!!

5qPop3.png

Just now, Balloo είπε:

Εγω αυριο πρωι πρωιι..  Αχ πως θα κοιμηθώ απόψε..  Η αλήθεια ειναι κ εγω σταδιακα επανέρχομαι, σε λίγο μ φαίνεται θα κρατιεμαι για να μην τρωω:P αλλα εφοσον εχω λιγες ανακατωσουρες κ μαζεψς καπως το στομαχι λεω να το εκμεταλλευτω στο έπακρο! 

• Μου αρέσει 4

Just now, Balloo είπε:

Καλως μας ήρθες κοριτσάκι...!!!

Εγώ έχω υπέρηχο την Πέμπτη....!!

Just now, Paris.33 είπε:

Εγω αυριο πρωι πρωιι..  Αχ πως θα κοιμηθώ απόψε..  Η αλήθεια ειναι κ εγω σταδιακα επανέρχομαι, σε λίγο μ φαίνεται θα κρατιεμαι για να μην τρωω:P αλλα εφοσον εχω λιγες ανακατωσουρες κ μαζεψς καπως το στομαχι λεω να το εκμεταλλευτω στο έπακρο! 

Καλή επιτυχία κοριτσάκι αύριο.. με το καλό να δεις το μωράκι σου...!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Paris.33 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!!! Όλα καλά θα ειναι, μην αγχώνεσαι γιατί αγχώνεται και το μικρουλι σου!!!

• Ευχαριστώ 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renula είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Σήμερα 3ος υπέρηχος και κλεισιμο ραντεβού για αυχενική!!!

Καλημέρα..Καλή επιτυχία στον υπέρηχο σου.. περιμένουμε κ από σένα τα νεακια σου..!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...