Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

@chris79 Μα καλά, παίρνεις και δεν το σηκώνουν? Εγώ επειδή δεν έχω ιδέα απ'ολα αυτά, πήρα στο ΙΚΑ και μου έδωσαν δύο τηλέφωνα για να κλεισω ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ. Έκλεισα ραντεβού και τα χρήματα μπήκαν μέσα σε 15 μέρες. Εγώ βέβαια μένω επαρχία, αλλά μήπως να πάρεις κι εσύ ένα τηλ στο ΙΚΑ της περιοχής σου μήπως και μπορέσουν να σε κατευθύνουν..? 

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !! 
Τυχερες όσες έχουν υπέρηχο σήμερα , με το καλό να δουν τα σποράκια τους !! 
Θελω να ρωτήσω κάτι γιατί άκρη δε βγάζω .. για το επίδομα εξωσωματικής. Είναι καμία κοπέλα από Αθήνα (νότιος τομέας) να με βοηθήσει που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά ;; Κάποιο τηλέφωνο που να το σηκώνει κάποιος ;; Έχω απελπιστεί ... 

καλημέρα! εγω ειμαι Θεσσαλονίκη δεν ξερω για εκει αλλά γιατι δεν ρωτας στο κετρο σου? εμενα μου ειχαν πει που θα παω και τι θα κανω...

2rxqp3.png

Just now, Balloo said:

@chris79 Μα καλά, παίρνεις και δεν το σηκώνουν? Εγώ επειδή δεν έχω ιδέα απ'ολα αυτά, πήρα στο ΙΚΑ και μου έδωσαν δύο τηλέφωνα για να κλεισω ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ. Έκλεισα ραντεβού και τα χρήματα μπήκαν μέσα σε 15 μέρες. Εγώ βέβαια μένω επαρχία, αλλά μήπως να πάρεις κι εσύ ένα τηλ στο ΙΚΑ της περιοχής σου μήπως και μπορέσουν να σε κατευθύνουν..? 

Δεν το σηκώνει κανείς ούτε στον εοπυυ ούτε στο ΙΚΑ ... είναι απίστευτο 

Just now, Papaki@ said:

καλημέρα! εγω ειμαι Θεσσαλονίκη δεν ξερω για εκει αλλά γιατι δεν ρωτας στο κετρο σου? εμενα μου ειχαν πει που θα παω και τι θα κανω...

καλημέρα !!
Έχω ήδη ρωτήσει ... δεν ξέρουν 

Just now, chris79 είπε:

Δεν το σηκώνει κανείς ούτε στον εοπυυ ούτε στο ΙΚΑ ... είναι απίστευτο 

καλημέρα !!
Έχω ήδη ρωτήσει ... δεν ξέρουν 

ρωτα στο θεμα εξωσωματικής... καποια θα ειναι κοντα σου...

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !! 
Τυχερες όσες έχουν υπέρηχο σήμερα , με το καλό να δουν τα σποράκια τους !! 
Θελω να ρωτήσω κάτι γιατί άκρη δε βγάζω .. για το επίδομα εξωσωματικής. Είναι καμία κοπέλα από Αθήνα (νότιος τομέας) να με βοηθήσει που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά ;; Κάποιο τηλέφωνο που να το σηκώνει κάποιος ;; Έχω απελπιστεί ... 

Καλημέρα κορίτσι μου.. Σήμερα το κοιταξα εγώ. Λοιπον μπες efka.gov μενουμε σπιτι. Μπες νεα αιτηση για ραντεβου. Πηγαινε παροχες και εκει θα βρεις τα επισοματα. κανε αιτηση και θασε παρουν τηλεφωνο να κλεισεις ραντεβου.. Γιατι τηλεφωνα δεν σηκωνουν ΠΟΤΕ!!!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 said:

Καλημέρα κορίτσι μου.. Σήμερα το κοιταξα εγώ. Λοιπον μπες efka.gov μενουμε σπιτι. Μπες νεα αιτηση για ραντεβου. Πηγαινε παροχες και εκει θα βρεις τα επισοματα. κανε αιτηση και θασε παρουν τηλεφωνο να κλεισεις ραντεβου.. Γιατι τηλεφωνα δεν σηκωνουν ΠΟΤΕ!!!

Δηλαδή εσένα σε πήραν ;; 
Έκανα αίτηση για ραντεβού την προηγούμενη Τετάρτη και δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο ... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είναι η χαζή και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ...

Just now, chris79 είπε:

Δηλαδή εσένα σε πήραν ;; 
Έκανα αίτηση για ραντεβού την προηγούμενη Τετάρτη και δε με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο ... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είναι η χαζή και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ...

Σήμερα την έκανα. Αλλά ξέρω άτομο της οικογένειας μου που πήραν την επόμενη μέρα.. Εντάξει αν δεν μας παίρνουν ούτε έτσι τηλέφωνο τι να πω. ΕΛΕΟΣ και ντροπή τους πραγματικά! 

kJQgp2.png

15 ώρες πρίν, Katzei1982 είπε:

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου γλυκό... Όλα καλά να σου πάνε μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ❤️

Ξεκίνησαν οι εμετοι αγάπη? Θυμησε μου σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Καλημέρα, @Katzei1982συγνώμη αλλά τώρα το είδα, Σήμερα μπήκα στην 7η. 

10 ώρες πρίν, Balloo είπε:

Ναι, το ξέρω, όμως προσπαθώ να το αποφύγω. Πάνω που ηρεμώ και λέω πέρασε, τσουυυυπ ξαναρχίζει! Και να σκεφτείς ότι πήγα οδοντίατρο πριν την ετ. Ένα δόντι μου χρειαζόταν απονεύρωση, όμως δεν προλάβαινα καθώς χρειαζόταν τρεις επισκέψεις. Του κάναμε ένα ωραίο σφραγισματάκι και ο οδοντίατρος μου είπε, μπορεί να σε πιάσει σε έναν μήνα, μπορεί και σε δύο χρόνια. Και με έπιασε στον ένα μήνα και κάτι ρε συ...Ελπίζω να επιτρέπονται οι οδοντιατρικές επεμβάσεις στο δεύτερο τρίμηνο γιατί δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Χθες το βράδυ, ενώ όλα τα βράδια κοιμόμουν μια χαρά, ξύπνησα στις 3 για το κλασικό νυχτερινό ραντεβού με το wc και με έπιασε πονόδοντος ΚΑΙ ξυνίλες (καινούριο αυτό, το έχω και σήμερα όλη μέρα). Ξανακοιμηθηκα στις 6:30 για κάνα 2ωρακι. Σήμερα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες.. 

Καλημέρα, @Balloo εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με τα δόντια μου, ξαφνικά έχω πόνους στα ούλα! Αφόρητους! Φαντάζομαι πως είσαι εσύ που μάλλον χαλάει το δόντι! Κάνω πλύσεις με listering και με ανακουφίζει λίγο! Ρώτα τον γιατρό σου εάν επιτρέπεται να πας σε οδοντίατρο, διότι σε βλέπω να υποφέρεις! Περαστικούλια

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Πώς ειστε?Σημερα μπηκα στην 7η εβδομαδα κι εγω και σηκωθηκα με φοβερη ζαλάδα.Δε μπορω να σταθω όρθια!Πάνω που ειχα πανικοβληθει που σταματησαν οι ζαλάδες,με ξαναθυμήθηκαν!!Ειχα τοσο πολυ τρομαξει που ελεγα να παω να κανω υπερηχο σε οποιονδηποτε γιατρο βρω σημερα.Ε για σημερα αναβληθηκε και να θελα αδυνατώ!Τιποτα αλλο ευτυχως απο συμπτωματα και μακαρι να μη με βρουν!!!Ειναι και πολύ αρχη ακόμα.Απο 8η συνηθως ξεκινανε μας ειπαν οι παλιοτερες εγκυουλες.

Ειναι αυτη η 6η βδομαδα που είναι πολύ επικίνδυνη η άτιμη!!!!!

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Καλημερα κοριτσια!Πώς ειστε?Σημερα μπηκα στην 7η εβδομαδα κι εγω και σηκωθηκα με φοβερη ζαλάδα.Δε μπορω να σταθω όρθια!Πάνω που ειχα πανικοβληθει που σταματησαν οι ζαλάδες,με ξαναθυμήθηκαν!!Ειχα τοσο πολυ τρομαξει που ελεγα να παω να κανω υπερηχο σε οποιονδηποτε γιατρο βρω σημερα.Ε για σημερα αναβληθηκε και να θελα αδυνατώ!Τιποτα αλλο ευτυχως απο συμπτωματα και μακαρι να μη με βρουν!!!Ειναι και πολύ αρχη ακόμα.Απο 8η συνηθως ξεκινανε μας ειπαν οι παλιοτερες εγκυουλες.

Καλημέρα !! 
Γιατι είναι άτιμη η 6η ;;; 
Μη λες τέτοια ... αυτήν διανύω... 

Εγω να μην το γρουσουζέψω είμαι μια χαρά και μάλιστα σκεφτόμουν ότι με δίδυμα θα είναι δίπλα τα συμπτώματα ... αλλά όχι ακόμη τουλάχιστον :) 

• Μου αρέσει 2

Just now, Joka είπε:

Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την 6η εβδομάδα τα είδα όλα! Κόπωση, υπνηλία, αναγούλες, εμετοί, αηδία για τα πάντα! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φρυγανιές!
Σήμερα έχω τον υπέρηχο για την καρδούλα! Άντε να τον κάνω για να δω ότι είναι καλά το ζουζούνι
Απορώ με το ποσα πράγματα περνάνε μεσα από το ΜΥΑΛΟ μας! 

ΥΡ: με Δυσκοιλιότητα τι κάνετε; Εχετε και εσείς κρυάδες ή εγώ είμαι μόνο τρελή; 

KerXp3.png

Just now, Renaki80 said:

Καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την 6η εβδομάδα τα είδα όλα! Κόπωση, υπνηλία, αναγούλες, εμετοί, αηδία για τα πάντα! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φρυγανιές!
Σήμερα έχω τον υπέρηχο για την καρδούλα! Άντε να τον κάνω για να δω ότι είναι καλά το ζουζούνι
Απορώ με το ποσα πράγματα περνάνε μεσα από το ΜΥΑΛΟ μας! 

ΥΡ: με Δυσκοιλιότητα τι κάνετε;

Δεν έχω τέτοιο θέμα ακόμα αλλά δοκίμασε ακτινίδιο ... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...