Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka said:

Εγω πάλι με τη δική μου εχω την αντίθετη αίσθηση!!Χαχχαχααα!Απ τη μια αγχώνομαι φουλ μεχρι να πάω για υπερηχο αλλα πλέον τη βλέπω τόσο άνετη και καθησυχαστική που με χαλαρωνει και μου μεταφέρει μια σιγουριά!!

Εμένα πάλι το γεγονός ότι με έχει από κοντά με χαλαρώνει .. ας αγχώνεται εκείνος και ας είναι εγώ χαλαρή. Έτσι ήταν και στην πρωτη εγκυμοσύνη. Είναι ψειρας και τα αναλύει όλα αλλά αισθάνομαι κι εγώ σιγουριά με αυτό τον τρόπο. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Να μη σκέφτεσαι έτσι!! Όλα καλά θα πάνε!!! 

Ξέρεις τι γίνεται?Φοβάμαι για αυτό το 2ο πιτσικι μου που έχει μικρό σάκο μην γίνει κανένα κακο...Τελοςπαντων θετική σκέψη!!! Εντωμεταξύ κάθομαι και σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα... ωραια και γενναμε και ερχόμαστε σπίτι μας ... τι κάνουμε πως το κάνουμε ποτέ το κάνουμε? Μάλλον θέλει πολύ διάβασμα η συμβουλές από μανούλες που έχουν ήδη παιδάκι ...

Just now, chris79 είπε:

Εμένα πάλι το γεγονός ότι με έχει από κοντά με χαλαρώνει .. ας αγχώνεται εκείνος και ας είναι εγώ χαλαρή. Έτσι ήταν και στην πρωτη εγκυμοσύνη. Είναι ψειρας και τα αναλύει όλα αλλά αισθάνομαι κι εγώ σιγουριά με αυτό τον τρόπο. 

Αυτός που μου έλεγες Ε? Πολύ σημαντικό!

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Ειναι 35 ετών.... άσε με να σκάσω είμαι  ..

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου... Ίσως να υπηρχε και ιστορικο στην οικογένεια τους... Μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι :) 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, chris79 είπε:

Εμένα το άγχος μου μεταδίδεται κι εμένα οπότε προτιμώ την ηρεμία και την ψυχραιμία.

Θα έλεγα ότι το κλίμα είναι σχεδόν σα να πηγαίνω επίσκεψη σε μια φίλη.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Katzei1982 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου... Ίσως να υπηρχε και ιστορικο στην οικογένεια τους... Μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι :) 

Έχω να σου πω ότι δεν υπήρχε κανένα ιστορικό και έχει ήδη και ένα παιδάκι !

Just now, Joka είπε:

Εμένα το άγχος μου μεταδίδεται κι εμένα οπότε προτιμώ την ηρεμία και την ψυχραιμία.

Τέλειο!!

5qPop3.png

Έχω να σου πω ότι δεν υπήρχε κανένα ιστορικό και έχει ήδη και ένα παιδάκι !

Τέλειο!!

Ε ναι κοριτσι μου,είναι και ο χαρακτηρας της τέτοιος,είναι και νεα γυναικα,γυρω στα 50 αλλα και μετά απο 20 χρόνια που γνωριζόμαστε...Εννοειται οτι την ιδια εχει και η αδελφή μου αλλα και η κολλητή μου!

Ακομα και την ίδια μαια έχει,20 χρόνια τώρα.Ολα αυτα για μένα λένε πολλά.

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Όχι όχι , αυτός είναι πάντα ήρεμος. Αφού του κάνω πλάκα. Τόσα χρόνια δεν τον έχω δει ποτέ μα ποτέ αγχωμένο. Είναι απόλυτα ήρεμος όλη την ώρα. Άλλο ότι καλύπτει κάθε πιθανότητα και ψάχνει και άλλο το ότι είναι ήρεμος. 

Just now, chris79 είπε:

Όχι όχι , αυτός είναι πάντα ήρεμος. Αφού του κάνω πλάκα. Τόσα χρόνια δεν τον έχω δει ποτέ μα ποτέ αγχωμένο. Είναι απόλυτα ήρεμος όλη την ώρα. Άλλο ότι καλύπτει κάθε πιθανότητα και ψάχνει και άλλο το ότι είναι ήρεμος. 

Μια χαρα!Οκ,επειδη έγραψες "ας αγχωνεται εκεινος" το κατάλαβα έτσι.

Κακά τα ψέμματα ειναι πολυ δύσκολη η επιλογη γυναικολογου που να σε εκφραζει!Εγω ευτυχως σ αυτο σταθηκα τυχερη!

Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα,εγω πηγαινα τοσα χρονια για τον καθιερωμενο ετησιο έλεγχο αλλα πιστευω οτι και τώρα στην εγκυμοσυνη ειναι καπως στανταρ τα πραγματα....

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Μια χαρα!Οκ,επειδη έγραψες "ας αγχωνεται εκεινος" το κατάλαβα έτσι.

Κακά τα ψέμματα ειναι πολυ δύσκολη η επιλογη γυναικολογου που να σε εκφραζει!

Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα,εγω πηγαινα τοσα χρονια για τον καθιερωμενο ετησιο έλεγχο αλλα πιστευω οτι και τώρα στην εγκυμοσυνη ειναι καπως στανταρ τα πραγματα....

Ναι έχεις δίκιο , έτσι όπως το έγραψα δεν «ακούστηκε» σωστό. Αλλά πραγματικά δε μου μεταδίδει κανένα άγχος.
Αλλά εντάξει όλα αντικειμενικά είναι ... έχει τύχει να πάω σε γιατρό (όχι γυναικολόγο) μαζί με μια γνωστή μου και όταν βγήκαμε αυτή είπε «εντάξει είναι απίθανος ! Αυτός να διάλεξεις» Και εγω ειπα «δε θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου». 
Αν νιώθεις καλά τότε είσαι σε καλό δρόμο ! 

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι γίνεται?Φοβάμαι για αυτό το 2ο πιτσικι μου που έχει μικρό σάκο μην γίνει κανένα κακο...Τελοςπαντων θετική σκέψη!!! Εντωμεταξύ κάθομαι και σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα... ωραια και γενναμε και ερχόμαστε σπίτι μας ... τι κάνουμε πως το κάνουμε ποτέ το κάνουμε? Μάλλον θέλει πολύ διάβασμα η συμβουλές από μανούλες που έχουν ήδη παιδάκι ...

Αυτός που μου έλεγες Ε? Πολύ σημαντικό!

Αχ!!! Ας έρθει αυτή η Αγία ώρα να πάρουμε τα μωράκια μας στο σπίτι υγιή κι αυτά κι εμείς και θα τα βρούμε όλα!!! Γιατι οι υπόλοιπες καλύτερες είναι από μας???

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, chris79 είπε:

Ναι έχεις δίκιο , έτσι όπως το έγραψα δεν «ακούστηκε» σωστό. Αλλά πραγματικά δε μου μεταδίδει κανένα άγχος.
Αλλά εντάξει όλα αντικειμενικά είναι ... έχει τύχει να πάω σε γιατρό (όχι γυναικολόγο) μαζί με μια γνωστή μου και όταν βγήκαμε αυτή είπε «εντάξει είναι απίθανος ! Αυτός να διάλεξεις» Και εγω ειπα «δε θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου». 
Αν νιώθεις καλά τότε είσαι σε καλό δρόμο ! 

Ναι,εννοειται υποκειμενικό.Καλα με κολλητή και αδερφη βεβαια μας αρεσουν τα ιδια στα βασικα οποτε ταυτιστήκαμε!!

hKYcp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ!!! Ας έρθει αυτή η Αγία ώρα να πάρουμε τα μωράκια μας στο σπίτι υγιή κι αυτά κι εμείς και θα τα βρούμε όλα!!! Γιατι οι υπόλοιπες καλύτερες είναι από μας???

Σίγουρα όχι αλλά ξέρεις..Δεν έχουμε ιδέα...

5qPop3.png

Κοριτσια καλησπέρα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δύναμη κρύβουμε μέσα μας. Κανένας γονιός δεν γεννήθηκε με οδηγίες χρήσης για το παιδί. Αλλά πιστέψτε με η φύση έχει προνοησει! Πριν μείνετε έγκυος και βλέπατε μια γυναίκα με κοιλουμπα δεν λέγατε ωχχ τι θαυμάζω.. Ε τώρα θά είστε αυτές εσείς! Ειδικά μόλις γεννηθεί το μωρό ξυπνάει ένα ένστικτο που όμοιο του δεν έχετε ξανανιώσει... 

• Μου αρέσει 6

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...