Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Καλησπερα & απο μενα κοριτσια μου! Πως εισαστε; Εγω πηγα για μπανιο σημερα αλλα δεν βουτηξα! Δεν μου το επιτρεπει λογω μιας μικρης αποκολλησης που εχω. Κατα τ'αλλα η ορεξη μου στα υψη! Χθες εφαγα δυο πιτογυρα...χαχαχα...τωρα ξαπλωσα γιατι κουραστηκα λιγο με το μαγειρεμα & μετραω τις μερες μεχρι να κλεισουμε για διακοπες!

πρίν από 17 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Εγώ πάλι καφέ είδα και βλενη καφέ επίσης...τι να πω πια...ξαπλωσα το είπα.στο γιατρό και περιμένω!

Καλησπερα κοριτσακι μου! Ξαπλωσε τωρα που μπορεις γιατι μετα θα βλεπουμε το κρεβατι μας σαν οαση στην ερημο...χαχαχα! Ξεκουραση, χαιδευουμε κοιλιτσα & ολα καλα :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Καλησπερα & απο μενα κοριτσια μου! Πως εισαστε; Εγω πηγα για μπανιο σημερα αλλα δεν βουτηξα! Δεν μου το επιτρεπει λογω μιας μικρης αποκολλησης που εχω. Κατα τ'αλλα η ορεξη μου στα υψη! Χθες εφαγα δυο πιτογυρα...χαχαχα...τωρα ξαπλωσα γιατι κουραστηκα λιγο με το μαγειρεμα & μετραω τις μερες μεχρι να κλεισουμε για διακοπες!

Καλησπερα κοριτσακι μου! Ξαπλωσε τωρα που μπορεις γιατι μετα θα βλεπουμε το κρεβατι μας σαν οαση στην ερημο...χαχαχα! Ξεκουραση, χαιδευουμε κοιλιτσα & ολα καλα :)

Μπράβο,έτσι να επανερχεται σιγα σιγα ολων πλέον η όρεξη.Εγω σημερα καταβροχθισα 6(!!!) κεφταδάκια με σαλατούλα με κολυκυθάκια και πατάτες.

Επίσης σβήνω μέρες για διακοπές,αν και επόμενος μεγάλος σταθμός η αυχενικη που πλησιάζει!!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Μπράβο,έτσι να επανερχεται σιγα σιγα ολων πλέον η όρεξη.Εγω σημερα καταβροχθισα 6(!!!) κεφταδάκια με σαλατούλα με κολυκυθάκια και πατάτες.

Επίσης σβήνω μέρες για διακοπές,αν και επόμενος μεγάλος σταθμός η αυχενικη που πλησιάζει!!

Για ολες μας ειναι μεγαλος σταθμος η αυχενικη...αλλα με την βοηθεια του Θεου & με αισιοδοξια ολα θα πανε καλα για ολες μας!

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Τι ωραία που πάτε για μπανάκι!!!! Εμείς μένουμε δίπλα στη θάλασσα και δεν έχω πάει ούτε μια φορά.... 

Με την όρεξη αυξημένη κι εμείς....άστα να πάνε... Μόνο πιτογυρο αλλά μετά πύραυλος παγωτό....

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Για ολες μας ειναι μεγαλος σταθμος η αυχενικη...αλλα με την βοηθεια του Θεου & με αισιοδοξια ολα θα πανε καλα για ολες μας!

Θέλω τόσο πολύ να φτάσει η μέρα της αυχενικής αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι τοοοσο πολύ. Γνωστή μου έβγαλε μεγάλες τιμές η κάτι τέτοιο που δεν κατάλαβα και της είπε για σύνδρομα... Εχω φοβηθεί αρκετά 

5qPop3.png

πρίν από 33 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Εγώ πάλι καφέ είδα και βλενη καφέ επίσης...τι να πω πια...ξαπλωσα το είπα.στο γιατρό και περιμένω!

Κάτσε ξάπλα κορίτσι μου και μην ανησυχείς!!!! Προσπάθησε να μην κουράζεσαι!!!!

1jUcp3.png

Just now, @ngelina81 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Τι ωραία που πάτε για μπανάκι!!!! Εμείς μένουμε δίπλα στη θάλασσα και δεν έχω πάει ούτε μια φορά.... 

Με την όρεξη αυξημένη κι εμείς....άστα να πάνε... Μόνο πιτογυρο αλλά μετά πύραυλος παγωτό....

Εγώ τυρόπιτα και άγιος ο Θεός! Βρήκα και ένα εξαιρετικό παγωτό με στεβια και το έχω αποτελειώσει !

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Θέλω τόσο πολύ να φτάσει η μέρα της αυχενικής αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι τοοοσο πολύ. Γνωστή μου έβγαλε μεγάλες τιμές η κάτι τέτοιο που δεν κατάλαβα και της είπε για σύνδρομα... Εχω φοβηθεί αρκετά 

Έκανε αμνιοπαρακέντηση τελικά;

Εγώ τυρόπιτα και άγιος ο Θεός! Βρήκα και ένα εξαιρετικό παγωτό με στεβια και το έχω αποτελειώσει !

Σταθερή αξία η τυροπιτούλα!!!! Αλλά και το πιτογυρο άμα το ξεκινήσεις την πάτησες....  Με στέβια λες ένα με πράσινο καπάκι;

1jUcp3.png

Έκανε αμνιοπαρακέντηση τελικά;

Σταθερή αξία η τυροπιτούλα!!!! Αλλά και το πιτογυρο άμα το ξεκινήσεις την πάτησες....  Με στέβια λες ένα με πράσινο καπάκι;

Όχι Όχι χειροποίητο από το ζαχαροπλαστείο!

Θα κάνει την επόμενη βδομάδα επαναληπτική Αυχενική να δουν τιμές πάλι και μετά αμνιο Ναι... με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό..

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο,τέλειο το μενου!Ζήτω τα πιτόγυρα με παγωτό!Χαχαχχααχα!!!

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Μια χαρα θα ειναι,γι αυτο άλλωστε μας δινουν τόσο μεγαλο διάστημα.Αγχωνομαστε αν παμε αργά,αγχωνομαστε αν πάμε νωρις!!Χαχχααχχα!!!

Μετα την αυχενικη κάθε πότε θα πηγαίνεις?Διαφοροποιείται το διαστημα του 1 μηνα για τα δίδυμα?

Εμενα το τελευταιο ραντεβού ηταν 13/7,αυχενική έχω στις 28/7(κοντεύει)και επόμενο ραντεβου με τη γιατρο μου 31/8!

1.5.μήνα μετά το τελευταιο δλδ.Θα λείπει και εκεινη άλλωστε και εμείς 3 βδομαδες διακοπές!!

Η αυχενική είναι 5/8 και μου είπε θελει να με ξαναδεί 24/8 όποτε περίπου σε 3 εβδομάδες. Έχω την αίσθηση ότι θέλει να με έχει από κοντά. 

Just now, chris79 είπε:

Η αυχενική είναι 5/8 και μου είπε θελει να με ξαναδεί 24/8 όποτε περίπου σε 3 εβδομάδες. Έχω την αίσθηση ότι θέλει να με έχει από κοντά. 

Εγω πάλι με τη δική μου εχω την αντίθετη αίσθηση!!Χαχχαχααα!Απ τη μια αγχώνομαι φουλ μεχρι να πάω για υπερηχο αλλα πλέον τη βλέπω τόσο άνετη και καθησυχαστική που με χαλαρωνει και μου μεταφέρει μια σιγουριά!!

hKYcp3.png

Καλησπέρα κοριτσι... Πόσο χρονών ήταν η φίλη σου? Μεγάλο άγχος η αυχενική αντε να ρθει να ηρεμησουμε λίγο... 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι... Πόσο χρονών ήταν η φίλη σου? Μεγάλο άγχος η αυχενική αντε να ρθει να ηρεμησουμε λίγο... 

Ειναι 35 ετών.... άσε με να σκάσω είμαι  ..

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...