Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Katzei1982 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Καλή επιτυχία σε οσες μανούλες έχουν υπέρηχο αυτή τη βδομάδα... Εγώ μετράω αντίστροφα τις μέρες σαν φαντάρος... 

Καλημέρα ❤️ Πότε είπαμε πας?

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Katzei1982 said:

Πρώτα ο Θεός στις 29...κοριτσια σας εδωσε ο γιατρός να κάνετε εξετάσεις αιματολογικές? 

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια !! 
Ναι εμένα μου έδωσε αιματολογικές ... νωρίς νωρίς ... 

Για την αυχενική (πρώτα ο Θεός) εγώ πάω σε έναν πιστοποιημένο έμβρυο λόγο που είναι και στο Λητώ. Σε αυτόν ειχα κάνει όλες τις εξετάσεις και στο γιο μου.  Έχει και δικο του ιατρείο. Με είχε στείλει ο γυναικολόγος μου εκεί ασυζητητί. 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από μένα κορίτσια!! Αναρωτιομουν κ εγώ πότε θα φτιαχτεί ενότητα για όσους θα γίνουν γονείς το 2021 κ ειδικά τον Φεβρουάριο!! Είμαι 7,5 εβδομάδων με ΠΗΤ 4/2! Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώτο υπέρηχο, άκουσα την καρδούλα και είδαμε ότι πάνε όλα καλά από ανάπτυξη. Τη Δευτέρα θα κάνω το κατεβατο των αιματολογικων! Έχω έντονη ναυτία, με ενοχλούν σχεδόν τα πάντα από μυρωδιές κ φαγητά κ εχθές ξεκίνησαν κ οι εμετοι !Για να μην πω για την εξάντληση που πάω από την κουζίνα στο σαλόνι κ λαχανιαζω!! Εύχομαι να πάνε καλά όλων οι εγκυμοσύνες κορίτσια!! Α! Επίσης για αυχενική θα πάω σε μια πιστοποιημένη εβρυολογο στους Αμπελόκηπους κ το κόστος είναι 120€!

• Μου αρέσει 6

Efh1p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Καλησπέρα κ από μένα κορίτσια!! Αναρωτιομουν κ εγώ πότε θα φτιαχτεί ενότητα για όσους θα γίνουν γονείς το 2021 κ ειδικά τον Φεβρουάριο!! Είμαι 7,5 εβδομάδων με ΠΗΤ 4/2! Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώτο υπέρηχο, άκουσα την καρδούλα και είδαμε ότι πάνε όλα καλά από ανάπτυξη. Τη Δευτέρα θα κάνω το κατεβατο των αιματολογικων! Έχω έντονη ναυτία, με ενοχλούν σχεδόν τα πάντα από μυρωδιές κ φαγητά κ εχθές ξεκίνησαν κ οι εμετοι !Για να μην πω για την εξάντληση που πάω από την κουζίνα στο σαλόνι κ λαχανιαζω!! Εύχομαι να πάνε καλά όλων οι εγκυμοσύνες κορίτσια!! Α! Επίσης για αυχενική θα πάω σε μια πιστοποιημένη εβρυολογο στους Αμπελόκηπους κ το κόστος είναι 120€!

Καλώς μας ήρθες! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 

Από συμπτώματα άλλο τίποτα, εμετοί για πλάκα και κόπωση λες και είμαι μετά από μαραθώνιο 

KerXp3.png

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου γλυκό... Όλα καλά να σου πάνε μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ❤️

Just now, Renaki80 είπε:

Από συμπτώματα άλλο τίποτα, εμετοί για πλάκα και κόπωση λες και είμαι μετά από μαραθώνιο 

Ξεκίνησαν οι εμετοι αγάπη? Θυμησε μου σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Ecjtp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Πολλά συμπτώματα! Πρησμένο κ ευαίσθητο στήθος, όσφρηση λαγωνικου, πονακια χαμηλά στην κοιλιά! Είμαι 7w3d!

• Μου αρέσει 3

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Κι εγώ πάω αύριο για το κατεβατο εξετάσεων + καμπύλη σακχάρου... Χτες μπήκα στην 6η εβδομάδα και έχω αρκετή υπνηλία και κουράζομαι εύκολα...

Καλά αποτελέσματα να έχουμε!!!

1jUcp3.png

Κορίτσια καλησπέρα..

Έτσι για να σας βοηθήσω λιγουλακι,να πω οτι εφόσον ακούσουμε καρδούλα παμε συνήθως άλλη μια φορά για υπέρηχο μετά από έναν μήνα (τέλη του 2ου δλδ) μετά παλι από έναν μήνα (τέλη του 3ου) έχουμε την αυχενική..στην οποία θα περάσετε υπέροχα καθώς θα δείτε πλέον κανονικοτατα το μωράκι σας σχηματισμένο κ όχι απλά σαν μια κουκιδιτσα όπως τώρα:x

Όπως προειπαν αλλες φιλες εδώ ΠΑΝΤΑ την αυχενική τη κάνει πιστοποιημένος εμβρυολογος το οποίο συνήθως τον συστήνουν οι ιδιοι οι γυναικολόγοι γτ συνεργάζονται με κάποιους ώστε μαζί να παρακολουθούν τη πορεία της κύησης κ του μωρού..

Πάνω από 170€ δεν εδωσε καμία κοπέλα από την ομάδα μου για την αυχενική κ οι περισσότερες δώσαμε 120-150€. Η διάρκεια της είναι το ελάχιστο 15-20' έως 1 ώρα αν το μωρό δεν είναι σε θέση που μπορεί ο γιατρός να εξετάσει καλά κάθε του όργανο..

Δεν πάμε πιο συχνά από μήνα για υπέρηχο εκτός εάν υπάρχει κύηση υψηλού κινδύνου ή δίδυμη κύηση που χρηζουν συχνότερης παρακολουθησης κ θα σας το πει ο γιατρός σας..

Ελπίζω να βοήθησα..ότι θέλετε εδώ είμαστε οι πιο παλιές;)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 4

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..

Έτσι για να σας βοηθήσω λιγουλακι,να πω οτι εφόσον ακούσουμε καρδούλα παμε συνήθως άλλη μια φορά για υπέρηχο μετά από έναν μήνα (τέλη του 2ου δλδ) μετά παλι από έναν μήνα (τέλη του 3ου) έχουμε την αυχενική..στην οποία θα περάσετε υπέροχα καθώς θα δείτε πλέον κανονικοτατα το μωράκι σας σχηματισμένο κ όχι απλά σαν μια κουκιδιτσα όπως τώρα:x

Όπως προειπαν αλλες φιλες εδώ ΠΑΝΤΑ την αυχενική τη κάνει πιστοποιημένος εμβρυολογος το οποίο συνήθως τον συστήνουν οι ιδιοι οι γυναικολόγοι γτ συνεργάζονται με κάποιους ώστε μαζί να παρακολουθούν τη πορεία της κύησης κ του μωρού..

Πάνω από 170€ δεν εδωσε καμία κοπέλα από την ομάδα μου για την αυχενική κ οι περισσότερες δώσαμε 120-150€. Η διάρκεια της είναι το ελάχιστο 15-20' έως 1 ώρα αν το μωρό δεν είναι σε θέση που μπορεί ο γιατρός να εξετάσει καλά κάθε του όργανο..

Δεν πάμε πιο συχνά από μήνα για υπέρηχο εκτός εάν υπάρχει κύηση υψηλού κινδύνου ή δίδυμη κύηση που χρηζουν συχνότερης παρακολουθησης κ θα σας το πει ο γιατρός σας..

Ελπίζω να βοήθησα..ότι θέλετε εδώ είμαστε οι πιο παλιές;)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!

Οι περισσοτερες τωρα ειμαστε στη φάση που αγωνιούμε για τον 1ο ή το 2ο υπερηχο,ν ακουστεί καρδούλα!!!

Νομίζω οτι δυσκολοτερη περιόδο απ το πρωτο τρίμηνο της κύησης δεν έχω ξαναβιώσει.Κι αυτά τα συμπτωματα που ερχονται και φευγουν,μεγαλος ψυχοβγάλτης.

Θεωρώ πάντως οτι 1ος και 2ος υπερηχος ιδιως σε περιπτωσεις "δυσκολες" είτε λόγω ηλικίας είτε λογω ιστορικου θα επρεπε να γινονται στη 1 εβδομαδα διαφορά.

Κοντευουμε να λαλησουμε απ το αγχος!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Εμείς αφού ακούσαμε καρδούλα, ο γιατρός μας είπε ξανά σε 3 εβδομάδες υπέρηχο.. Σίγουρα όμως ποικίλει και με τη σοβαρότητα/επικινδυνότητα κάθε κύησης. Έχω έχω κ Hashimoto οπότε πρέπει να πηγαίνω κ ενδοκρινολόγο κάθε μήνα! @ngelina81 γιατί καμπύλη σακχάρου;; Δεν γίνεται αργότερα συνήθως;

Efh1p3.png

πρίν από 52 λεπτά , Katerina 11 είπε:

Καλώς όρισες Κατερίνα! Κι εγώ είμαι 7w3d με ΠΗΤ 04/02 :mrgreen: Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη ❤️ 

Κορίτσια με έπιασε το δόντι μου χθες.. Εν το μεταξύ πρώτη φορά έχω παρατεταμένο πονόδοντο. Μόνο αυτό μου έλειπε τώρα.. Νομίζω ότι στο δεύτερο τρίμηνο μπορώ να επισκεφθώ οδοντίατρο, ε? Πφ πφ

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...