Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Geo Jo είπε:

Noμίζω ότι ποτέ δεν θα ηρεμήσουμε...τουλάχιστον να κάνω τον αυριανό υπέρηχο και την αυχενική και ελπίζω να χαλαρώσω αρκετά!

Ετσι ακριβώς!Να πάνε όλα καλά με.την αυχενική και μετα εγω ετοιμάζομαι για τρελες διακοπες όλο τον Αύγουστο!!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Ρε κορίτσια μου έχω κάτι που νιώθω εδώ και καιρό και δεν λέει να περάσει. Από τον Μάρτιο, λίγο πριν ξεκινήσω την διαδικασία της εξωσωματικής ένιωθα ότι κάτι έχω στον λαιμό, κάτι σαν κόμπο στο κέντρο ακριβώς, το οποίο όμως μετακινούνταν συνεχώς.. Σημειώστε ότι έχω θυροειδή αλλά είναι ρυθμισμένος.

Πήγα σε ΩΡΛ μου έβαλε κάμερα από την μύτη αλλά δεν είδε κάτι στον λαιμό και το απέδωσε ότι είναι από το άγχος μου που ξεκινάω την διαδικασία της εξωσωματικής. Είναι καθαρά ψυχολογικό μου είπε.

Ξεκίνησα την προσπάθεια πήγαν όλα καλά και τώρα εδώ και μέρες με ξαναέπιασε έχοντας την αίσθηση ότι αριστερά κάτι μου έχει κολλήσει στον λαιμό , σαν φλέμα και δεν λέει να φύγει. Πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα....Η αδερφή μου λέει ότι παίζει να είναι ο θυρεοειδής ο οποίος έχει διογκωθεί λόγω εγκυμοσύνης και με ενοχλεί. Βέβαια ο ΩΡΛ μου είχε πει ΄το αν συνεχιστεί να έκανα μία μαγνητική αλλά δεν έχω ύποπτα συμπτώματα για κάτι κακό.

Παρόμοια εμπειρία από κάποια κοπέλα??

Η αδερφή μου έχει οριακά θυροειδή (για κάποιον γιατρό έχει, για άλλον όχι). Όποτε αγχώνεται νιώθει έντονα έναν κόμπο στο λαιμό. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και σε σένα.. Θα κάνεις αυχενική και όλα θα στρώσουν.

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Η αδερφή έχει οριακά θυροειδή (για κάποιον γιατρό έχει, για άλλον όχι). Όποτε αγχώνεται νιώθει έντονα έναν κόμπο στο λαιμό. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και σε σένα.. Θα κάνεις αυχενική και όλα θα στρώσουν.

Μάλλον το ίδιο έχουμε....την αυχενική περιμένω...σ'ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Βρε κορίτσια πως αντέχετε να φοράτε σουτιέν...εγώ ασφυκτιώ!!!

Ναι έχεις δίκιο...κι εγώ το ίδιο...στο σπίτι δεν με πειραζει είμαι χωρίς τίποτα.... έξω είναι το πρόβλημα για αυτό παρήγγειλα από το ίντερνετ κάτι μπουστακια .. 

1jUcp3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Τρώω ψωμάκι ολικής με σπόρους chia για να καταλάβεις..

Δε παίζει ρολο

Οι υδατάνθρακες σου ανεβάζουν τη γλυκόζη. Οχι τα χαμηλά λιπαρά. Ίσα ίσα τα λιπαρά σε χορταίνουν :)

mij0p3.png

Διαφημίσεις

Just now, @ngelina81 είπε:

Ναι έχεις δίκιο...κι εγώ το ίδιο...στο σπίτι δεν με πειραζει είμαι χωρίς τίποτα.... έξω είναι το πρόβλημα για αυτό παρήγγειλα από το ίντερνετ κάτι μπουστακια .. 

Κι εγώ μπουστάκια πήρα. Τέρμα βολικά.

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Με το καλό να ακούσουμε ευχάριστα νέα από τις κοπέλες που έχουν υπέρηχο σήμερα!!!

Just now, Geo Jo είπε:

31/7! Και αύριο έχω τον 3ο μου υπέρηχο!

Με το καλό κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα!!!

1jUcp3.png

Just now, @ngelina81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Με το καλό να ακούσουμε ευχάριστα νέα από τις κοπέλες που έχουν υπέρηχο σήμερα!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!! Άυριο τα νέα μου....

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι άσχετο μήπως γνωρίζει καμία. Πολλές μέρες που δεν είμαι καλά μαγειρεύει ο άντρας μου και μου έχει γδαρει το καλό μου αντικολλητικό τηγάνι (τύπου wok με καπάκι). Βασικά δεν είναι απλώς γδαρσιμο...έχει φύγει και κομμάτι μικρό σε κάνα δυο σημεία. Επειδή βολεύει για πολλά φαγητά το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Τώρα όμως που χάλασε η επίστρωση δεν ξέρω αν κάνει. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να είναι τοξικό. Έχετε καμία ιδέα;

1jUcp3.png

Just now, @ngelina81 said:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι άσχετο μήπως γνωρίζει καμία. Πολλές μέρες που δεν είμαι καλά μαγειρεύει ο άντρας μου και μου έχει γδαρει το καλό μου αντικολλητικό τηγάνι (τύπου wok με καπάκι). Βασικά δεν είναι απλώς γδαρσιμο...έχει φύγει και κομμάτι μικρό σε κάνα δυο σημεία. Επειδή βολεύει για πολλά φαγητά το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Τώρα όμως που χάλασε η επίστρωση δεν ξέρω αν κάνει. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να είναι τοξικό. Έχετε καμία ιδέα;

Εμένα όταν το παθαίνουν αυτό σε αρκετά σημεία τα αλλάζω .... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...