Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτρλεσματα! Όλες καλές εκτός απ το ότι έχω ουρολημοξη... Περιμένω να δω τι θα μου πει ο γιατρός τώρα!!

Μετά είδα ότι έγραψες για τη κρέμα, ήθελα απλά να σου πω ότι κ εμένα στο προηγούμενο μωρο μου έβγαλαν ότι είχα ουρολοιμωξη κ τελικά ήταν λάθος μέτρηση... 

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Πόσο σας ζηλεύω που τρώτε τόσο ωραία φαγητακια!! Τα αντισώματα στο κυτταρομεγαλοιο νομίζω ότι είναι καλά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις. Εγώ δεν έχω  αντισώματα σε Κάνενα, μόνο στην ερυθρά και πρέπει να κάνω εξετάσεις κάθε μήνα για αυτά! Σήμερα έφαγα ένα τοστ ολικής με τυρί χαμηλών λιπαρών και πάλι ανέβηκε αρκετά το ζάχαρο..το πρωί ήταν 92.. μάλλον δεν την γλυτωνω την ινσουλίνη. 

Έχω και ένα άγχος για τον υπέρηχο σήμερα άλλο πράγμα..

Το ψωμί φταίει, δεν έχει σχέση αν είναι ολικής ή όχι. Δοκίμασε να αποφεύγεις την γλουτενη κ τα αμυλα κ δε χρειαστείς ινσουλίνη. Διατροφολόγος εδώ :)

Just now, Katzei1982 είπε:

Κορίτσια να γεννησουμε με το καλο τα λουλουδάκια μας και θα σας κάνω σε όλες το τραπέζι... Δεν θελω να το πάρω πάνω μου αλλά το δεύτερο ονομα μου ειναι βεφα χαχαχχα... Φτιάχνω από σουσι μέχρι σπληναντερο χαχα

Άστα, κοτζάμ food blogger εδώ, σπίτι μου θα έρθετε, τι τα χω τα γαλόνια χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

mij0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι έχω 8 ραντεβού Εγώ και η Κρις 7 μισή!!!

Εγώ νομίζω ότι έχω 1+1 ... Ότι το μεγάλο είναι κορίτσι και το μικρό αγόρι!!! Θα τρελαθώ και θα πεθάνω αν βγω αληθινή!

Μακάρι!!! Σου το εύχομαι ❤️

Just now, Geonutr-mama είπε:

Μετά είδα ότι έγραψες για τη κρέμα, ήθελα απλά να σου πω ότι κ εμένα στο προηγούμενο μωρο μου έβγαλαν ότι είχα ουρολοιμωξη κ τελικά ήταν λάθος μέτρηση... 

Το ψωμί φταίει, δεν έχει σχέση αν είναι ολικής ή όχι. Δοκίμασε να αποφεύγεις την γλουτενη κ τα αμυλα κ δε χρειαστείς ινσουλίνη. Διατροφολόγος εδώ :)

Άστα, κοτζάμ food blogger εδώ, σπίτι μου θα έρθετε, τι τα χω τα γαλόνια χαχαχχαχα

Καλά, τι ομαδάρα είναι αυτή ρε παιδάκι μου..ΚΑΙ ψυχολόγο έχουμε ΚΑΙ διατροφολόγο! Αν είχαμε και μια γυναικολόγο θα ήμασταν κομπλέ! Χαχαχα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

MU8lp3.png

Just now, chris79 είπε:

Το κανονικό μου νούμερο είναι 75d ... τώρα έχουμε πάει e οπωσδήποτε !!! 
δεν παίζει χωρίς .... χαχαχα 

άσε που χωρίς πονάει ακόμη περισσότερο ... 

Εγω πηρα 75 d.Επαιρνα το c και το d.Δεν ψωνιζω ακόμα τίποτα μεγαλύτερο,από Σεπτεμβρη και αν!!!! Οντως πάντως χωρίς πονάει περισσότερο.Κι ευελπιστω του χρονου το καλοκαιρι να μπαινω στα τωρινα μου ρούχα!!!Πριν μεινω εγκυος ειχα χασει 4 κιλά.Στον τελευταιο υπερηχο είχα χάσει ακόμα ένα...

hKYcp3.png

Ρε κορίτσια μου έχω κάτι που νιώθω εδώ και καιρό και δεν λέει να περάσει. Από τον Μάρτιο, λίγο πριν ξεκινήσω την διαδικασία της εξωσωματικής ένιωθα ότι κάτι έχω στον λαιμό, κάτι σαν κόμπο στο κέντρο ακριβώς, το οποίο όμως μετακινούνταν συνεχώς.. Σημειώστε ότι έχω θυροειδή αλλά είναι ρυθμισμένος.

Πήγα σε ΩΡΛ μου έβαλε κάμερα από την μύτη αλλά δεν είδε κάτι στον λαιμό και το απέδωσε ότι είναι από το άγχος μου που ξεκινάω την διαδικασία της εξωσωματικής. Είναι καθαρά ψυχολογικό μου είπε.

Ξεκίνησα την προσπάθεια πήγαν όλα καλά και τώρα εδώ και μέρες με ξαναέπιασε έχοντας την αίσθηση ότι αριστερά κάτι μου έχει κολλήσει στον λαιμό , σαν φλέμα και δεν λέει να φύγει. Πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα....Η αδερφή μου λέει ότι παίζει να είναι ο θυρεοειδής ο οποίος έχει διογκωθεί λόγω εγκυμοσύνης και με ενοχλεί. Βέβαια ο ΩΡΛ μου είχε πει ΄το αν συνεχιστεί να έκανα μία μαγνητική αλλά δεν έχω ύποπτα συμπτώματα για κάτι κακό.

Παρόμοια εμπειρία από κάποια κοπέλα??

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω... έχετε και εσείς ειδικά το πρωί αρκετά υγρά αλλά πολύ υγρά? Δηλαδή σαν νερό?

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Εμ εγω που δεν εχω και ανησυχώ :neutral: πολυ χαλαρα τα πράγματα.... Εκει.. Αλλα λεω ανησυχώ που ανησυχώ για ολα τα αλλα,  ας μην σκασω κ για αυτο

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Ρε κορίτσια μου έχω κάτι που νιώθω εδώ και καιρό και δεν λέει να περάσει. Από τον Μάρτιο, λίγο πριν ξεκινήσω την διαδικασία της εξωσωματικής ένιωθα ότι κάτι έχω στον λαιμό, κάτι σαν κόμπο στο κέντρο ακριβώς, το οποίο όμως μετακινούνταν συνεχώς.. Σημειώστε ότι έχω θυροειδή αλλά είναι ρυθμισμένος.

Πήγα σε ΩΡΛ μου έβαλε κάμερα από την μύτη αλλά δεν είδε κάτι στον λαιμό και το απέδωσε ότι είναι από το άγχος μου που ξεκινάω την διαδικασία της εξωσωματικής. Είναι καθαρά ψυχολογικό μου είπε.

Ξεκίνησα την προσπάθεια πήγαν όλα καλά και τώρα εδώ και μέρες με ξαναέπιασε έχοντας την αίσθηση ότι αριστερά κάτι μου έχει κολλήσει στον λαιμό , σαν φλέμα και δεν λέει να φύγει. Πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα....Η αδερφή μου λέει ότι παίζει να είναι ο θυρεοειδής ο οποίος έχει διογκωθεί λόγω εγκυμοσύνης και με ενοχλεί. Βέβαια ο ΩΡΛ μου είχε πει ΄το αν συνεχιστεί να έκανα μία μαγνητική αλλά δεν έχω ύποπτα συμπτώματα για κάτι κακό.

Νομίζω ότι η ψυχολογος της ομαδας είναι πιο αρμόδια να απαντησει αλλά εξ όσων γνωρίζω κι εμενα μου φαινεται κλασσικό σύμπτωμα άγχους εφόσον όλα τα άλλα τα έχεις ελέγξει.Οσο μπορεις να εκτονώνεσαι ψυχολογικα με τον τροπο που ξερεις εσυ ότι σε βοηθαει.Η ψυχολογια μας είναι παααρα πολύ σημαντική,για όλα!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Εγω πηρα 75 d.Επαιρνα το c και το d.Δεν ψωνιζω ακόμα τίποτα μεγαλύτερο,από Σεπτεμβρη και αν!!!! Κι ευελπιστω του χρονου το καλοκαιρι να μπαινω στα τωρινα μου ρούχα!!!Πριν μεινω εγκυος ειχα χασει 4 κιλά.Στον τελευταιο υπερηχο είχα χάσει ακόμα ένα...

Δε νομίζω να χρειαστείς μεγαλύτερο ... ίσως στην αρχή του θηλασμού αλλά μετά τις 40 μέρες στρώνει η κατάσταση με το στήθος και νομίζω θα είσαι κομπλέ 

Just now, Joka είπε:

Νομίζω ότι η ψυχολογος της ομαδας είναι πιο αρμόδια να απαντησει αλλά εξ όσων γνωρίζω κι εμενα μου φαινεται κλασσικό σύμπτωμα άγχους εφόσον όλα τα άλλα τα έχεις ελέγξει.Οσο μπορεις να εκτονώνεσαι ψυχολογικα με τον τροπο που ξερεις εσυ ότι σε βοηθαει.Η ψυχολογια μας είναι παααρα πολύ σημαντική,για όλα!!!

Και γω αυτό νομίζω ότι είναι ψυχολογικό...αλλά είναι ενοχλητικό και όταν σου μπαίνουν και ιδέες είναι ακόμα χειρότερο!

Just now, Geonutr-mama είπε:

Τρώω ψωμάκι ολικής με σπόρους chia για να καταλάβεις..

5qPop3.png

Just now, Geo Jo said:

Το είχα πάθει  παλιότερα σε περίοδο άγχους κι εγώ .. ειχα πάει στην ενδοκρινολόγο μου νομίζοντας ότι είναι όζος αλλά με είχε εξετάσει και δεν είχε βρει τίποτα ... μετά από ένα διάστημα δεν με ενοχλούσε 

Νομιζω είναι καθαρά ψυχολογικό 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Μακάρι!!! Σου το εύχομαι ❤️

Καλά, τι ομαδάρα είναι αυτή ρε παιδάκι μου..ΚΑΙ ψυχολόγο έχουμε ΚΑΙ διατροφολόγο! Αν είχαμε και μια γυναικολόγο θα ήμασταν κομπλέ! Χαχαχα!

Μακάρι μπαλου μου !!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Και γω αυτό νομίζω ότι είναι ψυχολογικό...αλλά είναι ενοχλητικό και όταν σου μπαίνουν και ιδέες είναι ακόμα χειρότερο!

Κοίτα,όλους το άγχος καπου μας χτυπάει.Το θέμα είναι να προσπαθούμε να το καταπολεμούμε κανοντας πραγματα που μας κανουν να ξεχνιομαστε και να αποσυμπιεζομαστε.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, chris79 είπε:

Το είχα πάθει  παλιότερα σε περίοδο άγχους κι εγώ .. ειχα πάει στην ενδοκρινολόγο μου νομίζοντας ότι είναι όζος αλλά με είχε εξετάσει και δεν είχε βρει τίποτα ... μετά από ένα διάστημα δεν με ενοχλούσε 

Νομιζω είναι καθαρά ψυχολογικό 

Eίναι τόσο σημαντική η ψυχολογία τελικά που όλα τα συμπτώματα είναι πολύ αληθινά!!!!

Just now, Geo Jo είπε:

Ναι εμένα ο λαιμός μου εκεί το κέντρο με πνίγει όταν είμαι ξαπλωμένη. Αυτό συμβαίνει όταν μου ανεβαίνει η μου κατεβαίνει πολύ η τιμή στον θυρεοειδή. Εγώ έχω χασιμοτο 

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Joka είπε:

Κοίτα,όλους το άγχος καπου μας χτυπάει.Το θέμα είναι να προσπαθούμε να το καταπολεμούμε κανοντας πραγματα που μας κανουν να ξεχνιομαστε και να αποσυμπιεζομαστε.

Noμίζω ότι ποτέ δεν θα ηρεμήσουμε...τουλάχιστον να κάνω τον αυριανό υπέρηχο και την αυχενική και ελπίζω να χαλαρώσω αρκετά!

Ναι εμένα ο λαιμός μου εκεί το κέντρο με πνίγει όταν είμαι ξαπλωμένη. Αυτό συμβαίνει όταν μου ανεβαίνει η μου κατεβαίνει πολύ η τιμή στον θυρεοειδή. Εγώ έχω χασιμοτο 

Εγώ έχω υποθυροειδισμό και τώρα με την εγκυμοσύνη μου αύξησε την δόση. Θα ξαναπάω τέλος του μήνα με νέες εξετάσεις για να ελέγξουμε πάλι την τιμή...ίσως είναι από αυτό και εμένα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...