Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Papaki@ είπε:

Εγώ που φοράω κανονικά 85Ε και F τώρα θέλω της γιαγιάς που κάνει και για 2πλο σκουφάκι τον χειμώνα 

Χαχαχααχαχα κι εγω προς τα εκει βαδιζω,μη σκας!Ηθελα και στραπλες τρομάρα μου!!!! Ηδη σκεφτομαι πώς θα επανέλθει μετά.Φοβάμαι οτι θα φτασει στο πάτωμα!Χαχαχχαχαα

• Χαχα 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω... έχετε και εσείς ειδικά το πρωί αρκετά υγρά αλλά πολύ υγρά? Δηλαδή σαν νερό?

Just now, Katzei1982 είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία και στον δικό σου υπέρηχο σήμερα... Θα περιμένουμε τα νέα σου.. Έτσι να προχωράει γερά η ομαδαρα

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

7:30 Εσύ ε?

Εγώ ξυπνούσα από τις 5 σήμερα... 

Καλή μας επιτυχία!

Τα σαλακια  μου τρέχουν  σωπαινεεε

Κορίτσια να γεννησουμε με το καλο τα λουλουδάκια μας και θα σας κάνω σε όλες το τραπέζι... Δεν θελω να το πάρω πάνω μου αλλά το δεύτερο ονομα μου ειναι βεφα χαχαχχα... Φτιάχνω από σουσι μέχρι σπληναντερο χαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

Ecjtp3.png

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω... έχετε και εσείς ειδικά το πρωί αρκετά υγρά αλλά πολύ υγρά? Δηλαδή σαν νερό?

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Ναι όλη την ώρα μούσκεμα 

2rxqp3.png

Just now, Sani είπε:

Ευχαριστώ πολυ η αγωνια μου για αυριο ειναι τεραστια ειμαι 42 και φοβαμαι . Πως γινεται να απαντησω σε ενα σχόλιο ?  

Σιγά το πράγμα πλέον θεωρω πως η ηλικία ειναι απλα ενας αριθμός ορεξη για ζωή κ παιχνιδι να υπάρχει κ μη σκέφτεσαι τίποτα..α κ θετική σκέψη!! 

Διαφημίσεις

Κορίτσια να γεννησουμε με το καλο τα λουλουδάκια μας και θα σας κάνω σε όλες το τραπέζι... Δεν θελω να το πάρω πάνω μου αλλά το δεύτερο ονομα μου ειναι βεφα χαχαχχα... Φτιάχνω από σουσι μέχρι σπληναντερο χαχα

Αχ και μου τελείωσαν τα λαιιιικ!! 

Εγώ προτείνω όταν γεννησοθμε με το καλό και 40ισουν τα σκατουλια μας, να κάνουμε μια συνάντηση αν δεν έχει κορωνα δλδ!

• Μου αρέσει 3

5qPop3.png

Ααα εγω ειμαι μεσα!! Να γνωριστούμε κιολας!

• Μου αρέσει 1

Ωχ το τελευταίο τι το θελες?Αναγουλιασα κακούργα!!!:wink:

• Χαχα 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου γλυκό στην τρελοπαρεα μας. Ελπίζω να τρως τυροπιτουλα και συ χαχαχα .. Αυτή η ομάδα έχει μασκότ την τυρόπιτα. Τι τέλεια είδες που γίνονται και θαύματα... Με το καλό η αυχενική σου αύριο. Περιμένουμε τα όμορφα νέα σου ❤️

Εννοείται χωρίς τυροπιτουλα δεν γίνεται

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Εγώ ειχα, αλλά νομίζω μειώνονται σιγά σιγά.  

bCX6p3.png

Just now, Joka είπε:

Χαχαχααχαχα κι εγω προς τα εκει βαδιζω,μη σκας!Ηθελα και στραπλες τρομάρα μου!!!! Ηδη σκεφτομαι πώς θα επανέλθει μετά.Φοβάμαι οτι θα φτασει στο πάτωμα!Χαχαχχαχαα

Ήθελες και στρααααπλεεεεες χαχααχ

Εγώ δεν φοράω τίποτα μιας και δεν βγαίνω έξω λογο του θέματος..αλλά πήγα στα hm και πήρα κάτι ωραιότατα τεράστια βρακιά και κάτι σουτιέν Επίσης μεγάλα που κάνουν και για θηλασμό μετά.  Επίσης πήρα από τα τζάμπο αυτά τα γνωστά μπουστακια του τα θαυματουργά. Εξαιρετικά κορίτσια 

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ ειχα, αλλά νομίζω μειώνονται σιγά σιγά.  

Τυχερηηηηηη

Just now, Sani είπε:

Εννοείται χωρίς τυροπιτουλα δεν γίνεται

Τυρόπιτα τρίγωνη σφολιάτα όμως. Ξέρεις αυτή με το πολθ βούτυρο παναγιά βοηθα

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...