Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, chris79 είπε:

Α οκ ... πάλι καλά ! 
Ολα καλά λοιπόν ! 

Ναι ευτυχώς Παναγία μου!!! Μόνο το τοξόπλασμα θα πρέπει να το επαναλαμβάνω κατά διαστήματα γιατί δεν έχω αντισώματα!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Α οκ ... πάλι καλά ! 
Ολα καλά λοιπόν ! 

Καλημέρα ! 
Να κανείς ότι σου λέει ... κι εγώ έψαχνα στο Ίντερνετ  για λεύκωμα που είχε βγάλει η δίκη μου εξέταση και ειχα τρελαθεί χωρίς κανένα λόγο ...

Ελπίζω να βγει αρνητική η εξέταση μετά από όσα περάσαμε δεν θα το αντέξω 

2rxqp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Λοιπον σήμερα,μετα απο το χθεσινο 3ωρο περπατηματος-ορθοστασιας στα μαγαζια και το shopping therapy σημερα ξυπνησα με κανενα απολυτως συμπτωμα!!!

Ουτε πονοκεφαλος,ουτε στομαχι,ουτε ζαλαδες,ουτε κουραση ουτε τιποτα!Πινω τωρα το φρεντο εσπρεσο μου σπιτι και οργανωνω τη σημερινή εξόρμηση!!Λεω ν αρχισω με νυχια και βλεπουμε!

Φιλια σε όλες!Τα καλύτερα ερχονταιιιι!!

• Μου αρέσει 5

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Καλημέρα κι από μένα.

Λοιπον σήμερα,μετα απο το χθεσινο 3ωρο περπατηματος-ορθοστασιας στα μαγαζια και το shopping therapy σημερα ξυπνησα με κανενα απολυτως συμπτωμα!!!

Ουτε πονοκεφαλος,ουτε στομαχι,ουτε ζαλαδες,ουτε κουραση ουτε τιποτα!Πινω τωρα το φρεντο εσπρεσο μου σπιτι και οργανωνω τη σημερινή εξόρμηση!!

Φιλια σε όλες!

Τέλεια !! 

Τελικά το shopping therapy ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις ;) 

Just now, Papaki@ είπε:

Ελπίζω να βγει αρνητική η εξέταση μετά από όσα περάσαμε δεν θα το αντέξω 

Φυσικά.και θα βγει αρνητική!!!! Αφού ήταν οριακή είπε η γιατρός...μπορεί να είναι η μέτρηση λάθος!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Καλημέρα κι από μένα.

Ουτε πονοκεφαλος,ουτε στομαχι,ουτε ζαλαδες,ουτε κουραση ουτε τιποτα!Πινω τωρα το φρεντο εσπρεσο μου σπιτι και οργανωνω τη σημερινή εξόρμηση!!Λεω ν αρχισω με νυχια και βλεπουμε!

Φιλια σε όλες!Τα καλύτερα ερχονταιιιι!!

οπότε μετά την δέκατη εβδομάδα να ελπίζουμε για λίγο πιο ανώδυνες καταστάσεις;

Just now, Mighty είπε:

οπότε μετά την δέκατη εβδομάδα να ελπίζουμε για λίγο πιο ανώδυνες καταστάσεις;

Νομίζω πως ναι.Απο την 9η καλύτερα δηλαδή.Έτσι εγραψε και η @Balou οπότε πιστευω λιγο πολυ να ισχυει για όλες! 

Just now, chris79 είπε:

Τέλεια !! 

Τελικά το shopping therapy ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις ;) 

Εννοειται,μη φανταστεις,δεν ηξερα αν μπορω να ψωνισω για φετος το καλοκαιρι οποτε σε κατι εσωρουχα-σουτιεν περιοριστηκα αλλά όπως και να χει ξεθόλωσα αρκετά!Μ είχε φάει η κλεισουρα τόσο καιρό!!

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Νομίζω πως ναι.Απο την 9η καλύτερα δηλαδή.Έτσι εγραψε και η @Balou οπότε πιστευω λιγο πολυ να ισχυει για όλες! 

Εννοειται,μη φανταστεις,δεν ηξερα αν μπορω να ψωνισω για φετος το καλοκαιρι οποτε σε κατι εσωρουχα-σουτιεν περιοριστηκα αλλά όπως και να χει ξεθόλωσα αρκετά!Μ είχε φάει η κλεισουρα τόσο καιρό!!

Ναι σουτιέν χρειάζομαι κι εγώ ... δε χωράω πουθενά :) :) 

Θα πάω κι εγώ για θεραπεία ... ;) 

• Χαχα 2

Just now, KateV είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου,εχω πολύ καιρό να μπω στο forum γιατί είχα και εχω αρκετό αγχος .

Διαβάζω τα υπέροχα  νέα απο όλα τα κορίτσι μου, μπράβο!!! Εύχομαι κάθε μέρα να μας βρίσκει όλο και πιο ήρεμες.

Ειχα χθες το 2ο υπέρηχο ,είμαι 7w 4d που ακούσαμε τους μελωδικούς χτύπους τις καρδούλας του μικρού μου θαύματος και μπορώ να πω οτι ήταν από τις πιο γλυκές στιγμές τις ζωής μου.

Σιγά σιγά αρχίζει να μου μειώνει τα χάπια .Απο τος 27/7 θα περνώ μόνο salospir,filicine,T4 και ξεκιναω και σίδηρο γιατί έτσι οπως παει θα μείνω χωρις μαλλί. Το salospir κορίτσια ποτε το σταματάμε; 

Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες μας, να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα -δυο γερα μωράκια στην αγκαλιά μας! Το αξίζουμε❤️

Υπέροχα τα νέα σου!! Μπράβο!! Ο εξωσωματικός μου μου είπε ότι το σαλοσπίρ το σταματάμε όταν ακούσουμε καρδούλα. Όμως μπορούμε να το συνεχίσουμε μέχρι τη 12η (σε αυτό συμφωνούν και ο εξωσωματικός και η γιατρός μου). Εγώ τότε θα το σταματήσω.

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτρλεσματα! Όλες καλές εκτός απ το ότι έχω ουρολημοξη... Περιμένω να δω τι θα μου πει ο γιατρός τώρα!!

Μικρό το κακό! Μην ανησυχείς, μια αντιβίωση θα πάρεις κι όλα θα πάνε καλά! Υπάρχουν αντιβιωσεις που μπορούμε να πάρουμε άφοβα στην εγκυμοσύνη. Θα σου πει ο γιατρός σου.

Just now, Papaki@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα έχω κατά αγχωθεί έστειλα στην γιατρό μου τις εξετάσεις μου και με πήρε τηλ να επαναλάβω κάτι αντισώματα μεγαλοκυτταροιου που βγήκαν και τα 2 θετικά... μου είπε ότι επειδή είναι στα όρια να το κάνω σε άλλο μικροβιολογικο μήπως βγει αρνητικό, αν δεν βγει θα κάνουμε μια άλλη εξέταση για να δούμε αν η λοίμωξη είναι παλιά μου είπε να μην αγχωθω αλλα φοβάμαι λέτε να γίνει κάτι κακό? Τρέμω να το ψάξω στο ίντερνετ 

Μήπως το πέρασες παλιά? Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά. Κάτσε να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Τα πάντα αντιμετωπίζονται, μη στενοχωριέσαι και φυσικά μη το γκουγκλάρεις!!

Κορίτσια τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το οδοντιατρείο! Τελευταίο ραντεβού σήμερα.. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας που θα δουν τα μπεμπάκια τους στην τιβί, σαν σουπερστάρς! Σας φιλώ ❤️

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, chris79 είπε:

Βρε κορίτσια πως αντέχετε να φοράτε σουτιέν...εγώ ασφυκτιώ!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι said:

Βρε κορίτσια πως αντέχετε να φοράτε σουτιέν...εγώ ασφυκτιώ!!!

Το κανονικό μου νούμερο είναι 75d ... τώρα έχουμε πάει e οπωσδήποτε !!! 
δεν παίζει χωρίς .... χαχαχα 

άσε που χωρίς πονάει ακόμη περισσότερο ... 

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Πόσο σας ζηλεύω που τρώτε τόσο ωραία φαγητακια!! Τα αντισώματα στο κυτταρομεγαλοιο νομίζω ότι είναι καλά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις. Εγώ δεν έχω  αντισώματα σε Κάνενα, μόνο στην ερυθρά και πρέπει να κάνω εξετάσεις κάθε μήνα για αυτά! Σήμερα έφαγα ένα τοστ ολικής με τυρί χαμηλών λιπαρών και πάλι ανέβηκε αρκετά το ζάχαρο..το πρωί ήταν 92.. μάλλον δεν την γλυτωνω την ινσουλίνη. 

Έχω και ένα άγχος για τον υπέρηχο σήμερα άλλο πράγμα..

• Μου αρέσει 2

5qPop3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα... Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν σήμερα υπέρηχο..❤️ Περιμένουμε τα όμορφα νέα σας... Τι μαγειρεύουν βρε παιδιά σήμερα..? Πέστε καμία ιδέα.. Χαχα

Παστίτσιο εμεις! Με τα ολα του..βεβαια μετα θα έχω φούσκωμα μα έτσι κ αλλιώς εχω με ολα τουλάχιστον ας το ευχαριστηθώ!  

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Πόσο σας ζηλεύω που τρώτε τόσο ωραία φαγητακια!! Τα αντισώματα στο κυτταρομεγαλοιο νομίζω ότι είναι καλά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις. Εγώ δεν έχω  αντισώματα σε Κάνενα, μόνο στην ερυθρά και πρέπει να κάνω εξετάσεις κάθε μήνα για αυτά! Σήμερα έφαγα ένα τοστ ολικής με τυρί χαμηλών λιπαρών και πάλι ανέβηκε αρκετά το ζάχαρο..το πρωί ήταν 92.. μάλλον δεν την γλυτωνω την ινσουλίνη. 

Πολύ καλή επιτυχία κοριτσι μου περιμένουμε νεα σου!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Efinikolaou είπε:

Όλα καλά θα πάνε Έφη μου!!!! Θα περιμένουμε με χαρά τα νέα σου !! 

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, chris79 είπε:

Άστα,ήμουν που ήμουνα "προικισμένη" να δω απο δω και πέρα τι θα βρίσκω να με χωράει...

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...