Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Το αγορακι μου Balloo μου ομορφη κλωτσαει!!! Ειναι ηρεμος ομως νομιζω! Εχω να τον δω απο 17/6 (β'επιπεδου) γιατι εφοσον κλωτσαει και βγηκε καλος και ενας καρδιοτοκογραφος, η γιατρος λεει θα με δει 5/8!!! Χαχαχαχα!! Γι'αυτο σας κανω την εξυπνη με την υπομονη! Τα τρωω με το κουταλι εδω χαχαχα!

Πωπω..χαρά στην υπομονή σου φίλη μου!! Μετά από τόσο καιρό φαντάζομαι πόσο διαφορετικός θα είναι στον υπέρηχο!

Όμως το νιώθεις το γιαβρακι κι αυτό και μόνο σε καθυσηχαζει όσο να πεις. Άραγε πότε θα το νιώσουμε κι εμείς..

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, natassaki2006 είπε:

Κορίτσια μου .....Είμαι συγκινημένη ούτε να γράψω δεν μπορώ...

Είδαμε και ακούσαμε καρδούλα....Κορίτσια μου αγάπες μου....το ηχογράφησε ο άντρας μου...Ο γιατρός έπαθε σοκ να κλαίμε να γελάμε.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε...

Παναγία μου είστε όλες θεές εδώ μέσα.. τι γιατροί κ μαλακιες.. εσείς που πιστεύατε σε αυτό το μωράκι...μακάρι ν μπορούσατε να δείτε τη φάτσα μου...

Σας λατρευωωωωωωω..

Μπράβο κοριτσαρα μου! Κλαίω σα χαζή με τα νέα σου! Τι ευτυχία! Με το καλό να το πάρεις αγκαλιά! Ώρες Ώρες αυτοί οι γιατροί θέλουν πολύ ξύλο... τι σε τρομαξανε τζάμπα!!! 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Balloo said:

Πωπω..χαρά στην υπομονή σου φίλη μου!! Μετά από τόσο καιρό φαντάζομαι πόσο διαφορετικός θα είναι στον υπέρηχο!

Όμως το νιώθεις το γιαβρακι κι αυτό και μόνο σε καθυσηχαζει όσο να πεις. Άραγε πότε θα το νιώσουμε κι εμείς..

Μη νομιζεις, αν μια μερα κοιμαται και δεν κουνηθει για λιγες ωρες, αμεσως λες αχ που ειναι και κατι τετοια!! Αλλα προσπαθω κι εγω να μην αγχωνομαι ολη την ωρα γιατι θα τρελαθουμε χαχαχα!

Θα το νιωσετε ολες!!! Εχει λιγο καιρο ακομη, σιγα σιγα ομως θα γινουν ολα!!!! Ειμαι σιγουρη για ολες σας!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Είδαμε και ακούσαμε καρδούλα....Κορίτσια μου αγάπες μου....το ηχογράφησε ο άντρας μου...Ο γιατρός έπαθε σοκ να κλαίμε να ..ν

Έχω σκάσει από τα γέλια μαζί σας..ρε κορίτσια τι δυνατή ομαδα ειμαστε...σαν αδερφές...με έχετε κάνει να νιώσω τόσο όμορφα.. με έχετε συγκινήσει απίστευτα..

Δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την ομάδα αυτή...νιώθω ότι γνωριζόμαστε τόσο καιρό...

Κορίτσια να το γλεντήσουμε σήμερα να φάμε ότι γουστάρουμε όλες!!!!!

Σας αγαπωωωωω.....Όχι όχι δεν ξαναστεναχωριεμαι....και δεν ξαναπούμε γιατρό...Μόνο εσάς....

Μπράβο σου αγάπη μου!!! Μπράβο σου!

Αγαπητά κορίτσια-συναγωνίστριες...

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες για μια ανέμελη εγκυμοσύνη και ελπίδα & κουράγιο στις υπόλοιπες.

Είχα αρκετό καιρό να μπω στο φορουμ, γιατί με έπιανε άγχος, με τα δύο περιστατικά αίματος που είχα...

Τελικά πήγα εκτάκτως για υπέρηχο στις 6w1d και είδαμε έμβρυο & ακούσαμε καρδούλα. Βέβαια μετά την έβγαλα στο κρεβάτι...

Ξαναεμφανίστηκε το αιμα μετά βέβαια... και σήμερα 7w1d, μεγάλωσε το μπεμπάκι (1εκ) και καρδιά δυνατή!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες, μας έχει φάει το άγχος και η αγωνία... αλλά το όνειρο είναι ΚΑΘ´ ΟΔΟΝ!!!!

• Μου αρέσει 4

urI6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ ο καημένος τι έπαθε να λιποθυμήσει ένα βήμα πριν...!!!

Αχ ναι...νιώθω άπειρη υπερένταση...

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες που πιστεύατε σε αυτό το μωράκι...

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου γλυκό!!!! Είπαμε μόνο δάκρυα χαράς από δω και πέρα!!!!

1jUcp3.png

Just now, Renula είπε:

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες για μια ανέμελη εγκυμοσύνη και ελπίδα & κουράγιο στις υπόλοιπες.

Είχα αρκετό καιρό να μπω στο φορουμ, γιατί με έπιανε άγχος, με τα δύο περιστατικά αίματος που είχα...

Τελικά πήγα εκτάκτως για υπέρηχο στις 6w1d και είδαμε έμβρυο & ακούσαμε καρδούλα. Βέβαια μετά την έβγαλα στο κρεβάτι...

Ξαναεμφανίστηκε το αιμα μετά βέβαια... και σήμερα 7w1d, μεγάλωσε το μπεμπάκι (1εκ) και καρδιά δυνατή!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες, μας έχει φάει το άγχος και η αγωνία... αλλά το όνειρο είναι ΚΑΘ´ ΟΔΟΝ!!!!

Μπράβο κορίτσι μου... Όλα καλά με το μπεμπακι σου. Κάτσε εκεί και μην κουνιέσαι καθόλου ❤️

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Renula είπε:

Υπέροχα τα νέα σου κορίτσι μου, μπράβο!!! Φαντάζομαι τι άγχος πέρασες.. Εύχομαι κάθε μέρα να σε βρίσκει όλο και πιο ήρεμη ❤️

(Και να μαθαίνουμε τα νεάκια σου, ναι?)

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Just now, Renula είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!! Να έχεις πίστη στο μικρούλι σου!!!! Χάιδευε κοιλίτσα και κάνε όμορφες σκέψεις...είναι αγχολυτικο!!!!

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

πρίν από 32 λεπτά , natassaki2006 είπε:

Είδαμε και ακούσαμε καρδούλα....Κορίτσια μου αγάπες μου....το ηχογράφησε ο άντρας μου...Ο γιατρός έπαθε σοκ να κλαίμε να γελάμε.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε...

Παναγία μου είστε όλες θεές εδώ μέσα.. τι γιατροί κ μαλακιες.. εσείς που πιστεύατε σε αυτό το μωράκι...μακάρι ν μπορούσατε να δείτε τη φάτσα μου...

Σας λατρευωωωωωωω..

γειά  σ μανα αχτύπητη με το θεϊκό  μωρο σ...σε αγαπώ πολυ 

Διαφημίσεις

Just now, Renula είπε:

Συγχαρητήρια!!!Οπως το ειπες,τα καλύτερα έρχονται!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

2 ώρες πρίν, natassaki2006 είπε:

Είδαμε και ακούσαμε καρδούλα....Κορίτσια μου αγάπες μου....το ηχογράφησε ο άντρας μου...Ο γιατρός έπαθε σοκ να κλαίμε να ..ν

Έχω σκάσει από τα γέλια μαζί σας..ρε κορίτσια τι δυνατή ομαδα ειμαστε...σαν αδερφές...με έχετε κάνει να νιώσω τόσο όμορφα.. με έχετε συγκινήσει απίστευτα..

Δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την ομάδα αυτή...νιώθω ότι γνωριζόμαστε τόσο καιρό...

Κορίτσια να το γλεντήσουμε σήμερα να φάμε ότι γουστάρουμε όλες!!!!!

Σας αγαπωωωωω.....Όχι όχι δεν ξαναστεναχωριεμαι....και δεν ξαναπούμε γιατρό...Μόνο εσάς....

κοριτσι μου χιλια συvχαρητηρια !!!! ακριβως το ιδιο με εμεvα στο ειχα πει οτι κ μεvα με τρελαvαv με τις χοριακες κ το οτι δεv φαιvετε τιποτα κ τελικα τσαμπα τα μηχαvηματα τους !!! απο εδω κ περα vα παvε ολα καλα!!! 

Μπαίνω 5πμ ξύπνησα από αναγουλες. Χθες ήταν η χειρότερη μέρα έκανα 5 φορές εμετό. Μιλάμε τα έχω παίξει. Ο άνδρας μου οργανώθηκε. Σου λέει με παξιμάδια κ κρακερς αυτή δεν σώζεται.

Πήγε μου πήρε μπανάνες τζίντζερ πατάτες μηλοκρεμα κ αχλάδια διάβασε λέει ότι αυτά βοηθάνε. Χθες με είχε στο φακορυζο. Βοήθησε καπως μετά τους τόσους εμετούς ηρεμισα λίγο.

Αφού μέσα στην ταλαιπωρία μου ξέχασα το @natassaki2006 και λέω κάτσε τώρα που ξαγρυπναω να μπω να δω τι έγινε. Στην αρχή διαβάζω για την χοριακη λέω σιγά τώρα που έχει να μας πει κάτι η χοριακη σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Διαβάζω παρακάτω τα ευχάριστα νέα και πολυ χάρηκα. Κακή κύηση κ κουραφεξαλα. Πέρα από το ευχάριστο του πράματος επιβεβαιώνονται όλοι οι γιατροί που είναι κατά καιρούς συγκρατημένοι κ δεν λενε κουβέντα κ λες τώρα αυτός γιατί δεν μιλαει. Καλύτερα έτσι παρά αυτό το πραμα να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα λες και δεν ξέρουν ότι την 5η βδομάδα είναι πιο ρευστά τα πραματα .εγω ψιλό τα πήρα για να είμαι ειλικρινής από την προηγούμενη φορά. Σε έχουν ρε @natassaki2006 μέσα στην τρομοκρατία κ στο άγχος για μια βδομάδα τώρα. Τεσπα από εδώ κ περα κουλ. 

Just now, Mighty είπε:

Μπαίνω 5πμ ξύπνησα από αναγουλες. Χθες ήταν η χειρότερη μέρα έκανα 5 φορές εμετό. Μιλάμε τα έχω παίξει. Ο άνδρας μου οργανώθηκε. Σου λέει με παξιμάδια κ κρακερς αυτή δεν σώζεται.

Πήγε μου πήρε μπανάνες τζίντζερ πατάτες μηλοκρεμα κ αχλάδια διάβασε λέει ότι αυτά βοηθάνε. Χθες με είχε στο φακορυζο. Βοήθησε καπως μετά τους τόσους εμετούς ηρεμισα λίγο.

Αφού μέσα στην ταλαιπωρία μου ξέχασα το @natassaki2006 και λέω κάτσε τώρα που ξαγρυπναω να μπω να δω τι έγινε. Στην αρχή διαβάζω για την χοριακη λέω σιγά τώρα που έχει να μας πει κάτι η χοριακη σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Διαβάζω παρακάτω τα ευχάριστα νέα και πολυ χάρηκα. Κακή κύηση κ κουραφεξαλα. Πέρα από το ευχάριστο του πράματος επιβεβαιώνονται όλοι οι γιατροί που είναι κατά καιρούς συγκρατημένοι κ δεν λενε κουβέντα κ λες τώρα αυτός γιατί δεν μιλαει. Καλύτερα έτσι παρά αυτό το πραμα να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα λες και δεν ξέρουν ότι την 5η βδομάδα είναι πιο ρευστά τα πραματα .εγω ψιλό τα πήρα για να είμαι ειλικρινής από την προηγούμενη φορά. Σε έχουν ρε @natassaki2006 μέσα στην τρομοκρατία κ στο άγχος για μια βδομάδα τώρα. Τεσπα από εδώ κ περα κουλ. 

Γλυκό μου κορίτσι...σε ευχαριστώ πολύ...

Δεν έχω πιστέψει ακόμα τι έγινε...Αλήθεια...!!!κοιμήθηκα πιο ήρεμα από ποτέ κ ξύπνησα κ η καρδιά μου φτερουριγιζει...!!

Υπομονή με τους εμετούς κορίτσι μου...Αλλά να έχεις το νου σου μην αφυδατωθεις...!!!σε φιλώ...

Κοριτσια μου γλυκά..ομαδουλα της τυρόπιτα κ της φαρίνας...είστε όλες φοβερές.. με έχετε κατασυγκινησει...ολα αυτα που μου γράφετε...

Νιώθω τόσο τυχερή που σας έχω κ  με στηρίξατε τόσο αυτές τις κακές μέρες...

Να μας πάνε μόνο καλα από δω και πέρα...!!

Καλό υπέρηχο σε όλες τις αγαπημένες μου σήμερα!!!!περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση..!!

5 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

γειά  σ μανα αχτύπητη με το θεϊκό  μωρο σ...σε αγαπώ πολυ 

Μπρος στο δρόμο που χάραξες...Εγώ να δεις πόσο σε αγαπώ...!!

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

κοριτσι μου χιλια συvχαρητηρια !!!! ακριβως το ιδιο με εμεvα στο ειχα πει οτι κ μεvα με τρελαvαv με τις χοριακες κ το οτι δεv φαιvετε τιποτα κ τελικα τσαμπα τα μηχαvηματα τους !!! απο εδω κ περα vα παvε ολα καλα!!! 

Μου τα λεγες εσύ κορίτσι μου...να είσαι καλά!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

7 ώρες πρίν, Joann είπε:

Μπράβο σου αγάπη μου!!! Μπράβο σου!

Αχ κοριτσάκι μου ναι τα καταφέραμε...σε ευχαριστώ πολύ!!!

6 ώρες πρίν, Renula είπε:

Όπως Εγώ κοριτσάκι μου...Στο κρεβάτι...ας είναι καλά τα σπορακια μας κ ας είμαστε τέζα...τέλεια κορίτσι μου..υπομονή όλες εδώ μαζί....!!!

7 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Μπράβο κοριτσαρα μου! Κλαίω σα χαζή με τα νέα σου! Τι ευτυχία! Με το καλό να το πάρεις αγκαλιά! Ώρες Ώρες αυτοί οι γιατροί θέλουν πολύ ξύλο... τι σε τρομαξανε τζάμπα!!! 

Ναι Ναι κοριτσάκι μου...Όλα καλά πήγανε.. Ένα θαύμα έγινε...Αυτό το μωράκι θέλει να ζήσει...το έχω αγαπήσει ήδη τόσο πολύ...!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...