Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Ani!! είπε:

Αληθεια;;;;;;;; τι ΤΕΛΕΙΑ νεα ειναι αυτα;;;;;;; πολλά πολλά μπράβο στο μικρο σου σποράκια που πάλεψε και τα κατάφερε!!  Μπράβο κ σε εσένα μαμαααα του!

Εγώ κοριτσια τελικα κ επισημα ειμαι 5w2d οποτε οπως ηταν αναμενόμενο ειχαμε σάκο με εμβυικα στοιχεία..  σε 2 εβδομάδες φυσικα θα ξαναπάω.. 

Τελειααααααα οπότε την επόμενη φορά θα ακούσετε και καρδουλα... Μπράβο στην ομάδαρα μας πάντα όμορφα νέα να έχουμε... 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες μου ομορφες του Φεβρουαριου, μπηκα να δω νεακια για τα κοριτσια μας που ειχαν αγχος και απογοητευση αλλα ειχαν υπερηχους τωρα και εχω χαρει τοσο με ολες σας!!!!!!!!! Βρε, οτι και να λενε οι γιατροι, πανω απ'ολα ειναι ο Θεος!!!!! Αφηστε σακους, χιλιοστα, πρησμενα βυζια, αναγουλες ή λιγουρες και καντε απλα το σταυρο σας και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!

Καλη συνεχεια ομορφες μου μανουλες, καλες αυχενικες και τωρα που ειναι καλοκαιρακι χαλαρωστε λιγακι ναι; Ειναι θαυμα αυτο που ζουμε, ειναι ευτυχια!!! Τελος τα αγχη οσο γινεται και μονο πιστη και ελπιδα στις κοιλιτσες μας! Βολτουλες, αγκαλιτσες με αντρουλη (δεν μπορουμε και τιποτε αλλο χαχαχα), μπαλκονακι, θαλασσιτσα, παρεουλες και ολα θα πανε υπεροχα!!! Θα μπαινω να σας διαβαζω κλασσικα! Με εχετε λιγουρεψει και με κατι τυροπιτες και δεν εχουμε εδω στα ξενα!! Φιλακια κοριτσακια μουυυυυυυυυ!!!!!!

• Μου αρέσει 8

oz5Vp2.png

Just now, natassaki2006 είπε:

Ήταν πολύ αρχή ακόμα μου είπε ο γιατρός...Ίσως να άρχισε κ χθες...πρώτα το είδαμε ν παλεται..Κ ίσα που ακουγόταν η καρδούλα.. Είμαι 6+2 ακριβώς το έβγαλε ο υπέρηχος.. Όσο το υπολόγιζα εγώ...

Τώρα θα ξαναπάω σε δέκα μέρες.. Αλλά ο γιατρός μου είπε ξάπλα μόνο καναπέ κ κρεβάτι.. 

Εμεις 6+1 που ακούσαμε την καρδούλα, μοοοοολις είχε ξεκινήσει να πάλλεται, να φανταστείς 97 χτύποι όλοι κι όλοι!!

Just now, Katzei1982 είπε:

Θα σε κάνω μαρη νατασσου... Με τόσο άγχος που είχες έλεγα παναγια μου κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα κάνει κακό και στο μωράκι.. Αντε τέλος καλό Όλα καλα... Κοριτσια προλαβαίνουμε να δώσουμε πανελλήνιες για ιατρική? Έχουμε γίνει εξπέρ πια..  @Ballooευτυχώς δεν λες και είχαμε ποντάρει μέχρι και τα βρακια μας τόσο σιγουριά είχαμε.. Πάλι καλά δεν μείναμε γυμνοκωλουδες χαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχαχα άσε τι πήγαμε να πάθουμε Παναγιά μου..!!! Χαχαχα

Just now, Ani!! είπε:

Αληθεια;;;;;;;; τι ΤΕΛΕΙΑ νεα ειναι αυτα;;;;;;; πολλά πολλά μπράβο στο μικρο σου σποράκι που πάλεψε και τα κατάφερε!!  Μπράβο κ σε εσένα μαμαααα του!

Εγώ κοριτσια τελικα κ επισημα ειμαι 5w2d οποτε οπως ηταν αναμενόμενο ειχαμε σάκο με εμβυικα στοιχεία..  σε 2 εβδομάδες φυσικα θα ξαναπάω.. 

Μια χαρά! Εγώ σκέψου 5+1 είχα δει ΜΟΝΟ σάκο! Την επόμενη φορά θα τα δεις όλα ❤️

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μανουλες μου ομορφες του Φεβρουαριου, μπηκα να δω νεακια για τα κοριτσια μας που ειχαν αγχος και απογοητευση αλλα ειχαν υπερηχους τωρα και εχω χαρει τοσο με ολες σας!!!!!!!!! Βρε, οτι και να λενε οι γιατροι, πανω απ'ολα ειναι ο Θεος!!!!! Αφηστε σακους, χιλιοστα, πρησμενα βυζια, αναγουλες ή λιγουρες και καντε απλα το σταυρο σας και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!

Καλη συνεχεια ομορφες μου μανουλες, καλες αυχενικες και τωρα που ειναι καλοκαιρακι χαλαρωστε λιγακι ναι; Ειναι θαυμα αυτο που ζουμε, ειναι ευτυχια!!! Τελος τα αγχη οσο γινεται και μονο πιστη και ελπιδα στις κοιλιτσες μας! Βολτουλες, αγκαλιτσες με αντρουλη (δεν μπορουμε και τιποτε αλλο χαχαχα), μπαλκονακι, θαλασσιτσα, παρεουλες και ολα θα πανε υπεροχα!!! Θα μπαινω να σας διαβαζω κλασσικα! Με εχετε λιγουρεψει και με κατι τυροπιτες και δεν εχουμε εδω στα ξενα!! Φιλακια κοριτσακια μουυυυυυυυυ!!!!!!

Πόσο συμφωνώ μαζί σου γλυκειά μου Υβόννη!Σ ευχαριστούμε για όλα!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Εμεις 6+1 που ακούσαμε την καρδούλα, μοοοοολις είχε ξεκινήσει να πάλλεται, να φανταστείς 97 χτύποι όλοι κι όλοι!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα άσε τι πήγαμε να πάθουμε Παναγιά μου..!!! Χαχαχα

Μια χαρά! Εγώ σκέψου 5+1 είχα δει ΜΟΝΟ σάκο! Την επόμενη φορά θα τα δεις όλα ❤️

Ναι θεωρησα βάση χοριακη 6000 πως ήμουν πιο πολλών εβδομάδων! Ραντεβού σε 2 εβδομάδες!! 

Just now, Katzei1982 είπε:

Όλα καλα θα πάνε αγαπάκι μου. Βλέπεις τι γίνεται στην ομάδαρα μας... οποια διαβάσει έστω σχόλια γκαστρωνεται χαχαχαχαχ.... Αυτή δεν είναι ομάδα φαρινα είναι. Οποία μπαίνει φουσκώνει... 

Να φουσκώνει και να μένει παναγιά μου!!!

5qPop3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σου Υβοννακι μου γλυκό ❤️ Πες μας πρώτα τι κάνει το αγόρι σου, μη φεύγεις έτσι..! 

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ladybag20 είπε:

@chris79 και @Efinikolaou με το καλό  αύριο ο υπέρηχος σας.  Έτσι να συνεχίζει δυναμικά η ομάδα!!!

@Τουτουνι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου αύριο.  Εγώ αύριο θα τις κάνω 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, ioanna27 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω επειδή διαβάζω ότι σε κάποιες έχουν φύγει αναγουλες εμετοί... Σε ποια εβδομάδα ξεκίνησαν να υποχωρούν? 

Τα δικά μου τα συμπτώματα υποχώρησαν γύρω στην 9η. Όχι εντελώς, όμως αισθάνομαι πολύ καλύτερα.

MU8lp3.png

Just now, Balloo said:

Γεια σου Υβοννακι μου γλυκό ❤️ Πες μας πρώτα τι κάνει το αγόρι σου, μη φεύγεις έτσι..! 

Το αγορακι μου Balloo μου ομορφη κλωτσαει!!! Ειναι ηρεμος ομως νομιζω! Εχω να τον δω απο 17/6 (β'επιπεδου) γιατι εφοσον κλωτσαει και βγηκε καλος και ενας καρδιοτοκογραφος, η γιατρος λεει θα με δει 5/8!!! Χαχαχαχα!! Γι'αυτο σας κανω την εξυπνη με την υπομονη! Τα τρωω με το κουταλι εδω χαχαχα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...